- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Alan[HUN]
senior tag
Kicsit nehezen bogarászható a kérdésed
, de ha jól értem, afelől érdeklődsz, hogy van-e jobb gamer füles mikivel 25-ért?
Amennyiben igen, itt nem fognak tudni sokat segíteni, inkább az audiofil irányzat a jellemző, ennek szellemében szerintem(!) Shure SRH440 + csiptetős mikrofon javallott. Egyébként itt próbáld meg, szerintem többet tudnak majd segíteni!
[szerk.] A nagy basszus nem egyenlő a zenehallgatási alkalmassággal!
-
dudika10
veterán
És mindezt 10-15k körül.
Ha kávét is főz, az baj?Nem igazán reális. A Siberiát hangban nem nehéz megelőzni (bár az átlag user számára egészen kellemes), de tényleg jó minőségű, jó nagy a párna és tényleg kényelmes is (bár a szövet nyáron előnyösebb volna).
Olvasd át az első hozzászólást és faragj az igényeken vagy a nadrágszíjat engedd lazábbra, mert ez így most nem nagyon fog összejönni.(#43498) gyenesmartin: viszont kényelemben messze nem egy SS Siberia.
Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest