- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsZso
Közösségépítő
Előfordul, hogy néha nem látok meg frankó üzleti lehetőségeket, azt hittem is van egy, csak nem tudok elég nagyban gondolkodni, vagy nem világos számomra valami.
Crytek: remek ötlet! Card Game sorozat, ahol fekete képernyő + mesterségesen magasan tartott kártyaárak lennének. Vinnék mint a cukrot.
-
ZsZso
Közösségépítő
Jó esetben akkor pont úgy jössz ki, mintha ingyen lettek volna a játékok. Jó esetben, mégegyszer hangsúlyoznám. Cserébe lesz egy rakat olyan sorod, amivel a büdös életben nem fogsz játszani. Tiszta haszon
. (Persze tudom majd lehet, hogy a többi játék is fog kapni kártyát és akkor vagy 300 Ft tiszta haszonnal jössz ki az egészből amit még mindig ki kell majd emelni Steamről.)
Én vagyok egyébként szűk látókörű? (ezt már irónia nélkül kérdezem)
-
SenorGrande
senior tag
Nem, a BTA alatt vásárlók sosem kapták meg a BTA részt, csak a később hozzáadott játékokat.
A wikia oldal meg téved, a HIB 7-ben a Dungeon Defenders és a Legend of Grimrock volt a BTA, te meg ezek szerint ez alatt vásároltál. -
-
-
ZsZso
Közösségépítő
(Úgy általánosságban) nem feltétlen éri meg 9 játék 1 USD -ért sem ,de tudom, hogy mostanában már divatos minden hulladékot megvenni, csak azért mert olcsó (sajnos én sem vagyok néha ez alól kivétel!). Kártyák elvileg "javíthatják" az árát a bundlinak, de szó sincs róla, hogy mind Steames lenne. Lehet baromi jó pakk lesz, én nem mondom, hogy nem - de vakon kijelenteni, hogy x játék megér y összeget ... hát nekem egy picit erős.
-
Köszönöm a linket, 2x is megpróbáltam az elmúlt 1 napban, de nem kaptam emailt (ilyen gagyi indamail-es a cím)
Az az érdekes ha küldök egy emailt magamnak egy másik címről egyből megjön, valamint az IndieGala, HumbleBundle stb. reklám emailek jönnek dögivel, valamint eddig minden rendelésem (az elmúlt 2 évben) ide jött. De most sem a rendelés, sem az általad adott linkről kérhető újraküldő dolog sem működik
Annyira nem nagyon dolog, mert egy 1$ bundleről van szó, de azért mégis bosszant
-
-
-
reelc
veterán
-
eami
veterán
már írtam korábban ha vissza keresel
kb mini részvény lesz ez, amit névértéken bármikor be lehet váltani azaz $1 vagy $3ért, de időbel nőhet az értéke is. Ha esetleg tőzsdére menne a groupees, akkor részvényként fog funkcionálni.
Tehát ha mondjuk $1 érméd van és a gropees mondjuk 50 cent / részvénnyel megy tőzsdére akkor 2 van két részvényed. Ha indítás után 100x többet ér majd, azaz $50 per részvény, akkor van $100 értékben részvényed
HA, HA, na meg HA, hahahaha
név és aktuális értéken bármikor le lehet majd vásárolni is házon belül.
-
bul07
nagyúr
Jött válasz
Egy része:I'm sorry to hear about the trouble! We've noticed that email addresses which use Microsoft as the email provider tend to have more trouble receiving emails than other providers such as Gmail or Yahoo. We've been in contact with our email provider to see where this issue lies and unfortunately the issue is that Microsoft's servers are discarding messages before they can be delivered.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 86% gyári Akku iOS 17.3.
- Dell OptiPlex 7050 Micro i5-7500 / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- Dell OptiPlex 7060 Micro i5-8600T / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest