- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dudika10 #43772 üzenetére
Ötvenezer fölött minden fejhallgatónak gyengécske az ár/érték aránya, de szerintem 50ezer és 100ezer között talán a P5-é a legkevésbé gyenge. Az iránta való szerelmemben persze benne van, hogy - amint azt mondani szoktam - úgy szól mint egy hangdoboz, nem úgy, mint egy fejhallgató.
-
kretenallat
senior tag
válasz
dudika10 #43671 üzenetére
Hát, igazándiból nem szólt a jobb fele, kibontottam, a "driver" kimozdult a helyerol (nem tom hogy), a vékony hártya meg volt törve (ahogy mozgott belül, gondolom) és egy vékony drót elszakadt. dmm el mértük, szakadás stimmel, a másik oldali drivernél 50ohm ellenállás volt. ezért gondolom h ott van a hiba. fogalmam sincs h hogy hivjak a fejhallgatok reszeit, eletemben eloszor szedtem szet egyet.
az egyik srác azt mondta h megforrasztja a drótot, bár a hangja már nem lett volna tökéletes, de egyelore eleg. nincs penzem. ehelyett fogta es szepen megegetett mindent a pákával.
-
mzso
veterán
-
DBAtti
aktív tag
válasz
dudika10 #43540 üzenetére
Eddig nem találkoztam a fogalommal, illetve nem foglalkoztatott az MSRP, de nem értem teljesen, miért van, hogy az új beharangozott termékeket állandóan ilyen mértékben túllövik? Első megjelenéskor valóban ennyi, és egy héten belül lezuhan, vagy hogyan működik? Játékszoftverek, csúcshardverek, kütyük és pár hasonló termék esetén érthető, mert a korábbi hozzájutás státusz, menő, vagy csak nem bírod kivárni, míg olcsóbb lesz, de fejhallgatók esetén ez szerintem nem játszik szerepet.
-
donpe
aktív tag
válasz
dudika10 #43540 üzenetére
Nem hiszem, hogy MSRP-ből 50%-ot esne az ár a tényleges retail price-ig. Mindenesetre, ha csak 200USD-re esik, annyiért is húzós különbség lesz. Nem hiszem, hogy egy mic. ennyire erős sales point lehet ennél a fejesnél...
Közben találtam Shure MSRP-ket. Elvileg 125 USD a 440-é. Tehát kb 25-30% dropra lehet számítani, ami 210-230USD-t jelent majd számítani tényleges végárként.. -
DBAtti
aktív tag
válasz
dudika10 #43533 üzenetére
"Szép kis felára lesz annak a mikrofonnak. Csak a szokásos. Így viszont nem egy piacrengető megjelenés lesz ez."
Jól látom, hogy az SRH 440 néhol 90USD alatt van, és erre megjelölnek egy 299USD-s árat a headsetnek? Ha tényleg 300USD-ért adnák ki, az eléggé vicces volna
, még akkor is, ha a 1,2-1,5-ös szorzókhoz már hozzászoktam. Csak a Chewbacca védelemmel lehetne indokolni. XD
"It does not make any sense!" -
donpe
aktív tag
válasz
dudika10 #43525 üzenetére
Ha jól értem, még nem elérhetőek, viszont találtam egy hivatalos közleményt ezekről az új modellekről.
Idézem:
"All three models carry a two-year limited warranty and will be available for purchase from select retailers in mid-2012: BRH31M $199, BRH441M $249, and BRH440M $299 (all pricing MSRP)."Tehát a BRH440M jelentősen drágább lesz mint az SRH440.
-
macera2
aktív tag
válasz
dudika10 #43162 üzenetére
A gyártói speckók valóban nem tul precízen vannak megadva. Ha egyáltalán. De ha pl. 5Hz alsó határfrekit adnak meg, akkor a gyártó biztos nem arra számít, hogy ezt valaki hallani is fogja. Hasonlóan pl. a Hi-FI erősítők 100 kHz-es felső határfrekijéhez. Senki sincs fölháborodva, hogy micsoda marhaság, ki fogja ezt hallani, stb.
-
BBéci
legenda
válasz
dudika10 #43157 üzenetére
A linkeden a CBA.PL logó jelenik meg, alatta a Najlepszí darmowy hosting szavakkal.
Hagyjuk a HD800-at!
A K501 adataiban 16 Hz az alsó határérték, viszont azt a 25-öt, amit a Sennheiserből hallottunk, az AKG nem tudta produkálni. Ennél is a hallásunkkal volt baj???(#43158) Dave™
Ismét felajánlom, gyere, hallgasd meg! Laptop és DAC között, lehet az Lehmann vagy a Focal XS 2.1-ben lévő, bizony van jelentősége az USB kábel minőségének.
Laptop és külső CD-író közé kötve az ég világon semmi. -
-
-
-
sampe
aktív tag
válasz
dudika10 #43085 üzenetére
dudika10: trololo
akkor én is megfogalmazom rendesen a kérdésemet:
Mivel az 5.1-es gamer topikban nem kaptam semmilyen nemű választ engedelmetekkel megpróbálom itt.
Tehát:Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Otthon a szobában, egyedül.
Milyen célra szeretnéd használni?
90%ban játékra 10% ban zenére.
Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
15000 Ft, esetleg 1-2 ezer belefér pluszba. Lehet új, vagy használt.
Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezetékes, jack.
Circumaural vagy supraaural?
circumaural
Zárt vagy nyitott?
Rátok bízom
Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mindenképp jó lenne ha mikrofonos lenne ts3, skype mellé, nem akarok külön csiptetős megoldást, de ha muszáj, beadom a derekam.
Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az ami zavar?
Nincs konkrét elképzelésem. Talán az, hogy a robbanások erőteljesek legyenek, a zenéknél a mélyebb hangok buccogjanak.
Asus Xonar D1 el lenne párosítva.
-
-
Dave™
nagyúr
válasz
dudika10 #43054 üzenetére
"Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg"
Adózol utána?
Amúgy meg nem, nem lopás. Fent van egy ellenőrzött eladó az Amazonon, tőle vásárolsz. A részletek nem rád tartoznak, ha sárosak, ők felelnek érte. De ha még rákerülne az áfa és a vám, úgyis olcsóbb 20%-kal, szóval kár ezen rugózni.
Én elég sok pénzt fizetek ennek az országnak SZJA, TB meg ki tudja milyen néven, mondhatni nettó befizető vagyok IT-s fizetéssel. Orvoshoz nem járok szerencsére, így a TB-vel is másokat finanszírozok. Innentől nekem légyszíves ne mondd, hogy meglopom az országot, mert még felszalad a vérnyomásom (és akkor mehetek orvoshoz a 0 ellátásért, amit kifizettem előre ugye, tehát az ország lop meg engem).
Sajnálom a hazai kereskedőket, mert nagyon mostoha körülmények között kell vállalkozniuk, és ilyen feltételek mellett erősen romlik a versenyképességük. De nem is én szándékozom a saját, elég rendesen leadózott fizetésemből kompenzálni ezeket a körülményeket. Na részemről befejeztem, ide jutottunk abból a hülyeségből, hogy nem ér 40-et az A500, amit felesleges is volt felhozni, mert a célszemély nem akarja megérteni.
-
Dave™
nagyúr
válasz
dudika10 #42902 üzenetére
Háhá, 30k
Lehet ő is kezelte a membránt! Éreztem, hogy nagyon vicces fiú lehet, én már csak az ár nélküli verziót láttam. Szerencsére eddig nem nagyon dőlt be neki senki. De az ilyen gyökereket úgy bannolnám, hogy a lába nem éri a földet, ez azért már masszívan félrevezetés/hazudozás kategória...
Nem bírom abbahagyni a röhögést, 30k...
-
bkercso
nagyúr
válasz
dudika10 #42853 üzenetére
Na igen. Meg amíg a képre mindenki érzékeny és tűélesek a TV-k, addig audióban csak a dübörgésre van igény. Gyanítom, hogy lehetne jó vezeték nélküli fejest csinálni olcsón, ha akarnák és venné valaki. Lehetne pufferelni stb., egy sok GB-os Mp3-játszó pár ezer Ft. Bocs, hogy belebele...
-
dgcs
csendes tag
válasz
dudika10 #42844 üzenetére
Akkor valószínűleg maradok a vezetékes technika mellett.
Viszont egy valamit még mindig nem értek. Ha a hang digitális formában "közlekedik" két pont között (tehát nullák, és egyesek formájában) akkor a minőségbeli különbség miből adódik? Rossz számok mennek át?
Ezek szerint akkor egy wifi -s router is küldhet át más adatokat mint egy kábeles? Ez esetben az internetről letöltött programok hogy működhetnek hiba nélkül? Vagy például az sem mindegy, hogy a digitális fényképezőgépemből usb -n, vagy vezeték nélküli módon töltöm le a képeket? Az utóbbi esetben rosszabb lesz a képek minősége?
Én ezekre sajnos még sehol nem találtam magyarázatot. -
törölt tag
válasz
dudika10 #42846 üzenetére
Ja, hogy arra gondoltál, ez nem jutott eszembe, csak a vezeték versus infra. Igen, az infrához képest a rádiófrekvenciás sokkal jobb tud lenni, ilyen értelemben tényleg elvárható, hogy kikopjon az infrás. (Jut eszembe, értelemszerűen a Forma1-ben se infrásokat használnak, hanem rádiófrekvenciásokat.)
-
törölt tag
-
dgcs
csendes tag
válasz
dudika10 #42809 üzenetére
"Annyit mondanék csak, hogy ennyi pénzért már fejhallgatót is vehetnél."
Ezért tettem fel először a kérdésemet konkrét típus említése nélkül, mert szinte előre láttam a válaszokat. Ne értsd félre! Teljesen egyet értek azzal amit írtál! Tudom, hogy "normális" fejhallgatót nem a Logitech, Creative, stb. kínálatában kell keresni.
Tehát engem főként a két átviteli mód közötti minőségbeli különbség érdekelne, típustól függetlenül.
Tehát, ha adott egy forrás, amiből kijön a hang, digitális formában adatként, és az átmegy egy külső hangkártyába, ami akár lehet akár egy fejhallgató saját belső hangkártyája is. Egyik esetben USB -n keresztül kábelen, a másik esetben vezeték nélküli technikát használva 2,4GHz -n. Ha mindkét esetben adott az optimális kapcsolat (megfelelő minőségű kábel, jó rálátás), akkor van e minőségbeli különbség a kettő között? És ha van, akkor miért?Ha valaki tudja a választ, röviden levezethetné!
-
dgcs
csendes tag
válasz
dudika10 #42804 üzenetére
Jól sejted! A két Logitech között vacilálok. A vezeték nélküli számomra kényelmesebb lenne, viszont félek, hogy a vezeték nélküli átvitel miatt romlik a minőség. Van okom a félelemre? És így a típusok ismeretében, esetleg van még valami különbség a kettő között, amit nem vettem észre, és befolyásolná a minőséget?
-
törölt tag
válasz
dudika10 #42581 üzenetére
Ellenben ügyesen ráugrottak a mobiltelefon témára. Kifejezett divat lett "Beats Audio-val" ellátni a mobilokat, akinek meg nincsen "beatsaudiózott" okostelefonja, az meg a "Beats Audio szoftvert" telepítgeti rá, ami hú de feljavítja a hangot!
(#42583) Samtya: Jó gondolat, mindkét része.
-
guppy
őstag
válasz
dudika10 #42581 üzenetére
Tényleg 6 órát szenvedtél egy kábelcserén
(feltételezem az volt), ráadásul egy beats fejessel, nem irigyellek
@Samtya - ha már annyi pénzt készülsz szánni eme hobbira, akkor lehet érdemes egy erősítőn is elgondolkodnod majd, jobb forráson stb, ne siesd el a dolgokat, az út gyakran érdekesebb mint a cél állomás
-
Tacsika
aktív tag
válasz
dudika10 #42498 üzenetére
Valóban kommersz fh-ról van szó (Philips, hálózati töltős, úgyhogy praktikus és az LG325000/iptv stb-hoz használom), de mint írtam az LG32lv3400-hoz csak opt. kimenet van.
A sz.géphez Marantz/Jamo párost használok (régebben még tellett rá) ott nincs ilyen problémám
Az irónia valóban önirónia volt a Hi-Tech fejhallgatók között olvasgatva.
Még egyszer Köszi és bocs hogy feltartottalak!
-
törölt tag
válasz
dudika10 #42498 üzenetére
Nem tudom, hogy a jobbfajták között van-e ilyen, mert csak véletlenszerűen nézek infrás fejhallgatóra, de "Tesco gazdaságos-szerű" és számítógépes vonalon mozgó példányok között láttam már egy-két ilyet. Praktikus bizonyára.
Szerintem Tacsika legfeljebb önironikus volt, kedvesen.
-
törölt tag
válasz
dudika10 #42493 üzenetére
Léteznek olyan infrás szettek, amelyek egyúttal vezetékes kapcsolathoz is lehetőséget nyújtanak, szabályozható jack kimenettel. Feltételeztem, hogy az övé nem ilyen.
(#42495) stalix: Ilyenre szokás a Maxell Retro DJ-t ajánlani, okkal. Próbáld ki amellett a Pioneer M-290-t is.
-
törölt tag
válasz
dudika10 #42428 üzenetére
Bár nem ez a lényeg a kérdésedben, de kitérek rá:
Stax-ból két korszak két "zászlóshajóját" hallottam eddig, a régi legendás Lambdát és a mostani "uralkodót", az SR-009-et (mindkettőt a "hozzávaló" erősítővel), ezek ugyebár eleve külön kategóriát képeznek, nem is igazán "fejhallgatók", hanem inkább "hangszerek", most ne is beszéljünk róluk. A többi említettekről: K701-et, SRH940-et természetesen hallottam, mint ahogy többféle Audio-Technica-t is, és persze sokféle márkából százféle típust, a cucilista Orionnal, BEAG-gal kezdve anno. Ezzel csak azt jelzem, hogy széles az összehasonlítási alapom, s mivel ezt egyébként te is tudod, úgymond "visszapiszkálok", miszerint a kérdésed "(I)hallottál már(/I) ...-t vagy bármi hasonlót" kitétele igencsak költői kérdés, hogy finom legyek). (Nem csak azért széleskörű a tapasztalatom, mert sajnos kb. kétszer olyan idős vagyok, mint te, de azért is.)És akkor a lényeg:
Hiába zavar annyira téged a D1100, sokadszorra is csak ugyanazt tudjuk elismételni egymásnak vele kapcsolatban.
Ha a felvetésed szóhasználatát alkalmazom, akkor bizony a fejhallgatók 95%-a "cincog", azaz a hangképük-tónusuk és a terük "fejhallgatós jellegű", távol áll a valóságtól. Hiába jók "fejhallgatóként", ezek csak fejhallgatók, azaz a hangjuk nem életszerű, értelemszerűen: nem életnagyságú, - ez közhely. Szintén a szóhasználatodra reagálva, nem azt mondanám, hogy mélyhiányosak, nem ez az érdekes, hanem az az érdekes, hogy "pályafutásom" alatt találtam néhány olyan fejhallgatót, amelyek nem "fejhallgatók" akartak-akarnak lenni, hanem "hangdobozok" (pontosabban: megidézik a hangdobozok illúzióját), azaz a hangjuk közelebb állt az életszerűséghez, "életnagysághoz", mint a fejhallgatóké általában. Korábban kifejtettem ezt részletesebben is. Én zenét akarok hallgatni, nem "fejhallgatót", nekem a fejhallgató csak amolyan szükséges (igazándiból szükségtelen) rossz (mint ahogy persze a hangdobozra alapozott, tehát a való élethez a fejhallgatónál jóval közelebb álló hifi-berendezésem is csak "szükséges rossz" az élőzenéhez képest), ezzel együtt, amióta "hifista" zenehallgató vagyok, szinte mindig volt fejhallgatóm is, kiegészítésképpen, hogy legyen az is. (Úgymond "a hecc kedvéért") (De természetesen ez nem azt jelenti, hogy "trollkodni" járok ide, hiszen "hifista" vagyok, a fejhallgató is a szívem csücske.)
Félreértés ne essék, számomra még a D1100 is túlzottan "fejhallgató", ha nem is a tónusa miatt, de legalábbis a "túlzott", "kiemelt", "fejhallgatós jellegű" tere miatt mindenképpen (sajnos a D1100-at hallgatva sem a zsöllye tizedik sorában ülök közönségként, hanem a karmesteri pulpituson állva kapkodom a fejem jobbra-balra). A fejhallgatók "térkiemelősek", mondom félig komolyan, az pedig pech, hogy ezt az általam nem kedvelt "térkiemelést" (és "cincogást") jellemzően kétféle módon lehet ellensúlyozni: egyrészt a fejhallgatózók többsége által tompának ítélt tónus által (ami persze esetleg valóban "mélykiemelés" mellett valósul meg), másrészt a fejhallgatózó többség által túlzottan szűknek ítélt tér által. A "szűk tér" általában olyan fejhallgatóknál tud megvalósulni, amelyek zártak, a házuk pedig a membrán fül felőli oldalán nem képez nagy barlangot, azaz a membrán viszonylag közel van a fülhöz. Az 50-100ezer feletti "audiofil" kategóriából most nem idéznék, mert ott a sok "egyéniség" között nehéz kapaszkodókat találni, de az alsóbb árkategóriákból utalok három olyan fejhallgatóra, amelyek számomra etalonok, részben az általam kifejtett szempontok teljesítése, részben az árukhoz viszonyított általános hangminőségük miatt.
Technics RP-F800, ezt a fejhallgatózók döntő többsége mélykiemelősnek ítéli.
Koss Pro4, ezt leginkább fojtott hangúként szokták leírni.
Marshall Major, ennek pedig az ítészek zömének részéről a tompa kitétel dukál.
Nem véletlen, hogy a háromból kettő fülre nyomuló supraaural típus, a circumaural Koss pedig elég "lapos" kiképzésű ahhoz, hogy az is olyan, mintha fülre nyomuló lenne.Látszólag nem igazán az D1100 mélykiemeléséről beszéltem, de csak látszólag. Az értékelésében pedig nyilván úgysem fog közelíteni az álláspontunk, de hogy esetleg nem olyannyira egynemű ez a fejhallgató, mint számodra, azt valamelyest az is jelezheti, hogy nem elsősorban az "elektrohouse" tuc-tuc basszusdöngetők körében népszerű, hanem fajlagosan még inkább a főleg akusztikus-klasszikus zenét hallgató "audiofilek" körében (ami én is vagyok).
A hangtechnikában egyébként alapjellemző, hogy egy elektronikai eszköznek ügyesen csalnia kell ahhoz, hogy a valóság illúzióját hatékonyabban idézze meg, mint más eszközök, amelyek esetleg "kevésbé csalnak". Ha netán a D1100 esetleg hazugabb is, mint két ellenpéldád, a K701 vagy az SRH940, szerintem "valósághűbbet" hazudik, mint a másik kettő.
És ha ajánlom is "boldog-boldogtalannak" a D1100-at, azt szoktam ajánlani, hogy hallgassa meg, általában jelezve a pro és kontra nézeteket vele kapcsolatban -
akela91
addikt
válasz
dudika10 #42359 üzenetére
Meglesz
Annak viszont nagyon örülök hogy nem kell erősítőt vennem, teló is bőségesen meghajtja.
840-es párnát nem tudtak beszerezni sem, neten sem találtam sehol, de szerintem nem is lesz rá szükségem. Belefér a fülem, nem nyomja. A Fejpánt része kicsit lehetne puhább, de nem zavaró. Egyre jobb vele zenét hallgatni
-
törölt tag
válasz
dudika10 #42310 üzenetére
Egy ehhez gyártott kulcsszerűség, még én se láttam, de a márkaszervizében magyarázták. Feltételezem, ha pontosan ismeri az ember az alakját az eszköznek, akkor helyettesíthető valamivel, de ha elmész a márkaszervizébe, feltételezem, hogy kezedbe adják egy pár percre, hogy elvégezhesd amit akarsz, elég normálisnak tűnt az ott levő két ember.
Szerk.: a szivacs elvileg károsodás nélkül leválik a ragasztóról, cseréltem már én is. -
bigmasterg
addikt
válasz
dudika10 #42262 üzenetére
Úgy van. Én dudikával értek teljes mértékben egyet.
Hallottam D1100-at, volt nálam pár napig Marshall Major és volt HD25öm is.
D1100 nagyon kiemel lent. Normál zenehallgatásra nem használnám, de sok basszus kedvelőinek jól jöhet. (Elfogadnék egyet, mivel ilyen hangú fejesem nincs, de pénzt nem adnék érte.)
Marshall nekem nagyon nem tetszett, igazából senkinek sem ajánlanám. (Emlékeim szerint iszonyat tompa volt.)
A HD25 azért rendesen megnyomja a mélyeket, de közel nem olyan elvetemült mértékben, mint a D1100. Hallgathatóbb, több stílusra alkalmas, viszont a denon sokkal kényelmesebb. -
-
super!!!
csendes tag
válasz
dudika10 #41545 üzenetére
Hello.hidd el nem szorakozok eszemben sincs!a megmaradt cuccaimhoz szeretnék vásárolni fülest+hozzá egy füles erősítőt.(sajnos el kellett adnom Xavian állo dobozaimat és a NAD erősítőmet csak a Denon cd játszom,összekötő kábelem és a régi régi Koss Porta Prom maradt meg)
-
törölt tag
válasz
dudika10 #41331 üzenetére
Ami ott ráül, az csak felsőbasszus illetve alsóközép. Kicsit sarkítva: "puffogás". A "lényegi" basszus, ami valódi mélyhang, ahogy mondani szokás: "kottázható" mélybasszus, ami nem ül rá a felsőbb tartományokra, hanem hangszerszerűen szól, egyúttal mélyenergiát, talapzatot biztosít a zenének. Tehát "lényegi", nem pedig "látszólagos". Persze tény, eleve kérdéses, hogy ennyi pénzért egyáltalán el lehet-e várni "lényegi" basszust, vagy csak kiemelt felsőbasszussal a basszus látszatát keltő hangot.
Szerk: amúgy a 202-es hangképében nagyjából egyetértünk, ezért emlegettem "lényegi" basszust. Mármint annak (viszonylagos) hiányát. -
törölt tag
válasz
dudika10 #41295 üzenetére
Persze, tény, hogy egy K321 típusú és kategóriájú fejhallgatóval kapcsolatban eleve kevés értelme van kiegyenlítettségről, semlegességről és "monitorosságról" beszélni, csak azért voltam kénytelen ezzel példálózni, mert erre a típusra kellett reagálnom, mivel ilyenje van a kollégának, és ehhez viszonyítva fogalmazta meg az elvárásait az új fejhallgatóval kapcsolatban.
A D1100 mélyeltúlozottságát pedig kibeszéltük, számomra ugyebár nem eltúlzott, sőt, én éppen elbírnék még többet is, merthogy én hangdobozon szeretek zenét hallgatni, és a hangdoboz hangjához (zárt hangdoboz hangjához) közelálló hangot keresek fejhallgatón is, és azt tartom kiegyenlítetten szólónak. (Amit a hangversenyen is hallok a MüPa-ban vagy a Zeneakadémián...) A D1100 hangja pedig ilyen értelemben még mindig eléggé "fejhallgatós" hangú, még mindig kicsit távol áll a hangdobozos jellegű hangtól. Ahhoz akkor már (persze alacsonyabb minőségi fokozaton) jóval közelebb áll például a Denon D510 vagy D310, na azok tényleg mélytónusúak. De még azok is csak fejhallgatóként mélytónusúak, ugyanis hangdobozként az olyan tónus körülbelül átlagos.(#41296) szakibá...: A frekvenciajelleg-görbéje alapján nekem se jutna eszembe D1100-at venni.
A többit lásd fentebb.
Szerk.: Melyik Meizu? -
törölt tag
válasz
dudika10 #41269 üzenetére
Én azt írtam, hogy kiegyenlítetten szól. Ez pedig még akkor is igaz, ha a méréseken látszik, hogy a mért frekvenciamenete erős (durva) kiemelést mutat a mélytartományban.
Sajnos ez a fejhallgatóknál valamiért általában így szokott lenni: a méréseken kiegyenlített frekvenciamenetet produkáló fejhallgatók általában vékonyan ("fejhallgatósan") szólnak, és általában azok a fejhallgatók szólnak kiegyenlítetten ("hangdobozosan") amelyeknek a mért frekvenciamenete erős mélykiemelést mutat. A Denon AH-D1100 kifejezetten kiegyenlítetten szól, ami nála vékonyabb hangú, az vékonyan szól. Sajnos a mérve kiegyenlített frekvenciamenetet mutató fejhallgatók (és fülhallgatók) 90%-a vékonyan ("fejhallgatósan") szól.
Aktív témák
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest