- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
ooooobi #14858 üzenetére
Már x perce próbálom helyrehozni és látom is, hogy 11:33 -as verziót kellene visszahozni, de nincs restore gomb. Bocs, de feladom.
Az a baj ezzel, hogy legkevésbé Crytek mókáját rontja el vele. X másik emberrel is kiszúr, most per pill az én időmet cseszte el az a valaki, pedig nem túl valószínű, hogy én ártottam volna neki.Megértem, hogy van aki nem szereti Cryteket, de akkor se így tudassa a világgal ha kérhetem. Köszi.
Szerk: megoldottam workarounddal.
-
Urguru
aktív tag
-
Corleone33
senior tag
válasz
ooooobi #13600 üzenetére
úgy tudom igen, csak arra ügyelj hogy ne cancel-eld mert különben nagy eséllyel decemberi után be fog tenni az új árazási modellbe
Habár ilyen egyéves előrefizetésnél lehet máshogy megy, a lényeg hogy mindig csak pause-old ha biztosra akarsz menni és nem akarod a jelenlegi árazást bukni.
-
reelc
veterán
válasz
ooooobi #12953 üzenetére
Ez szemét húzás volt, hogy visszatáncoltak.
Amúgy a rendszeres előfizető már "megvan fogva" nem kell csábítani, nem új, potenciális vásárló akit meg kell győzni, hogy fizessen elő.
Pl. a telefonszolgáltató se lök oda jobb árat húségidő alatt, ellenben új előfizető akár jobbat kaphat. Meg kell fogni, plussz lekötelezett/előfizetőként. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- TV antenna és jelerősítés
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest