Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
Aktív témák
-
feca81
aktív tag
nem tom milyen idos motorban gondolkodsz, de senki nem vedi a yamahat????
pl FZR tokeletes tura/sport gep. 93 lo,de olyan kezes,h iszonyat.par km utan megszokod,nem ugrik ki alolad,megis birja a 200-at. rettento jo a feke.fogyasztas nalam most 7 liter,de en szeretem ha porog. eddig egy gyertya ment benne tonkre nalam,es mar levezettem lassan 2400km-t. a motorban 75.000km van. rosszat nem tudok modnai.
de ha ujat akarsz,ott az R6.de inkabb az yzf-r6, egy kcisivel idosebb.az meg nincs kihegyezve,gyonyoru is,es 800 kornyeken mar lehet kapni 98-as evjaratut. a ujabbak mar tul brutalisak. ott a Fazer.idom nelkuli,fejidomos valtozat.szemelyes tapasztalatom nincs vele,de rola is meg csak jokat hallottam.raadasul szep is,attol fuggetlenul,h nekem nem jonnek be az idom nelkuli gepek. -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Jay Leno vette meg a 2. sz prototípust,
MTT-J.Lenoa kipufogógáza 580 fokos ami kijön a 2 kis kidörrentőn
mesélte egyik műsorban hogy valami Infinity-s gyerek eccer rátapadt valami dugóban és araszolt utána... végül is csak az első lökhárítzója zsugorodott össze egy kissé
-
-
Nightmare
senior tag
Ezért írtam azt, hogy ott megyek, ahol nincsen senki. Általában fel vagyok készülve sokmindenre. Valahogy úgy állok hozzá, ha látok valakit...az kiugorhat, elémjöhet, így már jóelőre felkészülök. Persze van amire nem lehet.

VFR...? Nem tudom, a külseje még valahogy, de a hangja valami nagyon szar...számomra. Úgy 1 hónapja láttam valahol, mellettem...nem nyűgözött le túlzottan...

jasszer: csak nem azon a GS500-on. A szervízbe, ahová viszem a motort, ott javítják azt is. Mármint a suli oda viszi, ha van valami baja. Még kérdezte is a srác, hogyxan tudtunk azzal levizsgázni...
A Tied biztos jó állapotban van...vagy az aki vigyáz rá, de amivel én vizsgáztam az egy szar volt...sulis motor, nem vigyáz rá senki.
-
törölt tag
koszi mindenkinek a kedves szavakat

ma sivatagban voltunk. egy negyliteres wrangler jeep-pel. vehehehe
DirtyZ: ehem. jart nekem pihi

-
törölt tag
sziasztok,
csak dicsekedni szeretnek
tegnap voltunk autopiacon, csinaltunk 240 kepet. abbol egy gyors valogatas
itt -
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
abban én is benne lennék

-
válasz
runner 125
üzenetére
Mennyié' mennek nálad a CF-ek?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
mikor vagy kapható egy boricskára? a 4naposon? vagy úgy is kérdezhetem: ma este?

szted melyik gumit vegyen,h ebből a kettőből kéne döntenem?
sztem sima diabló untig elég alám. -
Boci_83
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ja vadi új, de ez nem a corsa III Ne Tévesszétek össze!! Ez gondolom nem a 2sc!

-
ALI_G
veterán
péntek szombat vasárnap jó idő lesz. Valakinek van kedve gurulni egyet? Esetleg kecskemét ring?
ruhára monjatok már vmit pls
nem tudom eldönteni melyik a helyes méret nekem, nem szeretnék megint szívni két évig mert vakon rendelek. -
Gaboman
nagyúr
Én tudok neked javasólni olyan motort amiről minden 1-es motorozás után fülig érő nevetéssel fogsz leszálni,annyira élvezni fogod a vele együtt töltött időt!
SM610
Én is próbáltam már és tényleg isteni jó moci,200-300km-es túrákat simán lehet velük teljesíteni,az ülés kb addig kényelmes.
Én is kb addig érzem jól magamat a gépemen.
Szervízigényük nagyon jó,szerpentínes utakon meg olyat tól hogy el sem hiszed hogy igaz.
Mintha nem is lenne súly a lábad között,olyan könnyen irányítható.
Mellette nagyon fiatal motorokat lehet belőlük kapni,kevés km-el igen alacsony áron.
Egyszer próbálj ki ilyen stílust is,ismerősöm is így járt.
2007-es CBF600-van neki kipróbálta a Supermotot és azóta annak a rabja lett.
Már most azon gondolkodik hogy el kellene adni a mocit azt vesz helyette valami gonosz,könnyű SM-et.
Ha érdekel esetleg milyen az SM egyszer elnézel felénk és ki tudod próbálni az enyémet is. -
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ez jó kérdés mert már 3 garnitura diablot vettem a fézerre és soha nem volt ilyen occsóóó...
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ezt lehet ragozni hogy mi jaaj meg mi nem
az integrám tökéletes a hétköznapokban pörgetés nélkül is
ha meg meghúzom, hát... nem sokan követnek.
valamit valamiért
a kis rr is ilyen, csak két keréken.
nem nyavajogni kell hanem edzeni
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra
üzenetére
ajjaj.
Szerintem van egy kis kavar, meg túlmisztifikálás itt. A kis RR nek az üléspozíciója az én R6 osomnál kényelmetlenebb. Legalábbis a 2005-ösről vannak tapasztalataim. Tehát racingosabban kell rajta ülni. Utcán ha az van, hogy valaki visszacsukja a tüzet egy géppel, valaki meg még húzza, az pilóta és gumi. Tudom sarkítottál egy picit, de ezt nem lehet így kijelenteni, hogy ennyivel jobb. Néhány katt, más gumik, más hőmérséklet, más guminyomás és teljesen nem ott vagyunk ahonann elindultunk. A másik amit nem értek. Az öszes motorkerékpár futóművét lehet állítani minden felé, úgyhogy teljesen nem értem ezt a "jó utcára" futóművet. A versenysportban valóban elért szép dolgokat a Honda. Más gyártónak is vannak legendái ugyanígy. Meg ugyebár a bótban amit veszel annak semmi köze ennek az egészhez. Pályán kívülre szupersport motor szerintem egy picit büntetés kategória. Még egy Honda is. Egyfolytában pörgeted, hogy menjen, zabál mint az állat. Haver RR je 7,5-et evett. Enyém ugyanígy eszik, ha 1000-esek is vannak a bandában egy karika alkalmával. -
ALI_G
veterán
válasz
Boci_83
üzenetére
Igen, próbáltam én gumiteszteket keresni, de alig van. Ami meg van abban nicns benne minden, vagy pálya gumik vannak benne. De ha valakinek van jó gumi tesztje ami aktuális, akkor nagyon szívesen olvasnám.
Hát ha lenne 100-am az akvizícióra, hogy ruhát vegyek, akkor a probikert lehet megvenném decemberben, addigra leviszik az árát. Persze 100-ért meg van már egy jópár lehetőség.
De igen, árérzékeny vagyok
Ha 2 évig lesz ez, akkor is jól járok 53-ért (ja mert én 10 % bonust kapok
). A mostanimat 40-ért már biztosan el tudom adni, ez 100% szóval 13000-et kell rádobjak és vattaúj lesz, nameg jó lesz a méret, jobb protektorokkal.Még azt elfelejtettem megkérdeni, hogy miért alkalmaznak bőr ruhán textil betéteket hónaljnál meg ilyen helyeken? Ettől még ugyanolyan biztonságosak ezek a ruhák? A 150 000-es ruhán is láttam ilyet.
-
ALI_G
veterán
Fontos ruha kérdésem lenne.
Ma sikerült felpróbáljam ezt: [link], többek között. 50 és 52-es méretet próbáltam. A jelenlegi ruhám 54-es, a felső jó, az alsó nagy, ezért is cserélek.
Az 52-es simán rám jött nehézség nélkül úgy hogy alá felvettem egy gerincprotektort. Kényelmes volt alsó felső, csak a gyatya része úgy mint az én 54-esem bő a seggemnél, mintha befostam volna.
Eztán felvettem az 50-est amire nem is gondoltam hogy feljön, de mégis, még úgy is hogy rajtam volt a gerincprotektor, de itt már majdnem küzdeni kellett. Összecipzározni épp hogy ment, de azért nem volt veszélyben a cipzár épsége. A nadrág viszont jó volt, pont passzolt, nem lógott belőlem semmi, viszont a felső még mindig kicsit nagyobb volt a delta izmomnál (kicsi a hátam
gyúrni kéne). Szóval ott még volt hely. De tükörben nézve olyasmi passzos volt az 50-es ruha mint a motogp-seken. Felültem benne egy ducatira, de alig bírtam felemelni a lábam, hogy átrakjam az ülésen, meg a lábtartóra is kissé nehézkes volt felrakjam a lábam.Szerintetek most melyik a jó méret nekem?
mellesleg próbáltam egyik boltban 150-ről 75-re leértékelt BIKER márkájú egyrészest (már csak ez az egy méret volt belőle), elég fullos hacuka, még itatója is van
Sajnos a seggemnél a szokásos jelenség volt...ott nagy, többi helyen jó.Probikerből próbáltam még ezt: [link], kérdeztem mennyi lesz decemberben az ára...100k. Érzésre az 52-es atom jó felvenni, kisebb fajta púp van a hátán (nem az a hatalmas), de valahogy az egész minőségibbnek hat. Most 116k, de szívem szerint azt venném, csak hát előbbi mindössze 53000 ft
-
Nightmare
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Én is így vagyok vele, de azért maradtam a CBR-nél. A CBF is tetszik, de annyira nem. Az RR-t meg épp ezért nem akartam. Általában 20 percet megyek a motorral, de előfordul több 100 km is. Inkább úgy gondoltam, hogy nem akarok sírva leszállni róla

Aztán maradt a kompromisszum...félig túra, félig sport, így a CBR600F, amit nem bántam meg.

-
-
Nightmare
senior tag
Jah, de nézd azt, hogy az új ára ia sokkal alacsonyabb, mint a CBR-nek. A CBF 11-ret pörög...ha jól emléxem, a CBR 14000-ret. Az biztos, hogy a blokk tartósabb, ezért olcsóbb is, mert nem kell annyira speckó dolgokat tenni bele, az alcsonyabb fordulat miatt. De amúgy nekem is a CBR az etalon.

-
Nightmare
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Itt konkrétan arra gondoltam, hogy kényelmetlen hosszabb távon. Nem véletlen olyan az RR amilyen, de abban megegyezhetünk, hogy hosszú távra biztos nem annyira kényelmes, mint egy CBF. Az, hogy a pályára való, leginkább a teljesítményre, üléspózra, és magára a technológiára gondoltam. Természetesen, ami jó pályára, utcára is az, de uccára kaphatsz kényelmesebbet is, ami nem egy utolsó szempont...

De attól elfogadnám 2. motornak

-
Integra
titán
válasz
Nightmare
üzenetére
pedig nem.
pont a felhasználó barát mivolta miatt fikázták a legtöbben a kis rr-t.
mert olyan futóműve volt utcára mint semmi másnak.
és ez volt a megdöbbentő benne. ahol mások elzárják a gázt utcán meg halálfélelmük van a motoron, ott az rr-nél még húzod, mert annyira ki van találva a pro-link cucc.
tényleg nem vicc.
én magamnak biztosan kis rr-t kerítek kezdőnek (mondjuk ott a fézer), de pont ezért is vagyok alázattal vele szemben, mert tudom, hogy ugyanakkor mire képes, nem a semmire nyerték meg sok-sok éven át rommá verve a 600as kategóriát ssp-ben. már a kifutott ősrégi f4-es cbr is hülyére verte az új generációs csúcs suzukikat meg kawakat és yamahákat, az új rr meg egyenesen demoralizált
szóval ha valami, akkor pont a kis rr való a pályán kívül utcára is!
ezt a hondánál senki sem tudta soha jobban megcsinálni -
Nightmare
senior tag
A gsx-r-ről csak tesztet olvastam. VFR tartósabb a fogaskerék hajtás miatt.
Amúgy igen...110 LE durva tud lenni, de a kezeden múlik minden
De sztem még szóba jöhet a CBF is, az is pofás, 80 LE körül.Integra: csak a külsőről írtam az RR-t, ott már nagyon ki van hegyezve a motor. Inkább pályára való sztem

-
Integra
titán
-
válasz
Nightmare
üzenetére
Igen, tudtal, koszi. A CBR nekem is nagyon elol van a lehetseges motorok kozul. A GSX-Rt meg senki nem javasolta, a CBR-t mar sokan (a megkerdezettek legalabb negyede a kezdo motor kerdesre ravagta, hogy 'CBR-F').
Ami meg nagyon bejon, az a VFR meg a TDM.
Idosebb motoros ismeros annyit mondott, hogy
1, vigyazz, mert 600 ccm mar fegyver
2, olyan motort vegyel, amit szivesen megsimogatsz reggel... ha nem ilyet veszel, nem sok ertelme van.A GSX-R hasonloan kezes motor?
-
Nightmare
senior tag
Szia.
Én egy 600-es 2002-es cbr-t vettem kezdőmotornak. Mondhatnád, hogy 110 lóerő sok. Jah, tényleg az, pláne 2 keréken. DE, és itt a DE...ha meg tudod állni, hogy normálisan mész vele, akkor nem sok még a 200 lóerő sem. Az elején, húúúdejó, megy mint az őrült, de ráun az ember, és újabban inkább a normális minőségű kanyarokat keresgélem. Én egy gs500-on tanultam vezetni...majd erre ráültem. Azon 50-nél sem volt már biztonságos, itt még a 200 se vészes. Azon múlik minden, hogy tudsz-e uralkodni magadon...én tudok, és még élek. Persze mentem 248-al, nem is egyszer. De üres úton, jó gumikkal. Tudom hol a határ.A következőket mérlegeld...
-külső...nekem tetszik a CBR, persze az újabb, ami már nem ovális lámpájú
-megbízhatóság...itt képbe jön, hogy 60E még ráköltöttem, miután megvettem...de ez ezzel jár
-hang, én imádom a CBR fütyülő hangját, de pl a VFR már nem jön be
-fogyasztás...majdnem minden motor, ami 600-as kijön 6 literből, az enyém 5.5 el elmegy autópályán, de egyszer volt 7 is, de akkor szinte nem is volt 8000 alatt a fordulat.Én CBR-t vettem, nem bántam meg. A hangját imádom, 4 sec alatt van százon, 1-esben csúszok le róla.
Ha nem ezt vettem, volna, akkor mindig enne a fene utána, így nem bántam meg. De pl a gsx-r is nagyon jó motor.
Remélem tudtam segíteni
-
Boci_83
őstag
Azt hiszem Te gumit kerestél...
Egy másik fórumról.
Sziasztok,
téli akció:
PIRELLI DIABLO ÚJ Gumik
120/70 ZR17 35.000 Ft helyett 18.000Ft.
180/55 ZR17 50.000 Ft helyett 25.000Ft.PIRELLI DIABLO Corsa
120/70 ZR17 18.000 Ft.
180/55 ZR17 26.000 Ft.Csak a készlet erejéig, akár postázzuk is.
Üdv.
Punitive Performance Tuning shop és gumiszerviz
Budapest
30-816-19-33
punitive-performance@c2.hu -
Integra
titán
hát gyerekek.... ez kemény
Es handelt sich hierbei um eine Mammut 2000 der Firma Münch. Die Maschine wurde 2000 gebaut und sollte in einer Kleinserie zu 250 Stück auf den Markt gehen. Daraus wurde jedoch nix. Lediglich 15 Stück wurden tatsächlich gebaut. Angetrieben wird die Mammut mit einem leistungsgesteigerten Calibra Turbo Motor. 260 PS soll dieser in der Mammut leisten. Allerdings ist das Bike mit 354 kg nicht gerade ein Leichtgewicht.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Nagyon laza szövegük van benne a srácoknak.
De én bírom őket,igaz kicsikét többett káromkodnak néha mint amit kellene. -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
motorshow1ben nem csak 2 műsorvezető van?
egyébként ez az egyetlen amit megnézek, de ezt is csak netről. -
Topiccsendőr
addikt
Nézegettem ezt a Motorshow 1 c. műsort. Robogókat teszteltek benne. Ezek a srácok nagyon kikupálódtak, teljesen élvezhető műsort adtak elő, nem volt dadogás, agykáó. Hákomolyan Dodornak meg Mocsok? nak pirospont. Viszont van egy fiatalember, aki az összes mondat végén felviszi a hangsúlyát, hávalami eszméletlen affektálós szegény srác. Azt levetetném a képernyőről, vagy némafilmben szerepeltetném a közbiztonság érdekében.
Gyerekek ez a világ... Változik minden, őrület.... -
Ha valakinek kell, elado a frissen vasarol Difi haromretegu dzsekim, mert tul nagy lett.
L-es egyebkent, vizallo, termobelessel. Mindket beles kiveheto, narancsssarga-fekete (linkeltem fentebb a topicban). 62000-rol volt learazva 29-re, ertelmes ajanlatert viheto. -
ALI_G
veterán
-
feca81
aktív tag
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
nos a caberget mar legalabb 2 eve nyustolom. es osszesitve meg mindig pozitiv a velemenyem rola.2 negativumot tudok csak felhozni.az egyik a szelzaj,ez koszonheto a plexi nem pontos illesztesenek,bezugol rendesen.(most kesuzlok simaszkot venni)
a masik a plexi parasodasa. amugy sztem ar-ertek aranyban eleg jo helyezest erne el.
a telikesztyut is nezegetem,meg terdmelegitot
mar vettem ezt a nadrag ala huzhato nadragot,mostne mjut eszembe a neve,meg 2 kabatban nyomom. multkor belikeltetek ide vmi fasza thermobeleses kabatot,az is kinezve
mar csak a fizut varom... -
válasz
Integra
üzenetére
Szerintem egyszerűen gyorsan ment. Aztán jött egy kanyar, aztán hello. Állítólag még most is kinnt feküdne, ha egy véletlen arra járó autósnak nem tűnik fel az, hogy egy motor fekszik az úton, és nincs rajta senki. Elkezdte keresni, aztán megtalálta.
Vigyázzunk, csúszik! Most már nem csak a murva és az olaj

-
Integra
titán
alapvetően nem.
de ha valaki menő csávó, merem feltételezni tud is motorozni. ideális esetben.
ez magába foglalja a sebesség helyes megválasztását az útviszonyokhoz.
azért 4 helyen nyílt törést szenvedni..
ő gondolom betartott mindent és figyelembe vette az időjárást és a hőmérsékletet is..
főleg ha a véletlen magától felhajlott rendszámtáblára gondolok.. -
válasz
Integra
üzenetére
Ez kényes téma. Szerintem senki nem érdemli meg, hogy fél-egy órát töltsön 150 méterre a kihalt úttól ilyen állapotban késő este, (nagy jó azért van pár "ember" akit el tudnék képzelni), törésekkel, úgy, hogy fél óránként megy arra autó.
Minden esetre, néha ráfér a "menő csávókra" egy ilyen lecke. Jobb a beijedt élő, mint az érzéstelen hulla. Szerintem.
mod:
Múltkor kijöttek mentősök EÜ oktatást tartani.
Tavaly volt olyan motoros baleset, hogy rendőrök a kiérkezést követően a srácra zsákot húztak miután körberajzolták (!!!) Amikor kiértek a mentősök, megnézték a holttestet, srác beszélni akart hozzájuk, csak 8 törött bordával nem sikerült. Azért ez odab@sz
Tanulság. Ha élünk, próbáljunk integetni
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest