- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymusxx
senior tag
11.028 óra.. de kb 10- 15 éve van steamem...
-
-
Golden9
veterán
What's the difference between friends and family or goods and services payments?
"Personal payments aren't covered by PayPal Purchase Protection."
-
-
TheProb
veterán
Igen, csak ebay-en (asszem, veterán biztos) hiába adsz meg jóval nagyobb értéket, egészen addig, amíg más nem ajánl rád, addig csak a licitlépcsővel emelkedik ténylegesen az ár. Magyarul az általad megadott "nagyobb érték"-kel tényleg azt fejezed ki amennyit maximálisan rá szánsz, de az még nem azt jelenti, hogy annyiért is akarod elvinni mindenképp. Most ha valaki valamire megad pl 2USD-t, de rajta kívül senki mást nem érdekel, akkor mért kötelessége kifizetni érte a 2dodót, a 0,1 helyett? Értem én, hogy itt is 2 tábor van, az egyik aki támogató szellemű ás így is-úgy is megadja a rászánt összeget, de ott a másik tábor is, aki arra megy, hogy minél jobb áron húzza be a címet.
-
maddionmax
senior tag
Nem panaszkodásnak vagy offenzív beszólásnak szántam, csupán kritikával mertem illetni a rendszert. Attól, hogy nekem meg még pár ember nem jó, még lehet sok másnak tökéletes. De ezzel együtt remélem lesz ilyen és olyan is a jövőben....azaz mindenki megtalálja továbbra is a számítását itt.
-
ZsZso
Közösségépítő
A The Witness, Subnautica és Stardew Valley vásárlók örökbe szívükbe zárnának, ha egyenlő arányban lenne szétbontva a csomag a javaslatodra. A többi játékra viszont csak a játékok világban kevésbé jártas emberek jelentkeznének, vagy kikérnék maguknak a már régóta helyet foglalók. Ez az egyenlő részre osztás hosszú ideje nem működik már a Group Buys csoportban sem, ami pedig a bundle felosztás Mekkája. (Ez pl. egy elég korrekt felosztásnak tűnik - de itt is lehet vitatkozni a súlyokon.)
Remélem nem ePénisz méricskélésnek vetted a javaslatom, hanem pusztán évek tapasztalataira alapozott tanácsnak, mert bizony annak szántam!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged