-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maddionmax
senior tag
válasz
maross #10291 üzenetére
Őszintén megmondom, nekem az általad felvázolt dolog nagyon tetszik. Mindenben van rizikó, de legalább nem 10 centeken múlik egy játék és nem is kell +$2-3 rápakolnom előre, mert nem tudok majd gép előtt lenni.
Ha van egy ára, bejelentkezik érte az ember és ha őt dobja a gép, viszi. Ez teljesen korrekt és átlátható számomra.
-
Crytek
nagyúr
válasz
maross #10190 üzenetére
Egy példát írtam csupán. Ezzel az úgyis beirja kinek mennyit ér meg eddig se így volt...
Ha ilyen ember lennék, miután szóltam a Stanley miatt Samusnak vegye vissza 0.3-ra ,mert elég annyi is és mivel azt hiszi nyeregbe van nem nézi és leütöm én is a 0.3-at ,enyém az utolsó licit és ennyi lett volna.
Ehelyett neki meglett 0.3$-ért én meg vadászok rá steamgiftsen tovább.Nekem mindegy hogy 2030 ba tolom vagy 2040-ben amúgy is. Egyszer úgyis meglesz nekem is.
Beteges vagyok sokak szemében ,de paraszt az még nem.... -
TheProb
veterán
válasz
maross #10172 üzenetére
Aha, akkor kezdjük, mert látom értőolvasás nem megy a legjobban:
- Hol törvényszerű az, hogy a "bundleosztó" behúzza rögtön a fő címeket? Ne dramatizáld már el a dolgot, ha nem muszáj...
- Még jó, hogy azt írtam, hogy árkategóriákba kéne sorolni a címeket, de te csak azért is arról papolsz, hogy majd xy elviszi az arányosan leosztott egységáron a főbb címeket is (0,6$)
- Azt mégis honnan tudod te, hogy adott címnél mi az "értekevel aranyos" ár? Majd te mondod meg vagy mi? Persze erre most úgy is azzal fogsz kontrázni, hogy mindenkinek annyi az ára amennyit adnak érte és ezzel visszavezeted, hogy milyen jó is a licitálgatás. Nézőpont kérdése.
- BG-re nyilván csak azok a címek mennek, ami nem kellett senkinek és még 10centet se adott érte senki. Akkor miről beszélsz?
- Az, meg, hogy neked egy vélemény olvasatára fal verhetnéked támad, az... Remélem beton fal mellett állsz.De hagyjuk ezt, ahogy mondtad, nem egyezhetnek a véleményeink. Csak mikor böszmeséget és elsarkított hülyeségeket ír valaki, azt nem szeretem.
(#10174) Crytek: Most mi a lényeg, hogy a cím piaci árához/értékéhez viszonyítsuk az árakat vagy, hogy a lehető legolcsóbban, de arányosan, a 30$-hoz viszonyítva szabjunk árakat? Aki minél közelebbi áron akarja behúzni az adott címet a retail árhoz képest, az battyogjon el steam-re, tegye bele a kosárba és fizesse ki...
Na de mindegy, mindenki azt csinál amit akar.
-
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
maross #10151 üzenetére
Ez kiment a fejemből...
Más:
Két új BundleStars bundleHotshot Bundle €2.79-ért:
- Zombo Buster Rising
- The Battle for Sector 219
- Hack RUN
- Green Game: TimeSwapper
- Home is Where One Starts...
- Chicken Assassin - Master of Humiliation
- ASCII Attack
- Global Soccer Manager
- Meld
- Axis Football 2016
- The Seven Years War (1756-1763)
- Super Hop 'N' Bop ULTRACurve Bundle
Tier 1 €1.09-ért:
- Stealth Bastard Deluxe
- Explodemon
- Velocity Ultra
Tier 2 €3.29-ért:
- Porcunipine
- Qora
- Pumped BMX +
- Stealth Inc 2
- 10 Second Ninja X
Tier 3 €10.99-ért:
- Hue
- Stikbold! A Dodgeball Adventure -
cskamacska
addikt
válasz
maross #10136 üzenetére
Nekem speciel továbbra is az a bajom, hogy a topiknak a tiszta bundlibejelentős voltában értelme nincs.. igazából akkor sem volt mikor nyitották, csak akkor is picsogás ment a Best Buyban.
Az értelmesebb bundli ajánlatok mindenképp a Best Buy, vagy Best Buy Off Topikban landolnak, ha még valami Steames complete the pack bundli ráadásul akkor a Steam topikban is, ami bundli ezekbe nem kerül be, mint a heti tucat nagyon legalja DIG, Steamground, meg rosszabb(azaz 3 éve mind) Groupees és IndieGala bundlik meg a francnak hiányoznak a félőrült sorgyüjtőkön kívül.
Persze bundli bontáshoz is külön-külön topik lenne célszerű, de ha ez automatizálva lesz a jótét lelkek, meg a Google Docs jóvoltából, akkor befér egybe is. Mondjuk praktikusan ide, a closet ITAD / Epicbundle vitézek meg felfedezik magukban az elveszett Homo habilist, és oda fordulnak a problémájukkal ahová való.
-
ooooobi
senior tag
válasz
maross #10000 üzenetére
Persze van jó pár ilyen, de ha az a cél, hogy beteljen hamar és lehetöleg akár több csoport is összegyüljön akkor csak ilyen nevetséges árakon lehet árazni pár dolgot. Vagy ha azokat amiket irsz fentebb visszük akkor mennyiért menjenek a kicsik, 5 cent? Az a baj, hogy sok játék van bent nagyon különbözö értékben. Esetleg egyesével kellene mindent szépen beárazgatni, arányosan. De ahhoz idö kell, meg persze jelentkezö is rá.
Kiváncsi leszek eami ötletére
-
ZsZso
Közösségépítő
Ez így buli szerintem. Ha nem is most, a legközelebbinél kipróbálhatnánk élesbe, úgyis egyre sűrűbben vannak ilyen 'drága' bundlik. Kíváncsi lennék mi lenne az eredmény.
Csak hogy ne kelljen keresgetni:
-
ZsZso
Közösségépítő
Jaja, nagyon nehéz - mint akármelyik monthly -t. Én pl. a Subnauticát $4 -ért rántottam be és boldog vagyok. Egyébként biztos vagyok benne, hogy pár hónapon belül bundle Tier 2 -ben lesz ez is a többi vezető címmel együtt...
Licitálásra gondolsz? Nagyon merész. Tetszik!
Sajna a mostani sort felrúgná, de valószínűleg ezzel lehetne a legkölcséghatékonyabban megoldani a dolgot. Így jó eséllyel fogynának el az olcsóbb játékok is.
#9976:
Ahogy valaki beelőzi a többieket és megnehezíti, hogy játékhoz jusson, úgy a közösség bomlik. Legközelebb Ő is csak magára fog gondolni és képtelenség lesz nagyobb (ez nagy?!) ívű összefogásokat végigvinni. Én is szeretném nagyon a nagyobb játékokat, de annyira nem, hogy másokon átlépjek ezért. Máshol kell árulni a játékokat és akkor már nincs is belőle morális probléma.Sose lesz mindenkinek jó, de tök jó lett volna látni, hogy sikerül összehozni egy ekkora vásárlást így együtt. (nézzétek el nekem a csöpögést - mégis csak Valentinnap van
)
-
Vertigo18
addikt
A Twitterükön az utolsó hsz. két órával ezelőtti, ott még mindig fennállt a probléma, tehát akkor még nem javították...
Azért ez érdekes. Az előző humbliban is, ha jól emlékszem, ponta Dlc-kkel (Payday2) volt a gond, hogy az elején még mást aktivált, mint a végén... És most itt is, a húzójáték Dlc-ivel van a variálás...
-
Vertigo18
addikt
Köszi. Akkor, a mostani Bta-val már tényleg nem akkora üzlet ez így, gondolom az Ubi30-ból az Assa 3 mindenkinek megvan már. Ha nem lenne, akkor a tier2-ben az lehetett volna a húzócím.
Esetleg korábban, amikor alacsonyabb volt a Bta, megérhette.
(bár, talán pont te mondtad egyszer, évekkel ezelőtt, hogy az, hogy mi mennyit ér, az teljesen szubjektív... kinek, mennyit!)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
én mindig úgy vagyok az ilyen zsákbamacskákkal, hogy csak akkor veszem meg, ha utólag sem fogom bánni, hogy rászántam... ha kételkedem benne, akkor nem veszem meg. Én sem felháborodottan írtam, csak nyugtáztam, hogy ez most annyira nem lett jó pakk, mint azok, amiket kihagytam. De nem fogom refund-olni természetesen
-
Crytek
nagyúr
"Ezek az indiegala fele tizenjatek 1$-ert...szerinted mennyit kapnak belole? 1-5 cent kozott, szorozd fel ezerrel, es fizesd ki a 10-50 dollarbol a havi 5000 dollart kereső programozó bérét."
Korábban többször leírtam... Ha játszod is őket és nem te is csak farmolod és program futtatja nagyon jó tudod ,hogy egy kurva db 5000$-t kereső nyomorék sincs közöttünk.
Állítom itt ha öszeállnák az eddig létező összes indiegalán megfordult cucc között kiemelkedőt alkotnánk ugy hogy nem is értünk hozzá.
Ezek fércmunkát (a legtöbbjük)
Ott a steamspy.. amint indul egy bundle érdemes felnézni xy szarkupacból mennyi fogyott eddig majd a bundle végén megnézni (indigalán jelzik mennyit adtak el) és akkor lehet számolgatni.
Nem véletlen kerülnek bele a nyitonapon 15 euros game-ek már másnap budleba. Látják hogy totál nincs érdeklődés inkább minél gyorsabban eladnak annyit amennyit csak lehet (ehhez a leggyorsabb út a bundle) azt utána lesz ami lesz. Ha mákjuk van a bundle miatt megismerik jobban többen és talán lesz 20 ember aki meg is veszi majd 15 euroért ...
És sok nagy AAA cím is van így QB pl már simán ott lehetne bármelyikbe szinte semmit nem növekszik az eladási szám steam-en. De ilyen a Just Cause 3 és még sorolhatnám. Érdektelen már mindegyik, 5$-os bundleval sokkal többet hozna 2 hét alatt mint 2 év alatt vegetáltatják teljes áron.De ezt ők nagyon jól látják és egyszer úgyis odakerül minden ahova való. Én várom már
-
EmptyParadox
senior tag
Őszinte leszek, az Origines bundle-ből egy játékot sem indítottam el a megvétel óta a Mirror's Edge-en kívül, úgy hogy előtte sem játszottam velük. Majd egyszer lehet lesz hozzájuk kedvem. Az általad linkelt képen látható jó pár játék viszont nem kevés szórakoztató órát nyújtott.
Bár az előző kommentembe befért volna egy "régen minden jobb volt", ahogy kemotox írta.
(#9423) kemotox: Szerintem erre szoktak hivatkozni: "we plan to follow that schedule going forward: offering a new two-week-long bundle every week"
De itt sem konkrétan játékokra értik. Legalábbis nem egyértelmű, szerintem.
-
kemotox
addikt
Az indie nem egyenlő a szarral. Nagyon sok jópofa indie játék van, amik néhány dolcsiért cserébe lekötnek jónéhány órára, és így már simán megéri. Ha viszont olyat kínálnak amit már mindenki bezsebelt akinek kellett, vagy konkrétan semmit, akkor hát... legalább megmarad a pénzünk
-
bepken
veterán
én természetesen azt sem tartom kizártnak, hogy nekem van rossz ízlésem vagy nagy igényeim
de ez a játék (megint csak szerintem) így első ránézésre egy valami Farmerama meg Farmville szintű valaminek tűnik, ráadásul jelenleg 13,99 EUR a Steamen... oké, hogy nem az ára határozza meg a játékot, de szerintem a mostani Monthly bármelyik játéka érdekesebb lehet, mint ez a következő havi főcím.
na mindegy, nem ragozom tovább. majd lesz jobb is, talán....
-
-
bepken
veterán
a Badland is jó, nem arról van szó (mondjuk Windows Store-ban ingyenes volt pár hónapja....) - csak amióta követem a heti ajánlatokat, azóta nem tapasztaltam még olyat, hogy zsinórban 5-6 hétig ne akarnék egy fillért se fizetni nekik....
a Capcom bundli óta nem mozgatott meg semmi, pedig az már nem most volt. még azért a péntekben bízom, hátha jó lesz a Monthly (már az új bundli húzó címe)
a Mad Max-et nagyon sajnálom, hogy kihagytam...addig rágódtam rajta, hogy végül lecsúsztam. -
-
Out
addikt
Engem sem az értékelések, sem az nem érdekel, hogy ki mit mond egy dologról. Engem érdekel a játék és játszani akarok vele, ennyi
Nem ismerem amiket leírtál, de utána néztem és azok mind többjátékos játékok, ez meg egyjátékos, pont amire szükségem van. Vagy ez is többjátékos lesz a megjelenés után?
-
Rendo84
senior tag
Magyarázd már el nekem, hogy melyik része a hülyeség, amit írtam?
Az esély megvan rá hogy nem fog működni, ez természetes... volt is rá már példa és lesz is.
Egyébként nekem egalább 100 bundlem származik indie galaról és egyszer sem futottam még olyanba hogy nem működött.
Akkor szerintem ez nem jelenti automatikusan azt hogy automatikusan el is fog veszni. -
kemotox
addikt
Jajj de buzsik, haljanak meg, meg legyen más bajuk is. Külön-külön az összes gém volt már bundliban... 1 dodós majd fullosan megvan, egyedül a DOW kiegek hiányoznak. És ezért zsákolom be. De azért menjenek a tudjukhova. És még a tier2 is gondolkodtató a DOW II miatt, pedig ott is megvan minden más.
-
bepken
veterán
-
[Prolixus]
addikt
De a tier 2-ben eleve van Civ5. Szóval hiába egybekulcs, ha valakinek nem volt korábban Civ5, tier 2 kulccsal már lesz. Vagy nem értek valamit?
Amúgy nagy kár, hogy nem külön kulcsokat ad. Enemy within érdekelt volna, de csak azért nem vezsem meg a teljes tier 2-őt. Civ játékokat dobálhatnák utánam, akkor sem érdekelne...
-
maddionmax
senior tag
Igen, igazad lehet....de a remény hal megy utoljára
Az a baj, hogy Enemy Within önmagában is megvehető ennyiért sale alatt, szóval nem érdemes sokat adni érte.
Közben spanyol csatornán megjött az infó, hogy mik lehetnek még a Tier 2-ben majd:
X-COM: Terror from the Deep
X-COM: Apocalypse
X-COM: Interceptor
X-COM: UFO Defense
X-COM: Enforcer
DLC Sid Meier's Civilization V: Scrambled Continents Map Pack
DLC Sid Meier's Civilization V: Scrambled Nations Map PackGyenge....harmat gyenge...
-
ayo
veterán
mondjuk a keddi csütörtökire gondolsz, hogy mondjuk arra előfizetsz? nem zavarna, hogy nem látod őket, főleg amilyenek vannak néha?
amúgy ha azt nézzük eddig 1 dollárral fizettünk elő a BTA-s bónuszokra, aztán BTA pénzzel a bónuszokra, most meg az 1 dollárosért is előfizetünk a havi csomagban.
(#7791) Vertigo18: a havi előfizus bundle, az 1:1 megfelel a régi csomagnak, csak ugye több pénz kell, azaz nem fizethetsz érte 1 dollárt se BTA pénzt, hanem azt kérik, amit alapból a csomagnál ajánlott fel eddig, mint alapár, ami nem lenne rossz, ha nem zsákbamacska stílusban tolnák szerintem....de azért még eszel banánt nyugtass meg!
-
NyMRooD
őstag
A XIII most volt 5 eur körül. Szerintem Hitman és Tomb Raider most hanyagolva lesz, inkább legacy of kain vagy kane & lynch fog jönni, a life is strange meg szerintem borítékolható, legalább is az episode 1 (a többit kétlem). De végül is ha bekerülne egy ff akkor rendben lenne nagyon, bármi is a többi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest