- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagem
addikt
Ha valakinek maradt volna Catherine Classic, érdekelne
-
sagem
addikt
A Friss Humble Monthly valamiért aktiválta magát a pausolásom ellenére..szóval most van egy teljes csomagom, amire nincs szükségem. Még minden játék megvan, PÜ-ben lehet érdeklődni ha valakit érdekelne valami
-
sagem
addikt
Railway Empire érdekelne, ha valaki megválna tőle jelezze pls
-
sagem
addikt
Frostpunkot + DLC-t hozzá (ha megvan még) keresném, PM ha van valakinek esetleg
-
sagem
addikt
-
sagem
addikt
Hmm, még senki nem kapta meg az X2-öt, azok se akik egyből megvették ahogy megjelent, a facen megy a siránkozás, remélem nem valami "elírás", mert besírok ha a végén kiderül, hogy nincs X2
Elvileg úgy volt, hogy Twitchen lesz stream is az ehavi monthly játékról, de azt is elnapolták a jövőhétre..valami nagyon nem stimmel.
-
sagem
addikt
Humble Game developer bundle .
-
sagem
addikt
Na igen, de szerintem az RCTW-re gondoltál, mert a PC az másik kiadó/fejlesztő játéka. Ez a játék a földbe is döngölte az új RC-t, ami mondjuk nem csoda, hiszen az eredeti RC fejlesztőiből verbuválódott csapat készítette, szóval bár a neve nem RC, de ez lett a méltó folytatás, gondolom Te is ezért gondoltál erre egyből
-
sagem
addikt
válasz
kriszpontaz #9060 üzenetére
csóri Battleborn mekkorát zakózott, már most bundle..
-
sagem
addikt
válasz
Hunbeast87 #9020 üzenetére
akkor ennyit a tippemről
-
sagem
addikt
válasz
BomiBoogie #2111 üzenetére
Igen, egyáltalán nem startoltak rosszul, és az eladások is jól alakultak, ok, természetesen nem Humble mennyiségű, de pl. az IndieGala is csak 30ezer darabokat tud elszórni egy jobban sikerült csomagból, ők meg viszonylag kis hírverés mellett 12 ezernél tartanak (ha hinni lehet a számlálónak)
Kíváncsi vagyok, hogy milyen időközönként lesznek új pakkok, szerintem nem spájzoltak be előre még egy csomagra valónyit
-
sagem
addikt
Új bundle oldal startolt, a Playblink áll mögötte, így aki ott már regisztrált, az be tud lépni azokkal az adatokkal és ahány Tier 2-es csomagot vesz, annyiszor 50Xp-t és 100 pontot kap a Playblinken.
Tier 1: minimum payment of $1.99
- Gnomoria
- Sideway New York
- Archon Classic
- Light of Altair
- Bonus Game (unlocks after a ~week)Tier 2: minimum payment of $4.99
- All Tier 1
- Blockland
- Eldritch
- Lilly Looking Through
- Mutant Mudds Deluxe
- Influx
- Hero of the Kingdom
- Bonus Game (unlocks after a ~week) -
sagem
addikt
Persze, mostanra elértek egy szintet, de pont azért írtam, hogy tudnak valamit, mert sima startupként kezdték, nem arról volt szó, hogy hatalmas hátszéllel rajtoltak..
Amikor elkezdték az egészet még nem volt ilyen kezdeményezés, azt sem lehetett tudni, hogy piacképes e hosszútávon. Egyszerűen volt egy jó ötletük, amit jól valósítottak meg, a többiek meg másolnák, csak kevesebb sikerrel.
Pl. az IndieGala is kínál jobb/rosszabb pakkokat, mégis átlagosan csak 30 egynéhány ezer csomagot tudnak értékesíteni játékokból. A Humble leggyengébb csomagjai is 30ezer felett mennek el, ez az audio csomag is gyenge eladással bír, már Humble mércével nézve, de a konkurenciának ez is csak álom. A többi hasonló oldalról nem is beszélve (nem csak játékokról beszélek továbbra sem).
De értem mit mondtok..csak annyit írtam, hogy emelem a kalapom előttük, mert tudnak valamit..
-
sagem
addikt
Akárki akármit mond én kalapot emelek a Humble Bundle alapítói előtt, valamit nagyon tudnak
Az Audiobook csomagból is több mint 30ezret adtak már el..sok bundles oldal megirigyelhetné ezt a számot
-
sagem
addikt
Egen, én is ezt néztem. Ha legalább az egyikhez járna az összes DLC akkor okés lenne. Magickát egyébként ingyen is felajánlották nemrégen, abban az esetben, ha a Magicka: Wizard Wars-ra összejön az x béta tesztelő (nem tudom, hogy áll ez a dolog, lehet hogy már nem aktuális)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged