-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem mersz rányomni mi ez a 80ezer huf ezért
-
válasz
atiwrc2022 #17900 üzenetére
2006 novemberi regisztráció a PayPal számlám, és sokkal nagyobb biztonságban van a kártyám ott, mint ha xy kft-nek a honlapján bepötyögném a kártya számot. De te tudod, ha neked ez nem számít, ne használd. Erre nem lehet mást mondani.
-
válasz
Kalacskepu #17880 üzenetére
Köszi az infót, be is húztam.
-
-
válasz
K1LLMy53Lf #16890 üzenetére
'15 óta húzom be a havikat, mindegyikben volt valami, legalább 1 olyan ami miatt azt mondtam hogy ok, gyere csomag a többi mellé. De ez, ezt nem tudom hova elhelyezni térben és időben.
-
-
-
válasz
Corleone33 #15779 üzenetére
Én se tudom hogy én az vagyok e , de én most mindet kapom.Majd következő hónapban kiderül hogy ez egyedi eset vagy csak korlátozott mostanra.
-
-
-
válasz
FollowTheORI #14972 üzenetére
Én se emlékszek ilyen fura csomagra, egy (általam) ismertebb cím sincs benne.
-
Valakinek egy Hellblade valamire csere vagy kp?
-
-
-
PAY $1 (ABOUT €0.87) OR MORE TO UNLOCK!
Sins of a Solar Empire®: Rebellion
Galactic Civilizations II: Ultimate Edition
Galactic Civilizations I: Ultimate EditionPAY MORE THAN THE AVERAGE OF $9.97 (ABOUT €8.71) TO ALSO UNLOCK!
Galactic Civilizations® III
Ashes of the Singularity: EscalationPAY $13 (ABOUT €11.35) OR MORE TO ALSO UNLOCK!
Offworld Trading Company: Gold Bundle
Galactic Civilizations III: Intrigue Expansion
Ashes of the Singularity: Escalation - Epic Map Pack DLC
Ashes of the Singularity: Escalation - Turtle Wars DLC -
-
Megvettem ezt a Bob Ross bundle-t hogy benne foglaltassék a repertoáromba ez is, de elmondaná nekem ezt valaki hogy ennek a bundlinak mi értelme? 4 steam kulcsot tudtam aktiválni, a többi meg egyéb , mint például videó és e-book kollekciók, azok is eltérő series-ből. Corel alkalmazás ér valamit?
-
A gay2a-nak is volt egy havi pár eurós zsákbamacska csomagja, mostanában tűnt fel hogy nem vonják a lóvét rá, van valami infó arról hogy megszűnt volna? Hírleveleit nem olvasom .
-
-
-
-
-
válasz
dokee78 #11354 üzenetére
Ezek a hivatalos steam viszonteladók
, ezeket nyugodtan használhatod . Mivel ez egy régebbi lista még nem szerepel rajta a Bundlestars.com , az is hivatalos. -
-
A humble software kulcsok 1 éves licenszek? Mert akkor nem veszem meg.
-
-
-
Van valakinek ötlete hogy ez mi tulajdonképpen? Ha jól veszem ki akkor nem steames cuccok ezek.
-
válasz
Hunbeast87 #11034 üzenetére
Neked legalàbb megjöttek, nekem tovàbbra is zero.
-
válasz
KisApám #10981 üzenetére
Én megvettem a csomagot, és ez az első alkalom hogy elindítottam egy ilyen témájú játékot , mégpedig a Nekopara vol.0-át. Fogalmam se volt hogy mi ez,és mit kell benne csinálni, de gyakorlatilag semmit , az első 15 percben csak kattintani a japán a szövegek után és utána jön a következő szereplő aki beszél.
-
Van aki megkapta a 2 Twitch ládát?
-
-
-
válasz
maross #10510 üzenetére
Tessék
Tier1
Pay $1 or more!
Tricky Towers
Eon Altar Episode 1
Primal Carnage: ExtinctionTier2
Pay more than the average of $7.34 (about €6.76) to also unlock!
Move or Die
Ultimate Chicken Horse
Rampage KnightsTier3
Pay $10 (about €9.21) or more to also unlock!
HELLDIVERS™
HELLDIVERS™ Ranger Pack DLC -
-
Humble Bundle Streaming Bundle
Tier 1 : 1$+
- Monstercat Twitch License 1-Year License
- FaceRig Classic
- Quiplash
- Choice ChamberTier 2 : $4.46+
- XSplit Premium 3-Month License
- FaceRig Pro
- Drawful 2
- BeanBox 6-Month LicenseTier 3 : $12+
- MAGIX Fastcut
- Hotspot Shield - Elite VPN 1-Year License -
-
Nyolcdarabos pluszegysor adag 1 fontér'
Mod : kosárbahelyezéskor csak 0.5GBP volt
-
-
-
Haha, én rámentem a cumira , megvettem a 15+-ös csomagot, és mikor kerestem a CIV6 kulcsot akkor láttam hogy csak kupon. Mondanom se kell hogy mind megvan a bundliból, csak a Sid Meier's Civilization: Beyond Earth - Rising Tide az egyetlen ami kiegészítette teljessé a gyűjteményemet.
-
válasz
[Prolixus] #10027 üzenetére
Iszonyatos amennyire kinőtte magát a HB. Még ha jól emlékszem 2 - 2.5 éve is volt olyan hogy nem jött weekly, vagy valami nagyon ratyelló indie bundli került terítékre. Akár itt a frumban is visszakereshető a pangás időszaka , amikor egy adott bundli alig-alig fogyogatott ( nyilván a mostaniakhoz képest ) annak ellenére hogy már az első Origin bundle iszonyatosat ütött. Ez a mostani bundli meg egy vagyont hoz nekik akármennyit is költenek belőle charity-re.
-
-
Nah megint egy kis szekszi bundli így a szent ünnepre, bár nem tudom hogy van-é olyan egyén aki 10 dodót kicsenget egy non-steam csomagért.
-
Ennek miért az a neve hogy Definitive Collection Volume 1 ? Lehet hogy a Volume 2 az ez utánniakat tartalmazza? Mert vagy én nem találom, vagy valami gixer van a témában.
-
Ez kell hozzá nagyjából :
https://www.humblebundle.com/app , telepíted, belépsz accountodba, és ebben látni fogod a megvásárolt játékokat. Nem GooglePlay-es cucc, engedélyezni kell a non-market install-t az android beállításaiban.
-
-
-
-
-
válasz
[Prolixus] #8590 üzenetére
Lehet én is ezt csinálom ezentúl. Mert ha lejárt , akkor le se generálja amikor 'kinyitom' a kulcsot Indiegalan? Vagy generál egyet ami már le is jár a nyitás pillanatában?
-
-
Az elmúlt pár hónapban szinte fillérekért össze lehetett vásárolni közel a teljes Eidos Anthology-t bundlioldalakról, szóval szinte biztos hogy átfedés lesz.
-
Sikerült valakinek a regisztráció a CryEngine.com-on? Mert hiába töltöm ki a regisztrációs adatlapot, semmit nem csinál a Save&Continue gombra. Lehetséges hogy kell nekik a minimum 5 usd a regeléshez?
-
-
Nem is rossz, de ezt nem veszem meg :
Humble Jumbo Bundle 6 |
$1 for Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas, Shadowrun Chronicles - Boston Lockdown, WARMACHINE Tactics - Standard Edition Mercenaries Faction Bundle
BTA for Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut, Dreamfall Chapters, Magicka 2
$12 for Grey Goo Definitive Edition
-
Igen, benned mert maj'megőrültem hogy lekéstem anno 2013-ban az első pakkot, azóta szerencsére 2 adagot is becsomagoltak nekünk humbliéknál.
-
Meg kell hozzá egy erőmű hogy értékelhető beállításokkal egyenletesen fusson.
Én anno megvettem, de gyakorlatilag min grafón diavetítés,ergo játszhatatlan számomra. Amúgy lehet jobb is , mert ez a fajta játékstílus annyira bejön nekem hogy ha lenne egy komoly gépem , és elkezdenék az összes eddig megvásárolt survival gémmel csapatni, lehet még a szobámat se hagynám el többé
-
-
válasz
Sirandrish #8074 üzenetére
Nem egy ócskaság szerintem, ezekért a címekért ez a pénz egy vicc.Még itt Magyarországon is. Bár azt el kell ismerni hogy nem az egyik fórumtárs által beharangozott egenterengető bundli.
-
válasz
Sirandrish #8070 üzenetére
+1, reggel 2kor keltem, de ezt megvárom már
-
-
-
Szerintek ez megéri 15eur-t? Nem hiszem hogy sokkal olcsóbb lenne a mostanában.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Sirandrish #7406 üzenetére
Gratulálok, részvényes lettél a Groupees-nál!
-
-
-
"Új dolog a HB-n: Humble Monthly Bundle"
Előfizettem, kíváncsi leszek hogy mitt kapunk november hatodikán. Az se lenne normális dolog hogy nagyon régi bundilkat szednének elő mivel aki előfizet az nyilván már egy ideje használja a HB-t, és mondjuk 4000ft-ért nem szeretnék újfent egy már megvásárolt 8bites indiegyűjteményt.
-
Nah ez egy érdekes ajánlat, talán az egyik legjob mostanában :
És omg, most nézem , hol van ez a steam-es 50-70 eurós árhoz képest!!
-
-
-
-
-
Kapta már valaki ezt az üzenetet humblebundle-n?
Keys are temporarily exhausted for this productMert ezt írja ki mikor rákattintok a steam gombra.
-
-
Inkább gyűjtöm őket, de azért van pár cím amit sajnálok, mint pl többek között a Next Car Game
reckfest ami eszméletlenül tetszik, de már 7 hónapja nem jött hozzá update, úgyhogy ez a termék szinte biztos hogy leves.
-
-
-
Ohh, mióta vártam ezekre hogy normális áron hozzájuk lehessen jutni :
The Elder Scrolls IV: Oblivion® Game of the Year Edition Deluxe
The Elder Scrolls III: Morrowind® Game of the Year Edition
Így elsőre nagyon is kellemesnek ígérkezik ez a Humble bundle tavaszi szél.
-
Vagy 5 példányban vettem meg innen - cimboráknak mindegyiket, mac-et meg még élőben nem is láttam, de akkor legyen neked igazad
Egyébként ki lett tárgyalva ezerszer itt a topicban, és a testvér topicokban is,mint a kolléga itt helyesen írja.
Kérek egy megerősítést a Csabánktól ha erre jár -
-
Az alap játékot tényleg ne vedd meg, semmi értelme ( én is így jártam, duplán vettem meg emiatt) a DLC-k nélkül. De tessék, ennél jobb akciót nem találsz sose, az biztos :
http://www.macgamestore.com/product/3544/Borderlands-2-Complete-Edition/Most csak 10 dodó a komplett, azaz a BL2 GOTY + a head hunter DLC-k + az UVHM 2-es pakk.
-
-
Indiegala-n véletlenül 4usd-ot küldtem a mostani Dragon Bundle - ra, így csak a 1 usd pakkot kaptam. Itt van arra lehetőség mint humblebundlen hogy az eddig befizetett összeg fölé a hiányzó 1usd-ot hozzáteszem?
-
Én meg egy olyannak amiben benne van a Verdun. Megőrülök a WW1-es hangulatért ( mármint csak a játékban
) , imádom az egylövetű csettegését, és a lassú-idegtépő újratöltést.Semmi felesleges sallang, csak minimalista játéktér, és hatalmas önuralom hogy ne nagyon nézegessél kifelé feltűnően a lövészárokból. De az a 21.5€ qrva sok érte.
Mindezek miatt arra gondoltam, hogy egy gazdag , vastag pénztárcával és segítőhajlammal megáldott fórumlakó nyithatna itt a PH!-n topicot 'Kérések Steam-ről és Origin-ről' címmel, valószínűleg nem lenne hiány kliensekből.
-
-
Ugye valaki lesz olyan kedves és pont most szándékozik megvenni ezt ? Mert egyedül rohadt uncsi tekeregni egy üres szerón főleg hogy azt sem tudom hogy mit kell csinálni. Mármint a Life is Feudal-ban.
-
-
Nah várhatom a HB weekly váltást este 8kor mer most látom hogy még 4és fél óra
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged