Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hary296
csendes újonc
Az első szarakodás után már minden olyan gépnél ahol kisebb hely van egyböl lejön a burkolat.
Egyébbként ez is érdekes dolog. A Daikin gépeknél 2 csavart kell kivenni, és kb 1 perc alatt lent van a burkolat.
Gree és társai mennyi is? 6? vagy több? azt nem számoltam még meg, de érdekes dolog ezA copvel kapcsolatban azért nem volt annyira drasztikus a helyzet. A 2 óra amit emlitettem abba beletartozik minden, kiszállástól a mérések, kérdezgetések, meg minden. Teljesen lefagyva nem hiszem hogy túl sokáig volt, de erre már nem emlékszem. Azt viszont tudom hogy ha jól számoltam akkor 2 felett volt a cop, de nem akarok hülyeséget se irni.
Nem isteniteni szerettem volna a Polárt, de amire kellett a megrendelőnek arra ennyi pénzért neki megfelelt. És ha már Klón akkor én személyesen ezt a márkát preferálom.
Nem mondtam hogy a Syen rosz, de a Bora nekem nem jött be, és nyilván én a szerelői oldalárol is minősitek egy gépet, nem csak végfelhasználói oldalról.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Noblechairs HERO Black/Platinum White gamer szék
- Állítható magasságú, motoros asztalláb - Gyerekzár + ütközésvédelem - 2 év magyar garancia! POSTA!
- Teljesen Új Bontatlan Amazon Echo Spot (2024) Okos hangszóró - Fekete - bolti ár 35+
- Eladó Moulinex compact chef elektromos grill sütő
- Kültèri profi kamera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest