- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
default. #13430 üzenetére
Oh tényleg. A kereső meg nem hozta mert külön írták a "gyorsak" + még az eladó se frissített jó hosszú ideje. Bocsesz.
Hogy ON is legyek.
Ha valamilyen furcsa oknál fogva valaki Syberia 3 + DLC -t szeretne eladni vagy cserélni az Enchanted Bundle -ból, akkor az szóljon már.
-
ZsZso
Közösségépítő
-
reelc
veterán
válasz
default. #13277 üzenetére
Nem nagyon van miről beszélni.
Kevés a játékos bundli.
Úgy látom az Otaku és Gogo meg is szűnt, nem kár értük szerintem.
A Groupeest a kutya sem emlegeti.
A nem játékos bundlikat sem.
Az meg nem beszélgetés, amikor valaki lehúzza a bundlit hogy (szerinte) mekkora hulladék.
Szóval ha OFFként feltűnne 1-1 bontás, stb. engem továbbra sem zavarna, ugye az még mindig bundlival kapcsolatos téma lenne, nem pl. játékos OFFtopikba való.
A másik meg az hogy hány ember szeretne +1 topikot követni? Tippre nem sok. -
Golden9
veterán
válasz
default. #13274 üzenetére
Értem én, értem.
Bundle Split (Bundle bontás)
-
-
S1M0N
senior tag
válasz
default. #12937 üzenetére
GMG = Green Man Gaming
Hivatalos, megbízható bolt.Na, 8 másodperccel lassabb voltam...
-
FunPro
őstag
válasz
default. #12937 üzenetére
Gangster Midget Gruppen!
Nekem is kínálgatta magát a kolega, de jelentettem, és eltűnt. Ezek szerint újra regisztrált!
Am, green man gaming, és teljesen legit! Egyik legjobb oldal!
-
reelc
veterán
válasz
default. #12931 üzenetére
Szia!
Most -70%, 5,69€ a Steamen.
2x volt bundliban, egyszer 2016 áprilisában, egyszer pedig Aid GMG bundlében ami majdnem 30 napja járt le.
Csak azért írom, mert elég kicsi lehet az esély, hogy kimaradt valakinek. Ritkán bundlizzák.Persze ha nem sürgős, lesz alig több mint 1 hónap múlva Black Friday, meg majd Winter Sale is.
De sok sikert!
-
Sirandrish
legenda
válasz
default. #12571 üzenetére
A legolcsóbb eladónak van 120K+(120.000) biznisze, és 99,99%ban pozitív...tuti a te másfél euroddal akar a kajmán szigetekre lógni
Viccet félretéve...ebben gyakorlatilag zero kockázat van...pont annyit tudsz a kulcs forrásáról mintha itt vennéd meg a HW aprón valakitől..
-
Crytek
nagyúr
válasz
default. #12571 üzenetére
"hogy nem akarok mindenféle szedett-vedett, lopott, összehupákolt kulcsokat venni."
Sosem értettem ezt az analógiát. Megveszed...Ha ne adj isten gebasz van és visszavonja a steam a kodot egy idő után ,mert teszem azt kiderült lopott bankkártyával lett véve (csak mondtam valamit) írsz a supportnak és lesz új kulcsod... Nem értem mire számítasz mit tudnál elbukni.. de mindegy te tudod.
-
genndy
addikt
válasz
default. #12567 üzenetére
Ingyenesen szórták asszem HB-n, arról lemaradtál. Viszont tuti hogy ekkor minden csencser bespájzolt belőle, úgyhogy sokat nem kockáztatsz szürkeoldalon sem, szinte biztos hogy akkorról van a kód és működik.
Tuti legális megoldás, csak ki kell várni: sokadszorra is isthereanydeal, ez csak megbízható áruházakat listáz. -
Crytek
nagyúr
-
reelc
veterán
válasz
default. #10977 üzenetére
A kliens nem kötelező.
Akkor kell feltétlenül, ha multizni is akarsz az adott játékkal. Persze ha lehet egyáltalán lehet vele.
Amúgy elég szépen fejlődik a GOG Galaxy. -
Vesa
veterán
válasz
default. #10966 üzenetére
Megbízható? Ennél megbízhatóbb bolt nincs! A Steam-et is beleértve. A GOG-on ugyanis DRM free minden game, tehát amit megvettél, az a tiéd, ellentétben a Steam-el, ami ha adott esetben tönkremegy, akkor repül az accountod a játékokkal együtt (persze ennek esélye egyelőre konvergál a nullához, de jó tudni, hogy az ASZF-ben ez szerepel). Amit a GOG-on veszel, azt letöltöd és életed végéig annyiszor és oda installálod, ahova akarod, nem kell hozzá sem kliens, se semmi.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
default. #10790 üzenetére
Így van. Lehet nem egyértelmű volt a kérdésed vagy félreértették, nem hiszem, hogy szándékosan be akartak csapni. De van fee/díj, ha nem PayPal egyenlegről megy a pénz. Én is tegnap vettem egy 0,45 eurós játékot, de fee-vel együtt 0,87 euró lett a vége. Még így is jó árnak tartottam, de aki sokat használja, annak mindenképpen megéri pénzt tartani PayPal-on is, mivel sok kicsi sokra megy. Másrészt ha jól emlékszem a fee összege nagyjából fix, szóval ha 10 euróra fizet valaki 0,3-0,4 euró fee-t az nem vágja földhöz, de amikor fél eurós játékokat veszel és a fee majdnem annyi mint a játék, na azért az már szemet szúr (még ha maga az összeg amit levonnak ugyanakkora is
).
Bankszámláról utalj PayPal-ra, 1-2 nap alatt megjön rá a pénz és örülés van.
EDIT: na igen, amit Sirpi mond az el is felejtettem. Akkor ezért mondta neked a Support, hogy nincs költség se így, se úgy. Ilyen groupbuy-os vásárlásoknál fontos, hogy "send money to a friend" vagy valami hasonló opcióval küld a pénzt, mert ha szolgáltatásokért fizetsz ("pay for goods and services"), akkor aki kapja a pénzt neki kell fee-t fizetni. Ezt a költséget meg nyilván nem fogja benyelni az, aki bontja a bundle-t. A legtöbb bontásnál erre amúgy fel is hívja a bundle bontó valamilyen formában a figyelmet egyébként, mármint hogy a fee-t neked kell állni (ha van)/használj pénz küldése barátnak opciót stb.
-
Sirpi
senior tag
válasz
default. #10790 üzenetére
A vásárlás minding ingyenes a küldő félnek, de kétféleképpen lehet pénzt küldeni, és a friends and family opció esetén, ha közvetlenül bankszámláról vonódik, mert nincs feltöltve pp-re pénz, akkor a küldő fél számára van költsége. A normál vásárlásnak pedig mindig van költsége, csak a fogadó féltől vonódik.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
default. #10694 üzenetére
Ne aggódj, mi se úgy születtünk, hogy tudtuk!
[Prolixus] biztos nem akart bántani, nem olyan fából faragták.
Az ilyen összecsomagolt játékoknál nem jellemző, hogy egy kulccsal kell aktiválni az összeset. Kivétel ez alól hébe-hóba a Humble Bundle, ami van úgy, hogy tierenként egy kulcsot ad.
Szerk: most már nem vagyok annyira biztos a 2. mondatban
-
-
[Prolixus]
addikt
válasz
default. #10692 üzenetére
És ezt miből gondolod? Le van írva a bundle adatlapján, hogy működik:
"ABOUT THE BUNDLE
Deal Of The Forever! Get your hands on TWENTY-SEVEN smashing Steam games for just $1 in the Dollar Forever Bundle! All individual Steam keys, experience everything from fiendish puzzles games where YOU are the monster to cats on diets in this must buy bundle!" -
Vesa
veterán
válasz
default. #10599 üzenetére
BundleStars-on is pont olyan csomagok vannak, mint HB-n. Kinézed ami tetszik, és megveszed fix áron. Mostanában kevés a jó bundle, de ha új vagy még ebben és nincs meg még minden ami egyszer már volt csomagban, akkor a BS-en is nyugodtan nézz szét, mert találni elfogadható, jó árú csomagokat ott is.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- HP 635 laptop eladó
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest