- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
default.
őstag
Sziasztok, rég olvastam a topikot, nem tudom, jó helyen kérdezem-e, elnézést előre is.
Szóval ha valakinek megmaradt volna Stranded Deep Steam kulcsa, baráti áron átvenném.
Köszönöm szépen -
default.
őstag
Sziasztok!
Ha esetleg valakinél akad egy Overcooked 2 Steam kulcs elfekvőben, szívesen megvásárolnám.
Köszi,
Üdv! -
default.
őstag
válasz Garsza #15889 üzenetére
This War of Mine-t amúgy tudom ajánlani mindenkinek, aki szereti a háborús/túlélős/craftolós játékokat, elég erős (és egész jól kidolgozott) atmoszférája van...
/Opus Magnum közben tárgytalan lett, mert néhány egyébb cuccal együtt megvettem a fanatical-on.. (Excel oktató csomag, Cybersecurity és Linux csomag + a játék... azt hiszem a hónapra kiköltekeztem magam szoftverileg /
Jó hétvégét kollegák![ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
Szervusztok!
Sajnos pont lemaradtam a Steam akciójáról, mert két napja nem nyitottam meg az emailem, és most, hogy lekéstem róla, még inkább szeretném megvenni, mert idegesít ... Szóval, ha valakinek maradt eladó példánya az Opus Magnum-ból, szívesen átvenném korrekt áron.
Ha lenne ilyen kolléga, kérem írjon egy privát üzit!
Köszönöm,
Üdv[ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
Sziasztok! Lehet, hogy furának tűnik a kérdés, de lehetséges valahol találnom lejárt Spooky Horror Bundle-t, vagy splitet ezen kívül: Steam Group BuysGrBu ?
Köszönöm előre is a segítséget,
Üdv! -
default.
őstag
Sziasztok!
Ha valaki megveszi, a Humble Spooky Horror 2019 Bundle Tier 2-ből megvásárolnám a Darkwood c. játékot! Üdv![ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
Sziasztok, aki esetleg nem nézte volna a Gamepodot:
Assassin's Creed: Unity ingyen. Szomorú, de attól még ingyen játék. : )
[ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
Szervusztok, Humble Curve Digital Bundle-ből keresnék megvételre Human Fall Flat-et. Ha van eladó példányod, kérlek írj pm-et!
Ha esetleg érdekel bárkit a többi játék, akkor megveszem a bundle-t, és 2000 Ft-ért adom a fent említett játékot leszámítva.
Köszönöm szépen,
Üdv![ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
válasz AllTheBest #13293 üzenetére
Sziaszok!
[Téma]: Bundle bontás
[Bundle]: Humble Monthly Bundle
[Keresem belőle]: Northgard, Year Mutant Zero
[Ajánlat]: Külön is érdekel a két játék, együtt a kettőért havi HMB ár közeli összeget fizetnék
azonnal PayPal-on.Köszönöm, üdv!
[ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
Sziasztok.
Humble Curve Digital Bundle-ből a Serial Cleaner-t megvenném.
Vagy ha valakinek kell a másik 2 játék, akkor megveszem és odaadom ingyen.
Üdv![ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
Amúgy miért nincs PH-n ilyen bundli split-es topic? Szabályba ütközik, vagy csak senki nem csinálta meg?
-
default.
őstag
Ja, és ingyenes GRID2-t lehet bezsákolni, ha még nem tudnátok róla
Üdv -
default.
őstag
Sziasztok, mostani Humble Strategy Bundle 2019-ből érdekelne a Stellaris és/vagy a Niche. Ha valaki vinné a többi játékot, szívesen megvenném a bundle-t, vagy ha valakinek nem kell az egyik a fent említettek közül, megvenném tőle nagyon szívesen.
Köszönöm,
Üdv![ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
Szevasztok!
Esetleg valakinek van elfekvőben CIV6-ja? Akár több kulcs is érdekelne, haverokkal megnéznénk, ha jutányos az ár
Kérem, akinek van eladó kulcsa, privátban írjon, a topikot ritkán látogatom. Köszi szépen,
Üdv!
-
default.
őstag
-
default.
őstag
Ha valaki esetleg megvenné a Software Bundle-t, egy IOTransfer 3-ra vevő lennék..
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
Köszönöm mindenkinek! : )
-
default.
őstag
Sziasztok!
Mi az a "GMG"? Olyan, mint a G2A? Arról úgy tudom, elég satnya, mókolnak a kulcsokkal.
Egy ph-s kollégától kértem árat egy játékra, és azt írta, a GMG-ről van. Mit javasoltok?Köszi!
-
default.
őstag
Sziaszok!
Akinek esetleg megmaradt valahonnan a This War of Mine c. játék, és eladná, kérem írjon egy pm-et!
Köszi! -
default.
őstag
Sziasztok!
Discovery Bundle-ből a Kentucky Route Zero-t szívesen elvinném egy kis apróér'
Köszi,
ÜDv![ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
Sziasztok!
Little Nightmares c. játékot szeretném megvenni valakitől, most látom, hogy volt haviban, én nem szoktam feliratkozni, de ezt a játékot rég óta szeretném megvenni. Ha most valaki eladná, kérem, írjon PM-et!
Köszönöm szépen,
Üdv! -
default.
őstag
Sziasztok!
Fully Loaded 5 Bundle-ből ha valakinek nem kell a Shelter c. alkotás, szívesen venném (meg)...
Köszönöm,
Üdv -
default.
őstag
Ez úton is köszönöm Ozrych kollégának az Outlast ajándék kulcsot!
-
default.
őstag
válasz Sirandrish #12565 üzenetére
Sirandrish, Crytek
Köszönöm, de általában azt hallom, hogy ezek elég megbízhatatlan forrásból származnak.
Olyasmire gondoltam, mint pl. hogy itt Hardveraprón is hirdetnek a srácok ilyen megmaradt kulcsokat vagy ilyesmi.. Erre nincs valami opció esetleg? -
default.
őstag
Szervusztok!
Szeretném megvenni az Outlast c. játékot, a Steam-en € 20-t kérnek érte, amit kicsit sokallok érte.
Esetleg hol lenne érdemes körülnéznem, ahol olcsóbban beszerezhetném? (Itt aprón már néztem, csak a 2. részt találtam.) Van esetleg valami másik hasonló "piactér" eredeti (pl. bundliból visszamaradt) játékkulcsok adás-vételére?Köszönöm szépen előre is,
Üdv! -
default.
őstag
Sziasztok!
A mostani Humble Daedalic Bundle-ből szívesen megvenném a Bounty Train c. játékot, ha valakinek nem kell.
Köszönöm,
Üdv! -
default.
őstag
Sziasztok, ez úgy működik, hogy csak egyben lehet az összeset felrakni a Steam-re, és ha az egyik játékot végleg törölni akarom, akkor a többi is törlődik?
Volt valami hasonló pack, amit megvettem, egy rakás haszontalan vacakkal, és csak egyben tudnám őket kitörölni a Steam könyvtáramból... -
default.
őstag
Sziasztok.
Megvenném a havi HumbleBundle-t, és eladó lenne belőle a Deus Ex - Mankind Divided és a God Eater 2, csak egyben.
Ha valakit érdekel, kérem írjon privátot!
Köszönöm -
default.
őstag
Sziasztok.
Mafia III -at átvenném megbeszélt áron (nem vagyok sz@rrágó, de a másik két játék nem érdekel) a havi bundle-ből...
Kérem, aki eladná, privátban írjon!Köszönöm szépen!
Üdv[ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
Sziasztok.
A Beholder c. játékot megvenném jutányos áron valakitől, akinek nem kell. Kérlek írjatok privátot, mert ritkán nézem a topikot.
Köszönöm szépen,
Üdv! -
default.
őstag
Sziasztok,
Megvásárolnám a "The Long Dark" c. játékot bárkitől, akinek esetleg nem kell. Értelmes összegért, nem sz@rrágoskodásból, csak nem tudom, hogy működik ez a havidíjas vacakolás..
Írjatok PM-et légyszi!
Köszi, üdv![ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
Sziasztok!
Mostani Humble Bundle-ből a Pinstripe érdekelne, ha valakinek nem kell, szívesen megvásárolnám.
Légyszi privátba írjatok ez ügyben, mert nem mindig olvasok fórumot!Köszönöm,
Üdv[ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
Sziasztok!
Aktuális Humble Bundle-ból a Samorost 3-at elvinném €3-ért.
Kérem, aki érdekel, privátba írjon!Köszönöm, üdv!
[ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
Sziasztok.
Mostani HumbleBundle-ből, ha esetleg valakinek nem kell a Deadlight, szívesen elvinném.
Köszi,
Üdv![ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
Sziasztok!
Humble Telltale Bundle-ből ingyen elvihetőek a következő játékok:
* Sam & Max: Season 1
* Sam & Max: Season 1
* Bone
* Telltale Texas Hold'em
* Poker Night at the Inventory
* The Walking Dead - Season 1PM-ben tudtok érdeklődni, ottani sorrend szerint adom. Egyelőre egy embernek egy játékot gondoltam, de ha nem kelnek el, odaadom őket egyben is...
Üdv
-
default.
őstag
Sziasztok!
Killer Bundle X-ből szívesen megvenném a Flame in the Flood és a Monochroma című játékokat.
Steam bundle split csoportban sajnos nem találtam szabad példányt...Esetleg hol érdemes még szétnézni érte?Köszönöm,
Üdv![ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
Sziasztok!
Ez a GOG.com mennyire megbízható bolt? Hivatalos, normális kulcsokat árulnak?
Köszönöm!
-
default.
őstag
Sheltered akciós a Bundle Stars-on, ha esetleg valakit érdekel.
Én régebben megvettem, nekem nagyon bejött -
default.
őstag
Sziasztok!
Humble Game On Bundle-ből a Broken Sword 5-öt megvenném!
Köszi, üdv!
-
default.
őstag
Sziasztok.
Egy Punch Club van nálam ajándékba, ki az, aki nagyon szeretné és meg is érdemli?
Holnap reggel látok csak majd mindent, most alszom egyet..
Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
válasz [Prolixus] #10792 üzenetére
Értem, köszönöm mindkettőtöknek.
-
default.
őstag
válasz [Prolixus] #10789 üzenetére
Köszi!
Egyébként jól értem, hogy ha PayPal-lal vásárolok, de nincs a PP számlámon pénz, hanem az ahhoz kapcsolt bankszámláról húzza le, akkor annak van díja, míg ha van pénz a PP egyenlegemen, akkor díjtalan?
1-2 hónapja pont ezt kérdeztem a PP support-tól, és ők azt mondták, mindkét esetben ingyenes a vásárlás..
-
default.
őstag
válasz [Prolixus] #10787 üzenetére
Kösz, megnézem.
-
default.
őstag
Sziasztok, még egy utolsó próbálkozás
Ha valakit érdekelne az alábbi pack 3,5 EUR-ért, kérem írjon privába!
(HumbleBundle mostani pack, a The Final Station-t leszámítva)
- Divide By Sheep
- Road to Ballhalla
- No Time to Explain Remastered
- SpeedRunners
- Party Hard
- ClusterTruck
- Guts and Glory
- Punch Club DeluxeKöszönöm,
Üdv.[ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
Megpróbálom másképp
Érdekelne valakit a mostani Humble Bundle-ből a:
* Party Hard
* ClusterTruck
* Guts and Glory (Early Access)
* Punch Club DeluxeLehetőleg így egyben, mondjuk €5 -ért?
...hátha így sikerül...
[ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
Sziasztok!
A The Final Station-t még mindig szívesen megvenném, ha valakinek nem kell!
Üdv!
-
default.
őstag
Sziasztok!
Mostani HumbleBundle-ból a Final Station című játékot szívesen megvenném valakitől, akinek nem kell.
Köszönöm, üdv!
-
default.
őstag
Rendben, köszi mindenkinek!
-
default.
őstag
válasz [Prolixus] #10693 üzenetére
Valamelyik bundle-nál így volt, amit legutóbb megvettem. Remélem nem olyan nagy botrány, hogy rá mertem kérdezni.
[ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
-
default.
őstag
[ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
válasz Mr.Csizmás #10626 üzenetére
Az mondjuk igaz...
De a kérdésem attól még áll... -
default.
őstag
válasz [Prolixus] #10597 üzenetére
De, nagyjából ismerem, csak az angol rövidítésekkel nem vagyok tisztában ebben a témában. Köszi azért.
-
default.
őstag
válasz [Prolixus] #10591 üzenetére
Mi az, hogy BTA jellegű bundle?
Ugye a HumbleBundle-ön az van, hogy hetente (meg havonta) összeállítanak egy csomagot (bundle-t), amit el lehet vinni minimum valamennyi pénzért.
Akkor a Bundlestars-on pedig csak egyesével lehet venni a játékokat, és mindig változik, hogy mi akciós épp? -
default.
őstag
Sziasztok!
Spintires-t vennék olcsón, ha esetleg valakinek megmaradt volna...
Köszönöm.
-
default.
őstag
válasz Mr.Csizmás #10559 üzenetére
Szia, ezt a Bundlestars-t nem ismerem, el tudnád mondani pár szóban, mi a lényege? A HumbleBundle-t ismerem, ahhoz képest mit tud?
Köszönöm szépen! -
default.
őstag
Sziasztok!
Az alábbi kulcsokat felajánlom annak, aki szeretné:
- Else Heart.Break()
- Shadowrun: Hong Kong - Extended Edition
- Stronghold Crusader 2 -
default.
őstag
Sziasztok!
HumbleBundle-nél lehet fizetni Steam Wallet-ből?
Köszi!
-
default.
őstag
Sziasztok!
Ha esetleg akadna olyan közületek, akinek nem kell a Rust, vagy a Shelter 2, szívesen elfogadnám
Köszönöm, üdv
def.[ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
Sziasztok!
"Eye Candy Bundle"-ből, ha esetleg valakinek nem kell a Human Resource Machine, szívesen elfogadom
Üdv!
-
default.
őstag
Sziasztok!
Esetleg ha valakinek nem kell a Tiny Troopers című játék a Weekly Bundle-ből, szívesen elfogadnám, illetve, ha lenne igény a többi játékra, akkor megveszem én a csomagot és a többi a tiétek
Köszönöm, üdv!
def.[ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
Sziasztok!
Figyelmetlenségből megvettem a mostani alap csomagot, de rájöttem, hogy a Limbo, ami miatt megvettem, nincs benne, csak ha átlag feletti csomagárat fizetek.. Ha esetleg valakinek nem kéne a Limbo, és átadná nekem gift-ként, kérem írjon egy privátot! Köszönöm szépen!
Ezeket pedig én tudom odaadni valakinek, akinek kell, mert nekem nem (írjatok privátot).
World of Goo
Dustforce DX
Super Meat Boyüdv!
def.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest