Hirdetés
- Android szakmai topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Diktálni lehet rá, tölteni soha nem kell
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
dellfanboy
üzenetére
Nem tudom, itt vannak még képek: [link]
-
válasz
Gaben92
üzenetére
Azt mondják nem volt dugó sem, egyszerűen belehajtottak a lányok. Nagy taps!
Más: Tarraco teszt:
"Ugyanakkor ehhez képest valóban Eco, zseniális a fogyasztása. Sok vidéki úttal és autópályával 10,5 l/100 km jött ki, ha a városon kívüli részt nézzük, 9 környéke is reális, minden attól függ, mennyit használja az ember nagyvárosban, ahol hiába ügyeskedik a DSG váltó, 11-12 liter a standard, és nem a gyárilag megadott 9 liter. Ám ezek a visszafogott számok csak akkor igazak, ha nincs az ember életében egy Budai alsó rakpart 18-19 óra között, ahol Óbudától a Lágymányosi híd túloldaláig konkrétan 19 liter volt az útvonalfogyasztás. És a fedélzeti computer szinte deci pontosan mér, tankolással csekkolva..."
Nocsak dugóban mégiscsak fogyasztunk, maradok is csendben a 11-12 literemmel

-
Gaben92
őstag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nem parkoltak az tuti, mert a többi kep alapjan kiszalltak es felultek a kocsik tetejere. Facebook alert.
Ket dolog merult fel bennem.
- a, voltak annyiramereszekidiotak, hogy megprobaltak keresztulmenni az egy meteres vizen
- b, megijedtek az esötöl, aztan ugy gondoltak, hogy az aluljaro teteje majd megved. Palyan is latni a feluljaro ala behuzodott autokat jegesöbenMasra nem tudok gondolni egyszeruen. En se igazan ertem, hogy sikerult összehozni, de reszvetem a tulajoknak.

-
EQMontoya
veterán
válasz
dellfanboy
üzenetére
Igen, ez nekem sem vilagos, lathatoan meg a lampaja is vilagit az egyiknek.
-
kisza25
félisten
válasz
Doki16
üzenetére
Balatonlelle/Bogláron 10 csepp esett, akkor mikor ez volt Fonyódon és a következő település
Mondjuk Fonyódon a dombról hirtelen lejövő víz hamar össze tud gyűlniLengyeltótiba szakadt, át is kéreckedtem egy nissan navarába, mert szőlőhegyet néztünk, az hátul laprugós, vagy miért dobál annyira?
-
kisza25
félisten
Amúgy tegnap itt is esett egy kis eső, Fonyód tegnap (köszi azoknak akik autót mostak
):
Fonyódra idén rájár a rúd:

-
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Masik automat a szerelom vitte, kellett neki is meghatalmazás. 2 különböző vizsgabazisrol van szo. Gondolom nem mindenhol veszik ezt szigorúan.
-
válasz
DonThomasino
üzenetére
Kell! Tőlem is kérték februárban. meghatalmazás
-
norrberth
addikt
Na ez tetszik!
Ezzel már eljárkálgatnék
BMW 440
M-Sport package
19in Sport wheels -
stickermajom
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Jaja, itt már felhősödik is.

-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Dettó hátulját jól összedzsuvázta tegnap.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Tegnap is volt. Ezért mostam autót.

-
mezmorize
újonc
Sziasztok! Hozzáértők segítségét kérném ki, első autó vásárlás előtt állok.
A büdzsé 1.3M ft, ebből szeretnék kihozni egy megbízhatóbb konstrukciót ami legalább 100LE, és kb 2003 utáni, megbízható motorral. Elsősorban diatalos dinamikus autó kellene, 80%pest 20%vidékre vezetés a szempont.
Akinek van tapasztalata, véleménye, megköszönöm!
-
törölt tag
Ok. Kitakarítani azért ki fogom, de ha nem muszáj nem pakolok ki belőle. Bár őszintén szólva azért nem akarok, hogy a JSZP-n egyértelműen látszódjon mire van az autó.

Van egy érzésem, hogy előbb-utóbb sport lesz másoknál is, hogy ki milyen őrültséggel került fel a rendszerbe.
-
törölt tag
Jó, hogy megemlítettétek. Műszakin ki kell venni az autóból a kutyapokrócot, vackot, fekhelyet vagy bent lehet hagyni mindent?
-
Elektrosokk
veterán
válasz
DonThomasino
üzenetére
nem kell.
-
DonThomasino
veterán
Műszaki vizsgához, kell meghatalmazás?
Egy ismerősét vinném forgalmi nálam . -
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nincs szabályozva, nekem lassan raliautóm van annyi matrica van rajta.
Mármint B oszloptól hátra, de mintha rémlene valami korlátozás, ha nincs visszapillantó, viszont ez nem szempont mivel ma már minden autón van. Illetve pótféklámpát nem takarhat, de hát ez egyértelmű. Illetve ha kívül van ablaktörlő zónába ne érjen bele inkább. Sőt ha van rá mód belső matrica legyen, azok sokkal tartósabbak. A kintieket az autómosogatás stb. megnyúzza 1-2 év alatt meg az UV is. Az üveg meg valamennyire UV védett. -
törölt tag
Sziasztok!
Van egy ferdehátú Ford Focusom. A leghátsó ablakra (csomagtartó ajtó) szeretnék ragasztani egy matricát, kb 30x10 cm méretben. A hatóság engedélyez ilyesmit?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
hülyegyerek
üzenetére
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Kenésre* jó, ápolásra nem az igazi.
*Ha a gumiápoló nem szünteti meg a kéder nyikorgását, akkor érdemes ezzel is átkenni.
-
Mától akciós a Penny-ben a Lágy szilikonzsír(katt) gumigkéder kenésére jó lehet?
-
törölt tag
válasz
hülyegyerek
üzenetére
-
hülyegyerek
addikt
Teljesen elvesztem az elmúlt 1500 hsz-ben, segítsetek ki. Hol lesz a topiktali és mikor ?
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz
LZs?!
üzenetére
Egy hete megvettem a Parrot Minikit HD 2-t, tegnap volt egy hosszabb (inkább csak sokáig tartó) utam Budapesten, vagy 20 hívást intéztem vele.
Németül kommunikál velem.
A dobozon javasolt app régi os-hez való és ezért folyton frissítene, de nincs mire, illetve csak a gyártó fejhallgatóival akar dolgozni. Tehát a plusz funkciók, amik miatt erre esett a választásom, elérhetetlenek.Írtam egy szép bejegyzést az app store-ban, jött a kedves válasz ma, hogy itt a link a nyelvválasztó update-hez és a how to, valamint a kompatibilitási lista, amiben az én készülékem (Xiaomi Mi A1) nincs benne.
A frissítést csinálom, el is jutok a 6. pontig, ott meg közli velem a Win10, hogy a fájl től nagy. Saccra 40%-nál.
Most írtam meg nekik azzal karöltve, hogy a telefonom Google referenciakészülék gányolásmentes OS-szel, amúgy a gyártón belül más készülék szerepel azonos os-szel a listában.A vicces, hogy apámnak is vettem egy ilyen kihangosítót, az övé még bontatlanul pihen a polcon.
Van valakinek ötlete? Nincs kedvem az amúgy jó készüléket hétfőig visszavinni és elállni az üzlettől.
-
válasz
hacki87
üzenetére
Én jól kicsesztem az esővel. Mikor leállítottam a motort láttam, hogy elkezd csöpögni. Körbefújtam az ablakokat Clinnel. Töröltem 1-2-őt, fújtam picit...aztán otthagytam. Majd az eső lemossa. Ahogy beértem a lakásba már láttam, hogy szakad az ég... Holnap reggel megnézem mennyire volt jó ötlet.
Senkinek sem ajánlom a módszert, csak már elgurult a gyógyszerem... 
-
hacki87
senior tag
Tegye fel a kezét aki ma autót mosott! Ki a bünős a mai zuhiért?
Holnap igyekszem megjelenni 6körül a nyári rezidencián. Ha érdekel valakit
-
HoaryFox
őstag
Bocsi, én mégsem tudok megjelenni, céges vacsit benyögték holnapra, kötelező résztvétel...

De hogy más is legyen, ma kicsit madárkodtam az autó körül, ezt a 2 dolgot, a piros az oldalsó index körüli díszléc, már ragasztottam kétoldalúval, de nagyon gyenge volt, most vettem erősebbet. És ha már nálam volt a kétoldalú, bal 1 ajtón is megragasztottam a díszlécet, a zöld nyíllal jelölt díszlemezt is, meg a bal 2-esen van az ablak alatt egy alumínium díszléc gumiba fogva, na az kilógott hátrafele, szépen visszanyomtam.
Érdekes amúgy, hogy a bal oldalon válnak lefelé a díszlécek, biszbaszok, jobb oldal príma

-
törölt tag
válasz
focvis
üzenetére
Attól, hogy a saját autómmal kétezret megyek még nem jelenti azt, hogy cégessel, máséval nem közlekedek többet, bár ezek nagyobb részét inkább anyósülésen amennyiben lehet. Mindenkinek jobb úgy. Ugyanúgy figyelem a forgalmat ha nem vezetek akkor is.
Nem annyira szar a helyzet pláne vidékes vidéken ezt tudom, inkább velem van a hiba és érzékeny vagyok apróságokra. Belül nő vagyok.
Téligumival járókat csak akkor szólom le, ha képes vele pályán száguldani meg beletekerni tízezret vagy többet egy évben, hogy aztán következő télre már nagyságrendekkel kevesebbet tapadjon meg árokba álljon. Az én gumijaim gyakorlatilag olyanok, mintha garázsba lenne eltéve ennyi használattal. Azért nagy a különbség, még ha kettős mérce is. A következő szettem már négyévszakos lesz, addigra talán a CC gumik nem duplájába fognak kerülni ebben a méretben.
Egyébként T, A1, BE kategória is megvan, de vezetni igazából traktort szeretek egyedül, semmi mást. Szerencsére azzal dolgozok is. Pár hete egy Trafic-kal kellett mennem a szomszéd telepről, az 1050 terhelhetőségbe bepakoltak a vadbarmok 1400 kiló kukoricát azt kellett elvinnem, mert az ottani fiatal sofőrjük nem akarta vezetni. Én elvittem, nem ez volt az első túlpakolt fuvarom. Na mondjuk az tetszett még úgy is, hogy nem traktor volt. Lehet, hogy amúgy román vagyok azért vonzzanak ezek. -
válasz
stickermajom
üzenetére
Jaja, hosszú-hosszú ideig nem jött utánam senki, szal azok ott szépen mentek a rendőr mögött libasorban.

Peter.70: persze, én mindig mosolygok

-
freeknight
őstag
Szimpla kulcs bicskakulccsá alakítása lehetséges? Milyen anyagi vonzata van ennek? Létezik valami megbízható szerviz, aki ezzel foglalkozik?
-
Csorgok lefelé kényelmesen 160 körül a belsőben M6-on, és kanyar után hirtelen utolérek egy kisebb konvojt, ami masszívan furcsa sebességel és sűrűségben halad. Mondom, ha ez nem esküvői menet, akkor tuti jard van az elején, és hát ja, ott poroszkált a kismerga elöl 132-vel.
Nagyon finoman megelőztem GPS szerinti 136-tal, az olyan finoman hibahatáron belüli, életszerű pimaszság, és valszeg ők is így gondolták, mert amikor melléjük értem, csak átmosolyogtak. -
Integrale
veterán
Ez a mostani MulhelyPRN csak nekem fura? Nem egy baratjatol vette az autot, biztos km, nem hajtotta stb?
Ehhez kepest RBR a rendszama. :D -
KrAt
veterán
Sziasztok,
12. kerület környékén ismertek jó autóklíma szervizt? Valszeg kompresszor csere / felújítás lesz a projekt

Attila
-
válasz
Elektrosokk
üzenetére
"csere krosszmotorra" szóval a BMW nem volt jó a földútra... Ahogy ez kinéz csoda hogy még egyben van.
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Kicsit foglalkozós...Látom a hirdető is beleírta

-
tboldi
nagyúr
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Hirtelen azt hittem, hogy egy 120-as kályhacső van rajta, de rájöttem, hogy az a pont a használtautó.hu-ból.

-
Elektrosokk
veterán
valakinek egy olcsó csapatós verda ?
én beleszerettem

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Most írtam meg nekik azzal karöltve, hogy a telefonom Google referenciakészülék gányolásmentes OS-szel, amúgy a gyártón belül más készülék szerepel azonos os-szel a listában.