- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Másik kiadó valóban, de a fejlesztő a lényeg. Az RCT 3 fejlesztője csinálta a PC-t (nem verbuválódott senki, a Frontier development azóta is él és virul, változatlan gárdával)! Ennek megfelelő a minőség is, ahogy írod, csak meg kell nézni milyen tré bandával szerződött a csökött Atari és mi lett belőle. A Frontier meg jól ledarálta a piacot, hiába hozták ki előb a RCTW-t.
-
Vesa
veterán
BundleStars-nál pl. nem látni, mennyit adnak el. És bár nem akarok mindenhol összeesküvést látni, de én abban sem vagyok biztos, hogy az a számláló feltétlen valós eladást mutat.
A másik, hogy az eladások jelentős részét a nyerészkedés teszi ki. Sokan veszik meg a játékokat csak azért, hogy aztán drágábban eladják. Ezt persze az összes oldalon meg lehet tenni, nem csak HB-nál.
Szerintem itt kizárólag azon múlik a dolog, hogy mennyire jó a marketing. Mivel ők voltak az elsők, nyilván nagyobb publicitást kaptak. Én nem érzem, hogy sokkal jobbak lennének. BundleStars pl. elég sokszor adott jobb pakkokat, néha heteken át, bár más a konstrukció mert ott nincs 1dolláros pakk. -
Vesa
veterán
Nincs ebben semmi érdekes. Ha megnézed kik állnak a HB mögött, máris világos lesz. Pénzes cégek, van tőke az oldal bevezetésére, hirdetésére, megfelelő kapcsolataik vannak más kiadókkal, így sok esetben jobb ajánlatokkal tudnak előrukkolni. Ennyi. A Bundle Stars mögött meg a Focus Multimedia áll..
-
reelc
veterán
A Humble a legismertebb, és gondolom a legrégebbi, bár ezt csak feltételezem.
Ráadásul nem vacakol számláló állítgatással, Dollárban van az ár, stb.
Ha már valaki lecsapott számára igazán jóra, visszanéz.Ha könyvek lennének a profilja, és próbálkozna játékokkal, valószínüleg igen ismeretlen lenne, szerény eladásokkal. A játék gépre termett, többen vesznek játékot, mint e-bookot, vagy hangoskönyvet, gondolom.
Értem mit mondasz, a válaszok azokban a dolgokban lehetnek, amiket írtam.
-
ayo
veterán
tegnap melohelyen pont ezekrol a konyvekrol beszeltunk aztan kiderult hogy ezek tenyleg jo konyvek. William S. Burroughs iromanyabol pl van egy elegge kemeny film, ami az egyik kedvencem, a Naked Lunch. konyvben nem tudom mennyire lehet jo - en mondjuk hangos konyvet nem nagyon szeretek olvasni mer mas a tempom - de lenyeg a lenyeg hogy amugy minosegi cuccokat kinalnak ezekbol is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Gaming notebook topik
- Filmvilág
- Milyen notebookot vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Izmos, RTX-es NUC géppel jelentkezett az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest