- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Cheesus #17613 üzenetére
Isten ments hogy lebeszéljelek róla mindenáron, meg szürkeoldalokon én kb évente max 2X vásárolok, olyan 10 ből 1X ( sőt már 1.5 éve konkrétan semmit se vettem ilyeneken) de ez az eset tipikusan az, amikor azt tenném a helyedben.
Konkrétan eddig kb 48489239495X volt bundlizva a játék, az összes Walking Dead epizoddal egyetemben, volt 1$ bundliban is, ergo szürkeoldalakon 1.5€ alatti áron elérhető.Ha meg nem sürgős a dolog, és mindenáron kerülnéd a szürkét, akkor ez a "csodás" platinum bundle úgyis megmarad február végéig, és ráadásul jön a kiváló Bundlefest, ahová beteszik a maradékok maradékának a maradékát, szóval elég valószinű, hogy ezt is beteszik valahová, jó esetben valami pick your own bundlebe, ahol 1€ért választhatsz 1 játékot.
-
reelc
veterán
válasz
Cheesus #9430 üzenetére
Szívesen.
(#9431) Agyzuzo: egy pillanatra a frászt hoztad rám, majdnem felgyújtottam a gépem, felszántottam és besóztam a helyét... de csak majdnem, mert ez nem a Mesterlövész (egy pillanatra azt hittem).
Nekem mindegy, elvagyok enélkül a játék nélkül. -
Crytek
nagyúr
válasz
Cheesus #9185 üzenetére
Ha felkér 10 embert hogy figyeljék együtt és minden topikba ami nyilik csapjanak le van rá esély. Kb a 90%-a úgy fog nyilni hogy a sajátja lesz a Soma a topiknyitónak.
Van Helsing FC-t is csak mázliból tudtam megszerezni éppenhogy. A SOMA elég jó game kb mindeki azt akarja majd. -
ChingChang
csendes tag
válasz
Cheesus #2226 üzenetére
Igen, megjelent humbli oldalán egy negyedik fülecske is: Amnesia Fortnight 2014
Fizetsz hogy szavazhass és kapsz játékokat is, közben meg figyelemmel követed az eseményeket 5+ héten keresztül. Ha valaki felfedez valami gyögyszemet ezek között, írja majd be, mert nekem azt hiszem nincs ehez türelmem vagy kedvem vagy egyik sem.. -
Vesa
veterán
válasz
Cheesus #1594 üzenetére
Groupees el van varázsolva, őszintén nem értem, hogy ennyi értéktelen kacattól hogyan remélték, hogy majd 100e db-ot eladnak...Még akkor is, ha a zsákbamacska szándékosan jó nagy dobozban van, esetleg azt jelezvén, hogy értékesebb cucc lapul benne. De nem tudom mit vártak, mert a bundle "látható" része egy nagy nulla, az sok értéktelen zenével együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Hővezető paszták
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fujifilm X
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged