Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Aktív témák
-
schawo
titán
válasz
gyenesmartin
üzenetére
Ennek is feszes, de mennyiségében kevesebb, mint a Superluxnak.
-
-
schawo
titán
válasz
bigmasterg
üzenetére
Igen, a mély mennyisége inkább egy tulajdonság, jellemző, nem pedig zavaró tényező. Mivel elég gyors, hagyja érvényesülni a közepét nem zavarosodik be komolyabban.
Igazából én a közepével, annak a hangzásvilágával nem vagyok tökéletesen elégedett.
A kényelem meg olyan amilyen, a középkorban a spanyolcsizmához is hozzászoktak, ha muszáj volt.

-
bigmasterg
addikt
válasz
schawo
üzenetére
Nálam is sok egy kicsit.

Legelőször nem éppen neki való zenével (klasszikus, hangszeres, komoly felé húzó, k1k alá való zenékkel).
De ha szokja egy kicsit az ember, akkor populárisabb zenékkel élvezetesen tud szólni.
Csak bírnám 20-25 percnél tovább a fejemen tartani (kényelemre kb. mint a grado volt). Idővel tuti alakul a dolog, eleinte az srh440 is nagyon kényelmetlen volt nekem.
Érdekes, hogy ismerős kényelem miatt nem bírja pár percnél tovább a 440et, a hd25öt pedig simán hallgatta fél óráig és akkor sem volt neki kényelmetlen.Szóval "nagyonelektromos" zenéhez jó ez a hd25, csak utána a hd800nak is kevésnek tűnik a mélye. Persze 10-15perc alatt teljesen visszaáll a fülem rá...
-
M.Eriksen
tag
válasz
Deadzone41
üzenetére
Azokon kívül gondoltam,van-e még más opció?
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Pantok
üzenetére
Nem hiszem. Úgy tűnik ez ilyen, mert más is panaszkodott rá.
Nekem ugyan még nem volt tapasztalatom komoly headsettel, de én nem éreztem problémásnak a mikrofont. Egyedül nagyobb érzékenységét vártam volna.#30490
Más is panaszkodott sajnos. Nem lehet, hogy a 120 Ohm-os impedancia miatt van?#30491
Aki most visszaadta "kivizsgálásra", használta a boostot. Attól csak zajos lett a "vonal". -
M.Eriksen
tag
Sziasztok!
15-20k-ig milyen zárt fülest ajánlanátok funky,pop,kis komoly zene és filmes fel használáshoz?
-
Pantok
aktív tag
HMD660-as tulajok milyen véleménnyel vannak a mikrofonrol?
Ma átvett darabom eszméletlen érzéketlen és halk, gyakorlatilag használhatatlan, pont kifogtam egy hibás példányt? -
SunSoul
tag
válasz
dany27
üzenetére
Szerintem a fent említett típusoknak is érdemes első körben utána nézni. Az hogy a nagy nevű gyártók legtöbb olcsó típusa a pénzszerzésről szól nem nagy újdonság. Azért itt is van pár típus ami megéri az árát. Ilyen a PX100 vagy a K420.
Kipróbálás nélkül viszont bármilyen erősen ajánlott fülessel is mellé lehet nyúlni, ha pont neked valamiért nem felel meg. -
schawo
titán
Baluka HD25-jét hallgatom. Kicsit soknak találom a mélytartományt, ami azért legalább elég gyors, nem pedig egy massza, a közép nem kiemelkedő, de egy erős átlagot hoz, a magasak szépek. A füles elég jó, de azért nem leszünk nagy barátok.

-
Zeze94
tag
Hello!
Egy haveromnak kéne fejes... ő magának ezt nézte ki, de kikérte a véleményem:[link]
Amúgy utcára, buszra kéne neki főleg, technora és alternatív rockra. Túl nagy összeget nem szeretne rászánni, max 25EUR(7600Ft), lehetőleg zártat szeretne. A párnák típusa neki mindegy, és vezetékes legyen.
Amúgy ha fontos, akkor valszeg 1 iPod Shuffle 1Gről lesz hallgatva(mondjuk ez nembiztos
)
Mit tudnátok ajánlani esetleg még? Ha valamit kihagytam volna, akkor szóljatok
Előre is köszi! -
Cs_Laci
senior tag
-
dany27
őstag
üdv
15k-ig milyen fejhallgatót érdemes venni AKG illetve Sennnheiser moddeljei közül?
Előre is köszi!
-
noooname
csendes tag
Sziasztok, játékra, filmezésre, zenehallgatása keresnék egy vezetékes headsetet, kb. 20e Ft-ig, itthoni használatra. A fontos az lenne, hogy ne nyomja a fülem pár óra hordás után, ill. hogy a mikrofonja jó minőségű legyen, és persze szóljon szépen, dehát ez alap
. Előreláthatólag lesz hozzá egy Xonar DG-m.Előre is köszönöm a válaszokat,
noooname -
Lacika79
tag
válasz
contaxg
üzenetére
Én nyúzok egy ilyet, több mint 1 éve.

Igazából diszkózáshoz használtam, arra tökéletesen megfelelt. Szinte semmi zaj nem szűrődik be és ki. Itt kint csak metrózáshoz, buszozáshoz használom. Hosszú távon roppant kényelmetlen, nagyon szoros, merev, kemény,nyikorgó. Persze ezt az én nagy fejem miatt mondom, lehet kis szobacirkáló embereknek kényelmes lehet.
Egy kifejezetten jó DJ fülesnek tartom, az adott célra teljesen megfelelő hangzással. Kellemes csalódás volt, amikor először hallgattam. Elektronikus zenékhez és a mai modern töltelék pitbull és társai szutykokhoz tökéletes.
Kkrisinek ment az üzenet, csak nemrég keltem fel, és még vak vagyok

-
kkrisi
senior tag
Shure SRH750DJ ?
-
nagyúr
Thomanntól esetleg akar még vki rendelni?
-
contaxg
veterán
válasz
kkrisi
üzenetére
ez nem csak kifejezetten zenére van
Nos... ez kimondottan nem zenére vanHallgass meg egy Koss ProDJ100-at!
DJ füles és nagyjából a Te ársávodban van és az valóban zenére való.
Ugyan nem ilyen csini, de a Shure 440 is elég jó füles az áráért. -
kkrisi
senior tag
Sziasztok!
Azt akarom kérdezni, hogy durván van kőkemény 20.000 magyar forintom, és ebből szeretnék egy minőségi fejhallgatót! Igazából kifejezetten csak zenére gondoltam (Dj-s fejhallgatók ilyen árban nincsenek szvsz) ki is néztem ezt : teelseries siberia neckband headset Ez nekem nagyon tetszik, tudom ez nem csak kifejezetten zenére van, de ezt volt szerencsém meghallgatni, telefonról szólt, de iszonyú szép hangok jöttek ki belőle!
De várom a kritikákat róla, és a többi fülest amit ajánlanot!
Köszi
-
sz_abika
addikt
Hello!
Karácsonyi tippet szeretnék kérni.
Futáshoz kellene wireless fejhallgató, de lehetőleg az a fajta amit a fülre kell akasztani. Tehát a kisebb féle fejhallgató. Lakásban, futópad miatt, úgyhogy a nagy adó nem akadály. Semmiképpen nem szeretnék kábellel bohóckodni. A két szoba egymás fölött van ( egyiknél van a gép, másikban a futópad) így egy 3-4m távot kellene a jelnek legyűrnie, egy falon át.
Mit tudnátok ajánlani? Ár szegmensre nem tudok mit mondani, 10-15kba belefér az elképzelésem?
-
Seep
senior tag
Shure 840 megrendelve az amazon.com-rol.

-
schawo
titán
válasz
krichd1
üzenetére
Egy Fostex Multitrack recorderről és egy valamilyen sokkimenetes erősítőről szólt. Mondjuk úgy röviden, hogy egy kalap szar volt az erősítés.
A Presi főleg a legtöbbet a mély tartományon javíthat, valószínűleg feszesebbé teszi, de a teljes tartományon sok javulást hozna.
-
krichd1
addikt
-
krichd1
addikt
válasz
schawo
üzenetére
Milyen forrásról hallgattad ? Nekem Creative X-Fi HD USB-m van aminek a fejhallgató erősítő része nem tudom mennyire számít jónak, milyen kategóriába sorolható, csak annyit saját tapasztalatbó hogy az alaplapi Realtek chipnél jobban szól, és nincs alapzaja. Ez a Presenter például amit contaxg ajánlott, hogy hallgassam meg vele, mennyivel számít jobbnak hogy esetleg érdemes lenne vadászni egy ilyenre, illetve mennyit javítana a hangján mert elvileg ez nem egy nehezen hajtható füles ? Egyébként tényleg elég korrekt füles az M50, az előző fejhallgatóimhoz képest jó hangja van, csak egyetlen "probléma" van, hogy van egy pár elég pontos, részletes hangú, kis zárt, saját készítésű dobozom, aminek nagyon szeretem a hangját (persze messze van a "high-end"-től), és amikor felteszem a fejhallgatót, mintha visszalépnék hangminőségben. Legalább most már csak kicsit, nem pedig hatalmasat, mint eddig
. -
mzso
veterán
Hi!
Egy kicsit tovább nézegettem. A K 77 kezd unszimpatikussá válni. Bár konkrétan senki nem jellemezte itt az árgépen valaki műanyag hangúnak jellemezte, meg valaki mintha közép hiányosnak nevezte volna. (A parmamétereim továbbra is zárt, semleges, ~15k)
Az első HSZ alapján a HD660 szimpatikus. Csak egy valami nagyon nem tetszik mégpedig a gyűrött műbőr ami túlságosan hasonlít a jelenlegi panasonicoméra, ami ugye 70%-ban már lefoszlott...Páran emlegették az SRH240-at az hogy viszonyul? (Bár dizájnban kevéssé jön be merev és két madzagos)
Esetleg más (jobb) ajánlat?
-
contaxg
veterán
válasz
krichd1
üzenetére
Valószínűleg az X-FI-d minden hibáját hirtelen eléd tárta az új fejhallgató. Bár Schawo éppen tegnap írta, hogy neki is soknak tűnt az M50 basszusa (az SRH840 volt a viszonyítási alap). Próbáld valahol meghallgatni egy jobb erősítővel (Presenter?) és egy melegebb, de nem maszatolós hangú DAC párossal.
-
krichd1
addikt
válasz
greenmukk
üzenetére
Helo!
Megkaptam az ATH-M50-et, ezért ahogy ígértem leírom a tapasztalataimat így olyan 8-10 óra hallgatózás után. Először is, ez eddigi legjobb fejhallgatóm (eddig volt Superlux 668B, AKG K512, egy Sony és egy Philips fejhallgatóm, az utóbbiaknak már a típusát sem tudom), összességében eddig tetszik a hangja, de azért számomra ez sem az "igazi". A hangja az eddigi fejhallgatóimhoz képest ennek van leginkább "lineáris" hangja, bár a basszus kicsit sok, de erről részletesebben később. A kényelmével semmi gondom, talán a szorítóereje picit nagyobb a kelleténél, de sok óra után sem zavaró számomra. A fejes jól szigeteli a külső zajokat, minőségileg is igényes, robosztus darab, így 1,5 évesen semmi nyoma a kopásnak, a fejpárnája sem az a nagyon izzasztó műbőr bár azért egy velúr párnával biztos jobb lenne, de így sem izzasztó (legalábbis ebben az évszakban, nyáron lehet más a helyzet), még annyi hátrány hogy a hajamat lelapítja
.
A hangját illetve ez az első elviselhető hangú fejhallgatóm, végre nincs torz doboz hangja (AKG K512), és nincsenek szúrós, éles, elvékonyított hangú, koncerteken túlvezérelt piezo tölcsér magassugárzó szerű, idegesítő magas hangjai mint a 668B-nek, hanem olyan szép csilingelő, elég részletes, kevésbé sziszegős hangja van. Az újabb felvételeknél azért észrevehető egy kis vékonyodás, de az nem feltétlen a fejes hibája, nekem a magas hangjai tetszenek legjobban. A közép hangok mennyiségben rendben vannak, de lehetne tisztább, részletesebb, illetve elkélne egy kicsivel több tér, pontosabb, élethűbb ének hangok, olyan tompának érzem általában. A mély hangból több van a kelleténél, bár ez elektronikus zenénél inkább előny, elő hangszeres zenénél hátrány. Bár nem is a basszus mennyiségével vannak gondjaim, hanem inkább a minőségével, vhogy olyan maszatos, kissé pontatlan, gyorsabb ritmusú zenénél lassú, rockhoz túl lágy, lassúbb kellemesebb zenéknél pedig tolakodó. Olyan "hifis" hangzása van, nem pedig "studio monitor", talán így tudnám röviden összefoglalni, hosszú távon hallgatható, kellemes, meleg hangzása van, a fentebb leírt hiányosságokkal. Azt még megemlíteném, hogy egy X-Fi HD USB-vel hajtom a fejhallgatót ami nem tudom mennyire hozza ki a fejes valódi tudását, ezért a fent leírtakat eszerint értelmezze mindenki, meg persze a saját ízlés. Egyenlőre ennyi, majd hosszabb ismerkedés után leírom még az észrevételeimet, ha valakit érdekel. A hibái ellenére tetszik a hangja, egy darabig megtartom, az utódot meg majd........talán Beyerdynamic T1 rendes erősítővel vagy vmi hasonló nem tudom, persze csak ha lesz rá pénzem.
-
Dave™
nagyúr
Nincs valakinek eladó AT csavaros 3,5-ös -> 6,3-as jack átalakítója? Mindig át kell rakni, amikor cserélgetem, az AD700-hoz nem volt sajnos. Sima van nekem is, de az nem az igazi.
-
AMD_ok
őstag
válasz
Deadzone41
üzenetére
Miért? olyanokat kérdeznék,akinek ez van, hátha tudnak nekem egy kis támpontot adni
Játékra lenne, ha ez a lényeg
-
AMD_ok
őstag
-
törölt tag
válasz
contaxg
üzenetére
Nézd, én ha már megrendeltem valamit, nem szeretek visszatáncikálni. Így már persze más a helyzet, hogy ezt csinálták velem, mert most pontosan ezt fogom tenni, ugyanis találtam helyben, ráadásul 2000 Ft-tal olcsóbban.
(#30432) greenmukk:
Érdekes, én is nemrég voltam ott, és nem láttam dt770-est, biztosan emlékeznék rá. De az AKG K601-es sem volt kitéve. Dobozban volt becsomagolva, aztán annyi.

-
greenmukk
tag
Ma betévedtem a westendben a media marktba. Gondoltam körülnézek csak úgy, erre belefutottam egy beyerdynamic dt770-be meg egy 660-bA
asszem. Megmondom őszintén nem emlékszem a pontos típusra és lehet hogy marhaságot írok. Na mind1 az a lényeg, hogy kibaszottul szerelmes lettem mindkettőbe. Barátnőmmel voltam,de amikor fölvettem a 770est
megszűnt minden,annyira elvarázsolt hogy az nem igaz. Hétvégén elvileg megyek cipőt venni,majd benézek még egyszer és akkor megjegyzem a pontos típust. nekem kell egy olyan,vagy egy hasonló kaliberű 
-
loofi
csendes tag
Hello!
Skullcandy tudom, hogy nem a legjobb márka, de ha jó áron tudok szerezni (kb féláron), akkor egy eredetileg 20 ezres típus jobb, mint más eredetileg ~10k-s fejhallgatók?
Főleg filmnézéshez. -
katonam
tag
válasz
üzenetére
egy "nem emlékszem" erősítő = Kanyamp
Ha az akkori találkozón valóban Canamp-ról hallgattátok az AD700-at, akkor nem csodálkozom, hogy miért nem jön be sok fórumozónak, akik csak rövid időre próbálták; és miért van nagy eltérés a véleményben azzal a 3-4 fórumozóval akik hosszabb távon nagy megelégedéssel hallgattak/hallgatnak AD700-at.
Ugyanis : az AD700-hoz szerintem sokkal jobban illik egy Presenter, mint a Canamp, pont nálad figyeltem fel erre. -
kpetyke
tag
Sziasztok!
Új fejhallgató vásárlásán töröm a fejem, és a segítségeteket szeretném kérni.
főleg metál, és hardcore kedvelő vagyok de a klasszikus zenét sem vetem meg.pénzügyileg most kicsit le vagyok égve így több árkategóriába (-10k, 10-15k, 15-20k) is szeretném a segítségeteket kérni, (max spórolok
) -
törölt tag
Tudtam, hogy az ütődött eladó elbarmolja a megrendelést. Telefonon megrendeltem, azt mondta, hétfőre itt lesz. Most meg ilyet mond, hogy nem rendeltem meg, mert külön regisztrálni kellett volna, és webshopban megrendelni. De azt már valahogy elfelejtette közölni a hülye barma. Most már azért se ott veszem. Miért nem tudnak soha flottul menni a dolgok?!

-
x_o_n
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
félre értelmezte a kommented mert ugy tünik mintha magadnak válaszoltál volna...
-
KMT
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Áhh...

"bajnokpityu válasza bajnokpityu (#30410) üzenetére"
-
KMT
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Sikerült végül meggyőznöd magad?

-
contaxg
veterán
Felkerült a Facebookra egy jópofa okos ábra az Audio-technika fejhallgatókról. Hamár tegnap ennyit beszéltünk róluk...

-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu
üzenetére
"egy jó fülesen akármilyen zenét hallgatsz,élvezetet ad."
tanulj már meg értemezni. ez erre és egyéb topicokra is igaz. -
x_o_n
veterán
szia
ha megfizethető árban akarsz jó fülest akkor ezt próbáld ki:
Panasonic RP-HTF295E-K
10-12k ról rengeteg helyen le van akciózva 5400 pld a vizesboltban.
bejáratás óta eszméletlen szépen szól...
elöször egy sennheiser 201,philips,pioneert 5-8k köztieket próbáltam ki de ez lemosta mindet... -
schawo
titán
Már hetek óta nem volt rajtam a Shure SRH840. Ma este a hifishow után újra feltettem, hátha csalódok benne. Hát nem, ez még most, minden után is k...a jó. Szerintem jobb, nem is kicsit, mint az M50, pedig az M50-t hallgatva azt hittem, hogy hasonlók.
-
noooname
csendes tag
Sziasztok, játékra, filmezésre, néha zenehallgatásra keresek valami headsetet. Múltkor olvasgattam egy kicsit a topikot, erre sajnos most nincs időm, ezért csak leírom ami azóta foglalkoztat. A Roccat Kave-et láttam, sokan ajánlották, ez szimpatikus is, de nemtudom megfelelne-e. Olyan headset kellene, aminek jó minőségű mikrofonja van és nem kezdi nyomni a fülem mondjuk 3 óra után
, illetve szép a hangzása. (Lehet körülírtam a tökéletes headsetet amit mindenki akar, de nem létezik, azért hátha van vmi, közel hozzá
).
Ha tudtok bármi jót/rosszat mondani a Kave-ről, vagy mást/jobbat ajánlani ebben az árkategóriában, azt megköszönöm
.
Illetve még egy fontos kérdés, az ilyesmi headsetekhez milyen hanggártyát ajánlanátok? (Xonar vmi?).Előre is köszi a válaszokat,
Üdvözlettel,
noooname -
törölt tag
válasz
contaxg
üzenetére
Sajnos Linnéknek igaza van. Egy jó futómű csodát tesz még egy olcsóbb hangszedővel is!
Szerintem meg inkább az van, hogy szarból nem lehet várat építeni.

Az AN IQ1 egy teljesen más kategóriás MM, én is szerettem volna olyat, az tényleg igényli a jobb futóművet, és hallani is. Egy Ortofon F(F)15 minden futóműben csim-bum cirkuszolni fog. Az ember jobban jár, ha inkább nekiáll a kapacitásokkal szarakodni. De még jobb, ha vesz egy hangszedőnek nevezhető terméket.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pont őt gyűlölöm a legjobbain a ma divatos előadók közül.

, illetve szép a hangzása. (Lehet körülírtam a tökéletes headsetet amit mindenki akar, de nem létezik, azért hátha van vmi, közel hozzá