- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
válasz
djculture #2406 üzenetére
Ez egy folyamat... ha átviszik a bundle részre, sanszos, hogy minden más bundles cég átfogja venni... miért ne követnék a legnagyobbat? Akkor mindenhol Eurós lesz. Akkor leállsz minden bundléval?
Igen, a BTA-nál nem mindegy.
#2410) djculture: Megértem. Egy Bundlestarsra sem bírtam rászánni a pénzt. Túl drága. Átlagosan maximum 1-3 játék érdekel belőle. Utána meg nem akarok kínlódni, hogy túladjak olyanokon, amik a kutyát sem érdeklik.
-
eami
Topikgazda
válasz
djculture #2331 üzenetére
nekem van egy jó pár játékom, de a sybria pont nincs meg eddig
régen is drágák voltak ezek az újságok, és ma meg főleg nem mondanám olcsónak, mert sokkal színvonalasabb és/vagy naprakészebb alternatívák vannak ingyen. 2-3 újság árából meg már eléggé új é tetszés szerinti játékokat meg lehet venni. -
reelc
veterán
válasz
djculture #2337 üzenetére
Ezesetben elnézést, tévedtem.
Nem rémlett, peddig abban az időben minden újságot figyeltem a teljes játék miatt. Most nézem, 2008 után már csak akkor vettem újságot, ha nagyon kellett a játék belőle. Figyelni figyeltem továbbra is, miket adnak. Lehet azért nem maradt meg bennem a Syberia duplázás, mert az már akkor megvolt. -
reelc
veterán
válasz
djculture #2331 üzenetére
Nekem megvan régi újságmellékletként mindkét rész. Ennyit megér, hogy meglegyen digitálisan is.
Tudtommal csak a Gamestar 2005/3 (Syberia), 2007/6 (Syberia 2) számaihoz volt melléklet a 2 játék, szóval nem "vagy 10-szer mindkettő rész".A bundlekat kb. november óta figyelem, szóval ha októberig volt 100-szor, akkor nem érint, mert előtte volt.
Adventure x Eurós packban volt nemrég a Steamen más játékokkal együtt, de az nem $1-os kategória volt.
GOG akció is lehetett százszor, ha nem ennyiért volt, ill. október előtt akciózták.Újszülött vagyok, nekem minden vicc új. Bundle ill. Steam tekintetében.
-
Cheesus
senior tag
válasz
djculture #2224 üzenetére
Hát amúgy a gagyi greenlight játékok elöbb bekerülnek store-ba/magukhoz képest tisztességesebbek mint jópár early acces játék...
Egyiket se védem, de már több helyről kerülnek be Stema-re a félkész munkák
Szerk: amúgy észrevettétek, hogy van egy új fül is, amiben 1$-t befizetve újab pre-pre-alfa játékokat kaparinthatunk meg...
-
-
-
reelc
veterán
válasz
djculture #1966 üzenetére
Én nem mondom.
Most volt decemberben Androidos (+PC).
Ráadásul a normálban volt, nem a weeklyben.
Mondjuk egyik sem kizáró ok. De én most játékos bundle-t raknék be, mert a másik nem játékos. -
Arkennys
addikt
válasz
djculture #1469 üzenetére
Hát ha mindennek a nem digitálisan vevős árát nézem a 440 nem sok. Még tényleg nem tudtam érdemben kipróbálni időhiány lévén, de tervben van. Majd utána is írok mi a helyzet, másrészt mocsok nagy patch jött is már hozzá, mivel nem ül el az ügy, szerintem még fog is valami csapódni ehhez.
Neked mindennel csak haverjaid játszanak amúgy?
Mert ha jól értettem, te se merültél bele túlzottan.
tnm: hát, megoldod szerintem
De tényleg jobb a 4 eurónál.
-
válasz
djculture #1467 üzenetére
én azt hallottam, hogy a giga patch(ek?) óta már ok a játék, csak még mindig közelében nincs annak, amit demóztak korábban. de elvileg már nincsenek kánkánt járó alien-ek, meg bebábozott emberek fejéből kiálló reflektorok.
@(#1466) Arkennys
a $2 tényleg jobb ajánlat, köszilehet keresek majd akkor valakit, aki tud vásárolni nekem amazonról.
-
-
-
-
maross
nagyúr
válasz
djculture #1148 üzenetére
Koszi itt is.
Mas: Dirt BTA pakk-bol maradt par darab, ha kellene valakinek.
-
reelc
veterán
válasz
djculture #1109 üzenetére
Már nem tudtam megint szerkeszteni...
Egy ilyen kupon volt hozzá: HL2 voucher Steam fiókot kellett csinálni, abba kaptam meg, nem lemezen küldték.Igen, ismertem olyat, aki játszott a Far Cry-jal. Micsoda álleejtős grafikája volt.
-
reelc
veterán
válasz
djculture #1107 üzenetére
Ez egy rövid promóció volt 2 féle ATI kártyához. Lehet később ismételték ezt az akciót, vagy hasonlót, de az már más volt. Úgy emlékszem azért volt a sok játék kárpótlásként, mert akkoriban lopták el Half-Life 2 forráskódját, emiatt csúszott a játék megjelenése. Így köszönték meg a türelmet.
Ezeket adták a kuponnal: Counter-Strike, Counter-Strike: Source, Day of Defeat, Half-Life, Half-Life 2, Half-Life: Blue Shift, Half-Life: Opposing Force, Team Fortress Classic.A Half-Life 2: Lost Coast már később volt, meg a DM is.
De a dobozon és a kuponon is csak a Half-Life 2 szerepelt, mert az volt a terv, hogy csak azt adják... de változott a dolog.
Az a kártya volt a legjobb vételem, nem csak a játékok miatt, a kártya is sokáig szolgált.
-
reelc
veterán
válasz
djculture #1105 üzenetére
Megtaláltam, hogy a fiókomban mik adnak kártyát.
Most látom, 9 éve van meg a Steam fiókom. Még annó egy ATI VGA-hoz (9600XT) adtak egy Half-Life 2 kupont. Aztán késett a Half-Life 2, és kárpótlásul aktivált a Valve minden akkori Valve játékot. Ha jól rémlik, akkoriban kiszámoltam, hogy a játékok akkora értéket képvsieltek, hogy majdnem fedezték a kártya árát. -
reelc
veterán
válasz
djculture #1101 üzenetére
Nem vágom ezt a kártyás dolgot, amiről annyian beszéltek. Gondolom valamit csinálni kell a kártyákkal, hogy jó legyen.
Meg a tf2 kulcsot sem tudom. Én nem szoktam online játszani.Az elmúlt kb. 5-6 évben nem igazán játszottam, azóta a Steam sem volt felrakva, és semmi kártya dolog nem rémlik. Ezt csak azért írom le, mert nem trollkodom, vagy ilyesmi.
Én offline-os játékos vagyok.
-
Hunork
veterán
válasz
djculture #876 üzenetére
Hali!
Én a Humble akcióról beszélek. 4 játék, ebből a FEAR2 az, ami már megvan. Ezt szerettem volna gift-elni. Nincs sehol, sem a raktárban, sem máshol, csak közölte, hogy már aktiválva van régebbről. De most a Humble oldalán megnéztem, lehet gift-elni, semmi gond, de ehhez nem elég a Steam, most már vágom!
-
ayo
veterán
válasz
djculture #805 üzenetére
en nem vettem meg a pakkot, armageddonnal nekem alapvetoen vege is volt. en eggyel kezdtem, imadtam, aztan ketto: megadurva ujitas, utana arma volt a tokeletesseg. aztan 3d hat azt mar nem toltam vegig...party revo meg reload..na azok mar semmi ujat nem tudtak. a golf ami meg ugy ahogy tetszett, de kb ennyi.
en egy dolgot varnek el ettol a wormstol. legyen jo multija. tobbszor volt revo es reload is freeweekendben, de egyszer se tudtam csak ugy multizni. nemvoltak jatekosok vagy kileptek a masodikkornel... lehet megvennek egy reszt ha tudnam hogyha belepek akkor tuti vmi jo kis meccset tolhatnek par arccal, de ilyen meg nemvolt kivetel a facebookos budget de ingyenes verzioval. alap cuccok voltak viszont 1 klikkel barmelyik baratommal tudtam mokazni egyet vagy ha epp nem ertek ra akkor barkivel.
-
ayo
veterán
válasz
djculture #802 üzenetére
en is igy vagyok vele de ettol fuggetlenul minosegibb mint par mostani...persze gondolom mindenki a crysis 3at varja meg ilyenek de hat az csak a mezesmadzag
alt meg szokott jonni egy komolyabb indie pakk telre, de 1 eve sokkal ritkabb volt a hib is mint most szoval lehet hogy valami kemenyebb sorozas jon megint, meglatjuk
-
Agyzuzo
addikt
válasz
djculture #743 üzenetére
Nem kötelező egy acc-ra reggelni minden bundli kulcsot. Én megvettem a mostanit, linkeltem a steam fiókom a superfrog miatt, azt hozzáadtam, aztán eltávolítottam a linket, hozzáadtam barátnőmét (a Worms-ök nekem megvoltak), neki bereggeltem a többit és megint eltávolítottam a linket. Macerásabb, de nem kötelező minden játékot aktiválni amúgy sem.
-
válasz
djculture #743 üzenetére
claim-elted a humble-nél azokat az oldalakat (egyáltalán regelve vagy humble)-re? mert ha nem, akkor azokat a "szutykokat" elosztogathatod. biztos van, aki örülne neki.
@(#750) Agyzuzo
linket el se kell távolítani, ha másik böngészővel regeled be máshova. gondolom privát mód, vagy cookie-k törlése is megoldaná a dolgot.
-
ayo
veterán
válasz
djculture #720 üzenetére
volt parszor hogy ismetlodtek, de azok is 1 dollarosak voltak es a plusz 5 jatek mondjuk elozo csomagbol volt. ha valaki koveti ezeket akkor egyre kevesebb az amiert megeri neki az 1 dollar, raadasul en vagyok olyan hulye hogy megveszem oket ezert is volt hogy egy teljesen uj bundlebol kb 1 jatek ha erdekelt, de megvettem. szerintem a hib mindig is marad egy minosegi csomag bar mint mindig kiemelem teny hogyha ennyire gyakran van valami a minoseg csak romol last indiegala es a groupees. de amugy folosleg errol beszelni mert annyian sirtak mint origin bundle nel hogy nincs bonusz az egy dollarert
szoval tuti megint atirjak a rendszert
-
Arkennys
addikt
válasz
djculture #508 üzenetére
Meddig, ki tudja. Hja. De most még az, a lehet-ez-lesz dolgokon nem aggódok. Majd meglátjuk, elég a biztos, amin már most kell
Ne pesszimistáskodjunk
Számlámról néha automatán veszek ki, de amekkora összegekkel én dobálózok, nem vág földhöz, amit le is vonnak esetlegesen. Nem ilyen kidobatok 300 ezret kategóriás ember vagyok, szóval nem dühöngök a fentebb említett ok miatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Goddess of Victory:Nikke
- Xbox Series X|S
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- SzoftverPremium.hu
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest