- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesus
senior tag
válasz
chatran #20127 üzenetére
Ezt a Boomer Shooter bundlit nem tervezi valaki azóta bontani?
Én egy Postal-ra illetve Forgive me Father 2-re én vevő lennékelnézést, nem válasz akart lenni
-
Cheesus
senior tag
Ha valakinél lenne felesleges SCORN a havi Choice-ból, kérem keressen meg PÜ-ben
Csak emiatt nincs kedvem kiváltani a havi humblimat. -
Cheesus
senior tag
Sziasztok
Elnézést hogy ide írom és nem a Trade csoportba, de az elég kihaltnak tűnik az utóbbi hónapokban
CSERE:
Tiny Tina's Wonderlands - Chaotic Great Edition
Deceive Inc.
Aces & Adventures
Patch Quest
Foretales
Who pressed mute on Uncle Marcus
Autonauts vs Piratebots
Rollerdome
Aliens: Fireteam Elite
Life is Strange 2
Monster Camp
Revita
Founder's Fortune
Monster Train
Disciples: Liberation
Maid of Sker
Epic Chef
Railroad Corporation
Golf GangKERESEK:
Project Zomboid
Unpacking
Prodeus
Dark Pictures Anthology: House of Ashes
Rebel Inc: EscalationDe ezeken kívül bármi ajánlatot meghallgatok
-
Cheesus
senior tag
Ha véleltlen valaki bontaná a havi Choice-ot, akkor engem egy Man of Medan, meg esetleg egy Police Stories érdekelne.
-
Cheesus
senior tag
válasz
juliabrilke #17606 üzenetére
Szia
Ha esetleg még nem késő, én egy Walking Dead: New Frontier-re beneveznék
Ha aktuál, akkor a továbbiakat PÜ-ben.
-
Cheesus
senior tag
válasz
Anonymusxx #16800 üzenetére
Esetleg egy Tannanberg, ha lenne feleslegbe
-
Cheesus
senior tag
Ha valaki megvenné és bontana, a
The Walking Dead - New Frontier
The Walking Dead - Final Seasonérdekelne engem belőle
-
Cheesus
senior tag
válasz
Kalacskepu #16730 üzenetére
Ha véletlen maradt valakinek Narita Boy, kérem ne tartsa magában
-
Cheesus
senior tag
Sziasztok :)
Van esetleg valaki, akinek a Killer Bundle 14-bol nem kell a Peaky Blinders játék, viszont a 25th anniversary bundlebol igényt tartana két játékra? Magamnak a Dirt4/Guns Gore/Flashback triot néztem ki, a maradék két választható játékot szívesen elcserelnem a Peaky-re. Ha érdekel az ajánlat PÜ
-
Cheesus
senior tag
Hiába emlékszem tisztán, h pausoltam a hónapot, mégis megvette nekem az ehavi Humble Monthly-t, tehát ha valakinek egybe kellene a pakk, vagy darabonként is elvinné akkor jöhet a PÜ.
-
Cheesus
senior tag
Tervez valaki bontást a Bandai Namco bundle-re? Nekem igazából csak a Tekken 7 kellene belőle.
-
Cheesus
senior tag
Sziasztok
Eladó egyben, vagy darabonként egy 10 játékos Februári Humble.
-
Cheesus
senior tag
Sziasztok
Ha valaki beruházott a mostani Team17 bundle-ból a Tier2-es csomagra, és esetleg ki lehet egészíteni a fizetett összeget, akkor valaki hajlandó lenne a Tier 3-ig feltornászni? Tudom hogy nem épp a legerkölcsösebb dolog ilyet kérni, de mivel sajna az egész pakkból csak ez érdekel nincs kedvem az egészet megvenni, hogy aztán a maradékkal kezdjek el bohóckodni.
-
Cheesus
senior tag
válasz
DrTechnoid #12157 üzenetére
Énis pont a minap kerestem, mivel nem emlékeztem rá h bármelyik topicban szó esett volna róla, de ahogy nézem teljesen megszűnt. Igaz max 2 csomagot vettem csak onnan, de azok jók is voltak.
-
Cheesus
senior tag
Sziasztok
Elnézést hogy ide is beírom, de keresek a mostani Indie Legends 7 bundliból Kingdom Rush: Frontiers-t.
-
Cheesus
senior tag
válasz
Hunbeast87 #10237 üzenetére
Én is úgy tudom, hogy az a minimum összeg, de írhatsz nagyobbat is. De majd valaki kijavít, ha tévedek.
-
Cheesus
senior tag
Sziasztok!
Keresnék Bulb Boy kulcsot a mostani Humble-s Staff Picks: Hamble csomagból. -
Cheesus
senior tag
Nem úgy van, hogy ha ki akarom egészíteni a mostani Humble Weekly összegét a Tier 2-re, akkor a Purchases fül alatt megkeresve a csomagot a "Like what we are doing..." -ra kell kattintani?
Én még a legeeljén fizettem be az 1$-t, amikor kb 3,2$ körül volt a BTA, de most ha rámegyek a Custom amount-ra, akkor még 3,28$-t akar rápakolni, hogy megkapjam az egyel nagyobb csomagot? Namármost ennek nem 2$ összegűnek kellene lennie? Félreértés ne essék, nem fillérb@szóskodni akarok, csak nekem így valami nem kerek -
Cheesus
senior tag
válasz
maddionmax #7647 üzenetére
Bár sejtem hogy halott ügy, netán érdekel innen valami a Damned Nation és/vagy Rogus-ért?
Barter
(és nem, nem akarlak hülyének nézni)
-
Cheesus
senior tag
Talán még nem volt kirakva: orlygift
-
Cheesus
senior tag
Valaki nem tervez "Groupbuy-t" a Killer Bundle 4-ből? Nekem csak a Story about my Uncle, Lemma és Silent Age trió kellene
-
Cheesus
senior tag
Na ezekért a Humblis feloldott játékokért nem volt érdemes várni...
-
Cheesus
senior tag
válasz
Hunbeast87 #5784 üzenetére
Átpörgetve a címeket én viszont most először gondoltam arra, hogy érdemes lenne ezt a pakkot még ilyen áron is megvenni
-
Cheesus
senior tag
válasz
Hunbeast87 #5758 üzenetére
Nem lett volna jó, mert nekem a Ghost-on kívül mind megvan már
-
Cheesus
senior tag
Na akkor én felvetettem a GroupBuy lehetőségét, eddig így állunk:
-Year Walk / Alone in the Dark / Albedo-t megtartanám magamnak
-S.T.A.L.K.E.R. - Vesa kolléga
-Demonicon - Crytek
-Real Boxing - flankiAmire lehet még jelentkezni:
-Pixel Piracy
-Kraven Manor
-FATE: The Cursed King
-Loren The Amazon PrincessHa legalább még egy játékra jelentkezik valaki azonnal megveszem a csomagot.
Fizetés(nyilván nem ezen akarok meggazdagodni): lehet PayPal-al, olyan bundli kulccsal ami nincs meg, és még érdekel is, TF2 itemmel, illetve kártyával. -
Cheesus
senior tag
Ha megvenném a mostani BS-os bundlit, a Year Walk / Alone in the Dark / Albedo-t megtartva a többire lenne jelentkező?
-
Cheesus
senior tag
IndieGala-n Happy Hour van a Depths ofFear bundliból ha esetleg valakit érdekel
-
Cheesus
senior tag
Azt hiszem ez egy újabb zsákbamacska lesz: Groupees
-
Cheesus
senior tag
Új Bundlestars bundle.
-
Cheesus
senior tag
Lehet volt már, ha igen elnézést
The Greenlight Bundle
A nevével ellentétben csak egy játék várakozik a Zöld útra.-Angvik
-One Finger Death Punch
-Vanguard Princess
-Koya Rift
-Gunslugs II.Mindez 3$
-
Cheesus
senior tag
válasz
Arkennys #3321 üzenetére
Hát édesapám hatalmas könyv gyűjtő/fanatikus, amikor van ideje állandóan az antikváriumokat bújja, és részben sikerült ezt a szokását belém nevelnie, de azon vagyok, ha egy könyv tényleg érdekel, akkor inkább megveszem rendesen könyvesboltba, legyen az könyv vagy képregény, mivel így ez egy visszajelzés is a kiadó felé, hogy van erre kereslet, és több jó kiadvány is napvilágot láthat anyanyelvünkön
-
Cheesus
senior tag
válasz
Arkennys #3316 üzenetére
Pedig ha úgy veszed, majdnem a magyar kiadás áráért kapod meg a legdrágább csomagot onnan.
(Némi túlzással persze, de remélem érthető voltam) Amúgy meg nem rábeszélni akarlak, én inkább magyarul vettem meg, ezzel is támogatva egy kicsit, hogy a jövőben továbbra is jelenhessenek meg a WD képregények magyarul.
-
Cheesus
senior tag
Van új IndieRoyale is. Nekem ebből személy szerint csak a 8bit Commando illetve Tropical Stormfront tűnik érdekesnek...
-
Cheesus
senior tag
válasz
kriszpontaz #2826 üzenetére
Másik topicban zone talált rá, de ő is csak úgy, hogy groupees chaten linkelte valaki, illetve redditre volt felrakva.
-
Cheesus
senior tag
Lehet már volt róla szó de időközben elfelejtettem ,és nem tudtam visszakeresni, szóval a desura kliensből hogyan lehet kinyerni az esetleges steam kódot? (A Knytt Underground-ról és a Bloody Trapland-ről lenne szó)
-
Cheesus
senior tag
Van új IndieRoyale... SZVSZ még a semminél is rosszabb.
-
Cheesus
senior tag
válasz
chris0000 #2530 üzenetére
Én úgy tudom, ha gift-ként vetted, akkor egybe tudod az egész pakkot felhasználni/küldeni valakinek. Neked sztem rendesen kellett volna megvenned, és a számodra értéktelen játékok melletti ajándékcsomag ikonra kattintva kreál belőle egy gift url-t, amit annak adsz akinek akarsz :9
-
Cheesus
senior tag
válasz
tupacamaru #2512 üzenetére
Hát engem ebből max a Dark Sector érdekelne, de meglássuk ma este még mivel rukkol elő a Humble
-
Cheesus
senior tag
Gondolom keveseket érint, de aki megvette legutóbb az IndieRoyal-os Vapor trail bundlet, az megkapta a Hexcells-hez a Steam kulcsot
-
Cheesus
senior tag
válasz
SenorGrande #2446 üzenetére
Azt azért tegyük hozzá, hogy ha jól tudom egy törölt vásárlása miatt kapott egy állandó -20%-os kedvezményt, és ha úgy vesszük akkor a vevő is és ő is jól járt így...
-
Cheesus
senior tag
Van új IndieRoyale, ami számomra ismét nem nagy durranás....
-
Cheesus
senior tag
válasz
djculture #2224 üzenetére
Hát amúgy a gagyi greenlight játékok elöbb bekerülnek store-ba/magukhoz képest tisztességesebbek mint jópár early acces játék...
Egyiket se védem, de már több helyről kerülnek be Stema-re a félkész munkák
Szerk: amúgy észrevettétek, hogy van egy új fül is, amiben 1$-t befizetve újab pre-pre-alfa játékokat kaparinthatunk meg...
-
Cheesus
senior tag
válasz
BomiBoogie #2111 üzenetére
Hát átnyálaztam megjelenéskor a címeket, de engem még mindíg a Mutant Mudds érdekel belőle a legjobban. De az tény, hogy nem 100x bundlizott játékokkal indítottak, hanem olyanokkal, amik tudomásom szerint nem, vagy nem igazán szerepeltek még bundliban. (Bár emlékszem amikor legelőször tűnt fel az oldal hogy "Coming Soon" akkor még Super Meat Boy meg pl Limbo volt beleépítve az oldal arculatába
)
#2109 maross Az még nem is lenne olyan rossz ha téynelg vmi egyedi kifestővel állnának elő
-
Cheesus
senior tag
válasz
BomiBoogie #2106 üzenetére
Én inkább a nagy csomag bónusz játékára vagyok már kiváncsi
Amúgy ma megszabadulunk az Audiobook bundletól... remélem nem lesz szünet és lesz vmi kis ütős csomag. -
-
Cheesus
senior tag
Ha valaki megvette az IndieGala januári csomagját, és nagyon felesleges neki a bónusz Viscera Cleanup Detail az dobjon rám egy PÜ-t
-
Cheesus
senior tag
Van új IndieRoyale, a Stronghold miatt lehet érdemes rá beruházni.
-
Cheesus
senior tag
válasz
Joe Swanson #1669 üzenetére
A Weekly vagy a rendes?
Amúgy mindkettő steames, kivéve a Weeklyből egy játékot.
-
Cheesus
senior tag
Vajon lesz ma olyan ütős Humble Weekly mint a "sima"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest