- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
válasz
joe-ker #11853 üzenetére
Kismillió oldal van már, amit az emberek nagyrésze nem ismer.
Ma ezzel a linkkel a másodikat mutattad amiről nem is hallottam, és nyilván tudnál még mutatni ilyeneket.Úgy vagyok vele, hogy az ilyen dolgokat (is), mindenki csak saját felelősségre, mint a szürke boltokat.
Részemről maradok a megbízhatónak ítélt helyeknél.(#11851) lemusz: ha már említetted, a Steam level növelésnek mi értelme van?
Nem kötekedésből kérdem, nem tudom.
Én most 13-as szintű vagyok, és 5-ösként sem érezném másképp magam, vagy 20-asként se igen fogom, ha egyszer elérem.Van gyakorlati haszna? Nálam a Steam nem társult semmilyen szenvedéllyel (játékgyűjtés, kártyafarm, achievement vadászat, kitűzők, stb. ez mind hidegen hagy).
Ezzel részemről befejezném az offot, mert nem ide tartozik a téma.
-
bepken
veterán
válasz
joe-ker #11842 üzenetére
ezek szerint nem fogadod el bárkitől, hogyha megpróbál lebeszélni valami hülyeségről
- én reggel ugyanúgy csak negatív tapasztalatokra hívtam fel a figyelmedet.... illetve arra a tényre, hogy nem kivételes ajánlatot kaptál ezzel az "ingyen hónappal", csupán egy spam levelet, amit szerintem mindenki más, aki valaha érdeklődött ezen oldal iránt.
tehát ismét summázva: egy olyan oldalról, ahol még 20-30-50 dollárért sem kapott senki értékelhetőt, kár éppen az "ingyen" szó hallatán bármit is remélni. (pláne nem bankártya adatokat megadni, de ez nyilván egyéni döntés)
-
reelc
veterán
válasz
joe-ker #11836 üzenetére
Látod, itt is, és a Steames linken is óvják az embert tőle.
Itt úgy látszik nincs közvetlen tapasztalat.
Próbálkozz a Googleval, külföldi tapasztalatokkal.Szerintem is veszélyes, hogy nincs PayPal (gondolom regisztárciókor kell megadni kártyát, akkor is, ha ajándék kupont váltasz be). Vagyis téged semmi sem véd. Én 100% hogy nem ugranék bele ilyenbe, még akkor sem, ha garantálják benne 2017 legjobb játékát (bármi is volt az).
Ha igaz amit az illető írt, a legfelső hszben benne van a mostani, dec. 16-tól lévő csomagja tartalma. Mondjuk valami kulcsbolt árakat írt mellé, de ez most mindegy.
Ezt kiemelném a végéről:
"I fully subscribe to what dgc1980 says, i live the same ubershitty experience:"1.you do not get any AAA games in your bundle
2.you cannot remove your credit card details
3.you cannot cancel your subscription without emailing them, they never reply""
Plussz bannolták is.A döntés a tiéd.
-
bepken
veterán
válasz
joe-ker #11828 üzenetére
ja....hasonló tartalmú spam levelet én is minden hónapban megkapom tőlük
bár ilyen "FREE" kupont még most küldtek először
nem teszteltem még őket, mivel azonban paypal fizetési lehetőség nincs, inkább nem adnék meg bankártya adatokat
így gyors guglizva - tehát még akkor sem biztos, hogy értelmes játékot kapsz, ha fizetsz a bundliért. nem valószínű, hogy épp ezzel az ingyenes kuponnal fogsz ki értékelhetőt
-
-
bepken
veterán
válasz
joe-ker #8503 üzenetére
szerintem írj a supportnak ezzel kapcsolatban, segíteni fognak
szerk: közben meg is találtam - Can I have a refund for my purchase? - ezt olvasd el és ezek szerint járj el.
-
bepken
veterán
válasz
joe-ker #8495 üzenetére
emailt nem kaptál véletlenül? - illetve ilyesmi nekem is volt egyszer kártyás fizetésnél. ott akkor az volt a gebasz, hogy bent maradt a kosárban egy olyan tétel is, ami már nem annyiba került, mint amikor betettem oda (lejárt az akció) ilyenkor meg ugye nem zárja le a tranzakciót.
-
válasz
joe-ker #6797 üzenetére
Szerintem az Art of War Reloaded Bundle-ra gondolt.
-
válasz
joe-ker #5089 üzenetére
Elvileg nem, soha nem járnak le, hacsak ezt nem emelik ki külön (általában free játékoknál van, amit HB Store-ban osztogatnak néha). Keress rá Steam-en a játékra, ha be van aktiválva, akkor onnan tudod telepíteni. Lehet csak valami anomália.
Egyébként a Pixelvision skin még mindig nem jó
A böngészőben futó nézetek (a könyvtár kivételével minden) közben, ha látszik a címsor (beállítható a beállításokban), akkor egy kis X, illetve újratöltés gomb van a Steam menüpont és a vissza gomb között, attól függően, hogy épp mi történik.
Másnál is megvan ez? Nekem most tűnt fel csak...
-
szami777
addikt
válasz
joe-ker #2757 üzenetére
Szupi
Ring Runner: Flight of the Sages - xsanyi77
Etherlords II - xsanyi77
Master Reboot - Wizard of Oz
Expeditions: Conquistador - tupacamaru
Rock of Ages - Wizard of Oz
POSTAL
Gun Monkeys - tupacamaru
Heli Heroes - joe-ker
Monday Night Combat
Axis Game Factory
Bang Bang Racing - joe-ker
Kaptain Brawe: A Brawe New World
A maradék négyre valaki? Mind olyan jó játék -
Crytek
nagyúr
válasz
joe-ker #2568 üzenetére
Lehet ki lett adva a parancs ,hogy amíg nem fogy el 50 ezer db a pakkból ez fog menni ha kell ha nem
Addig nyugodtság van.
15 fő jelezte eddig a vásárlást (1 fő még jöhet)
xsanyi 77
Rendo84
DJGABI
tupacamaru
fityere
pecze
reelc
joe-ker
Wizard of Oz
La Magra
ZS3NI
wwenigma
molnár dani
SAABPEPE
ooooobi -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Suzuki topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- EAFC 25
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest