- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
válasz
K1nG HuNp #9858 üzenetére
Nem kötekedni akarok csak úgy látom, hogy te már egyfajta bizalommal állsz hozzá, ami alapból egy objektív hozzáállás. Én sem értek hozzá, de attól hogy nagy cég még nem kell emiatt hinni benne. Nem árt a bizalmatlanság sem. A Face is óriás cég és elég galád mód szerzi az információkat, ráadásul nem egyszer törvényellenesen, csak nekik így is megéri. Viki bácsi is király mégse bízunk benne.
No offense csak úgy véded őket mintha példakép lenne pedig te sem tudod leellenőrizni. -
Rendo84
senior tag
válasz
K1nG HuNp #9849 üzenetére
Szerintem senkinek nem kellene beleélnie ebbe a charity dolgoba magát, mert a mai világban ez az egyik legjobb módja annak, hogy kihasználák és becsapják az emebreket!
Nem lehet itt mindenki ennyire naív, hogy mindent elhiggyen...
Tényleg azt hiszitek, hogy az erre a célra befolyt összeget, feltétlen erre foják költeni? Lehet hogy igen, lehet hogy nem, ezt nem fogjátok tudni ellenőrizni úgy sem.
Ha annyira adakozni szeretnétek, jótékonykodni, fogadjatok örökbe 5 purgyét, vagy ha találtok egy hajléktalant vegyetek neki ételt, kézből kézbe...közvetítő nélkül.Nem feltétlen idevág, de a piramisjátékok és pilótajátékok aranykorát éljük, itt Mo-on is, amivel szintén sok embert hülyítenek nálunk is, ebbe is sokan beleugranak, pénzt tesznek bele, ezekről is azt hiszik, milyen jó dolog, aztán meg jön utána a csalódás.
Nem szeretném szétoffolni a topicot, csak leírtam a tapasztalatomat, nem abban a világban élünk, ahol mindenben és mindenkiben meg lehet bízni.
Nem is szeretnék írni ezzel a témával kapcsoaltban már, illetve elnézést ha valakit megbántottam, felzaklattam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest