-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
djculture
félisten
válasz
Hunbeast87 #3487 üzenetére
Nem kell direkt csak egy nyavaja bakkártya aminek van biztonsági kódja ( már a maestro is ilyen)
-
djculture
félisten
505 Games a pc gurunál is szórja kifele a kulcsokat játékok nyerteseinek.
-
djculture
félisten
Nekem meg 0.1 dollárt ért meg ez az egész.. Le is vont érte kemény 27 forintot.
-
djculture
félisten
válasz
BomiBoogie #2333 üzenetére
A felnővő generáció nagy része már nem a klasszikus pc játékokon nő fel pont e miatt is döglődik a pc ipar. A gyerekek már nem pc-t kérnek.. Konzol kell de inkább facebook játékok meg telefonos szörnyűségek. Ami pc-n megy a metin meg a wot meg ilyesmik. pc mániásként szörnyű ezt látni de ezt tapasztalom nap mint nap. Pár év és ha igy haladunk mi pc játékosok dinoszauruszok leszünk.
-
djculture
félisten
-
djculture
félisten
válasz
wwenigma #2289 üzenetére
Most mit mondjak én is megvettem eddig minden szr bundle-t egy játék miatt de megláttam a havi bank számlát és elég is volt a hülyeségböl. 1 dolláros dolgokból is gyorsan összejön 20-30 ezer ami manapság hazai viszonyok között meggondolandó hogy értelemesebb dolgokra költsön az ember. Sokszor meg 1 játék ér belőle valamit számomra a többi arra jó hogy felajánlom vagy elosztogatom. Most már olyat meg se veszek ami ilyen felejthető bundle, pl a bundlestarson csak ilyen van 7-8 játék abból egy nincs meg vagy kellene is.
-
djculture
félisten
válasz
Hunbeast87 #2216 üzenetére
6 dolláros Brutal legend az betyár mikor náluk volt 1 dolláros csomagban pár hónapja..
-
djculture
félisten
válasz
wwenigma #2145 üzenetére
Ja a másik 4 millióval aki megveszi a bundle-t? Stáblista 2 órán át fog menni majd vagy mi?
Crytek: Most komolyan ez a Korai hozzáférésű játék kategória egy hülye zsákbamacska. Lehet egy aranyat kapsz a pénzedért de lehet hogy egy vödör fekáliát.. Most ez lett a nagy divat de van olyan játék ami 1 éve ilyen státuszban van, szerintem sose lesz belőle teljes játék.
-
-
djculture
félisten
Hát remélem ezzel nem azt akarjátok mondani hogy mindjárt jön egy újabb 10 filléres android szörnyűségekből álló bundle?
-
djculture
félisten
Bundle stars mikor váltott euróra?
-
djculture
félisten
válasz
bigyo108 #1689 üzenetére
Én a a repülőgép vonat és auto budle-ra pályázok de van idő ugyis mindig meghosszabitják ..
Az az egy amiből csak egy van meg atöbbiből minimum a fele megvan és hülyeség így megvenni. A hight octane csak a clutch nincsen meg a többit meglehetett venni olcsóbban a grupees-től 2 játék volt 1 dollár ezekböl
-
djculture
félisten
ide is berakom:
indiegalan 3 dollára csökkent a codemasters bundle -
djculture
félisten
válasz
Arkennys #1471 üzenetére
Ilyen kétes minőségü játékokat én nem szoktam megvenni így persze hogy lemegyek haverhoz mert ő minden nyavaját megvesz és megnézem hogy milyen a játék. Héten a bf4-et nyomtam nálla az is egy hulladék pedig már a harmadik patch jött ki.. Ugyanigy kivág a meccs közepén meg eltünnek a fegyverek egyik pillanatról a másikra meg regényt lehetne belőle irni milyen hülyeségekkel van teli. Mondjuk legalább annál van esély hogy fél év és már akár játszani is lehet vele..De addigra az ára se ennyi lesz ugyhogy érdemes kivárni mert most aki erre pépnzt ad az nagyon meggondolatlan vagy csak spontás nem tudja hova tenni a pénzét mint a haver ..
-
djculture
félisten
válasz
Arkennys #1468 üzenetére
Szerintem az életben nemér 440 forintot, de szerintem te még nem játszottál vele ha neked tetszik. Nekem is tetszett mielőtt nem tapasztaltam hogy mekkora trágya egy valami.
Csak azt nézed hogy olcsó így kell, az hogy televan ezer buggal ami miatt ha ez bejön nem lehet még csak tovább se nyomni a játékot az már nem izgat, pedig már irtuk jópáran hogy ez a helyzet vele.
Hiába jött ki nagy méretű javitás továbbra is játszhatatlan ennyi. -
djculture
félisten
Grupeesnál most 1db játékot is lehet venni 0,75-ért de nem ad direkt kulcsot hanem regelni kell egy másik oldalra :
ALL KEYS AND FILES WILL BE DISTRIBUTED THROUGH SHINY LOOT -
djculture
félisten
válasz
FoxiestFox #1400 üzenetére
Általában nem egyet szoktak adni de kiderül 3 óra múlva.
-
djculture
félisten
humble jumbo bundle plusz játékai ma érkeznek 20 órakor elvileg
-
djculture
félisten
válasz
ChingChang #1376 üzenetére
Kinek nincs meg.. gamefly is ingyen adta ha vásároltál valamit. Amugy meg minden gfwl játék működik offline profillal de az annyit is ér.
-
djculture
félisten
Ja eddig tizszer vettem magamat rá hogy elinditsam ezeket az újabb névben régi flashpointokat de nagyon unalmasak. Nem igazán érnek ennyi pénzt, bta akkor fizetnék ha Formula One egyik részét adnák max. Úgy hogy azthiszem kivárom hogy milesz a plusz játék hátha az lesz. Nem kell egy hulladék játék drágán mint az előzőnél...
-
djculture
félisten
bundlestarson minden futó bundle 25% olcsóbb
-
djculture
félisten
válasz
stickermajom #1190 üzenetére
Én a régi vietnamot szoktam mai napig
-
djculture
félisten
indie gala dirt bundle bővült egy hacker evolution duality össz dlc-s kiadással.
-
djculture
félisten
válasz
Balesz1899 #1159 üzenetére
offline profilról még nem hallottál? Igaz ugy csak a single funkciók működnek, de van mentés is...
Én nekem online rendes fiókom mióta ez létezik sose volt.. -
djculture
félisten
válasz
maddionmax #1137 üzenetére
Injekcion nekem megvan szintén az insane 2 izgat
Egy ezrest mondjuk megér
-
djculture
félisten
all-new bundle from Bundle Stars!
10 Steam games for 2,98 font - all individual keys:
UFO Extraterrestials Gold
Blades of Time Limited Edition (includes Dismal Swamp DLC)
Race Injection
Supreme Ruler 2020 Gold
Puzzle Kingdoms
Insane 2
Gumboy Tournament
Hydrophobia: Prophecy
Razor2: Hidden Skies
Warfare -
djculture
félisten
indiegala drit is kiegészült egy huntsmannal, mondjuk nem ezt vártuk
-
djculture
félisten
válasz
BigBlue69 #968 üzenetére
Gamefly-on meg egy másikon is adták minden játék vásárláshoz pedig. Utána volt mégegy oldal amit like-olni kellett az is azt adott én már untam. Lehet ezek után tényleg az lesz most is
Bár szerintem a dirt showdown lesz arra aki habozott a vásárlással az is rá mozdul, ez a megérzésem kiváncsi leszek rá
-
djculture
félisten
válasz
fuwiradis #933 üzenetére
Groupees-nál mindig ez van a bonusz játékok az 1 dolláros alapcsomaghoz is járnak, kivéve ami jelezve is van nagy kérdőjellel az nem fog járni és csak a második héten derül ki mi az... Nem egyszer olyan cim szokott ott lenni ami miatt a második héten mindenki rá fizeti a maradék pénzt hogy megkapja az egészet
-
djculture
félisten
válasz
maddionmax #902 üzenetére
most is 2,5 font az csak 881ft gondolom ez meg holnapra mindenel együtt lesz vagy 5 dollár rögtön több mint ezer ft, a happy hourra meg mostanában felnyomják az árat plusz egyéb szívatások.
-
djculture
félisten
na meg is jött a D-s
-
djculture
félisten
válasz
-secret- #801 üzenetére
Már akinek, a worms sorozat az armageddonig volt jó utána folyamatosan ugyanzt adják ki ötvenezerszer. Nekem már a 3d-s is jobban tetszett pedig az irányitása is szörnyű voilt mint ez a sima 2d-s oldalnézetű worms ötvenezredik része. Csoda hogy ez a team17 még nem lett szélnek eresztve.
-
djculture
félisten
válasz
maddionmax #780 üzenetére
Ez a worms is olyan hogy egy ha megvan akkor bőven elég, pénzt nem adnék a másik 1000db részéért. Bár nekem a steam-en az ultimate mayhem van meg meg egy dobozos armageddon a polcon. Mind egyforma ennyi belőle elég is.
-
djculture
félisten
Bundle hiány van, remélem lesz értelmes jövő héten végre
-
djculture
félisten
Különben én eddig se regeltem be a játékok egy részét mert egy nagy szemét volt, most ott vigyoroghatnak majd a fiókomon a kókányabbnál kókányabb töltelék bundle játékok. Nagyon jó játékokat kell adni így hogy én vásároljak tőlük továbbra is, a sok szemét nem hiányzik. Én ezt meg is irtam nekik. Legyen így de akkor csináljanak valami megoldást hogy a szemeteket törölni lehessen a fiókról.
-
djculture
félisten
válasz
maddionmax #721 üzenetére
Hát gyorsan meglehet csinálni az 1 dolláros packot végigviszik mindig ugyanazon játékokkal vagy 5 bundle-n keresztül, az 5-6 dollárosba meg raknak egy db új játékot a többi szintén az előzöekböl kerül ki. Igy egy játékot veszel majd gyakorlatilag bundle néven azt is 5-6 dollárért.
Egyébként nagy baromság mert meddig tartana azt beprograqmozni hogy a nevet szálszámot figylje a rendszer és csak egyszer engedjen vásárolni, kb 1 perc. Érdekes gmg-n steam áruházban is igy van és már ki is van lóve az 1000-et veszek és eladom móka. -
djculture
félisten
Addig fogsz örülni ameddig nem ismerik fel hogy lehet úgy is csinálni hogy pl ebböl a wormsoból átetszik a 75%-át egy következőbe ha nem jött be elég lóvé. Utána ha még mindig nem elég megint átteszik és megveheted teszemazt egy mindig új játékért ötször ugyanazt. Ez csak a normális vásárlókat szívatja a kulcsnepperek csinálnak egy fiókot és azzal fogják eladni. Olyanez mint a hülye drm-ek..
-
djculture
félisten
válasz
-secret- #698 üzenetére
Mondjuk ezek a wormsok ilyen 10 perces játékok, 1 dollárt nagy duzzogva megérnek. A kulcs nepperkedés ellen meg nem csoda ha hoztak egy korlátozást. Mondjuk ezzel a normális vásárlót is szívatják. Hisz ha valakinek megvan valami a csomagból az elveszik nem tudja oda adni egy havernak pl.
-
djculture
félisten
válasz
AlexWolf #626 üzenetére
Hát nemtudom tudnak e valamit csinálni egyáltalán... Új vásárlásnak minősül nemtudom hogy lehet visszacsinálni, de mintha lett volna már ilyen és 2-3 nap múlva válaszoltak is hogy még vegyen még egyet x dollárért akkor elküldik a többi játékot is. Kivárod a pár napot kiderül...
-
djculture
félisten
válasz
AlexWolf #623 üzenetére
Az email cimedre küldött your humble bumble linkre rányomsz akkor egyböl a fiókodba kerülsz majd rányomsz a megjelenő oldalon a Like what we're doing? Click here to increase your order amount! feliratra, és ott irja is mennyit kell még rátenni hogy unlockolva legyen az összes game ...
Minden más módszerrel veszel egy újabb csomagot. -
djculture
félisten
válasz
maddionmax #612 üzenetére
Megvan nekem pont az nem kell mert már vagy 1 éve megnyertem, adj valamit érte ami nekem nincs meg és viheted
-
djculture
félisten
válasz
maddionmax #609 üzenetére
Melyik játékra pályázol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- BestBuy topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged