Hirdetés
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Fotók, videók mobillal
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Itt is gratu, menő
-
Blindmouse_
senior tag
válasz
szőröscica
üzenetére
Szóljak ha a piacon látok hozzá makkoscipőt?

-
aktív tag
válasz
szőröscica
üzenetére
Szuper!
Heal Tread zoknik jók, ajánlom. Én egy VW GTI mintásat vettem pár éve, sokáig bírta.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Menci!

-
Reggie0
félisten
válasz
macilaci78
üzenetére
Felhivja a kozponti szamot es bediktalja, hogy fekete, feher, feher, fekete, fekete ... es megkapja a valaszt

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szőröscica
üzenetére
+5 lóerő?

-
szőröscica
addikt
Befutott meg egy kis karacsonyi ajandek
[kép] -
törölt tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Inkább úgy fogalmaznék hogy a flottás vásárlóknak vannak jellemzően más szempontjai.
Van egy csomó céges vásárlás, ahol ugyan az autót cégre veszik, de mégis egy magánszemély szempontjai döntenek.
Példa: a Porschék túlnyomó részét Németországban céges vásárlók veszik, mégsem a flottás vásárlások logikája vonatkozik rájuk. -
6030D
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Klotyópapírnál ez 5-10 euro/tonna. Az egy tekercsnél mennyi is?
De ezt éves volumenben kell nézni. Ha egy feldolgozónak heti 10 kamion a kapacitása, akkor az egy évben 100K euro tiszta nyereség. Ilyenért a manager már biztos bepipálhatja az Octavián a feláras fényezést. 
-
macilaci78
nagyúr
válasz
üzenetére
Tapasztalataim szerint a céges vásárlók teljesen más szempontok alapján döntenek, mint magánemberek. És cégesnél is függ a darabszámtól és az egységártól.
Múlt pénteken egyik ügyfelem panaszkodott, hogy egész héten egy bizonyos műszaki, esztétikai tartalmú termék után kajtatott, ami azért nem kuriózum, de sehol nem talált raktáron, neki pedig tegnapra kell. Nekem se volt, de egyik beszállítómnál találtam épp a kérdéses (lakossági) mennyiségben egy adott színben. Szinte meg se nézte a színt, azonnal fizetett, tegnap pedig el is vitte.
Egy magánszemély képes inkább kivárni azt a 3-5 hetet, mire gyártói raktárról megjön az a portéka, aminek a kiválasztásával még 2-3 hetet elpöcsöl.Céges vevőnél a nagy volumennél szokott menni inkább a szarrágás. 2,40 Ft-on rugóztunk 2 hétig szerződésaláírás előtt, ami az ötszámjegyű egységár és a többtízezres volumen tekintetében minimum vicces.
A gépjárműpiacra visszatérve: a magánvásárló messze nem olyan tudatos vásárló, mint a céges.
-
Reggie0
félisten
válasz
kopeter1982
üzenetére
Attol fugg milyen felnin. Lemezen valoban semmit sem er, egy gyari alu keszlet azert jelent valamit.
-
kopeter1982
csendes tag
válasz
Szada85
üzenetére
Az a baj, hogy pár cucc csak a "régi" tulajnak ér annyira "sokat".
Tipikus példa autóeladáskor a téli gumi szett felnin. A hirdetésbe mondjuk bele van írva, hogy vételár felett X összeg a téli kerék szett, megegyezés kérdése. Aztán a legtöbbször az a vége, hogy valamennyit aludik a vevő, az eladó meg nem akar szenvedni a régi kerékszett eladásaval, pláne ha már megvan az új kocsija, és ahhoz is van neki +1 szett kerék, akkor gond neki tárolni. Szóval valamilyen szinten az eladó is örülhet, hogy nem kell külön hirdetnie, tárolnia a régi kocsihoz való cuccokat.
És simán lehet az is, hogy az új tulajnak baromira nem kellenek az 4-5 éves gumik, mert ő venne egy új szettet, ezért nem is akarna külön pénzt adni érte. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
brumi1024
üzenetére
Hát igen, és elnézve BKK alkalmazást mennyire lomha, simán megakasztja majd a parkolás a szervereket, ha ennyire alulméretezik.
Arról nem beszélve hogyan akarják ezt a turisták torkán lenyomni. Ha nincs regisztráció nélküli fizetési lehetőség, akkor az kb már az elején megbukik. -
Reggie0
félisten
Ugy tudom mar most sem kell magunknal hordani a forgalmit es a jogsit, eleg ha lekerdezi a rendor. DAP nelkul is.
“A Magyarország területén történő járművezetéshez a magyar hatóság által kiállított járművezetői okmányt a járművezetőnek vezetés során nem szükséges magánál tartania abban az esetben, ha a járművezetői engedély-nyilvántartásba bejegyzett érvényes vezetési jogosultsággal rendelkezik.”
“A járművezető köteles a közúti ellenőrzés során az ellenőrzésre jogosult hatóságnak átadni a forgalmi engedélyt, kivéve a magyar hatóság által kiállított forgalmi engedélyt, ha a jármű szerepel a járműnyilvántartásban.”
Szoval ezek a papirok vagy a DAP csak akkor kell, ha valami gaz van a nyilvantartasokkal vagy nem magyar dokumentum.
-
Szada85
aktív tag
válasz
focvis
üzenetére
Persze, el lett már rajta régen töprengve, de igazából elvetettem.
Beszerezni még be lehet, bár ezek ára is többszöröse a régebbi árakhoz képest, de a papírozás részéhez eleve nincs kedvem otthon...Másrészt egy kellemesen reszelt C20NE (számomra mindenképp, de a neten is) talán nagyobb kuriózum is, illetve annak az ereje is teljesen elegendö (már a mostani állapotban is, viszont várat még ez+az a motorhoz, ami remélhetöleg hoz néhány lovat az eddigiekhez) egy kellemeset autózni vele, különösen a mai forgalmi viszonyok között, nem érzem, hogy annyira szükség lenne az XE-re bele.
-
törölt tag
válasz
brumi1024
üzenetére
Érdekes volt ez egyébként, a Tesla egyetlen ötlete a kereslet visszaesésére az árcsökkentés volt. Már 2022 második felében elkezdték, és 2023 elején húztak bele. A kínaiak persze beleálltak, mert nekik tökmindegy, az állam fizeti a bukót így is úgy is.
A hagyományos gyártók meg adtak inkább ICE-t BEV helyett, nem vállalták be a veszteségeket.
Tavaly az árcsökkentés ellenére estek a Tesla eladások, és erre már nem reagáltak további árcsökkentéssel. Kérdés hogy miért. -
brumi1024
veterán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Azt inkabb a Model 3 arvaltoztatasaival erte el, az, hogy 130k dollaros Model S Plaid rovid ido alatt 88k-ra csokkent az inkabb a meglevo tulajoknak okozott nemi fejfajast, a leendo tulajoknak nemi oromet, de a konkurencia arait nem kulonosebben befolyasolta, az i5, i7, EQE, EQS hasonlo arszinten maradt. A hasznalt i3 vasarlot kevesbe hatja meg, hogy Model S-t 60 helyett jutanyos 43.5 millioert lehet megkapni.

Ezzel inkabb arra az eloallt esetre utaltam, amikor a 130k dollaros lizingeken a periodus harmadanal tobb volt a hatralevo fizetendo osszeg, mint amennyibe az auto abban a pillanatban ujonnan kerult.
-
ParmaBoy
aktív tag
válasz
üzenetére
Emlékszünk. És tudjuk, hogy mi a különbség a rent-a car és a fleet üzletágak között.
Ugyanúgy nem lehet kiadni villanyt napi bérlésbe, ha tesla, ha villany bmw, mert a kutyának nem kell, és ugyanúgy sz@r/kalkulálhatatlan maradványérték lesz, ha tesla, ha villany bmw, együtt mozog az egész BEV piac.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
brumi1024
üzenetére
Musk ezzel a többi elektromost is arrébb helyezte (nyilván a tesla esett legjobban, de a többi elektromos ára is valamennyire vele tartott). Talán coxer jobban tudja, hogy az i3 ára hogy változott musk csökkentései alapján.
Magyarán a maradvány érték a többi elektromosnál is ingadozott -
Reggie0
félisten
válasz
Blindmouse_
üzenetére
Nekem meg a mernoki munkaval kapcsolatban is ketsegeim vannak, ha csak nem arrol van szo, hogy cad-bol o exportalja ki a renderkepet, amit atad a marketingeseknek.
-
Reggie0
félisten
válasz
brumi1024
üzenetére
Is, meg a minoseg/kenyelem/javithatosag/elettartam total mashogy van sulyozva. Egy ceget baromira nem erdekli, hogy mi lesz az autoval 3-5 ev mulva, mar reg ki lesz szorva. Egy ceg nem is ismer olyat, hogy megszokott egy autot, megszerette es tovabb meg szeretne tartani. Egy cegnek nem lehet eladni egy autot azzal, hogy az auto lesz 10 ev mulva is. Egy cegnek eldobhato, olcsositott tomegfosra van szuksege.
-
törölt tag
válasz
Reggie0
üzenetére
"Mindezt az utan irod, hogy szerinted egy vallalkozas ugyan olyan fogyaszto, mint a maganemberek"
Az autóipari biznisz szempontjából nincs közöttük semmilyen releváns különbség. Pont ugyanúgy kell legyártani a céges autókat is, pont ugyanúgy lehet velük profitot termelni, pont ugyanúgy kell kifejleszteni őket, pont ugyanúgy kell hozzájuk autógyár. Sehol sincs olyan, hogy a privát vásárlóknak eladott autó darabszámban többet érne mint a céges vásárlóinak eladott.
Ha a flottás cégek nem veszik a Teslát, az a Tesla mint cég hiányossága, a szolgáltatásaik hiányossága, és sanszosan a terméknek magának a hiányossága.
Privát szemmel egyáltalán nem pozitívum ha egy terméket nem veszik a flottás cégek. -
ArthurShelby
addikt
Én a Blackberry példáján annyit láttam, hogy csak a cégesre nem jó hosszútávon építeni.
-
ParmaBoy
aktív tag
válasz
brumi1024
üzenetére
Szo-szo, azért sztem kicsit túl van dramatizálva a Tesla mifelénk.
Van Tesla a flottámban (én sem akartam, de ha ez kell, akkor nézzük meg alapon, belefért a költségvetésbe), nem volt szívás sem a lízing, sem a biztosítás, volt már káresemény is, ott is gördülékenyen ment a karosszéria.
Aztán lehet csak pont szerencsém volt. -
Reggie0
félisten
válasz
üzenetére
Ez annyira így van, hogy erre a bizniszre nagy autógyártó cégek meg külön bankokat is alapítottak már évtizedekkel ezelőtt.
Mindezt az utan irod, hogy szerinted egy vallalkozas ugyan olyan fogyaszto, mint a maganemberek. Komolyan, te herbalra valtottad a palinkat vagy csak a melegfront hat rad ennyire?
-
brumi1024
veterán
válasz
Reggie0
üzenetére
Hat a ceges/flottas vasarlasnal fontos szempont a normalis lizingkonstrukcio, szervizhatter, biztositasi arak, ezekben meg a Tesla pont nem eros itthon (sem). Lehetne akar objektiven is jobb auto a Model 3 egy ID.3-nal hasonlo aron, de az ID.3-mal nem kockaztat nagyot a flottakezelo/ceges vasarlo, mert ugyanugy egy VW-t vesz, mintha a dizel Passatot valasztana, addig a Teslaval szivhat rendesen (a lizingugyintezes kifejezetten maceras naluk, de a szamlazasuk is felvet nemi kerdest, es garis szervizre, karosszeriasra lehet nagyon sokat varni).
-
törölt tag
válasz
Reggie0
üzenetére
Ez tény, semmi köze az én véleményemhez.
Ez annyira így van, hogy erre a bizniszre nagy autógyártó cégek meg külön bankokat is alapítottak már évtizedekkel ezelőtt.
(Ezért van az, hogy néhány fogyatékos azt hiszi, hogy a VW-nek óriási adósságai vannak, mert nem bírnak pénzügyi mérleget értelmezni) -
törölt tag
válasz
Emunem
üzenetére
A VWnek ez a stratégiája, ugyanazt a szegmenst több oldalról támadja le.
Például ott a közepes villanysuv kategória, a Tesla lehet hogy piacvezető Európában a Model Y-nal,. csakhogy erre a szegmensre a VWnek több modellje is van, ID4/ID5, Skoda Enyaq, Audi Q4, Cupra Tavascan.
Ha mindet összeszámolod, akkor kiderül hogy Európában több MEB SUV-ot adtak el mint TMY-t. -
törölt tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Onan indultunk hogy állítólag mennyire szarul mennek a VW elektromos autói (is) Európában, halmokban állnak az eladatlan autóik, és gyárakat kell bezárni, bezzeg a Tesla, arra írtam, hogy ahhoz képest nem rosszak az eladások, és a Tesla nagyobbat bukott Európában.
Ezután jött a szokásos beszólogatás és személyeskedés.Hamarosan kijönnek az ACEA számai is a tavalyi évről, akkor majd beszélünk a piaci részesedésről is. Egy biztos: a VW Group messze-messze piacvezető BEV-ben (is) Európában.
-
szabonagyur
félisten
-
törölt tag
Közben kijöttek a VW Konszern hivatalos számai is.
VW Group Európa 2024: 3.770.600, ezzel gyakorlatilag szinten maradtak az eladások (2023: 3.774.500)
VW Group BEV eladások Európa: 447.900 (-5,2%).
A Tesla ettől teljesen biztosan nagyobbat bukott Európában, november végén durván -15%on álltak, és a december sem lett valami jó.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Blindmouse_
üzenetére
Arra gondolt, hogy olyan alkatreszt is tartogat amilyen autoja mar regen nincs.
-
Blindmouse_
senior tag
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Vismajor01
üzenetére
Nekem csak.olyan van ami meg kellhet. Jo ez nem igaz, pl a Punto-hoz van meg egy szett gumim pedig az a kocsi mar sehol sincs.
-
RAZR_v3
tag
Aki most tankolna a Shellnél, annak üzenem, hogy a Shell appban lehet aktiválni a 20 liter bármilyen üzemanyag tankolásakor felhasználható 10 Ft/literes kupont, egész januárban érvényes 1 alkalommal.
Hosszú hónapok óta az első értelmes ajánlatuk.
-
Szada85
aktív tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Nem egy "Sotheby´s" aukcióra készülö dolog, illetve biztosan lehetne sokkal fancybb módon csinálni (homokszórás, savazás, ahogy egy rendes YT videóba illik), viszont olyan mélységü munka volt/van/lesz beletéve, amit valószínü a komolyabb restaurátor mühelyek szoktak csinálni nagyon súlyos pénzekért, szóval a minöségére azt gondolom nem lesz panasz.
A cél, hogy a rendberakás, majd minöségi üreg és felületkezelés után vígan lehessen használni a jövöben, eddig sem volt egy "trailer queen", és ezután sem lesz.

Megmondom öszintén, én nem igazán látom sem az OT, sem a H rendszám elönyeit, a korlátozásaik fényében, így nem is cél egyik sem.
A felsöpolcos típusoknál, ahol már értékben számottevöen ugrik a vas a minösítés fényében még lehet jogosultsága elfogadom.De ez "csak" egy Opel, a motorja is "csak nyóccelepes", így egyébként sem érhet fel a 16 szelepes "Red Top C20XE GSi" nimbuszáig, mellé már volt csukva, lakatolva, fényezve, ráadásul gyakorlatilag a müszaki oldalon ami lehet, az át van (illetve még lesz is) építve, így szerintem instant golyó általi kötél járna már e-mailen keresztül az elsö érdeklödésnél...
-
Szada85
aktív tag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Az apró piac sem elönyére változott az utóbbi idöben az biztos, eddig azért megállt a mélyrepülés a "féláras" ajánlatoknál, de újabban már simán bedobnak nekem is felniszettre harmad-, negyedáras ajánlatokat, és nagyon meg vannak sértödve, amikor nemet mondok...de ez legyen az ö bajuk...
Merni kell nemet mondani, és kitartóan hirdetni (szerintem), meg-megújítva a hirdetéseket, idövel jön vevö, az a tapasztalatom.
De értem persze, hogy nehezíti a dolgot, ha valami helyigényes cucctól akar az ember szabadulni. Nekem szerencsére eltárolható az eladó cuccok nagy része, így nem fáj árulni.
-
Blindmouse_
senior tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Amiből van tartalék az sose romlik el...
btw ha egyszer kelleni fog bármi a betárazott cuccok közül, akkor nem akkor kell kapkodni hogy honnan szerezzek, hanem előszedem a ház mögül, vagy leveszem a polcról a tarcsit.

-
Szada85
aktív tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Halad szépen az ujjászületés útján, nem föállásban készül, és embertelen mennyiségü idöt, energiát kér, szóval szépen halad a maga tempójában.
A rozsdát gyakorlatilag teljesen sikerült mostanra felszámolni a kasztniról, belsö küszöbök fémmel kiegészültek, az extra merevítések kigondolása zajlik, közben párhuzamosan elkészültek a nyúlványok, hátsó híd, tank teljes felújítása. Ha minden jól halad van rá esély, hogy idén újra a saját kerekein fog állni, meglátjuk.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
nepszter1
üzenetére
Regadó, vagyonszerzési illeték (bár ez ilyen esetben kérdéses), vizsga és eredetvizsga díja, rendszám plusz forgalmi. Asszem ennyi. Itt pontosan ki tudod számolni. Szerintem 100-150k HUF körül lesz a vége. Nem túl bonyolult az ügyintézés.
Én hoztam már haza Németországból több használt autót is, minden esetben piros ideiglenes rendszámot kellett kérnem rá a helyi okmányirodában (100+ EUR), de erre a te esetedben valószínűleg nem lesz szükség.
-
nepszter1
addikt
Sziasztok!
Tudom, hogy nem teljesen ide tartozik a téma, de hátha valaki jártas ebben, és tud segíteni. Jelenleg Németországban élek, és haza szeretnék vinni egy 2006-os, 1.3-as benzines Ford Focust. Az autó természetesen a nevemen van, és otthon is a nevemre kerülne majd.
Olvastam, hogy Magyarországon mostanában több adóemelés is történt az autók behozatalával kapcsolatban, és kíváncsi lennék, hogy nagyjából milyen költségekre számíthatok. Emellett érdekelne, hogy pontosan mi ennek az ügyintézési folyamata.
A saját lábán hoznám haza az autót, de nem tudom, hogy Németországban kell-e valamit intézni hozzá – például rendszám leadása vagy bármilyen más adminisztráció.
Ha valakinek van ebben tapasztalata, nagyon megköszönném, ha megosztaná velem!
Köszi előre is a segítséget! -
válasz
ParmaBoy
üzenetére
tudom, hogy visszaigényelhető az áfa, a területi képviselők írták is az útnyilvántartást, mert kellett a 100% áfa
ha már útnyilvántartás, mi holazauto-t használtuk, de lemondtam még tavaly. a roadrecord-os csávó nyomul, de nekem kicsit visszás az ennyire erősen nyomulás. kit nézzek meg, ha újra akarnék flottakövetést? -
ParmaBoy
aktív tag
válasz
f4lcon
üzenetére
Nem lett. De nem is ez a baj, hanem, h a zartnal biztos a vasarlas ezert vasarlasnak minosul, es itthon csak a tgk eseten lehet afa vissza.
Nyilt vegunel meg nem biztos a vasarlas (ezert szokott ecizni a nav, ha a nyilt vegult az uzembentarto a futamido vegen megveszi), berlesnek minosul (szolgaltatas), igy a finanszirozasi reszbol (ar-maradvanyertek) alapbol 50% afa, de utnyilvantartassal akar 100% visszaigenyelheto.
De a palyazat egyertelmuen kimondja, h csak vasarlast tamogat, igy a nyilt az lecso barhogy nezed. A felhivast kene modositani.
Volt valami masik palyazat, ami megjelent tarsadalmi egyeztetesre, ami flottakezeloknek szolt es nem osszeget, hanem a nyilt vegul hitel teljes kamatat tartalmazta (magyarul 0%-os nyilt lizing villanyautokra a megfelelo teaor os jog szemelyeknel.) De nem tudom, h ezzel mi lett, ha irodaba kerulok es nem felejte el, akkor ranezek. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Az hagyján, de legalább annyi életösztön lett volna bennük, hogy nem a vészkijáratot figyelő kamera alatt csinálják

-
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Reggie0
üzenetére
Jaja, biztosan kimagyarázzák majd.
Most csekkoltam, ilyen esetben jóval kevesebb a büntetési bírság mint amire tippeltem. Autópályán megállás max 65k, alagútban max 46.8k. Ha tényleg ilyen kevés én csekkolnám az Insta profiljukat is, és behajtanék még rajtuk plusz 50 ezret, képenként. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pár adat tegnapról: Csökkentek tavaly a BMW Group eladásai
Rekordsok sportos BMW M modell talált gazdára
Visszaestek a Porsche eladások, alig fogy az elektromos Taycan
-
kisza25
félisten
válasz
Vismajor01
üzenetére
A lemez felniket megcsináltam szépre, ha eladom majd akkor azzal, mi pénzt adnak érte 30 eFt? Alufelni meg ér 100eFt-ot. Ha valakinek kell alufelni, akkor alku tárgya, ebben a 2M Ft kategóriában már azért nem ad az ember mindent csak úgy oda. Az ülést meg vissza rakom, mert úgy gyári.
Ja és a kivett multiair szűrő is megvan, mondta szerelőm ki lehet tisztítani, rakjam el, lehet később már kapni sem lehet (stellantis) -
Szada85
aktív tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Szerintem millió variáció létezik, és részben te is megválaszoltad a második bekezdésben...
Kapod az autóhoz (lást kiszánál a kerékszettek), viszont átváltasz 4 évszakosra, máris ott hever egy garnitúra, a piac pedig sokszor olyan vicc árakat akar adni értük, hogy inkább eltárolja az ember, ha tudja. Nekem is így van egy gyári garnitúra felni a Leonhoz a pincében.
Aztán van egy szett féktárcsa/betét is elrakva a Leonhoz, mert finom akció volt rá 1 éve, most pedig vagy 30%-kal drágábban lehetne ugyanezt a szettet megvenni (ugyancsak akciós áron)...
"idösebb" autónál pedig ha jót akarsz magadnak, akkor halmozol, amíg elérhetöek a cuccok/amíg még épeszü árakon mennek az alkatrészek, mert relatíve gyorsan fordul a piac, ahogy kikopik egy-egy (föleg ha eleve ritkább) változat. Tudnék GSi vonalon mesélni...

-
kisza25
félisten
válasz
Vismajor01
üzenetére
Seatot lemezfelnivel vettem és dísztárcsával, a gyári 10 éves gumikkal, vettem rá 4db alufelnit téli gumival (októberben vettem az autót) aztán tavasszal 4S gumikat és most eladtam a téli gumikat amik a felnin voltak.
A gyári ülés kényelmetlen, vettem bele a bontóból másikat, de eladom kell bele majd a gyári.
Az alfát most vettem decemberben nyári gumi volt rajta, az is az első kettő kopott, vettem rá 4Sgumikat.
A hyundaiba nem működött a kapcsoló, vettem bele, de aztán meg vettem komplett kormányt így az került bele, mert az "okosabb volt"
A kapcsolókat próbaltam eladni töredék áron, de nem ment.
Majd felrakom újra. -
Vismajor01
addikt
válasz
kisza25
üzenetére
De hova gyujtogetitek ezeket? Vagy minek? Vagy felhasználod mert kell vagy eladod /kidobod mert nem, nem?
Nekem egy toroncsapagyam van csak a polcon, mert megvettem de nem kellett es egyrészt nem foglal sok helyet, másrészt nem volt drága, harmadrészt egyszer biztos kelleni fog.
-
-
Reggie0
félisten
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Biztos csak muszaki hiba volt es alafenykepezett a jarganynak, majd jelezte, hogy nincs eletveszely es tovabb lehet hajtani

-
bulikavagyok
nagyúr
Komoly sztori ez is: Életveszélyes mutatvány: fiatalok álltak meg videózni az M85-ös sztrádaalagútban
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Battlefield 6
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
kar, h enyire a foldon a forintunk, igy csak az oldalt mentem le (es szombaton nehany sor utan havertol hazafele rendelek, ahogy ismerem magam
)

Csak a listára csorgattam a nyálam.