- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
fi:zi'k #46509 üzenetére
Öcsém állandóan lenyúlja... Mostanában az idő felét sem tölti nálam.
Nem szívesen válok meg tőle, imádom, de az új Pityu-féle erősítővel nem szól elég jól a 840, nem szeretik annyira egymást. Persze az Apogeeval továbbra is hallgathatnám, de az új erősítővel meg marha jól fog szólni a 440, szóval nem lesz rossz a csere.
-
adammkaa
senior tag
válasz
fi:zi'k #46501 üzenetére
Szerintem úgy fogok dönteni hogy amíg az erősítő kiszolgál tökéletes, addig nem váltom le, vagy nem tudom hogy írjam meg.
schawo: nekem nem lesz ilyen bajom mert a hangja csodálatos nekem, olyanokat hallok mint máskor soha nem a zenében, nagyon részletes ha lehet így fogalmazni.
Még kell 80K és meg tudom venni a fejest, én már elhatároztam hogy megveszem, most éjszaka élvezkedhetek, mert holnap megyek dolgozni, és visza kell adjam neki, mert ő ezt használja mai napig, csak ha kell nekem vesz másikat azt mondta. Annyira azért nincs eleresztve hogy zsebből vegyen ennél is drágább fülestm nem tudja nálam hagyni.
-
marmil
csendes tag
-
AMDFan
addikt
válasz
fi:zi'k #46259 üzenetére
Telefon a forrás, egyelőre Nokia 5230 azt hiszem, de ez később még változhat.
(#46260) baluka26: Beyerek szimpatikusak, de a dt1350 marha drága, annak le kell nyűgöznie hogy megvegyem.
DT100 - nem tudom, ajánlott?
HD25 - nem kényelmetlen neked? de egye fene felveszem a listára meg fogom hallgatni azt is(#46258) baluka26: ez olyan mint a Gágül
-
szakibá...
senior tag
válasz
fi:zi'k #46229 üzenetére
Biztos állatkerti. (nekem a videó nem jön be)
-
DarkByte
addikt
válasz
fi:zi'k #46183 üzenetére
Igen. Van egy elhasználható kupon adagom, de csak a német Amazon-ra érvényes. Egyébként ez nem is baj mert amazon.com-ról Kindle-ön kívül kb. semmit nem szállítanak ide. Még a németen is meg kell küzdeni. Shure füleseket pl. úgy látom egyáltalán nem, gondolom abból nincs direkt készletük hanem UK-ből vagy USA-ból jönne. Azt pedig már nem vállalják.
Bodz: kíváncsian várom. Türelmetlen lesz ez az 1-2 hét mire kiszállítják
baluka26: örömmel hallom. Ezen görcsöltem majd egy órát, de aztán végül is amúgy sem tudtam volna másikat -
baluka26
veterán
-
-
-
fattyu
veterán
-
Mirman
őstag
válasz
fi:zi'k #45610 üzenetére
Valahol iStyle ban van esetleg kirakva ? WestEndben ha jól emlékszem csak p5 volt.
Hát főként utcai használatra és utazáshoz. Fontos a hang minőség de a kinézete is egy fejesnek számomra. Eddig nem igazán láttam normális fejhallgatókat kinézetre ezért is örültem meg ennek mert ez még árban is egész elfogatható és kinézetre elég bejövős.
-
Ch4r0n
tag
válasz
fi:zi'k #45477 üzenetére
Köszi! Ránéztem a régebbi hozzászólásokra és ha mindent bustolok a programokban akkor már legalább aktiválódik a mikrofon és fel tudom venni a hangomat. Szóval tényleg jó a miki és ahogy te is írtad az a baj, hogy dinamikus. Valamit máshogy kell bekötni rajta akkor elvileg jó lesz és egy alaplapi integrált hangkeltő is meghajtja annyira, hogy használható legyen legalább... Majd megbeszélem dudika-val a részleteket. Neked pedig köszönöm az útbaigazítást mostmár legalább tudom kihez forduljak...
-
dudika10
veterán
válasz
fi:zi'k #44710 üzenetére
Nem jó ez semmilyen hallgatásra.
Fejhallgatóba annyira nem zavar bele. Zártnál elvileg ugyebár mindegy, nyitottnál nem, de kb olyan lehet egy nyitott fejhallgatót hallgatni, mint a puszta kellős közepén csak külső zajok nélkül.
Hangfallal pedig a diffúz tér felejtős, nagyon irányított lesz a hang.
De miután nincs semmiféle visszaverődés, ezért ha egy mikrofont beraksz a hangfal elé, akkor a frekvenciamenetet mérheted (és fordítva, mert a mikrofonokat is így szokták mérni). -
dudika10
veterán
-
SOAD19
addikt
válasz
fi:zi'k #44352 üzenetére
Ki gondolta volna, mi?!
Viszont, én a helyükben nem adnám a nevem olyanhoz, ami köztudottan elég csapni való tudású/minőségű az árához képest. Nem hiszem, hogy feltétel nélkül mindent el kellene vállalniuk, de a példa, nem ezt igazolja. Azt se szeretem látni, hogy magyar színészek, sportolók számomra kétes minőségű cuccokhoz adják a nevüket, bár lehet anyagilag szorulnak rá. Tudom, túlságosan erkölcsös vagyok.
-
Macisajt3
tag
válasz
fi:zi'k #44277 üzenetére
Az előző hozzászólásomban véletlenül félreírtam az egyik típusát: szóval egy AKG 512 MKII valamint egy AKG 514MKII típusú fejhallgatóról van szó. Ezekről esetleg van valamilyen információk?
(neten kerestem róluk pár cikket, de nem lettem sokkal okosabb)Nyaraláskor használnám strandon (nem a medencében
), vonaton (újfajta flirt vonaton -> totál csendesen), valamint kertben, szabadban. Te ezekre melyiket vennéd?
A fülhallgatót a fülem nem bírja, valamint szemüveges vagyok, ezért hajlok a nyitottra, csak nem tudom mennyire lenne zavaró a kimenő hang a környezetemnek :S
-
Bodz
nagyúr
válasz
fi:zi'k #44200 üzenetére
A lélek tengerem hullámain lovagolva arra a következtetésre jutottam, hogy a DTX 710 rétegzettsége a Mizo Flörthöz hasonlóan durva, sajnos néha már elviselhetetlen mértékben. Rücskös is, mint a szobám fala, de a fűrészporos tapétát fehérről kékre festve hirtelen Danone görög krémjoghurttá avanzsálódott. Ezzel szemben a T1 gyémánt hordós, csillogó hangjával azonnal az audiofil orgazmus legmélyebb bugyrának hídjára taszított. Egyszerűen Milli Mia krémtúró.
Teszteket olvasgatok most, de lehet inkább nem kéne.
Kicsit olyan érzésem van néha, hogy maga a tesztelő sem érti egészen a saját mondókáját. Az egy dolog, hogy szépen, választékosan kell fogalmazni egy tesztben. Viszont sok esetben ez csak nagyrészt értelmetlen, üres, fellengzős szöveggé válik.
-
SOAD19
addikt
válasz
fi:zi'k #44200 üzenetére
No, de létezik biopamut is ám, ni:
"A dsajhdsfjdf célkitűzése mindig is a környezetbarát viselkedés volt, ezért létrehoztak egy méginkább felelős, kizárólag újrahasznosított alapanyagból és biopamutból álló G-1000 szövetet, amely az eredeti G-1000 minőségi elvárásait is kielgíti"Igaz, a 100%-os biopamutból készült 2 hónapos pólóm kinyúlt, úgyhogy most levelezek a bolttal, ez ügyben.
Inkább kitöröltem a gyártó cég nevét, nehogy hitelrontásért kapjak a fejemre.
schawo: [link] A válasz a 2. bekezdésben.
-
D22
csendes tag
válasz
fi:zi'k #44040 üzenetére
Ez lenne az első komoly fejhallgató, szóval kicsit kezdő vagyok a témában. Mindenféle zenét meghallgatok. Ha együtteseket kéne írnom, akkor hallgatok a sok közül: Volbeat, Foster the people, Pink Floyd, és a magyar hip hop együttesek, mint pl. Punnany Massif, stb. Főleg utazásnál jönne jól egy fejhallgató.
-
Dave™
nagyúr
válasz
fi:zi'k #43608 üzenetére
Volt velük dolgod, azért gondoltam. De mondhatod az AD900-hoz képest is, az pl. kicsit hasonlít a K702-re (csak előbbinek van lelke
).
bajnokpityu: zárt AKG-hez nem nagyon lehet viszonyítani, mert nincs a kategóriában más versenyző. Csak a nyitottak maradnak. Elsősorban a karaktere érdekel, nyilván nem lesz olyan szellős hangja, tehát a zárt/nyitott különbségeket nem kell részletezni, az egyértelmű.
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kikristályosodik a Razr 60
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest