- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Végül nem vettem, mert SG-n pont nyertem egy Quantum-ot. Bocsi,hogy így elhúztam a mézesmadzagot
-
Louro
őstag
válasz
l.skywalker #20992 üzenetére
Lehet délután veszek is egy csomagot. Nekem a Quantum és a Dusk falls fog érdekelni. Majd bedobom ide a maradékot.
Bár előtte azért szétnézek groupbuys-on.
-
Louro
őstag
Alien dark descentre nyitott lennék. Ismerős nagy felcsigázott.
-
Louro
őstag
válasz
l.skywalker #20818 üzenetére
Szerintem nem sajnos. Hisz nem mindegy a kliens? A lényeg, hogy kellemesen teljen a szórakozásra fordított szabadidőm.
-
Louro
őstag
válasz
TheNewDawn #20618 üzenetére
Köszi mindenkinek a gyors választ. Csak ilyenre én már Revolutot szoktam használni. Csak parkoltatni rajta pénzt.... Folyton azt olvastam, hogy gyorsan visszakapják a pénzt, ha baj van. De F&F esetén nem találtam ilyet az oldalon.
Köszi mégegyszer!
-
Louro
őstag
Picit off, mert sokszor láttam már. Az emberek miért ragaszkodnak a Paypal-hoz? Hisz F&F utalnak, ahol a refund nem igazán opció, mint ahol díjat fizetnek érte. (Ha jól értem a Paypal felületét.) Nem mindegy lenne simán átutalni számlára?
-
Louro
őstag
Ahogy néztem a groupbuys-t, a Prey-t és a Doom-t elvinném 1,5 euróért (600 jó magyar forintért).
-
Louro
őstag
Doom-ra és Prey-re mivel lehet számolni? Költség gyanánt.
Bár már pofám leszakad, mert gyűlnek a játékok és kevesebb a szabadidőm.
-
Louro
őstag
Erre a csomagra van esetleg érdeklődő? Nekem csak az Ascent izgalmas.
The Ascent - Cyber Edition
The Last Stand: Aftermath
OTXO
Go Mecha Ball
Windowkill
RUINER
LONE RUINVagy, ha van valakinek elfekvőbe, írhat
-
Louro
őstag
válasz
TheNewDawn #20519 üzenetére
2x478-cal számoltam
Akkor írok PÜ-t.
Uh, ahogy nézem, egész jó árat számoltam. A groupbuys-on a legdrágábbat adják 1 ojróért. Furcsa, de biztos oka van.... De én tartom magam ahhoz, amit lent írtam
-
Louro
őstag
Nem bírtam magammal:
Vidaila: Shootas - 265 HUF
TheNewDawn - Inqusitors - 956 HUF - Így is kell vagy így már sok?Első ilyen bundle osztásom. Szóval, ha valami blődséget csináltam, nyugodtan jöhet a tanács, kritika.
-
Louro
őstag
Na este rászánom magam és megveszem.
Majd megnézem mennyit vont le, összeírom a piaci árat és arányosan szétdobom. Remélem addig kibírjátok
Még a The ascent-et megnézem este, hogy érdekelhet-e. Szimpatikusnak tűnik a trailer alapján.
-
Louro
őstag
A humble új csomagjában valakinek van szemrevalója? Én a Warhammer Daemonhuntersre csapnék le.
-
Louro
őstag
Egy Marvelre én is befizetnék. A GB szerint 3 ojróért viszik. Én megadom érte a 2000-et is. Majdnem dupla áron.
-
Louro
őstag
Age of Wonders Planetfall nem maradt valakinél? Groupbuys-on megőrülök, hogy 5 percen belül lecsapnak minden ajánlatra. A Frissítésre nem fogok ráfeküdni (jobban).
-
Louro
őstag
Egy Chimera-ra vevő lennék. Amúgy a 6os ár a szüneteltetőknek van vagy én nem találtam ezt az árazást?
-
Louro
őstag
Még egy nap van Asmodee bundliból. Valakinek nem kellene abból valami? (Én a Marsra csapnék csak le.)
-
Louro
őstag
válasz
TheProb #10303 üzenetére
Öööö, szerintem túlbeszéltük. Eami megcsinálta, mi használtuk, bezsákoltuk, amit tudtunk, a többi megy BG-re.
Én se akartam bántó lenni, csak arra rávilágítani, hogy szerintem nyitottak vagyunk az újra, a jóra. Akinek van jobb ötlete, javaslata, bátran jelezze.
Az első verzióhoz képest, ez szerintem sokat javult a lista és én is örülök annak, hogy nagy durvulások nem voltak és kiskapuk nem lettek kihasználva.
Ontopik hozzászólásom egyelőre nincs, de ezt ON-ba hagyom
-
Louro
őstag
válasz
maddionmax #10288 üzenetére
Egy hasonlat ehhez a rendszerhez: eBay. Bedobod a licitedet - ha nem Buy it now - és ha szerencséd van és nem licitálnak felül, akkor vitted. Ha rád licitáltak, akkor így jártál. Az a rendszer már elég régóta jól működik.
Ahogy írták tökéletes nincs és nem napközben zárták le, pont azért, hogy a többség munka után ránézzen - aki délelőttös vagy normál munkarendben dolgozik.
-
Louro
őstag
Szerintem pont hasznos lenne látni, hogy ha egyenlő arányban szétosztanánk, kinek mennyi lenne? Súlyozni a játékokat nem kellene, mert abból lehet nagy vita. Centeken tépnénk egymást.
Szerintem( ! ) ha a többségre van vevő és 1 valutáért, akkor a többi mehetne Bluerainbow jótékony oldalára.Szerintem 1 ojrót már csak megér mindenkinek, amit választott. Nem súlyoznám a játékokat.
De töröltem.
@csadi0011: Pedig szerintem jó a tábla. Két játékra jelentkeztél. Egyiknél te voltál az első jelentkező, másiknál meg sokadik. Így ha összegyűlik az első adagra annyi vevő, hogy megérje, akkor amire nem első jelentkező voltál, azt nem te vinnéd. Hacsak vissza nem lépnek. Így csak 1 játékot kellene fizetned, nem kettőt (, hacsak vissza nem lépnek).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest