Hirdetés
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Autós topik
-
BigBlackDog
veterán
(rögzített hozzászólás)
Akkor itt lehet szavazni a következő tali időpontjával kapcsolatban. Szavazás határideje jövő hét péntek (május 1.) éjfél. Névnek egy PH!-s nicknév mehet!

Javasolt helyszín a nyári rezidencia, rossz idő, vagy eső esetén pedig a Savoya Park, Möbelix alatti parkolója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaffa75
őstag
Ma a főnökömmel elugrottunk 3 boltot végiglátogatni egy ilyennel, csak ezüstben..

Automata, 500 lóval...
1-2 alkalommal csak kapaszkodtam, nagyon durván megy! -
lenko
aktív tag
válasz
roberto211
üzenetére
Export rendszámot, csak délig és hétköznap intézhetsz, ezért kértem a kereskedőt csinálja meg, mert a repülő mindig csak 12:30-as indulással volt. Felszámoltak érte kb. 100 eurot, ami nem kevés, de még mindig jobb mintha ott kéne aludni...
-
roberto211
őstag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Hidd el nálam szerintem nem tudsz rosszabbul németül vagy angolul és mégis behoztam 1-2 autót

Igazából az állapot magáért beszél, szervizszámlák,szervizkönyvek magukért beszélnek, annyit kell max német/angolul beszélni h kéri a forma a személyit, vagy lakcímkártyát, rányom adásvételire egy pecsétet vagy magánszemély esetében aláírást és szervusz vizibusz...
Export rendszám ügyintézés már más kérdés de kereskedők pár euroért elszokták intézni vagy vannak alternativ megoldások (
). 
(#48054) tboy93 : Akkor megyek én is oszt'behozok megint valami szakadt golfot 200ojróért.
Munezhez tugrunk felpolíroztatni aztán itthon már máris 1000eur.

-
Nagyon tudatlan lesz a kérdés, nézzétek el nekem, nem vagyok műszaki ember...
Szóval kérdés. Van egy 2009-es Mazda 3-asom (facelift utáni verzió), van két szivargyújtó csatlakozó, egy a sebváltó előtt, egy a könyöklőben (utóbbi mellett AUX csati is).
Ha mindkét szivargyújtóba csatlakoztatok egy 2 USB-s fejet (Blitzwolf), vagyis csinálok 4 USB kimenetet, és extrém esetben mind a 4 USB csatlakozót használom is telefon töltésre (pl iPhone 6S, 7 Plus, Sony Z meg egy bluetooth vevő egyszerre), akkor azzal hazavághatom az elektromos rendszert, mondjuk kiéghet a biztosíték? Ez jelenthet így túlterhelést, vagy az autó rendszere ezt "intelligensen" kezeli? Illetve képes biztosítani a megfelelő "áramot" mindegyik kimeneten?
Alapból nem lenne ekkora terhelés rajta, sőt, de ha előfordulna, számítsak kellemetlen meglepetésre?
Illetve ezt meg tudom segíteni azzal, hogy ha akksi cserére kerül sor, akkor magasabb "áramot" leadni képes, és minőségi típust választok?
-
Teszla_
senior tag
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
kovacsroli
üzenetére
Ránéztem Bárdiban kedvezmény nélkül Sachs 94k LUK 117k...
-
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Ha lenne, nem ezt venném meg.

-
-
Declare
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
bahh na ez gyönyörü
itt még a fa is ilyen sötetebb tonusu, ami nem rossz...mndjuk en akkor is foliaznam 
Mi lett az xi -vel, amit neztel? Azt mondtad atnezeted 5er el (vagy hol
) -
kovacsroli
senior tag
Hali,
én is komplett kuplungot keresgélek. Nem akarom elhinni, hogy ehhez a motortípushoz kétszer annyiba kerül mint a többihez, valaki kisegít és ránézne:
Ford Fiesta 2003, 1.6 benzin, FYJA...
Köszi!
-
kaszaking
tag
Egy kuplung csere ami ezt a 3 alkatrészt tartalmazza mennyi időt vesz igénybe kb? Mert a szerelő mondott olyat hogy ha 8ra viszem hozzá akkor ha szerencsém van akkor kész van délután 5re.
Ennyire macerás? -
kaszaking
tag
Ha nagyon magasan fog már a kuplung szinte teljesen fel kell engedni a pedált hogy fogjon akkor kuplung cserénél komplett készletet vegyek? Amiben van kuplungtárcsa, kuplung nyomólap és kinyomócsapágy
-
Skillet
addikt
-
Jaffa75
őstag
Urak lesz holnap topictali?
Még megúsznánk egy kintivel is akár, nem mond hideget...

-
shaggy
aktív tag
sziasztok!
2003-as Transporter T4 kiszakadt a vezető ülésem keresek gyári kárpitot rá tudnátok segíteni?
-
Integrale
veterán
-
mycso
veterán
válasz
Integrale
üzenetére
+ amit írsz, hogy a kéderhez kell berakni, e miatt az ablak sem fog tökéletesen hangszigetelni, nálam picit olyan volt, mintha résnyire lent lenne az ablak. (a zaj)
Amúgy ugyan úgy huzat volt, nem védett semmit (bár nekem slim volt).
Egy előnye volt, esőben le tudtam húzni picit az ablakot és nem esett be az eső. -
Integrale
veterán
válasz
flash-
üzenetére
Eddig ketto olyan autoval volt hosszabb tavu tapasztalatom, amin van legterelo.
Amik zavarnak:
ocsmany, + uv hatasara par honap/ev alatt apro repedesek keletkeznek rajta, ez leginkabb napon latszik, ha ugy esik ra a feny.
szelzaj, bizonyos sebessegnel futyul
Kederhez kell berakni ennel fogva passzosabb az ablak, ezaltal nehezebben megy fel. -
flash-
veterán
azt szeretném kérdezni tőletek hogy a gépjármű oldalsó ablakára légterelőt van e értelme felrakatni?
valóban nem csinál huzatot? jól véd? és mi a helyzet a menetzajjal?
-
rbalint88
veterán
-
w333
félisten
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz
Kornel
üzenetére
Jó a Civic ... minek akarsz bajt magadnak ? vagy kell a kihívás !

Topik találkozón is mondtam turbó kell neked

Pug 206 RC projektel mi a helyzet ?
(#48024) Jaffa75
+1

-
Kornel
veterán
válasz
rbalint88
üzenetére
Ja persze.
Kérdés, hogy rohad-e, meg miféle ez a motor benne?
Ja meg a civichez lassan komplett aftermarket megoldás halmazom lesz, mindenre lesz emberem, amit már megcsináltak rajta, ez a "közösségi támogatás" nagyon frankó dolog ám.
Sokszor csak márkatarsi segítséggel megoldanak a másiknak ezt azt emberek.Raczger: koszi, csak nezelodtem, és belefutottam.
Ha most keresnek, lehet bevallalnam, de a civic-et egyre jobban megszeretem 😉 -
raczger
őstag
válasz
Kornel
üzenetére
Jók, MPS-ből még nem láttam rozsdásat, vagy jobban odafigyel a gazdája, vagy esetleg jobb alvázvédelmet kapott, mint a sima 6os.
Az MPS karosszéria elemei nem egyeznek a simával, így ha töröd, biztosan zsebbenyúlós. Fék, futómű szintén más, a blokk elvileg ugyanaz, mint a sima 2.3-as 6os esetében (bár talán ugyanezt tették a cx7-be is, mármint a disit), de attól tartok, ott is minden más különbözik.Könnyen lehet pénztemető egy (ha nincs utángyártott, bontóban nem találsz, akkor a gyári alkatrészek oda tudnak vágni, nekem a sima 6-osba lett egy kuplungcső rendelve, ez kb egy 30cm-es cső, semmi extra, de ez 20k volt, valami komolyabb alkatrész esetében nem is akarom tudni mennyi...), de szerintem egy megkíméltet ésszerűen fent lehet tartani. Ha komolyabban érdekel, az index fórumon pörög a 6os topik, ott van egy pár mps tulaj.
-
Kornel
veterán
Ez milyen verda lehet?
Mert jól néz ki.
Mennyire penztemeto egy ilyen?
Nem mintha megvennem most 😉 -
B-L-A-C-K
titán
Na megvolt a Lotus Cleaning-es takarítás, összehasonlítási alapom nincs ilyen mosókkal ahol fullra kitakarítják, de itt tényleg semlegesítették a szagokat (ilyen enyhe "ózon szag van csak" ami elvileg 3 nap és elmegy teljesen), és mindent nagyon szépen megcsináltak. Kivülről csak egy sima takarítást kapott, de ott se tudtam belekötni.
Sajnos csak ilyen (1, 2, 3) béna esti fotóim vannak, szóval ezek semmit nem adnak vissza, de a lényeg a lényeg ajánlom őket.
-
Qtya123
őstag
válasz
MunezXBK
üzenetére
Ha nem vagyok indiszkrét kb milyen ársávban lehet ezzel keresni?
Azért kérdezem, mert a nem túlságosan távoli jövőben tervezgetek olyat, hogy német cégnél autószállító kamionos állást vállalok. Úgy 3.000 - 3.200 EUR körül van a bér, de amennyiben egy ilyen munka amit Te csinálsz hasonló árban van, akkor lehet ebben az irányban fogok gondolkodni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Vagy egy idegbeteg egér...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Teszla_
senior tag
Ha már az állatriasztókról szó esett, akkor a macskákat mivel lehet távol tartani? Az még hagyján, hogy mindig lehugyozzák az autót, de tegnap felmászott egy a csomgtartóra és összekarcolta a bal hátsó sárvédőt

-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Simán, de ha ráér Január magasságáig, akkor egyszerre is hozhatunk kocsit.

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szőröscica
üzenetére
Én is voltam így vele, de hamar lebeszéltek, mindenesetre kívánom találd meg a számodra megfelelőt.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

1-2 alkalommal csak kapaszkodtam, nagyon durván megy!

).