Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iOS alkalmazások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Aktív témák
-
SOAD19
addikt
Lassan már én érzem magam szarul, hogy "csak" egy 668B-t vettem a barátnőmnek.
-
imibogyo
veterán
válasz
eaglesas #31693 üzenetére
És ezennel át is csaptunk társadalomszociológia és párterápia órába...
Amúgy én is az AT-t tanácsolnám amiket contaxg linkelt. Menyasszonyomnak is azok tetszenek. Ők nem vájtfülségre mennek, hanem, hogy menjen a retikülhöz. Tisztelet a kivételnek.
Ezek az AT meg legalább gondolom korrektül szólnak a trendiség mellett. Bár természetesen egyiket sem hallgattam még.
-
Dave™
nagyúr
válasz
baluka26 #31695 üzenetére
A kapcsolat típusától függ. Nem tudjuk az életkorokat, meg hogy a kérdező milyen kocsival jár
Egy Porsche pl. bizonyos hölgyeknél nagyon fel tudja lendíteni az ismerkedés/"kapcsolatépítés" sebességét. Mondanám, hogy azok a nők olyanok is, de a kérdező a jelek szerint ugyanígy gondolkodik, nagyon nem akarnám megreformálni, értelmetlen és felesleges. Nem vagyunk egyformák.
szerk:Hopp, és nem is láttam a Porsche-t
Abból 100 millióért nem nagyon van, max valami szarrá tuningolt GT, ellenben nagyon jó csajozós modelleket kapni 20 körül, a hölgyeknek az még jobb is, mint egy jóval drágább GT3 vagy egy 911 Turbo. A normális nőket persze nem ez érdekli, hanem te, de a normális nőket nem is a 100k-s fejhallgatóval lehet meghódítani, remélem érzed az analógiát. Oldd meg, gondolom nagyfiú vagy. Ha nem, majd az leszel, ha meg tudod oldani.
-
törölt tag
válasz
dudika10 #31681 üzenetére
Ha a Te logikádat követnénk, akkor senki nem kérné meg senki kezét, mert ki tudja hogy reagál rá...
Amögött azért van valami történés már, hogy valaki eljut addig.
Hogy hogyan reagálna, azt nem tudom, de szerintem tökfelesleges kockáztatni egy kapcsolat kialakulásakor egy nagyon drága ajándékkal, nem fog pluszt adni a kapcsolat alakulásában egy olcsóhoz képest, de negatívan annál inkább lecsapódhat az egész. -
Shure
csendes tag
válasz
#56474624 #31691 üzenetére
Nem hallottál még barterről?
Apuci megvesz mindent, a kislány pedig ezért cserébe az ajándékok mennyiségétől függően adja a szerelmet
Nincs ezzel semmi gond, van ilyen, mióta világ a világ.eaglesas Ugyanmár,mindketten tudjuk,hogy mindenki megvehető. Max nem örökre
Ha nem ez a lényeg,akkor minek villantasz drága dolgokkal tök fölöslegesen..?
Namindegy,nyilván tudod te nagyon jó,hogy enélkül nem működne a dolog, vagy más az ok... -
eaglesas
tag
válasz
#56474624 #31691 üzenetére
Nem! Ez a normális viszony. A nők és férfiak feladata egyformán nehéz, de különböző. Az anyagi alapok megteremtése normális körülmények között a férfiak feladata. A nő feladata a gondoskodás a férjéről, a gyerekekről.
Azt tudom, hogy a mai világban ez nem így van. De ez egyben azzal is együttjár, hogy a nők férfiasabbak, a férfiak nőiesebbek lesznek. A nemek közötti különbségek fokozatosan csökkennek. Hosszú távon ennek beláthatatlan káros következményei lesznek.
-
Dave™
nagyúr
válasz
eaglesas #31676 üzenetére
Itt van sok SOKKAL jobb ötlet, mint a tiéd. Vegyél egy ilyen dizájnosabb Audio-Technica fejest, meg ha sok pénzt szeretnél elkölteni rá, akkor parfümöt meg egyebeket. Ha 100k-t akarnék elkölteni (nem akarnék ilyen körülmények között, de mindegy), akkor vennék egy fejhallgatót max 20-ért (de CSAK akkor, ha tényleg sokat használ fejhallgatót és nincs semmi ellenérzése a dologgal kapcsolatban, a legtöbb nő már itt kiesik), vennék egy parfümöt 10-15-ért, egy órát (Tissot, Certina pl.) 40 körül, a maradékból pedig elvinném egy musicalre (na oda mondjuk többet biztosan nem, de látom te még eléggé elszánt vagy), meg vacsorázni. Bármelyik nőt megkérdezed melyik fogyasztói kosárnak örül jobban, az enyémet választaná, erre a nyakamat teszem
Na a fentivel lehet kicsit kiszaladnék a százból, akkor musical vagy vacsora, de lehet elég lenne a 10k-s fejes is kompenzálni és akkor maradhat mindkettő
Egyébként az óra hasznos és némileg ékszer is, szinte minden nő szereti, már csak azt kell kitalálnod szögletes vagy kerek/ovális, illetve milyen csatt/számlap. Nagyobb esélyed van így is, mint fejhallgatóval...
-
p_adam
addikt
válasz
eaglesas #31670 üzenetére
Nem az számít hogy mit adsz oda hanem azt, hogy hogyan
Nem is hiszek abban, hogy konkrétan egy ajándék amivel az ilyen dolgokat előrébb lehet vinni.
De mindegy úgyis off bármi ezzel kapcsolatos dolog, bár maga a téma kifejezetten érdekes, szerteágazó és részben megfejthetetlen -
dudika10
veterán
válasz
Semmi baj az ajándékkal, ha tudja értékelni a leányzó. De mi nem ismerjük, így ezt Neked kell tudni.
De nincs értelme túlzottan sokat költeni, mert egy idő után a pénzedért kapott plusz hatványozottan csökken.Egy komoly fejhallgató igényel egy komoly fejhallgatóerősítő-DAC kombót is, nem biztos, hoogy tudja annyira értékelni, hogy elfogadja a plusz doboz(oka)t, úgy viszont a fejhallgatók nagy részét nem érdemes megvenni, mert csak árnyékuk lesznek önmaguknak.
(#31679) Ba cy lus: azt, hogy egy ilyen drága ajándékra hogy reagál, azt mi nem tudhatjuk, csak a kérdező.
Ha a Te logikádat követnénk, akkor senki nem kérné meg senki kezét, mert ki tudja hogy reagál rá...(#31677) baluka26:ó a jó kis teljes indukció...
Nagyszerű, mostmár átmentünk nőügyekből matematikai módszerekbe...(#31685) Ákos97: ahogy már írtam neked, néha jobb, ha csöndben maradsz.
-
baluka26
veterán
válasz
n lányra igaz, hogy az ékszereket, szép/aranyos dolgokat jobban szeretik, mint akármilyen műszaki dolgokat. n+1-re bebizonyosodott már, hogy ez igaz, szóval minden lányra igaz
De Te tudod. Én ennó egy 10ks Xears vettem barátnőmnek. Mondjuk én nem keresek jól, mert egyetemezek
-
Ákos97
aktív tag
Teljesen igazad van.
eglesas: Szerintem vegyél neki olyan cuki kis Skullcandy-t, ha már a kinézet az elsődleges ,a hangja úgysem fogja érdekelni őt.
Schawo jól mondja, nem így kell elkápráztatni egy lányt/nőt.(mert én 14 évesen annyira tudom)
Szerk: 31670: Lehetőleg a fejhallgatós topic ne menjen át kupaktanácsba, kérlek. -
eaglesas
tag
válasz
#56474624 #31665 üzenetére
Persze ez fejhallgató fórum, de mindenesetre az utóbbi nem is fog bekövetkezni egyhamar. Én ilyen tekintetben maradi vagyok. Tehát normális esetben ez a házasság után következik be. - Attól még a kapcsolat lehet nagyon is komoly. (Nem az számít, hogy mi van mögöttünk, hanem az, hogy mi van előttünk.)
-
baluka26
veterán
válasz
eaglesas #31666 üzenetére
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
Te tényleg egy potenciális partira akarsz ennyit költeni? A szerelem vak...
Dave: Ja, én barátnőm is egyszer megkérdezte, hogy ez miért jó. Én elmondtam neki, ő meg le sem szartaNem azért, mert rossz a hallása, hanem azért, mert le se szarja.
.
Btw. a HD650 jól áll a lányoknak nagyon. Majd lövök egy sunyiképet -
Dave™
nagyúr
válasz
eaglesas #31666 üzenetére
Na de most komolyan, ő meg tudja különböztetni az 5000 Ft-ost a 300000-estől? Szerintem nem, max a doboz alapján látja, hogy egyik exkluzívabb. A hangra a legtöbben tesznek, a legtöbb nő, akit ismerek youtube-ról hallgat zenét, és nem azért, mert botfülűek, hanem mert leszarják és úgy kényelmes, meg "ott minden fent van". Szerintem elég kevés nő tud értékelni egy 50-100k-s fejest.
-
Dave™
nagyúr
A nagy ajánlások közepette most kivételesen elfelejtettétek megkérdezni, hogy miről is menne. Mert ha egy cuki fehér ipodról, akkor ki is esett a lista 90%-a. Az én tippem is valami Audio-Technica, főleg a kisebb/elegánsabb darabok, ha a külső a fontosabb, az AD700 mérete miatt nem nőies, nekem eddig megijedtek tőle (a méretétől, a színével nem volt gond).
schawo: a fejhallgatót látták másodiknak, nem jött be
-
eaglesas
tag
válasz
baluka26 #31655 üzenetére
Olyan fejhallgatót akarok neki, ami a természetéhez is illik. Erre pedig a leginkább az a jellemző, hogy soha - de soha! - nem tudtam még kiszámítani a következő lépését.
Mielőtt megsértődtök,
szeretném megköszönni a sok ötletet. Most utánanézek, hogy milyenek az általatok javasolt fejhallgatók.
-
Nertpaelg
tag
Szerintem megfelelő párosításokat kell alkotni!
Feketéhez én mindig feketét veszek. Hátközepes hajhoz meeg ... bármilyen fejhallgatót? Headbangelni úgy sem lehet egyikben sem.
-
dudika10
veterán
Lány a fiúnak: "Te most konkrétan mire gondolsz?"
Fiú a lánynak: "Konkrétan a p...ra, de hogy jön az ide?"Legalább képet töltöttél volna fel...
-
Bodz
nagyúr
Úgy látom, hogy a hangminőség másodlagos ebben a történetben. Beats Studio pink színben. Trendi, csajos a színe, meg elég drága is...
-
dudika10
veterán
válasz
baluka26 #31647 üzenetére
A T50-ből is van manufaktúr, szép rózsaszínben szolid, de nőies is egyben szerintem (nem a skullcandy-féle rózsaszín plüss...).
Kérdés, hogy ideér-e karácsonyig.
Valamint problémát okozhat az is, hogy supraaural és hordozhatónak készült eredetileg, így otthonra kényelem szempontjából semmiképp nem a legjobb választás.(#31652) eaglesas: problémát okozott, hogy értelmezzem, mire gondolsz ezzel a hozzászólással. Arra jutottam, hogy talán a rózsaszín az ami nem tetszik. De mindenféle színben lehet kérni nem csak rózsaszínben, így emiatt kár aggódni.
Ha nem erre gondoltál, akkor nem értem. -
Nem értitek, mi a problémája? Fél attól, hogy a fejéhez vágják, hogy ezt is magának vette, ajándék címén
-
Nertpaelg
tag
Duhh, fejhallgatót hallgatásra vesz az ember. Kicsit szexistának tartom, hogy egy lánynak kinézet alapján kéne választani. Persze semmi közöm hozzá, de akkor teljesen felesleges sokat költeni rá.
Szerk. K701
-
dudika10
veterán
válasz
schawo #31638 üzenetére
Minden jó valamire. Ha más nem, elrettentő példának.
Küzdök itt, hogy ne vegyen csicsás szart, erre direkt megnehezíted a dolgom...
(#31644) Nertpaelg: miért ne lehetne egy használati tárgy "ékszer" is egyben?
Ez nem szexista, nálam is fontos szempont, hogy a szemem is jó barátságban legyen azzal, amit egész nap nézek az asztalon. -
PR0JECTNR56
addikt
Ilyenkor azért sajnálom, hogy nem születtem lánynak, pazar ez a lila bolyhosgyapjasplüss borítás.
-
contaxg
veterán
válasz
fi:zi'k #31631 üzenetére
Bocs, hogy beleszólok, de az AD700 nem való apórcska buksikra. Lecsúszik a lányoknak a fejéről. De pl a Beyer DT sorozatából a finom plüspárnások (770,880,990) vannak olyan kényelmesek, mint az Audio-technica AD sorozat (ha nem kényelmesebbek), és nagyon szeretik a lányok!
A Manufaktur sorozat nem szerepel a honi árlistában, de rá fogok kérdezni az illetékesnél.
Szolgálati közlemény!
Ma a halálomon vagyok (Jön a meleg!), de holnap már remélem tudok számlázni, postázni. -
baluka26
veterán
ATHESW9?
-
dudika10
veterán
válasz
eaglesas #31629 üzenetére
300 Euro a Beyerdynamic manufaktur fejese (DT880 vagy DT990), amiket tetszőleges színekben választhatsz...
Más nem jut nagyon eszembe, mert van egy elterjedt forma, és egy konzervatív általában fekete/szürke színvilág.schawo: ha elkeni a sminket zenehallgatás közben véletlenül, akkor le lehessen könnyen pucolni.
-
eaglesas
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek felhallgató vásárláshoz:
A legfontosabb, hogy olyan fejhallgató kellene, amiről látszik, hogy lánynak - 21 éves lánynak - való.
Zenehallgatáshoz, szobában.
Az ár nem érdekes, de kb. 50-100 EFt körül gondoltam (lehet drágább is).
Azt, hogy zárt vagy nyitott - ehhez nem értek.
Gondolom, a vezetékesek sokkal jobbak - nekem van egy Philips vezeték nélküli, de bajok vannak vele. Persze tulajdonképpen a vezeték nélküli sokkal jobb lenne.
Az első az, hogy lánynak való legyen.
-
Nálam kötött ki végül Bodz Beyerdynamic DT440-e. Eddig nagyon jók a benyomások.
Azt hiszem valami ilyesmit kerestem a K500 mellé. Megvannak a magasok, a mélye nagyon tetszik, kicsit kiemel, de nem vészes, és szerintem nagyon szép részletes. Bár a részletesség összességében is meglepően jó. Középen van néha egy kis hiányérzet, főleg az alsóbb tartományban. Jó kis rockzenés fejes. Ha a Grado a zúzós fajta, akkor ez a "szalonrocker".Ezt főleg a szép mélyek mondatják velem, mondjuk most csak emlékezetből tudom összevetni az SR225-tel. Viszont ezzel klasszikus zenét is képes voltam hallgatni, annak ellenére, hogy ott a K500 a No1. A kényelme kicsit ellentmondásos. Nagyon jól állítgatható, de a szórítóereje hosszútávon nekem sok, és egy kicsit lehetne nagyobb helye a fülnek. Próbáltam Presenterrel és Canamp klónnal is, de végül a legjobban közvetlenül a DACPortról tetszett. Részletesebb, és úgy tűnt, hogy nem igényel a DACPortnál komolyabb erősítést. (Nem úgy, mint a K500.)
Szerintem abszolút megéri az árát, minőségi, szép hangú, és elég univerzális fejes. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
schawo #31622 üzenetére
Semmi extrát, ennyiért ez is korrekt mint azt a #31616-ban is írtam.
Szeretek rajzolgatni is, és a HD660/DT770-ben formatervében láttam egy kis fantáziát, amivel fel lehetne dobni vagy másképp lehetne csinálni a már említett és általam kifogásolt részeket.fi:zi'k: Esetleg Superlux HD 661 várható érkezéséről már van valami hír? Már nagyon várom.
-
válasz
PR0JECTNR56 #31621 üzenetére
Tízenezerért mit vársz? 50-ért Beyernek megfelelt. Sőt, a Sennheiser HD25 50-ért még ennél is egyszerűbb megoldást alkalmaz. De mit sem számít, mindkettőt viszik, mint a cukrot.
-
PR0JECTNR56
addikt
Kicsúsztam az időlimitből. Nem is a funkcionalitását kifogásolom, hanem a megjelenését, de mint tudjuk nem nézni kell, hanem hallgatni.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #31618 üzenetére
Persze, hogy el van. Sőt az jobb mint egy alaplapi.
Mi is a problémád pontosan?
Pedig jó. Ráadásul elég régóta használják. -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #31616 üzenetére
Ilyen alapon minden alá kell rendes DAC és AMP hogy meghajtsa.
A 668B még pont elvan külön erősítés nélkül."earcup tartó füleket" - Ez alatt pontosan mit is értesz?
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
GU-81M #31607 üzenetére
Persze nem is bűnrondák a fülesek, de az a smooth érzés kell még az anyaghasználathoz, meg apróbb igazítás a formaterven (HD 660-on a fejpánt és earcup tartó füleket kellene módosítani (mondjuk azt azért nekem sem szabad elfelejteni, hogy ennyiért ez még így is korrekt, meg ez már az én ízlésemet tükrözi).
A technikai specek nagy része meg tényleg felejthető, az ellenállásra mondjuk érdemes figyelni, hogy mégis mivel tudod majd hajtani a leendő fülest.Hooper:Superlux 668B jó lehet, de alá már érdemes valamilyen hangkártya/erősítő/akármi ami meghajtja, meg az sem rossz dolog ha el tudsz steppelni fi:zi'k-hez hallgatózni.
-
törölt tag
Igazából ez a lézer egy "hamvaiból feltámasztott" darab. Azaz egyszer már vettem bele lézert ehelyett, de sajnos valami utángyártott vacak lehetett, mivel kb fél év után gyengébb lett, mint ami előtte benne volt. Így visszakerült a régi.
Nem merem állítgatni, örülök, hogy úgy-ahogy viszi a cd-ket. Időnként kattog, ugrik egyet, de sok lemezt meg képes végigvinni hiba nélkül. Azért nem árt pihentetni néha.
Sajnos ebbe már nem lehet (nem utángyártott) lézert venni, ahogy sok régi cd-lejátszóba sem. Ráadásul ez még igencsak ritka darab is.(#31611) schawo:
Nem is tudom, talán Beyernél láttam, hogy az olcsóbbra jobb torzítási adatot adtak meg, mint a prémiumkategóriásra. Itt látszik, mennyire más a megcélzott réteg.
-
Hooper
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #31574 üzenetére
668B?
-
GU-81M
tag
válasz
bigmasterg #31609 üzenetére
Mindegynek mindegy, de azért elvárnám, hogy ha az ember ennyi pénz áldoz egy fülesre, akkor ne próbálják hülyíteni...
Oké, lehet túlzóak az elvárásaim.
-
GU-81M
tag
válasz
PR0JECTNR56 #31602 üzenetére
Kinézettel nincs is bajom, mert a HD660 nekem rohadtul tetszik, sőt a HD668b is nagyon jól néz ki....
A Shure SRH440-nél láttam, hogy 10 Hz a minimum. Ez mégis mennyire valós adat? Gondolom semennyire. Mert, hogy azt nem halljuk az tuti, de mégis milyen torzítással adja le a 10 Hz-et? -
KMT
addikt
válasz
bigmasterg #31603 üzenetére
Apám...
Stax. -
Ákos97
aktív tag
Üdv!
Már összesen 20 órát ment a burn-in a DT880-ammal(+sok zenehallgatás), és először én sem hittem el, valami sokkoló változáson esett keresztül , persze abszolút pozitív irányba.
A közép annyira megnyílt, hogy tiszta középorientált lett a fejesem, gyönyörű, telt, dús.
A mély is kezd alakulni, már nem annyira húzódik rá a zenére, alig hallhatóan szinte. -
dudika10
veterán
válasz
GU-81M #31599 üzenetére
Amíg van lehetőség meghallgatásra, addig nagyon mellé nem tudsz nyúlni. Ha nem tetszik nem veszed meg és kész. De egy márkát elítélni azért, mert nem ismered, azt nem szabad.
Hogy a saját példámat hozzam fel: fél éve kb vettem egy pár monitor hangfalat. Nem neves, kínai cég, blablabla... de a fülemre hagyatkoztam.
Aktív témák
Hirdetés
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 8 mag i9 / 6 mag i7, 32/512GB, 4GB Radeon - garancia ( 4442)
- Macbook Pro 15" - 2017 gyártás, 4 mag i7, 16/512, 4GB Radeon - garancia ( 97)
- Macbook Pro 13" - 2018, 16GB RAM, i7/i5, 512/256GB SSD, touchbar - garancia
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest