Hirdetés
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
gergo5991
üzenetére
Szerintem a DL650 a maga kategóriájában jó motor. A blokkja már sokat bizonyított, és ilyen-olyan világból kimenős túrákra is alkalmas. Mivel a DL elég nagy méretű, hely is van rajta bőven, csomagoknak, utasnak is, és a közel 70 lóerő sok mindenre elég. Oké, Multistrada-t kergetni az Alpokban, arra nem mindíg, de, ha nagyobb a társaság, akkor ez sem gond, mert nem a DL lesz a leglassabb.
Nem vagyok elfogulatlan a típussal szemben, mert 15 évig ilyen volt alattam.
Ja, igen, jut eszembe, az összefoglalóból kivennétek a képemet?
Tegnap óta már új tulajdonosa van. -
gergo5991
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
szeptemberben leszek 24 éves, ugy gondolom A2 be mostmár felesleges bele kezdeni, a nagy A-ra vagy szeptemberben mennék bár nem tudom időjárásilag mennyire lesz még alkalmas, vagy jövő ilyenkor mikor már jó lesz az idő. A2-rol nálunk felvidéken A-ra kb egy 90 000 forint a különbözeti vizsga vagy hogyis mondjam, szóval ennyit nem fogok kidobni az ablakon. Még egyik paripán se ültem másik kérdésedre válaszolva.
lentebb linkelt ktm-re meg azt mondom hogy az inkább már egy igazi enduro mint egy tura enduro motor, plusz árilag valahol 4-4,2 milla között lehet az ára mig egy tracer 2,8 nál megáll
amugy motoros tapasztalatom annyi hogy rokonom yamaha dragstar 1100asán ültem egy kép erejéig, remegett a lábam mint a kocsonya van ott mint tartani az tuti, meg egy csopperos klántalálkozón voltam vendégutas
-
vlevi
nagyúr
válasz
gergo5991
üzenetére
Szerintem nem. A Tracer, hiába néz ki úgy, mint a túraenduró, sokkal inkább az egy MT07, amin egy kicsit magasabbra tették a kormányt, és van rajta plexi.
De én a V-Strommal se gyakran jártam terepen. Ebben persze az is benne van, hogy nincs meg hozzá a tapasztalatom, és egyedül nagyon nem mernék (éppen emiatt) terepre menni.
Vagyis, hogy úgy fogalmazzak, terepen sose voltam vele, csak földúton."kell-e nekem egy mondhatni komolyabb terepen is boldoguló motor, "
Itt egy komolyabb terepen is elboldoguló motor [link]
-
gergo5991
őstag
sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy egy yamaha tracer 700(gt) 2019 fel-e veheti a versenyt egy cb500x vagy akár egy vstrom 650el, gondolok itt az aszfalton kivüli motorozásra. A yamahán ha jól tudom 17es kerék van, a másik kettőn 19es, a yamaha sport tourer mig a másik ketto adventure, de igy külsőleg felépitésre nem tunik nekem olyan különbözőnek a 3 motor
Egyenlőre nincs semmi közöm a motorozáshoz csak nézegetek elég régóta, olvasgatom a fórumot is, remélem azért komolyan vesztek

Alapból a motorozásnál engem a kényelmes turázás izgat, eddig az adventure motorra voksoltam, de egyenlőre fogalmam sincs hogy kell-e nekem egy mondhatni komolyabb terepen is boldoguló motor, mert még nincs semmilyen tapasztalatom.
Am bevallom elég sok motortipus tetszik, de az első kerék mögött olyan nagy hűtőrácsokat tesznek be full egy az egy kockába, semmi lekerekités vagy hajlitás, hogy undoritónak tartom..
-
Micsurin
nagyúr
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
etnies
üzenetére
Gumiból a GS500 méretében beszerezhető legjobbat használom (Michelin Pilot Street Radial), fékbetétből a gyártó által ajánlott típusú EBC organikusát - ledes sz*rjaim és felnicsíkom meg nincs.

Egy ABS sokkal többet lendít egy vészfékezés kimenetelén, mint egy szinter betét - ha nem versenypályán tolod éppen. Sajnos ABS-em sincs, de ha lesz még valaha másik motorom, akkor az lesz az egyik legfőbb szempont vásárláskor.
-
etnies
senior tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Azért a fékezés annál bonyolultabb, hogy blokkolóra fékezzük a kereket vagy sem, nem véletlenül tartanak a versenysportban már a kerámiánál

A szinter sokkal jobban bírja a terhelést, ha tehát ha mondjuk fékezgetsz aztán vészfékezel (városi forgalom), akkor a szinter fékhatása sokkal hamarabb felépül, egyenletesebb, stb.
Ezért fontos a jó fékbetét és a gumi is. Nem ledes szarokat meg felnicsíkot kell venni, hanem ezekre rászánni a pénzt.Más, nagyon bejött a Michelin Pilot 5 Trail. Nagyon jó a motor futása, ha egyenesen fut, akkor egyenesen fut, ha bedöntöm, akkor bedöntve marad, nem kell semmit korrigálni még úthibán sem és megszűnt a motor idegessége. Még a rugózás is más, olyan mint ha erősebb lenne a rugó előfeszítése, jobban vasalja az úthibákat.
Centrírozni sem kellett, a gumis mondta hogy ezek ilyenek, ez a harmadik szett amit felszerelt és egyikre se kellett súlyt rakni. A széle olyan puha, hogy belehet nyomni körömmel, tapad már most is mint állat, pedig itt csak 5-10 fok van és esik minden nap három hete. Megérte a 260 Fontot
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
vendingo
üzenetére
No meg mit várunk ha egy kib.szott műszerfal LED izzót nem tudnak normálisan megcsinálni?
Tegnap raktam be újra izzókat a led-ek helyett, mert habár jól néz ki, de állandóan kontaktosak voltak, mert lespóroltak egy tizedmilimétert a műanyagból, meg a lába is egy mérettel vékonyabb drót volt. És nálam annyira nem eccerű kivenni a műszerfalat... vagyis azt igen...visszatenni.... olyan ideg voltam, hogy most legalább egy hétig nem rendelek semmit aliról! 
-
emre
veterán
Ilyesmit használ valaki, van ajánlott termék?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
etnies
üzenetére
Igazából átgondoltam és úgy vagyok vele,hogy inkább a féktáv az elsődleges. Mondom, két személlyel csomagokkal nagyon éreztem a különbséget. Meg amúgy is fék spórlós vagyok, mert nem szeretem a drága benzinnel felvett energiát elfékezni.
Inkább az a visszaváltogatós fajta vagyok. 
-
Polemius
senior tag
válasz
cotag
üzenetére
Nézd meg a kormányvégsúlyokat, fék- és kuplungkart, tükröket, indexeket, lábtartókat, váltót, fékpedált, hátsó idomot, nem sérültek, karcosak-e, eredetiek-e (amiben kellene E jelzés lennie, van-e), illetve nem látványosan újszerűek-e egyes alkatrészek. Lábtartó és váltó gumi, markolat mennyire kopott, illetve nem görbe-e arrafelé valami.
Ezek a fentieken kívül árulkodhatnak sérülésről.
Igazából apró karcok még jó jelnek is tekinthetők, mert akkor nem egy nagyobb sérülés után javították. -
Micsurin
nagyúr
válasz
cotag
üzenetére
Villa ütközőket nézd meg, ha gyötörtek akkor tuti volt valami.
Segédvázra néz rá ülés alatt. (Nem tudom a Pegan, hogy fut de csak látható)
Felnikben szokott lenni gyártásidő ha nem stimmel a motorral intőjel... ugyan így általában az idomokban is kéne legyem belül valahol egy gyártásidő jelölés.
Belső oldalán van e üveg szálazva, ragasztva az idom. Volt e hegesztve újra festve. (Belül általában még látható a hegesztési nyom is.)Kipufogót is végig mérnék leért e valahol.
Én elsőre ezeket nézném/zem meg.@VStryker: Eszi. Persze nem 5000-rel alatt fogja lezabálni de ha adott esetben a tárcsa elmenne 50-60000 kilométert akkor lehet nyugodtan picivel több mint ennek a felével számolni. Cserébe sokkal jobbat fognak, nem melegszenek el. (Itt azért az is közre játszik mire van felvíve a betét, lehet az alumínium speciális esetekben azt hűtő barázdálják, lehet titán, sima fém etc etc. )
Azért én egy már használt tárcsa mellé nem szívesen tennék színterezett betétet, nem örülnék ha az alatt az 5-6000 kilométer alatt meglepetés érne a már használtas tárcsán.
-
cotag
senior tag
Sziasztok.
Mennék motort venni, de elméletileg beázás miatt a kilométeróra egység cserélve lett. Egy Aprilia Pegaso Trail a motor, és és egy Pegaso Strada mérőt kapott.
Ha mégsem beázás, hanem törték a motort, miből veszem össze?
Mellékeltem egy képet, elméletileg az óra csere hivatalos ahogy látom....
Köszönöm a segítséget.
[IMG:/dl/upc/2019-03/104193_screenshot_20190 -
-
Micsurin
nagyúr
Polcon talált TRW betétek, nem színteresek ugye? ... tárcsát még használnám.

[kép] -
tboldi
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Saját példák: Puch Maxi S, MZ ETZ 125, Honda CB500X, Suzuki WagonR+, Honda Jazz
-
McReay
aktív tag
Ha alapjáraton legyengül a világítás fényereje és gázkar húzásakor felerősödik akkor akksi vagy generátor , esetleg feszültségszabályozó problémáról beszélhetünk? Melyik lehet a ludas?

-
veze
őstag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
arra jó a fáradt olaj is, meg ásót kapát lekenni vele ősszel, hogy télen ne rozsdásodjon

-
Geresics
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
igen, az a W2 vagy W5(?) nálam is változó minőségű volt: először vettem egyet próbaképp, tök jó volt. Aztán elfogyott az üzletből, és amikor legközelebb vettem, akkor azt láttam, hogy úgy eltűnt a láncról, mint a sicc! Mondjuk ez engem kevésbé zavart, mert túrán amúgy is minden este fújtam, szóval legalább nem lett túl sok...

-
veze
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
meloban vagyok, megnézni épp nem tudom, és a télen kevesebbet forgattam így most meg nem mondom mi van rá feliratozva.. nekem szürkének rémlik, nem feketének.. használtam fehér zsírsprayt is [link] ez nekem helyben van szinté ócsó' csak ettől fehér lesz a lánc, messziről ordít hogy fújva lett, a grafitos meg szép diszkrét :
használtam már MOL lancsprayt is meg meg nem tudom már milyeneket , ( Motult soha) volt ami 3500 volt, volt ami 2e, de nekem tűnt fel mellbevágó különbség főleg ár /értéket arányban tekintve Még soha egy láncom sem úszta meg a cserét
Jó jó.. nem mindegy hány km után..de az jócskán függ az ember csuklójától is
A dobot meg cserekor ezzel kenegetem [link] sosem égett össze tőle, (vizsgára mindig vissza kell raknom a gyárit )
-
coccolino
aktív tag
válasz
runner 125
üzenetére
köszönöm

vezetéstechnikában alapvető szabály, hogy deréktól lefele tartod magad, combbal szorítod a tankot, így uralva a motort, azért, hogy deréktól felfele mindent a megfelelő irányításnak szentelhess
vagy is ezt tanítják
-
-
vendingo
veterán
Én meg nem tisztítom a láncot, max vízzel. Úgy is retkes lesz, nem érdekel. Annyival nem megy el többet ha tisztítom, hogy megérje szórakoznom vele. Évi ~4000 kilométerrel sokáig bírja nálam.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Ráadásul tökéletesen tisztít, anélkül hogy bármi kárt okozna.

-
Geresics
addikt
F9 lánctisztító tesztje! Eléggé meglepődtem az eredményeken!

-
Chris0321
veterán
válasz
Szakbarbár
üzenetére
Hello.
Én fékdobot/fékpofát fogok felújítatni az MZ-hez és ahol csináltatom majd ott elvileg foglalkoznak féktárcsa felújítással/javítással bár azt nem tudom mi a menete. Ez a cég Berettyóújfaluban van ha érdekel. -
Szakbarbár
aktív tag
Üdv!
Tudtok javasolni olyan céget, ahogy gyártanak motorra féktárcsát? Sajnos a cég ahonnan eddig rendeltem az alkatrészeket már nem tudnak szerezni se gyárit, se utángyártottat és idén megy műszakira a motor és féktárcsát kellene cserélnem. A motor típusa Suzuki TU 250X 1996-os.
-
csoki46
senior tag
Hehe turbós, '92 óta, 280LE
-
ath
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
neeem
elkeveredtem és valamiért azt hittem a tank oldalára keres -
runner 125
nagyúr
Szerintem nincs jelentősége, bár én olajszűrőből mindig mindenre meg szoktma venni a gyárit.
1500ft egy fém szíjas olajszűrő leszedő. Bal oldalidomot ha leveszed, simán hozzáférni azzal is.Sőt, ha minden áron krovázni akarsz, lehet kifjezetten krovába fogatható, olajszűrő fejet is vásárolni, amit a szűrő végére rá tudsz húzni.
-
KrAt
veterán
Sziasztok,
a Vifferhez néztem olajszűrőt, Hiflo-t, azonban azt vettem észre, hogy a racing "típusú" olajszűrő tartalmaz 17-es hatlapfejű megfogási lehetőséget, ami tökjó lenne, mert nem kéne szenvednem az olajszűrő leszedővel.
Kérdés, hogy írják a marketing szöveget hozzá ("3-as szintű szűrési rendszer, melynek előnye a megnövekedett kapacitás, a hatékonyabb olajáramlás és az optimálisabb szűrés"), de ez nekem utcán nem hátrány? Élettartamban sem?
-
coccolino
aktív tag
a matricázásra visszatérve, nekem DL650 két oldalára kéne gyári védőmatricát feltenni, de a gyári szerviz nem vállalta, mert állítólag nem tudják szépen, buborékmentes felrakni
erre tudtok ajánlani fóliást, aki szépen dolgozik?
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, segítségeteket szeretném kérni, használt motor vásárlás: honnan tudom biztosra, hogy ABS-es a motor? Papírok, leírás és próba nélkül van valami látható nyoma ennek a fékek környékén? Pontosan mit kellene keresnem?
-
Geresics
addikt
#MotorosVandor
Balkán túra 3/3. nap - Esős Montenegró, Mostar szépségei, végül haza
A harmadik napon már áztunk picit Montenegróban, élveztük a szépséges Mostar látványosságait, majd robogtunk haza!Teljes túraútvonal: 3 nap, 2000 km
-
ath
senior tag
nem azért, de a tankpad főbb indoka nem a csúszásgátlás? oké, hogy a fényezést is védi, de ezek a fóliák tutira csúsznak, nem?

zgospel, milyen gumival adták a motort?
-
runner 125
nagyúr
válasz
vendingo
üzenetére
Oké, egy túraenduron azt mondom h elmegy ideiglenes megoldásnak, de 3500ft egy méter x 15cm-es csík az átlátszó 3M-ből..
Egy cseppet igényesebb lenne és nem kéne cserélgetni sem.
geresics
Tankapdról és oldalidomról beszéltünk.. nyilván egy komplex, minden síkot érintő formára nagyon nehéz feltenni, hőpisztolyozni kell, nyújtani, húzni - vonni, feszíteni..
De egy minimális domborulatra csak egy részére felhelyezni tényleg nem nagy mutatvány. Nekem volt a 800-ason és az 1.2-esen is a tank oldalán, ahol a térdem hozzáér. Magam raktam fel és tökéletes.
Amennyiben valóban erősebb az ív, meg kell fújni alatta vízpárával és kell egy műanyag spakli hozzá.
-
Geresics
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
"Felrakni nem nagy kunszt"
Azért ezen mosolyogtam egy jót!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Már sík üvegre is nehéz (vagy legalábbis ügyességet igényel) szépen ragasztani, egy autó/motor változó alakjára, íveire, illesztéseire pedig már gondolom tényleg szakértelmet (vagy eleinte sok hibás ragasztást) igényelhet. Eddig még kizárólag kirakatdekort ragasztottam, de az sem 2 perces meló volt. Mondjuk ~15 évvel ezelőtt csináltam, de gondolom az anyagok nem fejlődtek akkorát.
Hmm... így jobban belegondolva lehet, hogy mégis?
(#105123) vendingo
A festőszalag úgy tudom a nap hatására szeret szépen beleégni a műanyag felületekbe, ezért is olyan fontos, hogy nyílászáróknál mihamarabb levegyék, nem?(Tényleg ne kötekedésnek vegyétek!
) -
McReay
aktív tag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Köszönöm a segítséget!

...a többieknek is!
-
vendingo
veterán
-
runner 125
nagyúr
válasz
zgospel
üzenetére
Igen, a kavics elleni fólia a leges legdrágább, bármilyen színes fóliánál drágább. Hisz eleve sokkal vastagabb anyag, más a felülete, sokkal jobban kell törekedni a kb. tökéletes áttetszőségre, stb.
Micsurin
Nem használtam, de láttam már ilyen felületet, meggyőzően erős, egybefüggő és homogén felület volt. Igen, lehúzható egyben.
Viszont az tuti, h egy tankpadot nem vált ki. Hisz gondold végig, a slicc cipzártól elkezdve, a kabát gombjai, patentjei, mind hozzáérnek és 100% h pár hónap használt után kikezdi..
Tankpad kiváltására egy alternatíva van, a fent tárgyalt kavicsfelverődés elleni áttetsző fólia.
Az oldaltáskák alá szintúgy javasolt ilyet tenni. Annó vaterán árulta valaki 3M típusút egyedi méretben leszabva is. Felrakni nem nagy kunszt, youtube-n van jó néhány videó erről. -
törölt tag
válasz
zgospel
üzenetére
A Ford topicban van egy srác, aki a kopásnak kitett részeket kővédő fóliáztatta és kerámia bevonatot rakatott a gépre:
"A fóliázás összesen 230 ezer volt, a kerámia 140."
Szóval tényleg drága, számomra egyszerűen nem ér ennyit.
-
zgospel
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Az rengeteg. Taxi sárgítás 150-200 között kijön. Vagy az átlátszó fólia ennyivel drágább?
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
vendingo
üzenetére
Értem, de nem vagyok ezzel előrébb bocsi.
Láttam már jó pár youtube csodát ami a valóéletben mégsem úgy ment végbe mint azt az ember szerette volna... főképp mi van ha megmarja a fényezést maga alatt stb.
A fólia meg a gumi festék közt mocorgok, de nem tudom melyik legyen.
-
Micsurin
nagyúr
Színváltozást fóliázás esetén is be kell jelenteni?
@runner 125: Az a gumispray, pontosan milyen minőségre? Használtad már? Szemeztem vele, mivel a tank oldala / a tankpad kiváltása lenne a cél, minden pad bután áll szinte rajta... még a hátsóidom kapna esetleg, a szélei nem szeretik az oldaltáskákat.

Ha már nem kell / nem tetszik tényleg egy mozdulattal lehúzható? -
Geresics
addikt
-
Geresics
addikt
válasz
McReay
üzenetére
A motoralkatresz.eu oldalán már nézted?
-
McReay
aktív tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.
Hétvégén végre megkaptam a motoromat, egy Honda CBR 600 F4 (1999)-et.
A lánc elég rossz állapotban van, amit le szeretnék cserélni, de a user manualban csak annyi szerepel, hogy DID 525 VX lánc való hozzá. Az első és a hátsó lánckerék adatait nem találom. Tudnátok segíteni, hogy milyen lánckerék kell ehhez a típusú lánchoz?
Magyar webshopokban kerestem és az a másik kérdés, hogy melyik lánc való hozzá konkrétan? Ugyanis úgy látom, hogy 100LE-ig a DID 525 VX-et írják, 100LE felett pedig a DID 525 MX-et...
a motor 104 LE -
Geresics
addikt
válasz
coccolino
üzenetére
Én a Shox-os egyberészest vettem egy akció keretében 10eFt-ért.
Eleinte nehezebben tudtam felvenni, mint haverom a 2 részes (szintén Shoxos) esőruháját, de pár alkalom után már nincs különbség.
Azért választottam az egyberészest, mert gondoltam, hogy menet közben, a menetszél így nem tudja "befújni" az illesztésnél a vizet. Így viszont rohadt hosszú cipzár van az elején, és előfordult egyszer már, hogy ahogy ültem, pont a tökömnél a ruha gyűrődéseiben megállt a víz, és 20 perc után beázott a cipzárnál! Utána megigazítottam, és már figyelek, hogy ott ne alakíthasson ki a ruha egy "medencét", és azóta nincs ilyen gondom!Arra figyelj, hogy a kabátod, a nadrágod a protektorok miatt jó nagy, nem is beszélve a csizmádról! Mindenképp próbáld fel úgy, hogy motoros ruhában odamész, mielőtt megveszed! Én neten vettem, és utána tök sok időmbe került, mire kicserélték, mert az eredeti méret nem jött fel a kabátomra (és a Shox sem volt túl rugalmas)!
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
coccolino
üzenetére
Én ezt az olcsó, kétrészes cuccot használom - munkavédelmi boltból véve. Igaz, csak alkalmi túrázáshoz, de komoly felhőszakadásokban sem áztam benne ronggyá. Nálam (évi kb. 10 alkalommal felvéve) 3 évente szorul cserére, nálad gondolom évente másikat kell venned.
-
coccolino
aktív tag
Sziasztok,
Sokat fogok ingázni a közeljövőben (napi 2x35km) Budapestre be, és fontos számomra, hogy ez alatt, ha esik is ne ázzak el. Néztem az esőruhákat, amiből döntően 2 típus van, kabát+nadrág és az egybe kétrészes.
Nem használtam még ilyet, és a tapasztalatokra lennék kíváncsi, ti egyrészt melyik típust ajánljátok, és a típuson belül melyik márkát.Ami fontos szempont legyen:
- méret (szállíthatóság)
- ár/érték arány
- használhatóságNapi szinten csak a topcase (38L) lenne hordva a mobilitás, meg a kocsik között való közlekedés miatt, így fontos, hogy ne foglaljon akkora helyet, mert rendszeresen lenne más is hordva benne. Tudom, hogy vannak ülés alá is beférőek, de úgy gondolom azok sem védelemben, sem tartósságban nem nagy számok.
Árban engedékenyebb vagyok, mert nagyon fontos, hogy ne ázzak el sehol, plusz ne is menjen szét egy szezon alatt, de azért 50e-t nem adnék csak egy ilyenre. Láttam, hogy van aki ilyen munkavédelmiset hord, aminek az ára jó, de azzal gondom, hogy nem lehet gyorsan és egyszerűen/kényelmes felvenni, ha szükség van rá, nem mellesleg nem motorozásra van tervezve, így szerintem elázik benne az ember, egy keményebb esőben.
A használhatóság alatt pont az előzőeket értem egyrészt, hogy ha elered, akkor pár perc alatt fel lehessen venni akár csizmában is, ne kelljen egy szeánszot letolni az út szélén, másod soron meg a praktikumot, motoros felhasználóbarát kialakítást (gumis, könnyen méretre állítható végek, méretre állíthatóság, vízállóság, kesztyűben kezelhetőség, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Elektromos Roller KIXIN HX X8
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ugyan olyan vason volt kipróbálva márka találkozón két év difi volt de a mocik egyeztek. RS II meg saját tapasztalat.

Tegnap raktam be újra izzókat a led-ek helyett, mert habár jól néz ki, de állandóan kontaktosak voltak, mert lespóroltak egy tizedmilimétert a műanyagból, meg a lába is egy mérettel vékonyabb drót volt. És nálam annyira nem eccerű kivenni a műszerfalat... vagyis azt igen...visszatenni.... olyan ideg voltam, hogy most legalább egy hétig nem rendelek semmit aliról! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)