- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
válasz
Kornel #97432 üzenetére
Orszaguton szerintem elmesz majd vele 5,5 korul is , az enyem az a baj hogy nem eleg hogy majd 1,7T meg nagy szeltolo is.
Igaz nekem mind2 kocsira aprilisba kell kotni de nekem olcsobb lett, a tipom cirka havi 600ft
persze nem szarozok mind 2 kifizetem egesz evre.
-
nesa
veterán
válasz
Kornel #97428 üzenetére
majd 4-5000km utan lesz kb pontossabb adat, mennyi az annyi, nekem most igy al.
-
Trolee
aktív tag
válasz
Kornel #97296 üzenetére
(#97296) kornelka: Én nem mondtam hogy külföldről hozzon be, azt mondtam hogy sokat hoztak már be amik amúgy is putri állapotban voltak, nem vennék behozott autót.
(#97298) roberto211: Nem fogsz, de ésszel kell közlekedni, ilyenkor előnyösebb az első kerék, vagy az összkerék főleg.
De egy-két cementes zsák a csomagtartóba segít. -
roberto211
őstag
-
runner 125
nagyúr
válasz
Kornel #97221 üzenetére
Elengedhetetlen. Sőt, a korrózió nagyon sokszor bentről indul kifelé. E hónapban fogom megcsináltatni a Honda-n mindkettőt, de baromi nagy meccs volt olyan szakit találnom, aki tényleg csiszolja a felületi korróziót és nem csak rozsdapassziválóval fújja le. Beszámolok majd a fejleményekről, a fickó belement h fotózza a folyamatot.
Több órát elqrtam azzal is, h megtaláljam az ideális szereket, végül a Loctite termékek mellett tettem le a voksom. Arra, h mennyire volt jó döntés, majd 5 év múlva visszatérünk. -
-
-v-
addikt
válasz
Kornel #97210 üzenetére
De az iter meg a demo meg készül. De abba az irányba tart a világ max. van egy kis megtorpanás, mellesleg nem mindenki állítja le az atomerőműveit, épül azért a világon jelenleg is sok. És a megújuló is fejlődik.
Amúgy meg egy jó szénerőmű hatásfoka 40-50% (most nem találom de szerintem a földgázé még jobb), belsőégésű motornál benzines 30-35, dízel 40-45 % kb ...
Persze még a villanymotor is hozzáadódik de akkor is.
Mellesleg nem csak azért jó ám a villanyautó, mert akkor megmentjük a földet .... meg lehetne szabadulni az istenverte bonyolult downsizeolt fosoktól, lenne 0 rpm-től max. nyomaték stb. Jó az, nyomják csak. -
roberto211
őstag
válasz
Kornel #97146 üzenetére
Hát azért de.
Ha nem is vág földhöz egy százas de pár hónapot kéne rá gyűjtögetni, jogsi után kocsi nélkül meg nem akarok sokáig maradni.. De most nézegettem és 400ért már lehet találni 98as meganeokat néha néha elég szépeket.. Igaz keveset de lehet..
Na mindegy ez majd kiderül.. Akkor a 2 jelölt.. Swift 1.3 és Megane lett.
Szerintem akármelyiket választom nem járok rosszul vele pláne kezdőautónak..
-
Zola007
veterán
válasz
Kornel #97139 üzenetére
1.0 literesen tanultam anno vezetni, kopott gumikkal, sz.r fékekkel. Rendszerint 4-en ültünk benne.
Hát, alig vártam hogy eljussunk a vizsgáig. Szerintem az is segített letenni, hogy többet ne kelljen félni benne.Félreértés ne essék, most is Suzukink van, swift2, 2005-ös
-
giigz
veterán
válasz
Kornel #97047 üzenetére
Már idáig is megkönnyítetted volna a helyzetemet, ha nem ugatsz bele mindenbe, remélem nem csak megint nagy a szád, és tényleg nem fogod olvasni a hozzászólásaimat. Előre is köszi.
Az a probléma, hogy te ezt a cikket szentírásként tekinted, értelmezni viszont sajnos nem tudod. És van egy véleményed, amit mindenáron követsz, és azt hiszed, hogy amit én mondok az is egy vélemény, közben pedig én tényekről beszélek, te pedig csak odáig látsz, amit leírtak egy rohadt értelmetlen semmirekellő cikkben.
-
-
-
-
Norbi14
senior tag
válasz
Kornel #96812 üzenetére
Teljesen hibátlan a kocsi, napfènytető, frissen polírozva stb. 300ba adnák oda(rokonok) Vezettem is, tènyleg siralmas ez az 1.4 motor...az 1.2 -es puntom ezerszer jobban megy. Mondjuk ez nem is nekem lenne hanem barátnőmnek. Azon is gondolkodtam, hogy itthon mèg eladni is megèrnè.
-
-
-
kolosanyi
veterán
válasz
Kornel #96808 üzenetére
Egyszer vezettem, de nem emlékszem már rá, hogy mekkora volt. Köszi a tippet, meg fogom nézni.
(#96809) tboy93
Köszi neked is. Az a 10 centi pont annyit számít amúgy, hogy épp ne férjek el mondjuk a bátyám Swiftjében. Annyi a szerencsém, hogy nem a pocakom, hanem az izomzatom miatt vagyok 115 kg, így ha a lábamat behajtogatom a kormányhoz valahogy, akkor nagy kínlódva elférek az említett kocsiban, vagy anyám régi Corollájában, de ugye az utastér nekem alacsony. -
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Kornel #96572 üzenetére
Igen, pl. Kollár. 1.9 TDI-nél biztosan tudom, hogy van annyira túltervezve, hogy elbírja, arról a blokkról nincsenek infóim, egyedül a TDCI-hez képest jóval kevésbé üzemanyag-érzékeny tulajdonságát ismerem
adalbert1: Nem lehet valahogyan (epoxi+csavaranya) megoldani, hogy újra funkcionális legyen?
bitpork #96566: szarfosdízelaudi az is mind, csak át van matricázva
-
-
-
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Kornel #96430 üzenetére
Bravo HGT motorhibasan melle egy Fiat Coupe 20vTurbo UK-bol seggbeverten
aztan LEGOkópé motorja atficcenodik HGT-be fekkel futomuvel meg a 6-s valtoval es a borbelsovel
egyuttal meg lehet csinalni rajta vezerles cseret is akar
bar nekem a szinten 5 hengeres, de dizel Marea-n (=kombi Bravo) kicsereltek a verzelest korulmenyes dolgok nelkul is a helyenamugy meg ja, a PGT eleg jol buzeralhato
-
nesa
veterán
válasz
Kornel #96376 üzenetére
Sima adagolos dizel az igazi, abbol is minnel regebbi, az a legjobb ahol a legdurvabb elektronika 1db magnes szelep es minden mas mechanikus ez ugyhiszem euro1 ig volt lehetseges az euro2 nel szerintem mar megjelent ez+az, az adagolosok hangyafasznit tobbet esznek viszont cserebe hatradolhetsz nyugottan nem kell izgulni, kiveve ha zafira vagy signum
-
runner 125
nagyúr
válasz
Kornel #96124 üzenetére
Szép autó, a kategóriájából az egyik legmutatósabb szvsz, elnyűhetetlen motorral. Csak a legfőbb probléma, h 200k km valamikor 5-6 évvel ezelőtt lehetett bennük.
Almera, Corolla?
trassher
Bármennyire közhelyszerű, elcsépelt, tényleg az.
Egyik ismerős srác is pont ebben cipőben jár. Itt, az egyik vidéki gyárban robotol 3 műszakban, hitelre vett tavaly egy Altea-t, de neki az kevés volt, mondván nincs preszítzse és szarul mutat rajta minden nagy felni.
Eladta, majd beleugrott ismét hitelre, az első, hozzá legközelebb eső, M-es rendszámú, frissen behozott e46 320D-be, amiben minimum 400k valós km van, mert az már autó, megfelelő presztízzsel.
Majd a közös barátunknak panaszkodott, h idén már nem telik házszigetelésre, mert a kocsira költeni kell.Az import számok remekül mutatják, h nem csak az ő fejében van baj.
-
válasz
Kornel #96105 üzenetére
Cégnél szinte centire ugyanilyen volt, most egyik alkalmazotté, igaz az 2.0 benyás, de annyira sok problémája tudtommal nincs vele. A bőr is ugyanilyen, színre és állapotra is, sajna nem a legjobb marha került itt terítékre
Vezettem 1-2x, kedveltem nagyon ezt a mondeo szériát, egyedül a féket nem, az sose jött be. Minden más tuti
-
raczger
őstag
válasz
Kornel #96088 üzenetére
Én kicsit kételkedem, hogy ennyiért normális állapotút lehetne ebből venni, plusz ha jól emlékszem ezt már hirdetik egy ideje. Vagy van valami baja, vagy csak szimplán sok benne a km (ami mondjuk nem baj, de sokakat elriaszt a vásárlástól). Fél éve néztem egy Mazda6-ot, 2.3 GT, a motorja már a végét járta (még mostanában is láttam valamikor hirdetni).
(#96095) Integrale: Vasárnap, reggel néztem mikor még nem tették ki újra a cikket.
-
nesa
veterán
válasz
Kornel #96035 üzenetére
Nekem igy alakult cirka egy honap , a masik kocsiba meg 500 parat raktam, nekem azert evi 10k km nel se lenne mind1.
-
-v-
addikt
válasz
Kornel #96027 üzenetére
Nem jobb a ford, szarabb ... arra nem gondoltal meg, hogy nem veletlen dragabb a mazda?
Bontott cuccal meg hagyjal mar ... 10bol 9x vagy beszopod a bontottal, vagy olyan szarik be olyat kell cserelni amibol ugyse bontottat veszel, vagy nem sporolsz vele hogy megerje stb. Szoval azert nem a bontobol vasarolsz ejjel nappalannyi 3mas meg boven boveb rohangal, hogy azert ahhoz is legyen ha ne adj isten megis kell.
Na mind1 ...
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest