Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
prsq
aktív tag
válasz
tuto558
üzenetére
Nálam is így van, most próbáltam ki (elvettem a netet alóla), küldött SMS-t.
Viszont arról jutott eszembe a riasztó, hogy anyósomnak lett a telefonja paff, valami Doro flipes 2G.
Távolról csináltattam vele hálózatkeresést, kiválasztattam vele a 21625-öt, azóta jó, fel is hívtam rajta. (Nem állítottuk vissza automatikusra, ország közepén laknak, és Vodafone 2G volt csak ezen kívül). -
4Grider
félisten
válasz
tuto558
üzenetére
A telekomnál az a tapasztalat, hogy a multisim-et 90%-ban a korlátlan net megosztására használják, a multisim-ek 70%-a hívásfogadásra nem alkalmas eszközben csücsül. Mára ezért a telekom megszüntette azt a lehetőséget, hogy a multisim-en hívástiltást aktiváljon, mert nagyon nem arra használják, amire való.
A multisim-el az itthoni környezetben az a gond, hogy a három nagy szolgáltató egyikénél sincs arra lehetőség, hogy egy hívószámmal több aktív sim is lehessen a rendszerben. Ezért a telekom a multisim-et külön hívószámmal oldotta meg, arra átirányításokkal illetve hívószám hamisítással oldják meg a fő számot. Próbálj meg multisim-ről sms-t küldeni, vagy azon a főszámmal fogadni... -
MadMancs
veterán
válasz
tuto558
üzenetére
...Nem volt vele soha lehetőség a fő kártya hívásainak fogadására vagy hívásindításra...
Dehogynem. Kb pont ez az lényege adatmegosztás mellett. Ezért is lenne lényeges okosórákhoz. Ellenkező esetben tökmindegy lenne milyen sim van az órában csak legyen net.
Egyedül SMS nem megoldott. Fő számra érkezett megkapod de küldeni csak a technikai számmal lehet.
-
-
-
-
szabonagyur
félisten
-
-
goop
őstag
-
válasz
tuto558
üzenetére
Milyen flottában vagy? Általában korlátos adatcsomaghoz lehet kérni adatmegosztót.
Én tavaly először felhívtam a 1220-at, ott ellenőrizték, hogy kérhetek. Bementem egy bevásárlóközpontos Yettel pontra, ott leráztak, hogy náluk nincs ilyen, nem is hallott ilyenről.
Később bementem a Yettel bemutatóterembe, ott 5 perc alatt megvolt az egész, várakozással együtt. -
-
Renwick
őstag
válasz
tuto558
üzenetére
Marginális a különbség a kettő között képminőségben.
A Yettel TV felé billenti a mérleg nyelvét, ha olyan okostévéd van, amire tudod telepíteni az appot, a Telekom felé ha több csatornát akarsz (kérdés, ezek képviselnek-e értéket a számodra), netán a 4K-ra is rámennél (mondjuk egyelőre ezt még a Telekom sem erőlteti). -
-
bedibazsa
senior tag
válasz
tuto558
üzenetére
Így már értem, sajnálom. Ahogy fentebb írta az egyik fórumtárs, írj az egyedi igénykezelési csoportnak, hátha engedélyezik, hogy visszakapd a számod. Viszont úgy tudom, "szép szám" csak számlás előfizetés mellé kérhető, de ez nem baj, mert utána újra át tudod tenni kártyásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo V15 G4 IRU laptop, 15.6", FHD, IPS, lntel Core i5-13420H, 2x8GB, 1TB SSD
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple MacBook Air 13" M4 (2025) 16GB / 256GB ezüst
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(10másodperces)