-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
BRONZE pack - 5€
KANE & LYNCH 2: DOG DAYS
PROJECT: SNOWBLIND
SCARYGIRL
THIEF II: THE METAL AGE
URBAN CHAOS
ORDER OF WAR
KANE & LYNCH: DEAD MEN
PANDEMONIUM!SILVER pack - 10€
BATTLESTATIONS: MIDWAY
HITMAN: CONTRACTS
HITMAN: CODENAME 47
THIEF: THE DARK PROJECT - GOLD
DAIKATANA
DEATHTRAP DUNGEON
THIEF III: DEADLY SHADOWS
STARTOPIAGOLD pack - 18€
LEGACY OF KAIN: DEFIANCE
TOMB RAIDER: LEGEND
LEGACY OF KAIN: SOUL REAVER 2
CONFLICT: DENIED OPS
BLOOD OMEN2: LEGACY OF KAIN
DEUS EX: INVISIBLE WAR
GYROMANCER
QUANTUM CONUNDRUMWith each digital bundle purchase, you will also receive 10 additional Square Enix Online Store codes for the same bundle you purchased to share with your friends. In order to redeem the Square Enix Online Store codes, your friends need to create a Square Enix Online Store account (registration is free) and apply the promo code when checking out.
Jól értelmezem hogy hogy minden bundle mellé 10db promó kódot ad ami ugyanarra a teljes bundle-ra beváltható?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
maddionmax #2834 üzenetére
Igy legalabb van ertelme ninjazasnak hivni.
-
wwenigma
Jómunkásember
The NSFW bundle vótmá? Vegyes bundle, csak az 1$-ban van egy steam játék de van BTA és BTP limit is további extrákért.
-
wwenigma
Jómunkásember
LazyGuys Moon Landing bundle happy hours, 50% off! (1,99$ minimum)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Csapoati #2285 üzenetére
Tök mind1, akkor is ez megy folyamatosan, az lenne jo nektek , egy olyan bundle ahol fizetnek hogy megvedd. Inkabb csekkolja az email fiokjat a kollega meg at lehet faradni a csere topikba mondjuk.
Ha mar mindennek kellett csinaltatni külön helyet...
-
wwenigma
Jómunkásember
Be Mine 11 Game & Charity Bundle (Begins 8 am PST - 17:00 nálunk)
A $1 minimum campaign with charity support to 6 year-old Julia's Journey Against Neuroblastoma.
Game titles include: (All for $1 minimum)
ÆRENA - Clash of Champions - Steam
Ultionus: A Tale of Petty Revenge - Desura, Greenlight
Redshirt - Steam
IL-2 Sturmovik: 1946 - Steam
Grimm - Steam
Shufflepuck Cantina Deluxe - Steam
Infected: The Twin Vaccine - Steam+Bonus Music & Games.
-
wwenigma
Jómunkásember
The Groupees: Retro 2 Bundle most 0,75$ minimum.
-
wwenigma
Jómunkásember
Groupees.com Holiday Helpings Game, Music, Comic & Charity Bundle! Create your custom bundle
Steam:
Q.U.B.E.
Blood of the Werewolf
Driftmoon
Gateways
Gentlemen!
Avernum: Escape From the Pit
Doctor Who: The Adventure Games - Season 1
Draw A Stickman: EPIC
9.03mDRM free:
Ethan: Meteor HunterZene:
Celldweller - Zombie Killer
SOJA - Holiday Helpings Collection
UM - Live at the Riverside Theater 11/01/13
moe. - Season's Greetings
moe. 4/21/02 SBD
Holiday Helpings AlbumKépregény:
FUBAR Graphic Novel CollectionMinimum 1$/kettő a fentiekből, 100000 eladás után nagy cseszett ajándékdoboz nyílik.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
#41635072 #856 üzenetére
Humblinál már nincs külön kód, hanem egyből aktiválhatod a steam fiókodra. Ami linket kaptál az maga a bundle, ha rakattintasz akkor egyesevel be tudod aktivalni. Annyit változtattak most hogy szét lehet darabolni akar mindegyiket külön linkre (bal oldalt steam gomb a fiokodra tolja, jobb oldalt ajidoboz pedig kesziti a linket) amit el lehet kuldeni akinek akarod és ő egy gyors HB regelés után rá tudja küldeni a fiókjára.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Csapoati #752 üzenetére
Nem, nincs jól összefoglalva. NEM kapod meg amiért fizettél. Ennyi és nem több. De várjuk meg mit módosítnak rajta.
Es tovabbra is kérdem, ha kifizetem a pénzt a bundliért, miert nem kapom meg az "értéktelen" kulcsot amibol generálnak ingyen bármennyit?
Hiszen azért a licenszért is ugyanugy fizettem...
-
wwenigma
Jómunkásember
Nos, ha valaki ennyire szegény, akkor ne játékokra költse szerintem.
Ne akard mar megszabni hogy mire koltsem azt a csepp pénzt ami van, ne oszd be nekem... azok beszélnek könnyen akiknek nem szamit ennyi sem, ez szvsz világosabb a napnál.
Amugy boltban is mindig nezem a szamlat mert a polci ár nem mindig egyezik - javaslom masoknak is csekkolni. Muszáj.Egyetlenegy lepesre vagyunk attol hogy ne lehessen több steam accra aktivalni (tudom hogy megy most)... ha ezt meglépnék - mert megfogják - akkor is ugyanezt mondanad? Egyébként ha úgy vesszük akkor ez se szabalyos a szabalyok szerint hiszen nem a sajat accodra aktivalod.
Persze, varjuk meg mi lesz belole de egyértelműen nem jó az irány.
-
wwenigma
Jómunkásember
A gift link MÉG nem kötődik acchoz, masik steam acchoz kösd hozza masik hb accal...
.tnm: persze, ott ül a közjegyző és folyamatosan figyeli hogy minden eladáskor nő a szamlalo es irja hogy kinek mennyi jar. Egyikunk sem lat be a szinfalak mögé, csak a szabálymodositasokbol vonhat le következtetéseket...
A kiadónak meg nincs ingyen kulcs, minden kulcsból bevételt vár...
ayo: a steam ellen vannak folyamatban perek és fogyasztóvédelmi eljárások pont e miatt, rossz példa bőven rossz hivatkozasi alapnak felhozni.
-
wwenigma
Jómunkásember
Ez az, adja egy kulcsként de ne csekkolgasson profilt meg ilyenek. Bőven nem pattognék ha ennyit modositottak volna, de ez igy ezekkel a modositasokkal nem erről szól.
Van par (nem teljes hanem felesleges rész) bundle kulcsom talonba de szerintem egy darabot nem adtam még el pénzért - még csak nem is cseréltem. Szoval ne akard ramhuzni hogy sefter vagyok...
Egyvalami vagyok. Szegény. És ugyancsak nem pénzesek a barátaim java része. Persze megértelek titeket is mert nektek nem szamit hogy mire bas****tok el a pénzt de nekünk igen.
-
wwenigma
Jómunkásember
Maskor azert megy egy kardoskodás, hogy ugyanolyan lopás ha egy kocsit lopsz mintha windózt lopnál, hiába digitális termék azaz fizikailag nem lopsz. Most meg kiderül hogy mégsem így van?
.tnm: Ha lehetne, akkor a humble bundle során megkapnád a számodra értéktelen plusz egy sort. Nem, nem értéktelen mert odaadnam ismerosnek akinek az kell... csúszka meg lehet hogy ottvan, de a fel nem hasznal kulcsokat mar nem kell szamolniuk azaz az eladott aktivált összkulcsszámból tudnak szamolni hogy mennyi teljes bundléra vonatkozik az összeladás. Tudhatnád hogy csak formula kérdése a profit, és mennyit szamit ha maskepp - de még törvényesen - könyvelnek le valamit.
-
wwenigma
Jómunkásember
1$ bakker... ne legyetek mar ekkora zsidók....
-
wwenigma
Jómunkásember
Még 7 perc és új Humblebundle!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest