- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thefreeman
aktív tag
válasz
grizlisandor #350790 üzenetére
Számla nem lenne fontos inkább az, hogy megfelelő minőségben legyen megcsinálva. Dühös vagyok nagyon mindenhol gyári fény volt a kocsin. Bontott szín azonos ajtót 150k-rt láttam azzal szerintem nem sportolók sokat. Az ajtó inkább csak karcos a küszöb rész jobban aggaszt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #350752 üzenetére
Ahh van ott tarcsi ezek meg lightos softok.
-
KAMELOT
titán
válasz
grizlisandor #350199 üzenetére
Haveromak a 500X-ben elment a kuplung (automata sebváltó). 1500€
150.000km van a kocsiban!Blindmouse: Ha meleg van a kocsiban + töltesz + megy a SYGIC akkor a mobilom 5-10p után kikapcsolja az aplikációt. Aztán megfogom a mobilt és elég forró.
Ahogy írod....nem szabad egyszerre tölteni és ilyen aplikációt használni!Qru: Még ezt felejtettem ki. ha az eladó belémegy!!! +1
-
tboldi
nagyúr
válasz
grizlisandor #350203 üzenetére
Csak ehhez az évjárathoz, ha 1-2 évvel újabb lenne, nem lenne semmi gond az alkatrész beszerzésével.
De ja, az Ypsilon esetében is alapos kutatómunkát kellett végeznem, csomagtérburkolatból szerintem én vettem meg egész Európa utolsó darabját Hollandiából. És én még Thesist akarok, amihez egyáltalán nincs szélvédő.
-
tboldi
nagyúr
válasz
grizlisandor #350199 üzenetére
Déjà vu-m volt és nem hiába, 5 hónapos videó.
-
hellomi
tag
válasz
grizlisandor #350091 üzenetére
Lyjézus márija.
Nem akarok akkor ilyet. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #350087 üzenetére
Jaja egy ilyen nagy motoros Audi pénztemető (lehet).
-
hellomi
tag
válasz
grizlisandor #350087 üzenetére
Na várj, milyen seat ára? Nem mindegy, hogy 30 éves cordoba, vagy 5 éves leon ára.
-
Blindmouse_
senior tag
válasz
grizlisandor #350060 üzenetére
Vétel ELŐTT kellett volna az állapotfelmérés.
De hát tudjuk jól ez egy iylen ország. itt minden árult autó patika, hibátlan.. a klímát is max csak feltölteni kell..
Én konkrétan felröhögtem azon anno '19-ben, amikor be bírta közölni az eladó hogy "pici pénzből OT-s lehet a kocsi"..
Ja, aztán 2 évvel később csináltam egy ilyen képet. hogy ennyi mindent dobtam/cseréltem ki, mire meg tudtam kerülni vele a háztömböt -
Blindmouse_
senior tag
válasz
grizlisandor #349876 üzenetére
Én fentebb is írtam hogy wet'n'black HAB...
-
Blindmouse_
senior tag
válasz
grizlisandor #349841 üzenetére
Ja, jó...
-
stickermajom
addikt
válasz
grizlisandor #349592 üzenetére
Ez a veszély nem fenyegetett soha, az én autóimra mindig legalább 4x akkora díjat kalkuláltak mint a legolcsóbb.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #349594 üzenetére
Kgfb-t utolag megemeltek. Nem mentem be mert 1-2k vt es az idom tobbet er de soha tobbet nem leszek az ugyfeluk.
-
válasz
grizlisandor #349594 üzenetére
Jó! Ráadásul most -15 Ft-os a kupon. [kép]
Mérges vagyok rájuk, nemrégiben az Orlennél is 50 Ft lett a táltos felára.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #349592 üzenetére
Nalam a Viena van tilto listan de akkor felveszem oket is.
-
szebe
addikt
válasz
grizlisandor #349413 üzenetére
Mi egy kacsaseggű Meganeosra kenődtünk fel majdnem. Csopakról lefele gurulva jobbra rá a 71-re van külön sáv, na neki ez nem tűnt fel, és megállt.
Meg tudtam állni én is persze, de attól még kíváncsi lettem volna, hogy mi volt a koncepció.
-
tototos
addikt
válasz
grizlisandor #349472 üzenetére
Igen nekem is az tünt fel.
53-ért van 95Ah 800A indítóval, vagy 58 a 100Ah 830A indítóval. Szerintem elég a kisebb is a Sharanba. -
válasz
grizlisandor #349420 üzenetére
Most jártam egyik auchanban kint csak nyáriak vannak ha jól néztem (érdemes online rendelni ha azt akarod). Az én linkemen lévő az biztos van épp most tároztam be 4*2 litert.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #349413 üzenetére
Ja nagyot ütött volna neki az a légzsák. Kedves tőled, hogy aggódtál miatta.
-
Emunem
őstag
válasz
grizlisandor #348962 üzenetére
igen, kint lakom tartósan.
-
Emunem
őstag
válasz
grizlisandor #348945 üzenetére
Ez lenne, de sajos már nem kapható (én odavagyok, ha vannak rajta fizikai gombok, a tapi nem jön be), van más zászlóshajójuk is. Ez.(sajnos tapis, ami nem baj, csak vezetés közben nem akarok 2 szemmel a kamerán lenni, ha baj van)
1 hónapig lehet feljelentést tenni, megvárom mire jut a biztosító, szerintük nem szükséges, fizetnek mindent (telefonon
). Ha igen, akkor arra van a Rechtschutz. Szerda reggel kiderül.
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
grizlisandor #348925 üzenetére
Nem kereskedő volt, magánszemély.
Pont ezt veszitek ki a képletből, hogy az autovizsgalat.hu ki lett hívva.
Ők mondták, hogy motortartó bak illetve turbó felújítás majd egyszer.Erre nem megy el a kocsi 50km-ert és trélerezni kell? Ne röhögtessetek, hogy ez nem szavatossági probléma. Én konkrétan azt mondom, hogy még az autoatvizsgalót is átverték.
Gyanus, hogy kitörölték az agyából a porlasztó adaptációt, hogy ne látszódjon élő adatban, hogy szarok és visszaerőltették a turbó nyomó csövet, hogy a próbakörön ne dobja le a nyomás. Motortérbe benézbe nem is látszódott, hogy szakadt, aztán hupp, cső ment, bilincs maradt.Nem a TPS szenzorral és a csomagtérajtóval van a gáz, mert azt elhiszem hogy pont most szarik be.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #348450 üzenetére
Mt osszel csereltem, elozo telen mar nem tul lelkesem indult. Meress ra egy akkusnal ha nincs tesztered.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Teszter! Látod, már a zsír újhoz is kell.
Amúgy osztom BBD hsz-ét.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Akár még azt is reálisnak látnám, hogy beszerezzek egy zsebbikát, amit a kocsiban hordanék, aztán mikor már tényleg kimúlt a meglévő akkumulátor, akkor beszerezném az újat. Azért 6 év még nem feltétlen jelenti a végét, gyári szerelésben 10 éves akkumulátorokat is láttam cserélni, mert "csak" addig bírták.
Mondjuk ez csak akkor működőképes, ha nincs hosszabb útra használva és bármikor be tudod rendelni az újat.
-
válasz
grizlisandor #347920 üzenetére
A hibajelenség az, hogy van benne EGR.
Már egyszer takarítottam itthon karburátor tisztítóval évekkel ezelőtt, az viszont most elfogyott. Nem volt vele utána gond, egy darabig az alapjárattal szórakozott, utána beállt normál ütemre.
-
thefreeman
aktív tag
válasz
grizlisandor #347908 üzenetére
Írtam, ha nem cseréli akkor elállok és megpróbálom megrendelni máshonnan. Esetleg elgondolkodtam még a Xado Atomic Oil 75W-80 GL-4 Red Boost olajon is ha nem sikerül megoldani.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #347908 üzenetére
A technoszintetikus az csak egy fantazia nev. Azert talatak ki, mert irhatjak ra, hogy szintetikus mert nem az. Asvanyi olaj amihez hozzakevernek egy kis szintetikust. Na azt tuti nem ontenem bele abba a Mazdaba en sem. Az egy eleg finom muszer...
-
tboldi
nagyúr
válasz
grizlisandor #347866 üzenetére
Mint pl. a Mazda 13B-REW-en?
-
Eugene Roe
őstag
válasz
grizlisandor #346621 üzenetére
(#Kenwoodnak) Autodocon nézd meg az alkatrészárakat, aztán utána már nem nehéz eldönteni. Ott bejön, hogy meddig szeretnéd még használni -> szar, közepes vagy jó alkatrészt szeretnél-e bele, meg hasonlók.
Lehet az egyik SKF csapágyak alá nem adja, lehet a másik a legolcsóbbat teszi bele (áron nem biztos, hogy meglátszik
) az én megbízható helyemen csak a munkadíj 70-80k lenne kb.
Ha ez már túl sok munka, akkord bízd rá magad az univerzumra és lesz, ami lesz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #346469 üzenetére
Carcolor-től rendeltem egy hibajavító tollat/stiftet. Ali-s természetesen nem színhelyes amit rendeltem.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #346469 üzenetére
Akkor feleslegesen nem koltok ra. Van par kavicsnyom rajta. Majd OT vizsga elott kap egy fedoreteget ra.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #346277 üzenetére
Amugy egy Octit irtak elottem az 150-bol lett 180 lovas. Es ugyanolyan Quatrac gumija volt mint nekem.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #346272 üzenetére
Iridiumos legyen? A sima platina is eleg draga nekem.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #346257 üzenetére
Plane, hogy sarnehez a gyari 16-os alu.
Ja itthon Focvis metodusban mostam. Bogaroldo, lagyviz, szarazolas. 200-bol csili-vili lett.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #345737 üzenetére
Akkor csak reméltem.
(én már láttam a videót tavaly)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #345734 üzenetére
Ez már vóóót
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #345673 üzenetére
Ott egyeduli elony hogy az EGR-be kevesebb retyo kerul. Meg a surlodascsokkento adalekok miatt kevesebb lehet a fogyi vele. Ezek az osdi motorok 91-el is elmennek a 95 az mar premium.
-
szabonagyur
félisten
válasz
grizlisandor #345640 üzenetére
Gondolom nem megy többet. Ha jól rémlik kamionozik eléggé sokat távol az otthonától. Tippre hazamegy, kijárja aztán megtankolja.
-
Blindmouse_
senior tag
válasz
grizlisandor #345490 üzenetére
Ja, az más, olyan létezik, de leállításkor?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #345490 üzenetére
Azt a Passatunk is csinalta, az normalis.
-
Blindmouse_
senior tag
válasz
grizlisandor #345480 üzenetére
Tank felől max olyat szoktam néha hallani amikor még lengedezik benne a benzin..
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #340971 üzenetére
Cenntro Logistar 100 elektronyos harckocsik vannak a cégnél, 1 évesen ~4 ezer kilométer után futóműproblémák meg mindenféle érdekes hangok és a legjobb, hogy alig van hozzá service.
-
Blindmouse_
senior tag
válasz
grizlisandor #345474 üzenetére
Azok a békák, leállítás után minek dolgozna egy benzinszivattyú?
-
Blindmouse_
senior tag
válasz
grizlisandor #345465 üzenetére
Enyhe hidegindítási nehézségekből, mintha lassan épülne fel a benzinnyomás.. ,meg megjelent egy enyhe torpanás, azért dugtam rá a loggert hogy megnézzem a kopogást, de kopogás helyett az AFR érték tűnt fel, és kezdtem gyanakodni.. aztán nyilván elkezdtem utánamenni, injektorhidat megnézni, injektorok szűrőibe belelesni.. meg az is erős jel hogy a visszafolyó ágban nemannyira ömlik a benzin, mint amennyire kéne.. szóval két dolog maradt: 1 full eltömődött szűrő (amivel kb még sose találkoztam) 2. gyengül a puNpa.. szállít még, de már nincs meg vagy a 3.5bar, vagy a minimum 90 liter /óra..
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #345325 üzenetére
Pont ma tankoltam en is a Jazz-el. 4.98 (sok orszagut, keves varos) E10-bol.
Jah meg felfujtam a mankokereket. 1 bar vt benne a 4.2 helyett.
-
tboldi
nagyúr
válasz
grizlisandor #345325 üzenetére
Hű! A MiTo meg 12,4-en vagy 12,9-en állt, miután megkergetéssel teszteltem az új intercoolert. Nem emlékszem pontosan.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #345206 üzenetére
Az még egész kedvező ár itteni viszonylatban...
-
6030D
addikt
válasz
grizlisandor #345182 üzenetére
Egyik ismerős ősz óta szívott a dízel Merciben a check enginnel, meg néha letiltott az autó. Cseréltek neki EGR szelep(tartály?)t, de mindig visszajött a gond. Senki nem jött rá mi van, míg valaki ki nem szerelte az új alkatrészt, ami súlyra nehezebb volt, mint a készleten lévő ugyanolyan cikkszámú. Kiderült, hogy a jóember csak ultrahangos mosóval kozmetikázta a régi alkatrészt, de belül tele van korommal.
Csak senki nem gondolt rá, hogy az a hiba, hiszen új. Számlás szerelés volt, úgyhogy most a hivatalos szerviz írásos véleménye és vizsgálata alapján lesz egy elbeszélgetés...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #345182 üzenetére
Pékek.
-
tboldi
nagyúr
válasz
grizlisandor #344919 üzenetére
Annyival nem lett rosszabb, a gumik eltekerése még így is megy.
-
Emunem
őstag
válasz
grizlisandor #344388 üzenetére
Van OMV és leányvállalatai…
-
válasz
grizlisandor #344388 üzenetére
Így-így, Aral-OMV-Agip-Total amikkel Ingolstadt és Wob járat, itthon Mol és OMV.
Egyébként valami rejtélyes okból kifolyólag, Németországban alig van különbség az üzemanyagok között a normál változatokat figyelembe véve. A 100-as és 102-es az más történet, ott Aral Ultimate a legjobb az én tapasztalatom szerint. -
tboldi
nagyúr
válasz
grizlisandor #343752 üzenetére
Aztán a lamellák között megszáradó festék elzárja a levegő útját.
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #343113 üzenetére
Ráadás még 3000 fordulat felett elkezd üvölteni a motor, na kíváncsi vagyok mi fáradt meg.
Szokásos szerelő szerint sokminden, szerinte a flexi cső engedhetett el.Holnap ha minden jól megy, akkor a szerzőnél megemeljük a kocsit és okosabbak leszünk.
-
válasz
grizlisandor #343014 üzenetére
Enyémben kevesebb, mint 200 gramm volt, és 1 kg kellett bele. Szerencsére nem dupla árat számolt a cég
Az a durva, hogy ezzel a minimális gázzal is hűtött, csak az már gyenge volt 30+ fokban. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #343014 üzenetére
Ha jol lattam 210 gr vt az enyemben az 550 helyett.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #342981 üzenetére
Araban volt a toltes, most voltam utcarol beesve 25k volt.
-
válasz
grizlisandor #342951 üzenetére
annyi történik vele, hogy a szénkefék beragadnak a kosztól (saját kopásuk, meg a kinti rittyó)
ezért is oldja meg egy kis ütés akkor, amikor még csak kezdődik a baj
egyébként jó, hogy észre lett véve, mert amikor megáll mindkettő, akkor utána a kompresszor térdel le. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #342951 üzenetére
Jól tetted.
Legalább lesz rá fél év gari.
-
válasz
grizlisandor #342949 üzenetére
Volkswagen? mert akkor az javítható, én is csináltam már ilyet
általában nem nagy truváj, és mivel amúgy is ki kell venni egy cseréhez, előtte adnék egy esélyt a javításnak -
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #342841 üzenetére
Arat majd ird meg. Nekem most 25k vt a toltes, igaz sok kellett bele.
-
KAMELOT
titán
válasz
grizlisandor #342730 üzenetére
Ha vezetsz akkor minek iszol?
Ha meg iszol akkor vigyen valaki haza! -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Mutternal meg a teli szelvedomosora is bejelzett a legalkohol mero. Kontroll merest kert, az meg 0 lett. El is engedtek.
-
tboldi
nagyúr
válasz
-
válasz
grizlisandor #342703 üzenetére
a legrosszabb a munkához kell a jogsi takarózás. hát akkor főleg ne igyon, ha a jogsi hiánya a megélhetését veszélyezteti...
egy sört, de inkább radlert meg szoktam inni, hogy ha tudom, hogy 3-4 óra múlva kell csak vezetnem, pl. túrázás után, de itt belefér
-
stickermajom
addikt
válasz
grizlisandor #342550 üzenetére
Semmi, veszel egy nagy levegőt és éled tovább az életed.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Gumi leeresztes. Az kb diakcsiny kategoria, viszont az elszenvedonek maradando elmeny.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Párhuzamos parkolásnál ha 50 centi van a kocsi előtt, mögött összesen, akkor már magabiztosan ki lehet állni. Lehet, hogy 4× is kell előre-hátra lambadázni, de kifér. Ezeken nem szoktam problémázni, sőt, ilyen helyekre be szoktam állni. Belvárosban jellemző, hogy csak ennyi hely van, régi Corsával próbál beállni, de feladja, én még betettem a Passat kombit ugyanoda.
-
aktív tag
válasz
grizlisandor #342517 üzenetére
+1, én is a MySpart használom OMV kúton tankolásnál.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #342088 üzenetére
Itt helyben volt minden. Lekapta, beborozte es visszarakta. Egy bo ora vt az egesz. Meg viccelt is, hogyha nem akarom nem koti vissza a legzsakot.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #342082 üzenetére
Itt Pesten voltam, ott kb 1.5 ora volt. De ahogy nezem mar nem uzemel a vallalkozas ahol voltam.
-
Đusty
addikt
válasz
grizlisandor #342084 üzenetére
-
Đusty
addikt
válasz
grizlisandor #342082 üzenetére
Írj légyszi egy linket, engem is érdekel!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #342076 üzenetére
Zolynet-nel kerdezz ra itt a forumon. Szepen boroznek.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #341807 üzenetére
En egyszer egy kesztyut talaltam a motorterben. Azt is nyest vitte oda.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #341782 üzenetére
Menetszel?
Nyest?
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #341740 üzenetére
Nem égett ki, csak lehúzódott a csati, de hova lett a fedél az talány!?
-
KAMELOT
titán
válasz
grizlisandor #341551 üzenetére
Komoly fejlesztés ez. Lényeg, hogy az úton lévő aszfalt meg 20 éves ha nem több!
Blindmouse_: Egyik az aki a Lagunát szervizeli, a másik meg aki a SUV-ot. Nekem otthoni barkácsolásra nincs időm. Örülök, hogy otthon lehetek és pihenhetek.
hobizoli: Azt sem felejtsük el, hogy a Károly híd 600 éves és nem autókra lett kitalálva. Ugyanis homokkőből épült. EU legrégebbi hídja. Azért is lett lezárva. Ikonikus híd, ami több millió turistát vonz oda évente.
BP-en is van látványosság. Kerepesi erdőben fecskendők, gumik, zacskók, szemét és sok furcsa ember -
válasz
grizlisandor #341551 üzenetére
Rázókő magyar edition
-
válasz
grizlisandor #341076 üzenetére
Köszi! Tehát akkor kb. majdnem mindegy, hogy mit rakok bele. Olajból viszont elég sokat eszik a motor, gondolom az hamarabb kinyírja az EGR-t is... Motorfelújításra én nem fogok már költeni, csak foltozgatom a legfontosabb dolgokat rajta. Ha egyszer megdöglik, akkor vagy motorcsere, vagy viszontlátásra.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #341047 üzenetére
Effektive nem de azt sosem szidja, pedig azonos adatbazisbol dolgoznak.
-
KAMELOT
titán
válasz
grizlisandor #340977 üzenetére
2 ülésre ül 1 ember
-
válasz
grizlisandor #340971 üzenetére
Ez se kutya: [link] 1,850 millió.
-
Blindmouse_
senior tag
válasz
grizlisandor #340817 üzenetére
Létező jelenség.
Gyakorikérdések nevű viccoldal is tele van ilyenekkel
mondjuk az az oldal az agyhalál tömegindikátora -
Blindmouse_
senior tag
válasz
grizlisandor #340813 üzenetére
Az nincs meg hogy a google általában mindenkinek be van kötve akinek az internet is, ergo googlen már lehet keresgélt, és éles tapasztalatra kíváncsi, nem google/AI/foteltanácsokra.
Értjük a jószándékot, de ez most ide kevés.
Jah, lehet kéne pár szilentet cserélnie, alátenni egy Eibach rugószettet, meg egy 205 széles gumit egy inchhel nagyobb felnivel, aztán megjönne a hőn áhított stabilitás.
Mert valszeg ama közlekedőedény olyanra lett tervezve hogy a fájós derekú bácsik ne panaszkodjanak rá, nem kanyarvadásznak. -
Blindmouse_
senior tag
válasz
grizlisandor #340796 üzenetére
Fotelszakértők után jönnek a google szakértők?
Amúgy lehet a futóműnek van pár gatya állagú eleme, hulladék lengéscsillapító, lógó szilentek, ja meg mekkora a keréknyomás?
a szélesebb gumit jobban elhúzza a nyomvályú de amúgy stabilabb. meghát 1 centivel szélesebbet teszel rá attól nem fog látványilag megizmosodni.
-
majnkopf
tag
válasz
grizlisandor #340796 üzenetére
gumiban mindenképpen normálisat szerettem volna rá venni tehát nem a 20e/ komplett garnitúra
az a pici fogyasztás különbség sem érdekel hiszen akkor nem ilyen autót vesz az ember mivel a teljesítmény*fogyasztás arányában azért ez az autó nem egy jó döntés én úgy érzem már így utólagosan. a kérdés inkább a többire vonatkozott amit szépen kifejtettél nekem köszi
#340799Qru természetesen az, csak reménykedtem benne hogy pici vizuális uppot kaphat ezzel a gondolatmenetemmel amellett hogy talán még komfortosabb is lesz a mindennapokban. átbögyörésztem a táblázatot online köszönöm
-
majnkopf
tag
válasz
grizlisandor #340791 üzenetére
renault thalia 1.4 2001-2. ottani adatok alapján elvileg elfér már lecsekkoltam, csak azt hittem erre van valami ökölszabály.gondoltam rákérdezek nálam okosabb embereknél hogy mutatna ez a valóságban
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #340506 üzenetére
Megjobb!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #340447 üzenetére
Eredetileg az olcsóbb KGFB és a parkolási engedély vt itt is az indító pont.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #340325 üzenetére
Ezeket is nálunk gyártották
[link]
-
Micsurin
nagyúr
válasz
grizlisandor #340281 üzenetére
Redstuff
Qru honnan tudom biztosan ha ez gatya? Gondolom nem úszom meg holnap a bontást.
Nem gondoltam volna, hogy ennyire könnyen elfékezhető…
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #340281 üzenetére
EBC Redstuff.
-
tasiadam
veterán
válasz
grizlisandor #340263 üzenetére
En a BMW-t ahogy megvettem, kidobtam az osszes izzot belole, es ment bele ELTA. Minden ELTA. A helyzetjelzo volt benne philips, az kiegett, majd led, az is, aztan mtech, az is, majd ment vissza ELTA. viszont tegnap vettem eszre, mert sogoromnal van a BMW, hogy nem eg par izzo. Igy ment 2-2 uj ELTA. Amugy vele nincs gond. Mindez masfel ev alatt.
A Skodaban is hasonlo, de ott mar a harmadik csomag helyzetjelzo van 8 honap alatt. Mondjuk benne nem csinaltam nagy komplett felujitast, mert a foncsor is rossz benne, matt, igy csak 2 tavolsagit kapott meg 2 szortat, amik szinten jok
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #340263 üzenetére
Bubiban meg a gyari izzo van.
-
válasz
grizlisandor #340249 üzenetére
Az, de az előadó is felsóhajtott amikor mondtam az irat számát, hogy oh igen... A Dr...
Mondta, hogy lezajlott a meghallgatás, azt meg már korábban leszögezte, hogy bármit csinál vagy mond, a felelősség kérdése egyértelmű a felvételek alapján, az nem fog megváltozni, ezért sem hív be engem, mert felesleges. Sokat gondolkodtam a baleseten - volt időm - és jobban járt volna mindenki, ha végleg eltiltják, mert utólag azt gondolom, hogy valójában teljesen fogalmatlanul vezetett, rossz lámpát nézet, rossz sávból akart egyenesen menni és egyáltalán nem érzékeli a körülötte zajló eseményeket, autókat.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #339914 üzenetére
Meg kell hallgatni a nép szavát és reagálni, mert aztán a végén még ti is elmentek hidat foglalni.
Ennyi!!!
Van moderátort keresek topik meg ott a jelentem gomb is.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
grizlisandor #339535 üzenetére
a Putto-t 2.1-2.2bar-l fujtuk a szeria motorbelsovel ~10 eve
az M0-n progizas kozben volt kozel 2.4bar is
azert is kellett kicserelni a MAP szenzort 4bar-sra az ECU-ban, mert a 3bar-s csak 2bar-g latja a toltonyomast
az elso 1bar (110kPa) az mindig a teljes vakuum es a normal legkor kozotti nyomasdiffimegyunk az M0-n este 10-11 korul Szszmiklos meg Dharaszti kozotti emelkedos reszen enterezve.... (5. 230+)
mondom a pilota urnak, hogy ez a MAP jel itt gyanusan stabilan all 310kPa-nal teljes gaznal... nem tekertel ra szabalyzora a multkorhoz kepest?
ja de ....csak par kattanast....egy het mulva ujranezve mar a masik MAP szenzorral, meg atkalibralva a orat 400kPa-g ~340kPa volt (=2.38bar) volt az a par kattanas
mivel amugy kibirta, utana lejjebb vettuk onnan 2.1-2.2bar-ra, biztos ami ziherez egy oldschool reverseflow, hengerenkent 2 szelepes hengerfej (mint a Lada-é is), itt qrni kell neki nyomast ezerrel, hogy jojjon a jedi
ugyanez a motor a Bravo/Stilo crossflow 16v fejjel 0.6-0.7bar-l kisebb nyomason tudja ugyanannyi ccm-bola VAG TDI-knek ugyanez a baja, szinten RF 8v fej majdnem mind, azert is kormolnak, nem fer be a levego az egesterbe a kis gazcsere keresztmetszet miatt
a PD-kbol is csak a 2006-08 kozott lett 16v crossflow fejes is, de az ritka is -
tboldi
nagyúr
válasz
grizlisandor #339288 üzenetére
Én meg arra gondoltam, hogy a műanyagfedelen felül cserélhetnék kilincseket is (bal, jobb) az 1 db karbon árán.
11-én úgy is megyek Oroszlányba, hazafelé be tudnék ugrani Tatára ezekért, sőt fedél is van nekik, bár egy picit drágábban.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest