- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
válasz
zoo8800 #31100 üzenetére
en azert nem csereltem anno 1 ho utan 15 fok volt meg napokig, azt nem aakartam a jo telit gyilkolni, nyaribol van eleg...
ha vkinek kell 13 as telim van 2 felnistul (mazda-e) ocsoert
meg 16 os nyari is 1 evet meg elmegy
(nincs felni)
neduddki eleg meggyozo a videjo! nem gondoltam volna h enyit szamit
-
Varoz
addikt
válasz
zoo8800 #31072 üzenetére
+1
Nem ezen fog múlni. Nem kell rögtön fejbe lőni a nyári gumival közlekedőt. Csak nyárival nem úgy kell menni, mint a télivel, ennyi. Nem a világ vége.
Nem azt mondom, hogy ne vegyen senki téli gumit, de itt most nem is ez a kérdés.
Na mindegy ez az én véleményem, kész.Ja és amiről ti beszéltek tükör jégről, azon a téli sem ér kalap sz.rt se, szóval megint csak bukott a logika. Aki nem tud ilyenkor közlekedni az ne menjen ki az útra és kész.
-
Integra
titán
válasz
zoo8800 #30723 üzenetére
valszeg én agyok előítéletes akkor
oda kell menni és megnézni, kipróbálni.
egy komoly állapotú autónál nem fogsz ilyen adalékokkal találkozni, max minőségi profi olajat fog említeni, a tulaj büszke rá, hogy nincsen ilyenekre szüksége, legtöbb esetben gari a patika mechanikára. szóval fenntartásokkal kezelni az ilyeneket mindig. én biztos átlapozom ezen a hirdetésen és a telefont sem emelem fel. de ez csak én vagyok. -
Integra
titán
válasz
zoo8800 #30682 üzenetére
na nézzük.
ez egy 7gen modellfrissítés előtti autó. 2003-as 160k km.
szanaszéjjel van karbonfóliázva (lol), oldalt is hiányoznak a matricák, a felniből a kupak hiányzik, mi ez? valami bontószökevény kikupálva hogy rásózzák valami balekra? továbbá metabond? minek? egy gondozott honda motorba nem kell semmilyen parasztvakító tuning..
7gen ctr-ből csak modellfrissítés utánit. és gyári állapotút. ez egyik kritériumnak sem felel meg. igaz 3 milla alatt valszeg nem is kapod meg. -
whitezo88
nagyúr
válasz
zoo8800 #30700 üzenetére
104 ezer? inkább 204... mobilén páréves BMW-k is vannak 200+ ezerrel, és itthon is azért hajtják ezeket. csak ugye itthon az emberek félnek a km-től. Sok taxiban simán van 600 ezer is, mégis mennek. Igaz azok inkább pápaszemes mercivel mennek. Annak a kasznija előbb rohad szét, mint a motorja.
Én 99-es osztrák 318i-t vezetek, 215 ezerrel vettem aug-ban, de az is necces volt, de legalább nem a 180 ezres sablonkm-nél volt
-
Zewa
senior tag
válasz
zoo8800 #30700 üzenetére
Jó autók ezek a Bimmerek, csinosak kívülről és viszonylag magas a presztízs értéke. Ez a trió szépen húzza fel az árakat. A jót - olcsón, nem drágán páros csak 1-2 kivételes esetben lehetséges.
TájpR 2gurigáért igen jó vétel lehet, bravúros futómű, 200ló, 1200kg. Amennyiben azt megveszed, zicher hogy nem fogod megbánni.
ps.: Szeretem a BMW-ket de városba nem vennék 6 hengeres benzinest. Ott azért szereti a naftát.
-
Zewa
senior tag
válasz
zoo8800 #30682 üzenetére
Csak nem szemezel vele, a Puttyo helyett?!
2milla nem is sok érte, bár én inkább ez az irány felé orientálódnék.
-
hdman
őstag
válasz
zoo8800 #30162 üzenetére
Öööö, kikerülném/megelőzném ha nem csinálna sort, nem lennék a sorban a 10., és nem jönnének folyamatosan szembe...
Többiek: Én is 60-70/110zel megyek, nem is az zavar, ha valaki betartja, hanem az, ha a megengedett alatt 20-30cal megy, és nem veszi észre/nem akarja észrevenni...
-
-
neduddki
nagyúr
válasz
zoo8800 #26899 üzenetére
HI!
nem a nrmal haszal fogja kinyir ni ezeket elso korben, hanem az esznelkuli amire ezek az autokkepesek: hideg olaj hajtas, utana egybol leallitas prsze ez nem a motor hibbaj, de hat a felhasznalto az esekbol a hejzetekbol ki kell/ene/ zarni
en miondenesetre varom, hogy mi sul ki a rono 1.6os urdizlebol isudv
neduddki
-
8th
addikt
válasz
zoo8800 #26739 üzenetére
Oké de akkor tiltsuk be a benzineseket is. Azok meg Toluol-t fosnak a pofánkba. Igaz azt kiharcolta az autóipari lobbi, hogy egy gépjármű Toluol kibocsájtását ne mérjék...
Toluol: A természetbe egyrészt a motorhajtóanyagok párolgásával kerül, ipari hulladékokkal (pl. festékek), kisebb mennyiségben ipari szennyvízzel. A talajba elsősorban üzemanyagtartályok szivárgása révén jut. Gőzének belélegzése szédülést, tüdőkárosodást, idegrendszeri károsodást okoz. Teratogén hatású, magzatkárosodást okoz. Irritálja a bőrt és a szemet. Gyerekeknek nagyobb veszélyt jelent, mint a felnőtteknek, egyrészt mert a gyerekek testsúly kilogrammra számítva több levegőt lélegeznek be, másrészt mert a toluol nagy fajsúlya miatt a földhöz közeli rétegben feldúsul. Mérgező és mutagén. Máj és vesekárosodást okoz. Csökken a vérben a vörös vértestek száma. Magzati károsodást is felléphet. [link]
Dízel? Benzin? Igazából ganz egal. Szar ez is az is. szerintem járjon mindenki biciklivel parafadugóval a seggében akkor kevesebb mérges gáz jut a levegőbe. Aki pedig a dugó ellenére közterületen fingani merészel azt végezzék ki!
-
-
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
zoo8800 #25282 üzenetére
Mindenkinek a szíve joga mit hogy használ, szvsz abban semmi kivetnivaló sincs, ha kihasználom a motor által nyújtott lehetőségeket. Jobban árt az amikor az Vip Car 15W40en töltögetik bele 25ezrenként
Mondjuk lehet én vagyok a kivétel, de én nem hazudozok, eddig bármit adtam el, én megmondtam róla hogy mi a helyzet. És olyan árban adtam. Én az a fajta vagyok, ha egy átlagosan ~1millába kerülő autót árulnak 650ért, és látom rajta hogy ez meg az baja van, nem fordítok hátat, hiszen erre számítottam. Ettől függetlenül viszont azért van igazság abban amit írsz, néha rám is jön, hogy nem kéne bántani, olyankor visszafogom magam.
-
Balupapa
senior tag
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
zoo8800 #23251 üzenetére
Ennyi. De van aki ezt nem érti/értékeli. Minden esetre a cikkben elég jól megfogalamazzák, hogy:"Ha netán eszükbe jutna bármilyen erős kompaktot felhozni ellenpéldaként, akkor elég két-három kormánymozdulat és rájövünk, hogy a családi autóból lett erős kompakt és az eleve sportautóként tervezett és épített élményautó génállománya éppen csak annyiban különbözik, mint a miénk a csimpánzétól. Az a kétszázaléknyi eltérés azonban éppen elég ahhoz, hogy ne a saját pöcsünkkel játsszunk a porban hanem embert juttassunk a Marsra."
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
zoo8800 #22618 üzenetére
Hát az a pici rozsda(ennél a tipusnál ennyi rozsda még a "nem rohad" kategória) csak maga a tény, hogy ez egy német taxi, teszi kizártá, az 100ezer km-es futást.
(#22620) Typhoon47:Azért egy merci belső, főleg ha oda van rá figyelve(és egy magára valamit adó taxis figyel is, plusz ez még a taxibelsős is) simán néz így ki "akármennyi" km után. De mint fentebb is írtam, német taxi 100ezerrel. Nem tudom felfogni, hogy hogy jön ki.
Viszont, ha valami oknál fogva valós, akkor iszonyat jó vétel.
-
Kornel
veterán
válasz
zoo8800 #21599 üzenetére
velem megtették 2009-ben, falu tábla után úgy álltak meg egy buszmegállóban!!!!, hogy a kanyar ívétől én még éppen nem láthattam őket, a traffi viszont pont rám látott. 10k HUF csekken, a k**** anyjukat
aki mögöttem jött, annak szerintem spóroltam 80k-t, mivel bement volna a faluba 100 körüli tempóval, ha nem fékezek a tábla előtt, sajnos későn, mert 67 lett -
dJ Peer
aktív tag
válasz
zoo8800 #21566 üzenetére
Csakhogy aug. 14.-én volt az adásvételi. Még 1 hónap sem telt el. Alig mentem vele 1500 km-t, amiből a hazaút 800 volt. Utána volt egy olajcsere.
Hidd el, hogy ennyi idő alatt nem vettem észre, hogy eszi az olajat.(#21567) Mágus2: Adsz valami linkszerűséget? És ez miért jobb?
-
neduddki
nagyúr
válasz
zoo8800 #21343 üzenetére
HI!
Igen nagyon omojjan doglenek elktromos buggal:- (
udv
neduddki
mod: Tothgera30: ne vedd sertesnek, de ikabb maragyal azojjan otonal ami gonbokbol fenntarthato, mert az kipuff viszazetezoel si ojjan agonizasban voltal amr atto is hogy otopajjra vele es kiforgatni, hat mega cseretol
-
-
törölt tag
válasz
zoo8800 #21259 üzenetére
Talán annyi, hogy ha MunezXBK tudta, hogy alacsony gumi nyomással befolyásolható a vizsgálat, akkor ezt a vizsgálatot végzőknek ugyanígy tudniuk kéne, de vagy nem is tudták, vagy nem érdekelte őket, vagy tesznek róla, hogy ne érdekelje őket.
De ami még szomorúbb, hogy kis hazánkban (nem tudom, más országokban hogyan van) elveszik tőled a forgalmit és pár óra múlva benne van a friss műszaki. Van, hogy autó sem kell hozzá.
Bocs a közbe kotyogásért.
AMD Power: Tegnap este egy pali mondta, hogy már az 5-ik rendszám csere...s ezt ő fizette. -
-
válasz
zoo8800 #21240 üzenetére
Oszt ezthogy? Ha akarom jó'főfújom, ha meg nem akkor megbukik?! Na ne mán h ilyen parasztok legyenek...
Mert a légrugó magas állásban olyan kemény mint a bikacsök. Azzal valószínűleg megbukik.
És ha én elfelejtem állítgatni és ők nem szólnak akkor megbukunk, oszt csí? Tényleg nincs külön vizsgálata?!MnezXBK: holnap felhívom a NKH helyi TSZ-elnök leszármazottjait és rákérdezek, mert ez WTF kategória....
-
-
neduddki
nagyúr
válasz
zoo8800 #20983 üzenetére
HI!
ige akit sujoos v. halalos balesetet okoz ill. sokaccora kapjak el siman, elobb utobb csak elfogynnak es nem eloskodnenk a borton ideje alalt sem, lerginkabb azokat a felelotlen barmokat utalom akik a gyerekuk/csaladjuk melle is stabilan pialnak:- (((
amugy pl fr-ben meg van engedve ~1 pohar, de ha balesetet okoz akkor sujjosbito korumenykent tekintenk ra /de aszem ez mashol is ig van/udv
neduddki
-
Kornel
veterán
válasz
zoo8800 #21004 üzenetére
Visszatérve, hogy ne csak OFF legyen:
ma kipróbáltam egy 1.2-es splash-t, és határozottan tetszett, persze a motor nem egy 1.9 tdi benne, de elég jól mozgatja a kis kocsit.
valakinek van valami ellenvetése a típussal kapcsolatban? méret nem lényeg, csak annyira, hogy kényelmesen elférjek benne, azt meg kipróbáltam, és megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest