Hirdetés
- Új fülhallgatót is hoz a Motorola Európába
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maddionmax
senior tag
Dehogy veszem, én sem kritikakénk fogalmaztam meg a lentebb írtakat. De a kérdésedre sajnos nem tudom a választ. A First come- first serve talán annyiban szerencsésebb szerintem, hogy aki ott van, akarja és persze szerencsés, az tudja vinni. Ez rizikós és nem befolyásolja a gép előtt töltött idő, hiszen lehet kiugrik a mosdóba és akkor le is zajlik az üzlet.
Jelenleg ha rá is rakom a normális piaci keretek közötti maximumot egy játékra, esélytelen a dolog, hiszen 29 Ft. a licitlépcső, ami ugye nem tétel. Ellenben gép előtt ülni és licitálgatni 10 mpként nem tudok.
Nem tudom mi a megoldás, nem tartom eretneknek a napokban lezajlott módszert sem, csak megjegyezni kívántam, hogy ez többeknek esélytelen vállalkozás és remélem a régi rendszer is tovább fog működni, különben nem lesz értelme e fórum látogatásának számunkra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- LEGO klub
- Gumi és felni topik
- Új fülhallgatót is hoz a Motorola Európába
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Samsung S22 Ultra 12/256GB / Fekete / Kártyafüggetlen / Karcmentes kijelző
- HP Compaq Elite 8200 SFF (i3, 5GB DDR3, 250GB HDD, Win 10 kulcs)
- ASUS TUF Gaming A17 FA707RM - Ryzen 7 6800H, 17.3FULL HD 144Hz, 1.5TB, 16GB, Geforce RTX 3060 6GB
- Corsair RM850e 2025 850W 80+ Gold / ATX 3.1 / PCIe 5.1 - ~ÚJ - Alza garancia 2032.09.05.
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest