- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Anonymusxx #21054 üzenetére
Igen tudom
hát megpróbálom steamen a szokásos topikokban, hátha 7-8€ környékén sikerül a dolog, mert valakinek a Slay of the Spire vagy Old World vagy the Medium kell
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Anonymusxx #21028 üzenetére
Hát számomra messze a legroszabb és érdektelenebb utolsó 3-4 éveből, nagyitóval se találok egyetlen gamet sem, ami legcseklyebb mértékben érdekelne és amiért egyetlen eurót hajlandó lennék adni
-
válasz
Anonymusxx #20951 üzenetére
nem volt szó konkrét perről, egyelőre a lehetőségek lettek tárgyalva
nem a 10ft a lényeg, hanem az átverés jelleg... mert ez az, konkrétan.pusztán elvekkel valóban nem jutsz messzire, néhányunknak mégis számítanak: pusztán csak jó érzés, ha van az embernek gerince
9 éve aktivan "dolgozok" a korrupt politikusok leváltásáért/elszámoltatásáért is.
nyertem már kártérítést az MVM-től és vertem már szét csomagautomatát is, viszonylag filléres tételek miatt. a világ azért is szar, mert "hagyjuk", ha "senki" se hagyná, huszonhatodszor talán kísérlet se lenne a megkárosításodra....
-
FunPro
őstag
válasz
Anonymusxx #20951 üzenetére
Heh, ez még viccnek is rossz, hogy azért emelnek árat, hogy jobb legyen a felhasználói élmény. Hogy ne fogyjon ki, persze!
Valószínűleg nem véletlenül emelkedik 3€-i ign plusszal a csomag. Gondolom most jöttek rá, hogy így okosba lehet pakolni egyik zsebből a másikba a pénzt vagy leírják az adójukból adományként, hisz innentől az ign minden hónapban adakozza azt a 3€-t. Esetleg a jobb mutatók kedvéért ferdíteni szeretnék az eladási statisztikákat, fene se tudja.
Amióta fel lett vásárolva, ez is 100%-ig üzlet. Ez a profilra aktiválódás addig nincs bevezetve, amíg nem kívánja az érdek. Pont nem érdekli őket szerintem, hogy miért nyavalyognak a vásárlók.
U.I.:
Én ezt a stokholm szindrómát nem tudom megérteni egyeseknél. Szeretek játszani, szeretem a bundlikat, de azért mégis csak ők vannak értem, nem pedig fordítva! Ha nem lesz majd ilyen bundli, kötelező lesz társítani a steam fiókot, akkor majd mindenki eldönti, hogy szeretné-e tovább használni. Ha nem, nem kell megvenni. Aztán majd ha nem veszi ezekkel a feltételekkel senki, akkor szépen menjenek csődbe. Én egy nagyvállalat haláltusáját sokkal jobban szoktam élvezni bármilyen játéknál vagy bundlinál. -
válasz
Anonymusxx #20937 üzenetére
ez a birkamentalitás meddig terjedjen egészen pontosan? 5$? 7? 12?
mennyi amit még "szó nélkül" le KELL nyelni?nem'tom, engem az is zavar, ha 10 forintal átbasznak. ez ELV.
-
FunPro
őstag
válasz
Anonymusxx #20941 üzenetére
Azt nem tudom mennyire gyakori a jelenség ez a 2-3 éve vásárolt kulcs dolog, de biztos elő-elő fordul, ha külön ki kell térni rá az ászf-ben.
Nekem egyébként voltak bent ilyen régi kulcsaim és pontosan a trade miatt tároltam őket ott. Egyszerű szisztéma, amit még nem kértem le az biztos él, amit már lekértem, az nincs meg. Elméletileg fölösleges lenne plusz egy adatbázist vezetnem a fel nem használt kulcsokról, a humble profilom teljesen alkalmas lenne erre a funkcióra.
És hogy miért szeretnék lekérni a 2-3 éves kulcsot? Mert senki nem mondta, hogy nem tehetem meg. Voltak és vannak olyan speciális kulcsok, ahova le volt írva szépen pirosan meddig tudod
lekérniaktiválni* az adott kulcsot. A többinél nem volt kiszabott feltétel. Amint visszább írtam, karácsony óta benne van az ászf-ben a 3 év, de 2 éve nem volt benne.Azt sem kéne tudnom, hogy hogy működik a rendszer. Nem kéne tudnom, hogy a bundle kulcsok külön kupacból jönnek, ahogy azt sem kéne tudnom, hogy a gomb megnyomásakor kerül a profilomra a kulcs. Laikusként úgy gondolnám, hogy a vásárlás pillanatában hozzám szépen társul 10 kulcs, amit akkor nézek meg, amikor kedvem tartja.
Az automatikus steam profilra aktiválástól nem tartok. Vagy túl nagy macera megoldani és azért nincs már most is így, vagy ők is tudják, hogy nagyban csökkene a bevételük, ha kizárnák a tradelés lehetőségét.
*A humble érdekesen fogalmaz. Amikor a kulcsoknál vagy, akkor a "reveal" szót használják. Amikor közvetlenül aktiválsz egy játékot valamelyik profilodon, akkor a "redeem" szó szerepel. Az ászf-ben a "redeem" szó szerepel, tehát nem csak a megnézésre van három éved hanem a beaktiválásra. Hogy ez hogy történik meg nem tudom, de innentől az sem biztos, hogyha egyből lemented máshova, akkor az működni fog akár 3 év múlva, ha éppen akkor ér aranyat a kulcsod.
-
FunPro
őstag
válasz
Anonymusxx #20937 üzenetére
"Gondolom utólag nem tudják már beszerezni, vagy nem megérős"
Ezzel csak az a probléma, hogy az adott kulcsot megvásárolta valaki x ideje. Amint befejeződik az értékesítés, nekik gondoskodniuk kéne arról, hogy az eladott kulcs hozzá legyen társítva a vásárláshoz. Miért a jelenben akarnak pótolni egy 2-3 évvel ezelőtti vásárláshoz tartozó terméket?
-
gyimger
őstag
válasz
Anonymusxx #20901 üzenetére
Tőlem is minden vihető Tomb Raideren kívül.
-
gyimger
őstag
válasz
Anonymusxx #20861 üzenetére
A Pacificet nemrég dobtam várólistára!
Minden más vihető! -
FunPro
őstag
válasz
Anonymusxx #20836 üzenetére
Én első körben azokra tippelnék, amiknél konkrétan fel van tüntetve, hogy lejárnak.
Igazából én magát a folyamatot sem értem. Valahol azt írják, hogy a bundle kulcsok egy konkrét kalapból kerülnek a vásárlókhoz. Szóval, nem az van, mint a store-ban, hogy egyből új kulcsot generálnak, amikor kell. Amikor fut a budle, akkor oda genárlank x kulcsot vagy generálják a kulcsokat x ideig, aztán ha azok elfogynak, akkor a kiadó/akárki vagy generál új kulcsot vagy nem.
Ez azért fura, mert én tuti a vásárlás pillanatában hozzárendelném a kulcsokat az emberhez, hisz ő játék licenszt vásárol, nem pedig jogot a licensz megszerzéséhez x időre*. Remélem azért valami jó kis pert vagy büntit kapnak a nyakukba.
*ahol nincs dátum feltüntetve
-
maross
nagyúr
válasz
Anonymusxx #20836 üzenetére
Nem, alapbol nem jarnak le, csak ha van a jatek neve mellett figyelmezteto szoveg. En is jartam mar igy, azota le vannak mentve.
-
válasz
Anonymusxx #20825 üzenetére
Perszepersze, mit se számít. Anno csak hallucináltam, hogy szenvedés volt játékot letölteni, nem igaz, hogy ellopta a kliens a steam friendlistet (de), hogy elveszett a gta5 karakterem, mert ez a retek képtelen volt normálisan szinkronizálni, hogy steamen 20 éve meglevő funkciók nem vagy szarul működnek......
-
gyimger
őstag
válasz
Anonymusxx #20735 üzenetére
Sem az izometrikus, sem a rajzfilmes vonal nem mozgat. Nem szar, csak nem tetszik.
TND: írtam!
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Anonymusxx #20735 üzenetére
Nem mondta senki hogy nem jó hónap- sőt nagyon jó szerintem. 3 húzócim is van abbol 2 wishlistes nekem, csak mondom egyet pont megvettem 2 hete
-
FunPro
őstag
válasz
Anonymusxx #20702 üzenetére
A meglévő információim alapján a januári havim fizetve van. A tuti majd 7-én kiderül.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
Anonymusxx #20665 üzenetére
ja, most látom h nem kell ahhoz 10, már 5-től 0,6-ba kerül..
-
gyimger
őstag
válasz
Anonymusxx #20651 üzenetére
Ez a Direktor vágás, de kaptam Chernobylite-ot, úgyhogy elengedtem a Strandinget.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Anonymusxx #20576 üzenetére
True, akkor megyek a steam fórumra véleményért.
-
gyimger
őstag
válasz
Anonymusxx #20572 üzenetére
Én négyet simán hozzá tudok adni.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Anonymusxx #20551 üzenetére
Egy lamplighter leaguere lecsapnek mint gyöngytyúk a takonyra ha valaki bontana. Többi gamet nemigen volt ismerem. Ha valaki várna kuponra akkor nov 20 ig szívesen várok. Annyit tudok ígérni hogy azt tuti viszem.( Kupon nélkül szerintem kb 4, azzal meg ( ha 10 helyett 6 vagy 8 lesz) 3 ért nagyjából.
. -
gyimger
őstag
válasz
Anonymusxx #20554 üzenetére
8 am PT-t olvastam valahol, és még sehol egy lék.
-
gyimger
őstag
válasz
Anonymusxx #20534 üzenetére
Egy Vertigót vinnék bontásból.
(De nagyok és drágák a csomagok, nehezen bontható.) -
TheNewDawn
addikt
válasz
Anonymusxx #20494 üzenetére
Hát papíron lehet úgy menni ( első részt ki is próbáltam) de nem volt túl nagy élmény.
-
chris0000
őstag
válasz
Anonymusxx #20494 üzenetére
steamen egyjátékos és online látom, de engem se izgat sajnos ez a játék.. üdv.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Anonymusxx #20489 üzenetére
Inkább egy 20 évvel ezelőtti shovelware game mint egy multis csoda ami még 3060 as videokártyával is szaggat mint állat. ( Most már mondjuk lehet nem de megjelenéskor voltak vele gondok arra emlkszem) Jó hát +1 sornak jó lenne Epicen, de kb ennyi. Elinditani 100% hogy nem indítanám az életben .
-
gyimger
őstag
válasz
Nekem előfizetésem van, de a játék nem stílusom, úgyhogy bárki viheti majd.
-
l.skywalker
titán
válasz
Szintén örülök. Az első részt harmadmagammal játszottam végig, nagyon jó volt.
-
FunPro
őstag
válasz
Én is örülök neki, csak csatlakoztam a tömeghez!
(Az viszont tény, hogyha a jövőben valaki szeretné a dlc-ket, akkor ez nem a legjobb deal.)
-
pigster
senior tag
válasz
Anonymusxx #20472 üzenetére
Ez érdekelne:
Mega Man Legacy Collection 2
Még egy valaki kellene -
gyimger
őstag
válasz
Anonymusxx #20472 üzenetére
Amúgy nekem is, de olyan jók ezek a napi bundlik, hogy mindegyikből tudnék venni egy-egy csomagot, akkor is, ha becsúszik mellé valami ballaszt. Valami 20 euró a kosaram, de van benne legalább tíz játék, de most már megvárom a bundle fesztivál végét.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Anonymusxx #20458 üzenetére
Emlékeim szerint igen, hogy ne lehessen visszaélni vele.
-
bepken
veterán
válasz
sok éve volt már, de teljesen biztos vagyok benne, hogy kell kártyaadat, hiszen próbaidőszak lejártával valahonnan le kell tudják vonni az összeget az érintett felhasználóktól. (899 HUF egyébként egy hónapra
prime video +1 free twitch sub együtt)
szerintem épp fordítva van: ami prime-ba bekerül, az általában lesz majd epicen vagy gog-on ingyen - persze nyilván fordítva is sokszor történik, sőt elég gyakran vannak ismétlődő (kisebb) címek azért. dehát na...ismétlem: 899 kemény forint
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Nem emlékszem, de őszintén szólva nem mindegy ? Nem kerül semmibe tényleg
-
reelc
veterán
válasz
Anonymusxx #20400 üzenetére
Attól függ mi a komolyabb, kettő nem volt eddig bundleban.
Itt nézhető, mi mikor volt? -
FunPro
őstag
válasz
Anonymusxx #20400 üzenetére
Upsz! Elnézést kérek!
Van egy olyan hármas fogat a fejemben, hogy High on Life, Journey to the Savage Planet (ezt a kettőt végképp keverem) és az Outer Wilds. Ezek nevét gyakran kutyulom.
Szóval, a High on Life-ra gondolta.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
Anonymusxx #20335 üzenetére
Már mindegy megoldottam máshogy..
-
l.skywalker
titán
válasz
Anonymusxx #20197 üzenetére
Sima promó email jött tegnap a teljes áras dologról, hogy fizessek újra elő.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
Talán januárban még kaptam. Azóta csak 1-1$-t akartak adni. Azt udvarisasan visszautasítottam.
-
warcat
veterán
válasz
Van még rá két hetük, de persze lehet, hogy nem lesz most.
-
gejala
őstag
válasz
Nekem sincs most kuponom és nem is nagyon kaptam az elmúlt hónapokban.
Mondjuk én tavaly cancelt nyomtam, mert rájöttem, hogy úgyse tudnak olyat mutatni, ami érdekel és még nincs meg. -
l.skywalker
titán
válasz
Csekkoltam most én nem kaptam.
-
chatran
őstag
válasz
Anonymusxx #20120 üzenetére
Hát, nekem sajna nem jön be. A tavalyiban Hellblade, Control, Syberia 4 volt, azokat nem múlja felül.
Persze ha az Innocence helyett végre már a Requiem-et adnék, akkor nem szólnék egy szót sem. -
bepken
veterán
válasz
Anonymusxx #20120 üzenetére
szintén egy Scars Above érdekelne, ha valakinél kimaradna
-
bepken
veterán
válasz
Anonymusxx #20009 üzenetére
idő közben a gyimger Kolléga már vitte az Aragami 2 és Twin Mirror nevezetű játékokat.
a többi viszont vihető
-
l.skywalker
titán
válasz
Anonymusxx #19880 üzenetére
Ami 9.99€-ban, mármint a HB-n. Nem konverzióban.
-
l.skywalker
titán
válasz
Anonymusxx #19764 üzenetére
Én azt megnézem majd bontásban normális áron.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Anonymusxx #19670 üzenetére
Szerintem csak az van vele, hogy kevesen játsszák és értékelik, és ilyenkor mondjuk ha 10 kiitikából éppen 7 negatív, akkor rögtön elbillenti a dolgot pillanatnyilag.
-
eami
Topikgazda
válasz
Anonymusxx #19670 üzenetére
tényleg erős kis pakk lett
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
Anonymusxx #19658 üzenetére
Már mindegy, kaptam egy 7 eus ajánlatot, egy hónapra..
-
sto1911
veterán
válasz
Anonymusxx #19542 üzenetére
A tehénszarnak is jó íze lehet, hisz tízmilliárd légy nem tévedhet
más fogalmunk van a jó resident evil játékról, ennyi az egész, szerencsére már vagyok olyan idős, hogy csak a név miatt nem fogom jónak tartani. (Szevasz Diablo 4)
-
adrian360
őstag
válasz
Anonymusxx #19523 üzenetére
Ott ahol lemondanád: manage your plan -> pttkiírja a next billing-et, mikor és mennyi lenne a következő számlád
-
gyimger
őstag
válasz
Anonymusxx #19523 üzenetére
Kattints a Settings-re, ot kiírja, hogy mikor és mennyit fog levonni. Lemondásnál felajánlhat $2-t, de azt úgyis látni fogod.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Anonymusxx #19442 üzenetére
Sajnos nem...Na most ez az új verzió sokaknak 4090 es videokártyával is lagol meg 30 as FPS el megy
( Legalábbis június 13 ig azóta jött egy patch ami valamit javított a dolgokon ) RX 580 al el sem merem indítani, gondolom lenne 30 perc mire betöltene aztán ingadozna 2 és 3 FPS között. Szóval véggiggondolva a dolgokat szerintem vihető lesz a következő havi csomag is 7 ért. Kár érte, kiváló ügynök lehetett volna.
De persze akinek jó gépe van annak merem ajánlani. -
l.skywalker
titán
válasz
Anonymusxx #19349 üzenetére
szerintem sem, csak ilyenkor mindig félek
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Anonymusxx #19349 üzenetére
Ízlések ... meg aztán ár viszonylatában kell nézni, hogy hulladék -e. Pl. Fanaticalon is vannak baromi jó csomagok, de amilyen árakon adják, úgy nem igazán jó deal. 10 € -ért a Choice is nagyon véleményes legtöbbször, de 5 € -ért egyből bestbuy lesz belőle bárkinek.
-
gyimger
őstag
válasz
Anonymusxx #19290 üzenetére
Elnézést. Öt kommenttel korábban írtam.
Itt egy link hozzá. -
csuvicsuva
addikt
válasz
Anonymusxx #19281 üzenetére
Support oldal: távolítsd el a régi verziót, aktiváld be a DC-t, utána pedig állítólag vissza lehet állítani a régi verziót is.
[link] Steamgifts, a fórum azt hiszem reg nélkül is olvasható.
Nagy LiS rajongó vagyok, a második rész epizódjai kis csúszással bekerültek Xbox Game Passbe, de az első nem rántott be, úgyhogy nem folytattam, amikor meg bejelentették, hogy kikerül, akkor pont nem volt kedvem. Később ugyan olcsóért vettem egy argentin kulcsot (ami egy hét múlva még olcsóbb lett), de azóta sem lett elindítva. Többet nem veszek semmit, amit nem kezdek el azonnal játszani.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Anonymusxx #19281 üzenetére
Redditen a humble choice topikban
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Anonymusxx #19279 üzenetére
Megvolt már a sima verzió? Többen is jeleztek köztük hibát már.Ha nem akkor passz...
-
De4d
őstag
válasz
Anonymusxx #19234 üzenetére
Ebből a bundleból egy Them and Us érdekelne ha valaki venné és bontana.
-
válasz
Anonymusxx #19234 üzenetére
Egy Blackout Club-ra vevő lennék, ha esetleg...
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Anonymusxx #19148 üzenetére
Nem, ez a három havi. Valószínűleg a - valamiért - sikertelen fizetésnél tűnt el.
Mennyit von amúgy? Egyszerre a 3 hónapot? Másik fiókon ott van, de csatlakozáshoz meg kell neki fizetési metódus.
-
FunPro
őstag
válasz
Anonymusxx #19148 üzenetére
Még két napig meg kéne lennie.
-
FunPro
őstag
válasz
Anonymusxx #19105 üzenetére
Hogy szakadjanak meg, én is kaptam!
Ha valaki kíváncsi, nekem ebben a hónapban az RNG 5€-t dobott. Ennyit kell kiperkálnom a hónapra!
-
FunPro
őstag
válasz
Anonymusxx #18950 üzenetére
Nekem már az OlliOlli megérte a 4€-t!
-
chatran
őstag
válasz
Anonymusxx #18950 üzenetére
Valóban, 16 euró humblin a kedvezményekkel a kèt Eternal kiegészítő. Steamen jelenleg akciósan 12. Indiegalán meg 10 dollár.
Szóval rohadt nagy átb@szás ez a humbli.
Így nekem ez a januári choice teljesen érdektelen. Hol tudnék megszabadulni a játékoktól, hogy legalább a pénzem viszontlássam? -
BlueSteel
tag
válasz
Anonymusxx #18917 üzenetére
Sziasztok! Most találtam rá a topikra. Megvettem a 2K Megahits Bundle-t Humble-ön, és szeretnék eladni belőle pár játékot, amire nincs szükségem. Mi itt a szokás, ha valaki privátban megírná esetleg, azt megköszönném, illetve ajánlatok is jöhetnek (steam-es groupbuy elsőre kicsit bonyolultnak tűnik, inkább itt adnám el őket hardverapron, ha lehetséges).
A játékok, melyekre nincs szükségem:
Civilization VI
Bioshock The Collection
+ a többi kisebb játékból gyakorlatilag bármi
pl. Railroad Tycoon 3
Civcity Rome
Duke Nukem Forever stb. -
sto1911
veterán
válasz
Anonymusxx #18839 üzenetére
Én biztos nem szórakozok bontással meg 30 centes eladásokkal, vagy visszaadják, vagy egyben elviszi valaki, vagy ami kicsit érdekesebb azt beváltom, a többit meg megeszi a penész (esetleg csere). De aktívan nem fogok szórakozni vele.
@FunPro: miért ne kellene hó végén? Megromlik addigra?
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Anonymusxx #18790 üzenetére
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Anonymusxx #18790 üzenetére
Epicen volt már tavaly kuponnal a fullos Frostpunk GOTY edition 6 euró körül kuponnal
Egyébként csak a Last Autumn DLC ami ér valamit , mi több nagyon jó, a többi az kb kuka kategória
Az meg 4-5 eurónál nem több, kulcsboltba meg 2 alatt is van .
Mindegy igazából, mondom akinek nincs belőle meg semmi, mert nemrég kezdett játékokat gyűteni annak ez tök jó és megéri, de aki aktívan figyelte a bundlikat előző években annak sok újdonság nincs meg nem is olyan különlegesen jó áron van -
csuvicsuva
addikt
válasz
Anonymusxx #18780 üzenetére
Buktam egy fogadást. Azt hittem, hogy TheNewDawn fogja linkelni.
-
Delávégá
tag
válasz
Anonymusxx #18780 üzenetére
Be is húztam, ez egy igen ütős bundle!
-
Zolás
addikt
válasz
Anonymusxx #18708 üzenetére
Még emlékszem, amikor a steamen ru/cis vagy mi a fenére régiójelessé tették egy csomó ember Fallout3/New Vegas játékát, és egy csomóan teljes áron vették steamen évekkel előtte.
-
bepken
veterán
válasz
Anonymusxx #18708 üzenetére
ez az, hogy egyelőre nem izgultam rá a franchise-ra. értsd: sose játszottam még egyik részt sem...csak korábban írtam, hogy miután majd az összes részt "ingyen" zsákolom be, talán illene lassan legalább az egyik résszel játszani. és már csak a 4 hiányzik
-
bepken
veterán
válasz
Anonymusxx #18656 üzenetére
szerintem, akinek ez a promóció felkelti az érdeklődését, az 90% friss kamu profilt regisztrál
nem hiszem, hogy egy ilyen (szinte kizárólag) gémer kütyükhöz köthető cég full random "gg" szoftverét bárki csak úgy feltelepítette volna hónapokkal ezelőtt és most így hirtelen döbbene rá, hogy létezik a Choice...
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Anonymusxx #18596 üzenetére
Szerintem hétfő 18 óra. Bónusz: 200 Ft -os előfizu.
-
alcsa
senior tag
válasz
Anonymusxx #18544 üzenetére
En mindig kapok mikor pause-t nyomok. Most pl pausoltam mikor megjelent
, ajanlotta a 2 dollart, de nem fogadtam el, aztan most nyomtam egy unpause-pause-t es adta is a 4 dollaros kupont.
-
FunPro
őstag
válasz
Anonymusxx #18544 üzenetére
Ha nem emailes kuponról beszélünk, akkor azt általában a második szünetre adja.
-
l.skywalker
titán
válasz
Anonymusxx #18385 üzenetére
6 nap 9 óra 2 perc múlva
Humble Choice - July 2022 (gg.deals) -
warcat
veterán
válasz
Anonymusxx #18204 üzenetére
Squadrons volt fillérekért/ingyen Amazon prime-on keresztül
Phoenix point ott van Gamepass-en kb a megjelenése óta. -
Vesa
veterán
válasz
Anonymusxx #18153 üzenetére
Igen köszi, közben megtaláltam.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Anonymusxx #18139 üzenetére
Tudom, de mondta, hogy nem csábítja az Epic (ráadásul ha jól értettem, le is maradt róla), így viszont a Deluxe miatt még tud esetleg spórolni a kiegészítő csomaggal.
Ha nem említi a játékot, akkor a büdös életben rá nem jövök, hogy nekem ilyenem is van. -
bepken
veterán
válasz
Anonymusxx #18064 üzenetére
meg lehet ám ezt is unni, hídd el.... főleg, mikor hónapokon át veszed meg úgy a csomagot, hogy még erőlködve se érdekel belőle semmi. persze a legtöbb havi csomag kvázi "ingyen volt így....
-
echterion
nagyúr
válasz
Anonymusxx #18064 üzenetére
Én meg megvettem azt az egyet, ami érdekelt, így nem kellett pöcsölnöm az eladással. Egyenlőre még nekem is csak a 8 dolcsis ajánlatot tolja, majd megy az még lentebb is sztem.
-
eboostr
aktív tag
válasz
Anonymusxx #17984 üzenetére
Email vagy humble oldalon pause nyomkodásnál?
-
törölt tag
válasz
Ahogy írtam, menetrend szerint, kaptam én is. Mivel viszonylag korán jött, és május 3-án jár le a kupon, az igazán türelmesek azt is megnézhetik, hogy tudnak-e még jobbat ajánlani.
FollowtheOri:
Ahogy írod, ha előfizetésed van, nem tudnak mire kupont ajánlani, hiszen már kifizetted előre a bundle-öket.
"Ettől független tökmindegy mert amit ~9 EUR-ért ugrok (éves classic/hó), az valszeg 4-6-ért se kéne."
Az oké, de ami meg kell, azt 9 helyett ~6-ért kapnád. -
válasz
Ghostrunnert 1$-ért átvennék
-
törölt tag
válasz
Anonymusxx #17957 üzenetére
Rengetegszer küldenek e-mailt, amikor már 2-3 hete megy a bundle, hogy vedd meg 6-8$-ért, esetleg több hónapos kupont ajánlanak fel. Szóval ha nem kaptál egyből, akkor is van erre esély. Az elégedetlenkedők számából ítélve most nagyobb ez az esély, mint múlt hónapban, pedig akkor is volt. Februárban, ahogy nézem 17-én jött a 6$-os e-mail.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Anonymusxx #17957 üzenetére
Igen, szokásos első kattintásnál.
Én már teljesen meg vagyok amúgy zavarodva. Classicon voltam, átállítottam, hogy €-ban vonjon (PP balance abba lett átváltva még jóval korábban, mert úgyis azzal fizet, akivel trade-elek), a kupon/kedvezmény viszont továbbra is $.
Szóval az lenne a dolgom, hogy lemondom az előfizetést és amikor olyan csomag jön, ami érdekel, akkor előfizetek újra? Kedvezmények nem érdekelnek. -
válasz
Anonymusxx #17797 üzenetére
Valaki mondja el nekem pls, hogy ezekbe a sétaszimulátorokba mi a jó.
-
FunPro
őstag
válasz
Anonymusxx #17716 üzenetére
Én így kalkulálnám az árat:
Scarlet, Bloodstained, Severed 3€
Gears, Celeste, Cloud 2,5€
Tacoma 1€
Ha bontásba küldeném:
Nyilván bontósban a tacoma lemenne 0,5-re, hogy elvigyék.
A scarletet bloodstained-et felcsapnám 3,5-re, severed maradna 3-on, gears lemenne 2-re, celeste cloud maradna 2,5. Esetleg severed menne 3,5-re, gears 1,5-re.
Szóval a kérdésedre a válasz 2,5€.
Ha magamnak kedveznék a bontással, akkor 2. -
gyimger
őstag
válasz
Anonymusxx #17573 üzenetére
Reelc írta korábban: "Átrakták a Settingsbe a Manage Your Plant!"
Én se találtam elsőre. -
gyimger
őstag
válasz
Anonymusxx #17332 üzenetére
Sosem hallottad Crytek Peti legendáját?
-
eami
Topikgazda
válasz
Anonymusxx #16948 üzenetére
igen, majd választasz egy játékot és redeem. feldobja hogy akkor vonni fog és mennyit. nyilván ha nem $6 mutat akkor vmi nem ok.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Anonymusxx #16910 üzenetére
Nem jártam jobban utána, bocsi, mert be kellett volna jelentkezni.
1. privát ablak
2. JOIN NOW -ra katt és ott írta, hogy "Discover the next great game you can't stop playing when you sign up for Humble Choice! Try our most popular plan and own 12 PC games every month for only €10/month. Cancel anytime."De most újra megnéztem, mert jogos a kérdés és most már látom, hogy felül van egy banner, hogy $12 -ért az enyém lehet ... fene se érti eztetetetetetet. Hogy mit számlázna azt megint nem tudom.
De pont ezért toltam cancelt a classicra ... az ég világon semmi értelme, hogy nyomogassam a pause -t minden hónapban, ha nem jár vele semmi extra. Aztán ha egyszer véletlen az 5 egymás utáni pause gombnyomás helyett helyett csak 4 -szer nyomom, akkor meg a nyakamon marad a csomag.
-
Cheesus
senior tag
válasz
Anonymusxx #16800 üzenetére
Esetleg egy Tannanberg, ha lenne feleslegbe
-
***ANDRÁS***
aktív tag
válasz
Golf It! és Crash Drive 3-ra vadászok egyenlőre
-
tisztelturam
aktív tag
válasz
Engem egyedül az érdekel, hogy miért lett ez ennyire beharangozva
-
válasz
Anonymusxx #16785 üzenetére
Valfaris-t vinném, ha robbantja vki.
-
tisztelturam
aktív tag
válasz
Anonymusxx #16785 üzenetére
Nem igazán .Olcsóbban megkaptad a 95%-ukat korábban más akció kapcsán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- Apple MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- Keresünk dokkolókat
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest