Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Autós topik
-
BigBlackDog
veterán
(rögzített hozzászólás)
Akkor itt lehet szavazni a következő tali időpontjával kapcsolatban. Szavazás határideje jövő hét péntek (május 1.) éjfél. Névnek egy PH!-s nicknév mehet!

Javasolt helyszín a nyári rezidencia, rossz idő, vagy eső esetén pedig a Savoya Park, Möbelix alatti parkolója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitpork
nagyúr
válasz
sugarforce
üzenetére
Folyamatban lévő ügynél ez nem látszik sajnos.
-
-
tboy93
nagyúr
Sracok! Megneztem egy autot, valószínűleg megvennem. Mi a hatranya, hogy ha nem a nő nevén van, hanem a cége nevén?
-
kisza25
félisten
Ez mi ez jutott róla eszembe mikor megláttam.

Arra ott a jégoldó, meg, ha eső esik és fent van bevezeti, meg ez rá is tud fagyni a vékonysága miatt, ez pont hó esetén a tuti
Integrale: arra gondoltam, hogy nem direktbe hajtana, hanem áramot fejlesztene, arra meg elég lenne valami kicsi szög egyszerű motor. -
Magnum_
nagyúr
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Raadasul ferfias is, foleg a szine.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pècsimunkás
addikt
-
-
kisza25
félisten
Ja az üzemanyag celláról el is feledkeztem

Mondjuk ahogy ez sz autó kinéz nem is csoda
-
Doki16
addikt
válasz
kisza25
üzenetére
Hát ha ez koszos akkor az enyémet le se merem fényképezni

Ezt a szélvédő takarót honnan szerváltad? Tetszik, hogy vékony anyagból van. Nekem jelenleg ilyen van, de a múltkor azt vettem észre, hogy elnyomta a kédert és beázik mellette a kocsi. Így nem merem tovább használni.
-
kisza25
félisten
válasz
gzbotii
üzenetére
Nem fogja tudni az akkori normát, így forgalomba sem lehet helyezni, legfeljebb plug in hybridként.
Meg ugye most nagyban a turbo motorok fejlesztése folyik, a plug in hybridekbe is már csak azokat tudják majd belerakni.
Látom a jövőt:
0,9- 1.0 Turbó motor (vagy még kisebb)+ villanymotor,
vagy tisztán elektromos autók.
Egyébbként 80-100 km tisztán elektromos hatótávval ez nem is lenne rossz, de nem fogják 4M utánnam dobni, a full elektromosakat meg még többért.
-
kisza25
félisten
válasz
kisza25
üzenetére
Kevesen reagáltak erre a hírre ( 2026 után nem fejleszt több belső égésű motort a Volkswagen) pedig szerintem elég durva, mert azt vetíti elő, hogy csak az elektromos hajtásra koncentrálnak, hiszen a gáz, vagy hidrogénes autók is belső égésűek. (Tutira követ őket a többi gyártó)
Mindez ahhoz képest, hogy jelenleg teljes élettartam alatt 10-20% al jobbak az elektromos autók károsanyag kibocsáltásban.
(Arról nem is beszélve, hogy a legnagyobb üvegházhatást az állattartás és erdőírtás okozza, nem az autózás)
Legközelebb új autót szeretnék venni, lehet már nem is lesz tisztán benzines
-
Magnum_
nagyúr
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Jol van.
-
-
kisza25
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Sose néztem, de mindjárt megnézem neked
Na az 1,4T 120 ló felára 500eFt
Az 1,3 95 ló diesel felára 735eFt
Az 1,6 120 ló felára 1M Ft, ha a konfigurátort nézem.
Az enyém lista ára 4,15M, az akciós ár 3,59M és extrákkal növelt ára 3,775M
Ha az akció mindenre vonatkozik akkor egy pont olyan, mint az enyém 1,6 120 lóval 4,8M,
Hahun, az 1,4t easy 4,79M, az enyém csak pop felszereltség,easy felàra 300eFt
Az 1,6 diesel lounge az 5,9M akkor a pop 5,3M, de hahun van
4,59M 220 km futott easy -
Magnum_
nagyúr
Kéne

-
gzbotii
nagyúr
10 hónapja nem jártam az M3-on - jól megtelt kátyúkkal. Nem rémlik, hogy tavaly így kellett volna őket kerülgetni..
-
Peter.70
addikt
-
kisza25
félisten
válasz
Magnum_
üzenetére
Itt meg egy koszos tipo
legyen összehasonlítási alap
-
Magnum_
nagyúr
Mivelar reg lattatok szep tiszta, ezust Astra TT-t, hagyok itt fotot Nektek
-
bitpork
nagyúr
-
szabonagyur
félisten
válasz
kisza25
üzenetére
+1, ismerős srác is haver/rokonhoz vitte az autót szervizelni mindig aztán a múltkori szerviz után hazafele kigyulladt a légzsák visszajelző.
Elvitte másik szerelőhöz (mivel elektromos nyűgje is volt, elégett valami vezeték és nem ment az egyik fényszóró, 307 4ever
) és ott kiderült, hogy az előző szervizes átvágott pár vezetéket valahogy. -
kisza25
félisten
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Én már rég leszoktam a rokonhoz viszem, mert olcsóbbról, nagybátyám autószerelő, meg vizsgabiztos, amikor még volt ideje szerelni jó volt, de mikor kiadta a melósoknak, akkor voltak gondok...inkább viszem helyi műhelybe aki saját maga szerel segédekkel és tudom, hogy jó. Igaz drágább is, de ez így van jól.
Mostanában mondjuk saját autóval nem nagyon voltam, csak pároméval. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Kár érte.

-
Integrale
veterán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Volt hozza egy komplett motor a garazsban, kar volt elbontani szegenyt.
-
kisza25
félisten
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Ilyenkor amúgy mi van? Fizettetted a kárt a szakival?
-
kisza25
félisten
-
Qtya123
őstag
válasz
kisza25
üzenetére
Amennyi autót behoztak az utóbbi években, majd úgy kell vadászni az itthon forgalomba helyezetteket egy-egy lekérdezéshez. Persze típusfüggő is, van amiből fehér holló, van amiből meg találni szép számmal.
Egy dologból lesz még több: A hisztiző eladókból, akikkel közlöd, hogy légyszi ne a 6 évvel ezelőtti futásteljesítményt írd már be a hirdetésbe, hanem az aktuálisat.

Vannak, akik már rájöttek, hogy érdemes km állást feltenni, de azért kevés az ilyen hirdetés:
Ez pl értelmes hirdetésnek tűnik. Bakker tetszik nagyon ez az autó, de mindjárt 12 éves és 3.5 millió Ft. Nagyon megtartották ezek az árukat.
Én az elődjét 11 évesen vettem 1.8-ért. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Jaja ezt már én is néztem, vki keres most mókázós autót ezt is linkeltem neki a milyen autót vegyekben.

És mi lett a Lancia Dedra Integrale-val?
mod:
Lobeu: Jó móka egy V8/V12-es BMW is de az másik kávéház, azzal csak egyenesben lehet gyorsan menni, ezzel meg kanyarban is. Mondom ezt úgy, hogy mentem már 540i-vel és 750i-vel is meg WRX-el is. De ugye ízlések és pofonok.

-
tboldi
nagyúr
válasz
sugarforce
üzenetére
Köszi!
rbalint88 és BBD: Köszi nektek is! Nem tudom, milyen lehetőségeim vannak, de amíg itt vagyok a kórházban és a hazajutásom időpontja sem tisztázott, addig nem is nagyon tudok foglalkozni a dologgal.
focvis: Köszi! Lehet, hogy megnézem, de az ágyban fekve a dögnehéz iPhone 8 Plus-t nem olyan jó fél órán keresztül kézzel tartani.

-
tboldi
nagyúr
válasz
focvis
üzenetére
Köszönöm szépén!
Read only-ban azért itt vagyok, de bárcsak a vizsgaidőszak miatt lenne ez. Dec. 13-a óta kórházban vagyok sajnos, fémkivételre jöttem, ami jó esetben 3 nap alatt megvan, de először csak a csavarokat sikerült kiszedni, majd 19-ére sikerült szerezni másik eszközt, azzal kijött a velőűrszeg is, aztán begyulladt az egyik öltés és 23-a óta a szeptikus osztályon fekszem. A karácsonyt és az újévet is itt töltöttem. Most már szép tiszta a seb, remélem, a jövő hét elején bezárják és a hét végére már hazamehetek. A vizsgáimmal nem tudom, mi lesz, valszeg felveszem majd a kövi félévre is az előző tárgyakat CV-re.
-
sugarforce
addikt
válasz
kisza25
üzenetére
Akit komolyan erdekelt egy hasznalt auto, eddig is tudott kilometert lekerdezni. Igaz, hogy pénzért cserébe, de lehetett. Nem az a 600 ft tette szegennye az embert amikor kicsenget egy valag penzt autora.
Abban egyet ertek, hogy valtoztatni fog a jelenlegi helyzeten, de nem olyan drasztikusan. -
kisza25
félisten
válasz
Magnum_
üzenetére
Igazából nem lesz értelme tekerni azokat az autókat amik itthonról származnak, vagy itthon vannak már egy idelye

Ez sok dolgot megváltoztathat:
1., Nyomottabb sokat futott autó árak és még magasabb kevesett futott autó árak, valós km-el, mert nem lesz értelme tekergetni.
2. Még több kintről behozott visszatekert autó, amit első eredetvizsga elött már visszatekernek.
3. A hirdetéshez akár csatolni lehet a valós futást így könnyebben el lehet adni -
nyogo83
senior tag
válasz
Magnum_
üzenetére
Igazabol engem az erdekelne, hogy ha valaki pl a Hasznaltautonal megcsinalna, hogy akar emberi erovel akar automatizalassal megtamogatja a hirdetesek adatait es a futott km-hez kikerulne egy "hivatalos adatok alapjan valos" vagy a hirdeto altal beirt adat utan zarojelben az utolso ismert hivatalos adatot, akkor mi lenne.
Jogilag mennyire lehetne ezt necces megcsinalni?
Igazabol itt az oldal tulajdonosa is rizikozna, hogy a kamu nepperek nagy resze ahelyett, hogy valos adatot ad meg, nem-e kezdene valami mas plattformra atpartolni? -
426os
őstag
válasz
Doki16
üzenetére
"Körözési információ: motorszám."
Látom ez máshol is előfordul. Ezt miért így tüntetik fel?
Az én autóm is motorkódos és ugyanez van benne. Baromira zavar, jövőhéten terveztem konzultálni valami hozzáértővel.
Egyébként nincs körözés alatt egyáltalán, eredetiségvizsgán korrodáltnak találták a motorszámot, NKH-n adtak papírt, hogy mostantól motorkód és kész, no para.A linkelt BMW-nél az a para, hogy nagy valószínűséggel már akkor is tekeretek rajta egyet, mikor behozták az országba...
sugarforce: Hirdetésben 232k km van megadva. -
Magnum_
nagyúr
Bar szakmailag nem ertek egyet azzal, hogy ide kiteszitek a tekert oras bomos adatait, ugyanakkor nem szakmailag nagyon is, viszont kivancsi leszek, milyen hatassal lesz ez a lehetoseg a hasznalt autopiacra

Felelmetes, mennyit tekerodott vissza
-
Gézengúz
addikt
Nem vagyok gép mellett, valaki le tudna kérni nekem egy rendszámot?
-
válasz
molnarpeter
üzenetére
Csak kipörgésgátló van benne. Kanyarból kifelé egy kis gyorsítástól veszthette el vagy nem tudom. Az alja már le volt fagyva.
(#121985) Qru:
Az biztos, hogy ha menthető a helyzet, megy fel a prémium téli.(#121999) focvis:
Semminek, szerintem azt a fizika művelte. Az a szerencse a szerencsétlenségben, hogy a fa fogott meg és nem az épület, amitől 0,5-1 méterre ált meg az autó. -
HoaryFox
őstag
válasz
Elektrosokk
üzenetére

-
máyköl
veterán
válasz
molnarpeter
üzenetére
Akkor mégsincs csoda.
Akkor ő lesz az "eredeti".

-
máyköl
veterán
Nem semmi milyen árban van már használt 500e:
-
bitpork
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére

MOD
(#122006) tboy93: jut eszembe ha Szeged környéki vasat látsz szól és megyek a szarrágó szememet felvéve!
-
bitpork
nagyúr
-
tboy93
nagyúr
Gepjarmure tett foglalonak termeszetes szemelyek kozott milyen buktatoi vannak?
-
Lobeu
csendes tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
[link]
Akkor már inkább ez, E39 V12-vel.
-
gooool
őstag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Hat...ezt nem hagyhatom szo nelkul, akinek erre nem mozdul meg a cerka picit se, az nem is autobuzi.

Vajon veset beszamitanak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Dell Precision 7760 - i7-11800H, 64GB RAM, 1TB SSD, RTX A3000, 17,3 27% ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

!![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

...

Én az elődjét 11 évesen vettem 1.8-ért.