- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
gabee jr #10595 üzenetére
Monnyuk én ezekért a címekért egy forintot nem adtam volna. Szóval valamennyire az is mindig szubjektív, mi a jó bundli.
(#10596) default.
BTA= beat the average price. Javaslom előbb a humblinak nézz utána, mielőtt elkezded kérdezni, hogy ahhoz képest a többi hogy működik. Nekem olybá tűnik, hogy a Humbli rendszerét sem ismered.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
gabee jr #10592 üzenetére
Hát valóban én sem sok mindent vettem onnan mostanában. De nem mintha a Humbli szárnyalna például...hány értékelhetetlen bundlijuk volt az utóbbi évben? Out kolléga hányszor kérdezte meg, hogy a 3 vagy 4 betűs szóval jellemezze az új bundlijukat?
Igazából szerintem a régi bundlik voltak "abnormálisan" jók. Valahogy várható volt, hogy a piac telítődésével, meg az egész bundlizás népszerűbbé válásával nem lesznek már olyan jó bundlik, mint régen.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
gabee jr #10114 üzenetére
Amire te akarod használni a topic-ot, arra kaptál kiváló (sőt, a célra jobban megfelelő!) alternatívákat, károd nem származik. Láthatóan a többség, akik rendszeresen irkálnak ide, nem ért veled egyet. No offense, de ilyenkor szokták jogosan azt mondani, hogy ha nem tetszik, tudod hol van az ajtó.
Plusz én sem az alapkőletételnél nem látok olyan szabályzatot, ami deklarálja, hogy itt nem lehet vásárlást szervezni vagy bundlikról beszélgetni, csak linkeket bedobálni. Szóval...
-
NyMRooD
őstag
válasz
gabee jr #10114 üzenetére
De ha megnézed, hogy kik beszélik ki a bontást és azt, hogy kik rakják be az új bundle-ket, akkor rájössz, hogy ha ezek elmennek egy külön topic-ba akkor ezt itt be is lehet zárni. De egyébként azt nem értem, hogy benneteket csak a mostani GB zavar, vagy tényleg csak linkeket akartok itt látni, mert utóbbi esetben szerintem nincs értelme a topicnak.
-
szami777
addikt
válasz
gabee jr #10102 üzenetére
Bár a mostani group buyban nem veszek részt, de üdvözlöm a próbálkozást és az ötletelést, mert nem hülyeség a közös vételekre kidolgozni egy rendszert, ez most amolyan béta verzsön, de még így is jobb, mint ismeretlen emberekkel boltolni a group buys steam csoporba.
Másrészt ez egy közösségi fórum, nem szakmai topik, én örülök neki, hogy nem csak linkekből áll ez a fórum. -
cskamacska
addikt
válasz
Akkor a csoportos vásárlás hogy legyen?
Menjünk a Steames GroupBuys csoportba? Vagy Crytek topikjába?
Esetleg megfér egymással a bejelentés és a bontogatás is, akit meg nagyon irritál az utóbbi, az szépen feliratkozik az Isthereanydeal bundlikövetésére.Nem értem az embereket. Ha a topik megfeszül is, és csak moderátori kiemelt hozzászólásokban sorakoznak az aktuális zakciók, akkor is csak egy b kategóriás GameDeals tudna lenni, vagy zs kat egy Isthereanydeal szerű direkt bundliösszesítő oldalhoz képest. De akkor meg miért ne lehetne azoknál több, a miénk?
-
fogtunder
nagyúr
válasz
neked meg gondolom az nem tűnt fel, hogy a TG is benne van ennek a szervezésében. ez most egy kísérlet, hogy össze lehet-e hozni egy ekkora group buyt és ha igen, akkor milyen módon érdemes megvalósítani, ha működni fog, akkor a későbbiekben nem kell ehhez ennyi hsz. gondolom nagyon fárasztó amúgy áttekerni azon a pár hsz-en, akár másodperceket is elvehet az ember életéből.
-
Hegasus
senior tag
válasz
gabee jr #9752 üzenetére
valóban úgy tényleg rossz vétel volt, ha már korábbi bundle-ból megvolt jó pár cím, de nekem a kb 53 (tényleges) játékból megvolt 3 (magicka2, torchlight2, the blue flamingo)
28,5 euróból visszahoztak a kártyák több mint 10et, és a kevesebb mint 20ért bőven megérte a kholat, shadwen, anomaly 2, binary domain, chivarly, syder arcade, king arthur, toy odyssey, not the robots játékok
buék! -
eami
Topikgazda
-
maross
nagyúr
válasz
gabee jr #9564 üzenetére
Indie Legends 5 nem jott ki olyan regen, es teljesen jo pakk.
-
Vertigo18
addikt
válasz
gabee jr #9483 üzenetére
Nem voltak sérelmek, sőt, pont a többi topiklakó hatására néztem utána magam. Ki így ösztökélt, ki úgy, az eredménye meglett!
Nem tudom, nekem most valahogy csendes az egész bundle rész, de igaza volt itt valakinek, hogy volt egy időszak, amikor kissé el voltunk kényeztetve bundle téren, most meg mindent ahhoz akarunk mindent hasonlítani, ráadásul azoknak az árnyékai a mostaniak...
-
eami
Topikgazda
válasz
gabee jr #9386 üzenetére
amúgy kicsit muris amikor valamire csak azért repülnek rá ennyien mert bundleben van épp. Konkrétan megjelenés előtt ennyiért vettem, de azóta több helyen volt már olcsóbban is
-
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz
gabee jr #9266 üzenetére
Program promók - itt szoktak lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest