- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
Az uj Humble Monthly-ban az januári játékok között ott van felsorolva a Legend of Heroes és a Kinny vagy mi a izé is.. Viszont a kulcsaim között ez a kettő nincs ,csak a többi. Én nézek be valamit, vagy ez másnál is így van? Köszi!
-
Gaborka30
aktív tag
Az indiegala-n nekem is ilyen problémám volt: a fiaimnak tettem félre olyan kulcsokat, amik nekem már megvoltak. Aztán mikor beakartam aktiválni, közölte, hogy már aktiválta valaki. Supportnak írtam és azt a választ kaptam, hogy 30 nap után lejártak..
Tehát nem hülyeség.
Ja.. új kódot nem kaptam... mivel nem voltak nagy értékűek, ezért hagytam a francba.. persze a konzekvenciát levontam... -
Gaborka30
aktív tag
Új Bundlestars:
-
Gaborka30
aktív tag
A Banished volt már bundliban? Nagyon ismerős és mintha lenne is belőle, de még nem aktiváltam... Ha esteleg valaki emlékszik rá, hogy melyik bundliban volt, akkor azt megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged