- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #8674 üzenetére
De sima Bad Rats nincs a steam-en, legalábbis kereső nem hozza
Akkor mégis mit aktivál, vagy egy már nem árult formátum
-
bul07
nagyúr
groupees.com
The Tax Year Bundle #2Tegnap még csak Bad Rats: the Rats' Revenge volt a csomagba, most néztem rá és most már van sima Bad Rats is.
Valaki tudja miért?
-
bul07
nagyúr
Hát én a linkelt csomagra nem kulcsokat kaptam hanem egy linket
http://www.paywuw.com/en/steam/28374e6873873d1e8834ae**********
És ha jól emlékszek ezen a linkel voltak a kulcsok elérhetőek
De javítsatok ki
Nézze már meg valaki ha vett ő is fentebb említett csomagból linket kapott e?
Ettől korábbi vásárlásnál e-mailbe jött a kulcs -
bul07
nagyúr
paywuw.com oldal mikkor dőlt be?
Ha végleg eltűntek akkor pár kulcsom ment a levesbe, legalább egy email melengethetek volna hogy hé mentsd a kulcsokat mert bezár a bazár
Konkrétan nekem ez a csomag ment a semmibe, bár csak a 1$ része
-
bul07
nagyúr
válasz
Diopapa #7120 üzenetére
Pedig a bf4 nem egy kis játék és igen megtörtént vele
Túl sok a tartalom és nagyon megoszlik a játékos közösség, nem a múltija hall ki hanem egyes részei ami nem sikerült túl jóra
bf3-at is rengetegen tolják még de annak is van olyan részei ami már haBattlefield: Hardline na az már más tészta megjelenés után 3hónappal halott volt PC-n és a friss DLC se tudot már életet verni be
-
bul07
nagyúr
válasz
Bluerainbow #7115 üzenetére
Viszont ez a megveszem később taktika multira kiélezett játékoknál nem megoldható
Mert ha fél egy évvel később veszi meg az ember nem tudja maradéktalanul kihasználni
Gondolok itt ez alatt a pályák kihalására, meg a játékmódok kihalására
Mert megjelenik a játék , mindenki az adott pályákkal és az új játékmódokkal tolja, 3-4hónap és jön az első DLC csomag ekkor szinte minden játékos átlép az új pályákra, megint 3hónap és jön az újabb DLC csomag, ekkor megint mindenki az új pályákra lép, és ekkor törtnéik meg hogy a szerver bérlők választanak a pályák és játékmódok közül és biza ami nem sikeres kikerül a vérkeringésből, és minden egyes újabb DLC-vel bővül a eltűnő pályák számaOtt a bf4, ha most megveszi valaki kicsi az esély rá hogy minden pályára talál szervert, és játékmódra
Példa rá a Air Superiority játékmód, most egy szervert se találtam ezzel a játékmóddal igen ám csakhogy egyes fegyver feltételei között szerepel ebben a játékmódban teljesítendő feladat, az UCAV-hoz kell egy Air Superiority ribbonÉs pont ezért vagyok bajba Star Wars: Battlefront-al (BETA most megy játszatok vele[link])
Mert jó jó játék de érzésre nem éri meg a 13e Ft-os vételárat , viszont ahogy írtam ez is múltira kiélezett szóval aki nem szinte az elejétől tolja lehet később nem kapja meg ugyan azt a játékélményt -
bul07
nagyúr
groupees.com
× Steam keys for Ant War: Domination have been added.
× Steam keys for Stoorm have been added.
× Steam keys for Keen Dreams have been added.
× Steam keys for Porradaria Upgrade have been added. -
bul07
nagyúr
groupees.com
Steam keys for Go Home have been added. -
bul07
nagyúr
http://flyingbundle.com/
3$
Botology,
Crossfire: Dungeons,
Island Defense,
Rats - Time is running out!,
Realms of Arkania 1 - Blade of Destiny Classic,
Realms of Arkania 2 - Star Trail Classic
Realms of Arkania 3 - Shadows over Riva Classic
Scribble Space,
SUPER DISTRO
Two Digits -
bul07
nagyúr
groupees.com
Steam keys for Pester have been added. -
bul07
nagyúr
indiegala nálatok rendesen működik
Rámegyek egy játékra a listán és csak Loading... és pörög a köröcske , de a kulcs kérés nem jön elő
Több böngészővel is próbáltam -
-
bul07
nagyúr
VolChaos steam kulcsot kapott a groupees.com-on
-
bul07
nagyúr
groupees.com-nál ezt próbáltátok már?
Truco: Unos segundos antes de que acabe la reserva, le dais a comprar, entráis en Paypal y antes de pagar, miráis el contenido del bundle que ya será visible (en otra pestaña o navegador). Si os gusta, acabáis el pago de $X y lo tendréis completo. Si no os gusta, pues canceláis la compra y arreglado.
fordítóval értelmezve:
Tehát néhány másodperccel előtte el kell jutni a paypal-os végéig, csak ép fizetés gomb van hátra , ekkor egy másik lapon megvárni hogy előjöjjön mi a csomag tartalma, és ha kel másik lapra visszalépve fizetni a elővételi árat -
bul07
nagyúr
groupees.com-on steam kulcs jelent meg a The Apotheosis Project + OST játékhoz
-
bul07
nagyúr
oO steam kulcsot kapott a groupees oldalán
-
bul07
nagyúr
Every Monday Bundle gondolsz?
Ha igen nézd meg a kártya árakat, két játéknál még most is 0,2€ felett érnek a sima kártyák, és van még négy kártyás játék mellette, szintem most még 1.5€ simán ki lehet szedni
bár nem tudom meddig mert ugye ez a 2órás kártya idő megzavarja ilyenkor a piacot szerintem holnap fog beesni a kártya árak , tehát annál a két játéknál holnap már olyan 0,1€ lehet majd kivenni kártyánként
-
bul07
nagyúr
Ismeritek a playinjector.com oldalt?
The May Days Bundle ->3$
Dead Slayer - Desura, DRM Free
Mine Dudes™ - Desura, DRM Free
BEEP - Steam
Depth Hunter 2: Deep Dive - Steam
Camera Obscura - Steam
KEL Reaper of Entropy - Steam -
bul07
nagyúr
válasz
SenorGrande #6503 üzenetére
Á igen, köszi
Az rémlett hogy valamit adott, akkor pont fordítva mint ahogy én írtam -
bul07
nagyúr
Ugye jól emlékszek hogy régen úgy volt hogy aki első napon megvette az adott csomag 1$ részét az megkapta a BTA-t is , de a később előbújó játékot az nem
Vagy valahogy ígyLegend of Grimrock játékot kerestem meg is találtam két alkalommal is , az egyik Humble Indie Bundle 7 na most nálam így néz ki és nem tudtam rájönni hogy miért nincs a játékok között
-
bul07
nagyúr
Én nem rég vettem az amazonról 5$-ért simát, bár nem néztem, lehet már ott se lehet
iu:
Megnéztem már nem lehet ott se simátAmúgy másnak is egyből le generálja a Origin kulcsot a csomag?
Tehát nem lekérni kell hanem egyből megjelenik, a steam kulcsok nem -
bul07
nagyúr
válasz
maddionmax #6307 üzenetére
Az az egy játék külön lesz szerintem ami később jön
-
bul07
nagyúr
Még várjatok a nagyobb csomag megvételével, de a 1$ részével is mert még csökken az ára(később kisebb értékre kell kiegészíteni)
Amikkor lekezdtem nézni még 4.75$ járt most
4.57$4.56$ jár oké hogy nem nagy összeg de hátha számít ez is -
bul07
nagyúr
És benne Battlefield: Hardline játékkal
Még talán meg is venném így 10-15$-értMost nézem, hogy van ilyen csomag
[link]
1$
Dragon Age™: Origins, - Steam kulcs is
Peggle™,
Dead Space™ 2, - Steam kulcs is
Command & Conquer™ Generals + Zero Hour,
Medal of Honor Allied Assault™ War ChestMost 4.65$
Plants vs. Zombies™ Garden Warfare,
Dragon Age™ II,
Bejeweled™ 3, - Steam kulcs is
Mass Effect™ 2. - Steam kulcs is -
bul07
nagyúr
Be Mine bundle 18th elővétel 2.5$
D mit tartalmazhat a +charity bundle? -
bul07
nagyúr
válasz
DrTechnoid #6186 üzenetére
Tehát 4£-ért ad 40£ értékű meglepetés játékot?
Nekem ez nagyon izé
Vagy nagyon bejön vagy nagyon nem, én mostanában mindig rosszul járok ezekkel a zsákbamacskákkal -
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
The Kiss 5 bundle pre-order min 2$ 8Games
-
bul07
nagyúr
válasz
Csapoati #6056 üzenetére
Hát akkor néz rá a indieroyale The Kiss Bundle
A 11-ből 7 már volt ingyenesen elérhető, még a bolondnak is megéri, fizetni olyanért ami ingyen is adták -
bul07
nagyúr
Vagy én nem láttam eddig vagy tényleg nem volt említve hogy van Free steam játék megint
[link] -
bul07
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #6000 üzenetére
Who's Gaming csomagot szerintetek megéri megvenni?
Tartok tőle hogy sok gagyi játék, úgy érve hogy zöld utas hulladékok. -
bul07
nagyúr
The Every Monday Bundle #43 - $1.49 (24h only) [link]
Aztaka (Steam)
Eleusis (Steam)
Final Dusk (Steam)
Detective Case and Clown Bot in Murder in the Hotel Lisbon (Steam)
Sweet Lily Dreams (Steam)
Tesla Breaks the World! (Steam)
Whisper of a Rose (Steam) -
bul07
nagyúr
HappyHour-os mókát nem csinál valaki?
Ebből -
bul07
nagyúr
Lassan megéljük hogy örülni fogunk hogy Bundle-k nagy része euróban érhető el nekünk
-
bul07
nagyúr
Aki a múltkor lemaradt a ingyenes Racer 8-ról az most pótolhatja , itt
-
bul07
nagyúr
Aki akarta már kijátszotta azokat amelyik érdekelte, így max plusz soroktól szabadítanak meg ha mégis törlik
Kártyák eladva, vagy 8€ jött belőlük , kicsit visszaadtak a náluk elvert 63,5$-ból , most számoltam össze 2013. márciusa óta ennyit fizettem náluk, lehet jobb lett volna nem összeadni, mert komolyan egy játék se érdekkelt csak jó lesz az még valamire elgondolás volt a vásárlás mögött
(#5714) Hunbeast87
Mi az a BaGB ?
-
bul07
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #5654 üzenetére
Na jó leszek és veszek egy 1.25$-ost, így vezekelve az ingyen játékok miatt
Pedig megfogadtam hogy többet előre semmit -
bul07
nagyúr
Mi ez a sok 503?
-
bul07
nagyúr
groupees.com előveti lehetőség
Fantasy Bundle
For 2 weeks only, pay more & get more for this Fantasy-themed game, music, comic and ebook bundle. Choose for part of your contribution to be donated to the World Wildlife Foundation. $1 and $2 min tiers. Preorder for $1 and receive all bundle products including the $2 tier -
bul07
nagyúr
Groupees
KissmyBundles #4 elővételi akció 1.5$ full bundle [link]Kinek mi a véleménye érdemes beugrani rá
Google harmadik találat érdekes
-
bul07
nagyúr
válasz
Csapoati #5256 üzenetére
Ezek amik nem jöttek meg , már ha tényleg azokat küldte most
Amúgy már 58 felet van ennyi azért nem volt ami nem jött megVilág Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek! fórumba már írtam hogy akinek kell pm és küldöm jó páran kértek is már és még jó pár embernek fogok örömet okozni mikkor küldök neki vagy mikkor elkezdem kirakni őket aktivál egyet
Mert nem mindenki van minden nap gép előtt és még ha gép előtt is van le is csúszhat rólaDe akkor itt is írom akinek kell Metro 2033 az pm nekem és küldök, és nem gond ha másod harmad regre kell nem számít
-
bul07
nagyúr
Más is kapja a Metro 2033 játékot
Úgy értem olyan levelet mint amikor ingyen lehetett igényelni
19:30-kor kezdődött és eddig 39 levél jöttMegint a beragadt lekérések lennének?
-
bul07
nagyúr
válasz
Riccsiz_h #5158 üzenetére
Amúgy fiókot létrehoztál már amúgy mert lehet hogy ott megvan
Csinálj egy gmail-es címet vagy ha van akkor azzal regisztrálj ide, és írd meg hogy nem jönnek meg az e-mailek és ezért e-mailt szeretnél cserélni, csakhogy a kódot se tudod beírni mert az se jön meg és hogy küldje el neked a kódot a sikeres email változtatáshoz
Kérni fogja hogy azonosítsd magad,tőlem 3db Transaction ID kértek
Transaction IDs begin with the letter 'X' and are roughly 13 characters long. You can find it in your payment history on your payment account (PayPal, Google Wallet, Amazon Payments). The information may also be found in your email inbox if you can locate the receipt for your purchase.És elküldi a kódot amivel tudsz email váltani
-
bul07
nagyúr
válasz
Riccsiz_h #5153 üzenetére
Nekem humblebundle.com esetén volt gondom
Egy hotmail.hu-s címre semmi nem jött meg, se vásárlás, se email változtatáshoz a kód
Írnom kellet nekik és ők adták meg a kódot amivel meg tudtam változtatni az email címemetAmúgy ha humblebundle.com-ról van szó ezen a linken lekérhetted az adott e-mailre vásárolt dolgokat
-
bul07
nagyúr
DIG reBundle 2
Memories of a vagabond (STEAM)
LightFish (STEAM)
ONE DAY for Ched (STEAM)
Crystals of Time (STEAM)
Hacker Evolution: Untold (STEAM)
Desert Thunder (STEAM)Átlag ár felett ami most 1.55$ két kulcsot küld mindegyikből, egy kártyás van közte
DIG Super Bundle 10, ez nem tudom hogy megéri e , adjatok tanácsot még 90percig lehet megvenni
-
bul07
nagyúr
groupees.com
Szokásos elővételes móka
Greenlight Bundle 11
$1.25 full bundle 8 játékNem tudom lehet egyet behúzok
-
bul07
nagyúr
Flying Bundle 13 - $1.50. Incluye:
Gentlemen! (Steam)
Mr. Bree+ (Steam)
Pitman (Desura)
Sweezy Gunner (Steam)
Villagers and Heroes: Hero of Stormhold Pack (Steam)
White Noise Online (Steam)
Mystery Game -
bul07
nagyúr
válasz
ViharVadász #4833 üzenetére
Szerintetek ez a The Ship Complete duplázza magát, mert amikkor ingyen osztogatták azok a példányok egyet dobtak a tárgy tárolóba is
-
bul07
nagyúr
Steampunk 3 egy vicc, 2db steam-es játék eddig
, talán a bónuszokkal javul majd a helyzet
City of Steam: Arkadia-nál még steam kulcs sincs, hopp ez meg Free to Play játék
Na ez már tényleg jó vicc, ingyenes játékot berakni(Sometimes) Tuesday: Ion Robots Bundle viszont megérte a 1$-t
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
groupees.com-nak van külön fóruma?
Lehet hogy kellene főleg ha bejön az új rendszerük
Erről szeretnék érdeklődni hogy tud e valaki valami bővebb infót hogy és mit akarnak csinálni?
Fordítóval elolvastam de még vannak sötét pontok
Azért leírom hogy mire gondolok hátha valami újat mondok
Ugye volt ez a Be Mine 14 csomagjuk , na abban volt egy érme amihez ez a szöveg van biggyesztve(Egy rendes fordítás jól jönne mert a fordító nem pontos)Groupees introduces its very own in-system, Trading Coins. Part digital currency, part collectible, part loyalty reward, the Groupees Trading Coins will be one of many tradeable virtual goods within Groupees new website scheduled for release in early October. Buyers of the Be Mine 14 bundle will receive these special, one-of-a kind Trading Coins–$5 purchasers will receive the $3 Jonny Antimatter Coin, $1 purchasers will receive the $1 Slugs Plutonium Coin. These particular coins have certain characteristics that are like stock ownership in Groupees and are redeemable for their cash value should Groupees ever be purchased or go public. Like stock, the value of the Coins will increase as Groupees increases in value, and this will be published so holders know their value. The value will never decrease below the $3 and $1 face values. PLEASE NOTE, Coins will be issued and released to bundle buyers in October when the Groupees Trading Exchange is live.
-
bul07
nagyúr
Jött válasz
Egy része:I'm sorry to hear about the trouble! We've noticed that email addresses which use Microsoft as the email provider tend to have more trouble receiving emails than other providers such as Gmail or Yahoo. We've been in contact with our email provider to see where this issue lies and unfortunately the issue is that Microsoft's servers are discarding messages before they can be delivered.
-
bul07
nagyúr
humblebundle.com-al bajom van
Mégpedig az hogy nem jönnek meg az e-mailek amit küldenek a hotmail.hu-s email címre , vásárolni már régen nem merek erre az email címre
De most meg a régi csomagoknál is gondom van , rányomok a gomra hogy kérem a kulcsot és feljön egy ablak hogy azonosítani akar és küldött kódot az email címemre , na igen csak az email sose fog megjönniHallottatok már ilyenről?
Mit tehetek?
Nem tudtok valami megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest