- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Gaborka30 #9847 üzenetére
Szeptember óta folyamatos feliratkozó vagyok, de előtte is vettem már monthly-t. Csak a szokásos, ha hónapok óta fel vagy iratkozva, akkor magas ívben lesz@rnak..
(#9849) K1nG HuNp: Jó helyen jársz? Nem 2 euróért vagy 1.99-ért vegyek meg egy játékot dilemma megy, 4.5€ azért nem két fillér.
Nem vágom magam emiatt a földhöz, de abból a pénzből már több sör is kijönne.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Gaborka30 #9783 üzenetére
nem a játékok között van, hanem azok felett, kisebb betűvel két radio gomb, ott tudsz választani, vagyis ott kellene, hogy legyen, ha ott a steam-et választod akkor kerül a játékok közzé, ha meg nem akkor drm free játékok közzé. Ha így sem találod, akkor keresd később, mert valami most van a humble-el.
-
maross
nagyúr
válasz
Gaborka30 #8554 üzenetére
A kulcsok redeemelve voltak, vagy nem? Mert elobbi esetben (nem volt még hozzarendelve steam kulcs), valoban "lejarnak" = hozza se rendelnek semmi kulcsot es visszakuldik a kiadonak. Utobbi esetben viszont, ha már te is láttad milyen steam kulcs tartozik hozza par eszrevetel: steam kulcs nem jár le, viszont volt regebbecske az az error, hogy google kidobta az indiegala acountodhoz tartozo bundleoket, ha okosan kerestek ra emberek, igy lehetnek már hasznaltak, mivel regebb nem kellett accounthoz password, akar mindet felhasznalhattak. Melléksztori: valamikor valamiert indiegala supporthoz fordultam - ja igen, hianyzott par jatek kulcsa amikor vettem egy bundlet - es veletlenul kuldtek egy masik accounthoz linket, amin szabadon garazdalkodhattam (volna). Szoval szuperbiztonsagos dolgok ezek
-
-
Sirpi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Gamepad
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Napelem
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged