- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
ooooobi #14858 üzenetére
Már x perce próbálom helyrehozni és látom is, hogy 11:33 -as verziót kellene visszahozni, de nincs restore gomb. Bocs, de feladom.
Az a baj ezzel, hogy legkevésbé Crytek mókáját rontja el vele. X másik emberrel is kiszúr, most per pill az én időmet cseszte el az a valaki, pedig nem túl valószínű, hogy én ártottam volna neki.Megértem, hogy van aki nem szereti Cryteket, de akkor se így tudassa a világgal ha kérhetem. Köszi.
Szerk: megoldottam workarounddal.
-
Urguru
aktív tag
-
Corleone33
senior tag
válasz
ooooobi #13600 üzenetére
úgy tudom igen, csak arra ügyelj hogy ne cancel-eld mert különben nagy eséllyel decemberi után be fog tenni az új árazási modellbe
Habár ilyen egyéves előrefizetésnél lehet máshogy megy, a lényeg hogy mindig csak pause-old ha biztosra akarsz menni és nem akarod a jelenlegi árazást bukni.
-
reelc
veterán
válasz
ooooobi #12953 üzenetére
Ez szemét húzás volt, hogy visszatáncoltak.
Amúgy a rendszeres előfizető már "megvan fogva" nem kell csábítani, nem új, potenciális vásárló akit meg kell győzni, hogy fizessen elő.
Pl. a telefonszolgáltató se lök oda jobb árat húségidő alatt, ellenben új előfizető akár jobbat kaphat. Meg kell fogni, plussz lekötelezett/előfizetőként. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Fujifilm X
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Macska topik
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black 2026.06.14.-ig Nemzetközi Garancia
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 16GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Sony Playstation 4 Pro 1TB SSD
- Nagyon szép állapotban!! Dell Latitude 5400 i5-8365U 16GB RAM 256GB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 8GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest