- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris0000
őstag
válasz
CactuS #10484 üzenetére
hi.
nem még...G2An vettem nagyon régen 1 játékot nagyon jó áron,ráadásul megjelenéskor "Wasteland 2" és nem volt vele semmi gond.most nem tudom shield nélkül érdemes-e venni...rádob az is 1-2$át,meg a többi bizonytalan dolog...írtak,h van,de mégse kaptam választ...
a végén úgyis az lesz,h megveszem a Tier 2őt,a többit meg szétszórom ingyen ph-n,mert olyan "qvajófejvagyok"...
-
MaxxDamage
félisten
válasz
CactuS #10377 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ!
Akkor a Steames változat a nyerő!
Nagy probléma, hogy a GTA 4 (lemezes változat) nem lett automatán Steames... mert azt nem tudom már telepíteni (hiába volt minden eltávolításkor "Revokolva" kuka az egész folyamat..), hiába van meg...megvenni meg nem fogom 2x , inkább marad az 5.L
-
Crytek
nagyúr
válasz
CactuS #10280 üzenetére
Attól még hogy nálam a lekorlátozott kb betárcsázos sebességű (32kbyteosnál) mobillal gond volt nem tudom ,hogy globális-e a probléma. Szerintem nem igen nézte más androidról...Én pl ha valami ilyesmi van éjjele után inkább nem is alszok.. Az olcsóság/ingyenesség mindennél többet érnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest