- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
szami777 #10704 üzenetére
"A bundle lényege a "sok olcsóért" elv." Ez max a Humblera igaz. A legtöbb esetben a sok kártyát lehessen farmolni olcsóért elv van ahogy látom...
Az igazi az amikor egy gamenek nem értem a végét és elkezdem végigkérzgetni azokat az "ismerősőket" akik Group buy miatt kitöltik a friend listemet és a 20.nál rájövök se tőlük se a game témáiból soha nem fogom megtudni miről szólt mert mindenki csodálkozva néz hogy basszus én játszok is vele?
Persze én lenézem az ilyen embereket ,de ők már biztos több ezer eurot szedtek össze ebből ezt nem tudhatom.. -
Vesa
veterán
válasz
szami777 #9697 üzenetére
Steam rohadt drága lett. 3 éve az AAA címek 30-35Euro között mentek, ami mára megduplázódott. 60Euro körül mozognak, ezzel párban az Indie, vagy kisebb címek is jelentősen drágultak.
Vannak egészen furcsa dolgok, pl. a Star Wars Empire at War alapáron mai napig 20Euro körül van, ami nevetséges egy 10éves játék esetén. Hasonló pl. a Roller Coaster Tycoon 3, ami szintén 10 éves és 20Euro.
Emlékszen, amikor a digitális terjesztés elindult, akkor az volt a süket duma, hogy így sokkal olcsóbbak lesznek a játékok is, hiszen nem kell csomagolni, nem kell kézikönyvet nyomtatni, nem kell DVD-t gyártatni, csak egy kódot kell generálni. Ezzel szemben soha nem látott mértékben nőttek az árak, nem beszélve a DLC-zésről, ami mondjuk 6-8évvel ezelőtt még nem létezett. Mindig hülyére vesznek, ez egy ilyen világ... -
Sirpi
senior tag
válasz
szami777 #9664 üzenetére
Szerintem mindből annyi van, olyat tuti nem csinálnak, hogy ha később veszed, kevesebbet kapsz.
Amúgy nekem megért ennyit a játék izgalma, és 3500-as accal is kaptam új játékot minden nap (ehhez mondjuk a Goat Simulatort cserélnem kellett HB Monthly játékra, de a lényegen nem változtat)
-
reelc
veterán
válasz
szami777 #5843 üzenetére
A Groupees Be Mine 17 miatt töröm a fejem.
A 16-osban voltak játékok, amikre itt sok ember izgalomba jött (vagy akkor, vagy korábban): Betrayer, Kingdom Rush, 1954: Alcatraz. Eddig a Kingdom Rusht próbáltam belőlük, tetszik.Egyébként én is erősen visszafogom magam, kevesebb bundlit (és általában játékot) veszek, mint tavaly.
-
eami
Topikgazda
válasz
szami777 #4288 üzenetére
ráadásul még nyerni is lehet a vásárlással
-
Sirpi
senior tag
-
-
-
reelc
veterán
-
szami777
addikt
válasz
szami777 #3213 üzenetére
ezek maradtak még:
Incoming Forces
Cossacks II: Napoleonic Wars
Cossacks: European Wars
99 Levels to Hell
Ballpoint Universe - Infinite
LuciusHogy ON is legyek: Bundlebandits 2 dollárért új bundle.
Valamint ha valakinek maradt Indieroyale-ból IHF Handball Challenge 12, dobjon Pü-t legyen kedves. -
Crytek
nagyúr
válasz
szami777 #2997 üzenetére
Azt nem mondom hogy fullos mert 1-2-öt azért aktiválok (és majd egyszer valamikor játszok is velük)
Én vagyok a hülye kihozhatnák 0-ra is magamnak meg ugyanannyira is mint nektek ,de a "jó szívem" nem engedi.Pedig lehetne vele keresni is
(ha nem vallom be a többi pakkot amit ad plusszba az indiegala mert nem figyelnek,de hát engem nem így neveltek ami csak nektek jó)
De nincs ezzel gond,ezért vállaltam hogy más olcsón jusson hozzá és ez teljesül is!
-
reelc
veterán
válasz
szami777 #2817 üzenetére
Szerintem nem lesz. Mert ez weekly.
2 féle Indiegala van - weekly és sima. A simák mennek HH-ban.Onnan tudod, hogy mi a weekly, hogy ezt gépeled be: https://www.indiegala.com/weekly
Viszont volt egy ilyen az előző weeklynél. Nincs rá garancia, hogy most is lesz ilyen, de az utolsó 24 órában szerintem érdemes lesz ránézni.
Indiegala FAQ-ból idézve: "Weekly bundles does NOT have HappyHour."
(#2818) Crytek: mire megírtam, beelőztél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest