Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
veterán
hát ez az új logó elég szaRul néz ki: [link]
-
ludsimon
veterán
(Kulcsszavak miatt)
1997 SW20 3S-GE 2.0i 170LE Rev4
Toyota MR2Kérésre képek, videó a hangjáról a lenti link alatt megtalálható.
Rövid történet hogy került hozzám. Észak Németországból hozattam be.
Épp ma reggel voltam egy részletes állapotfelmérésen és amikor említettem, hogy eredetileg E90 330i-t kerestem, csak annyit mondott Zoltán, jól kiartikulálva: "A BMW egy szar!"
Tényleg annyira imádnivaló kocsi ez az MR2, olyan élmény vezetni. Ezt egy E90 már nem adta volna vissza, az a csomó rásegítés, elektronika, stb, az már nem az amit én kerestem.
Csak nem találtam ilyen állapotban lévő régebbi sportautót.
Aztán jött Ő.
Mint a derült égből villámcsapás, egyszerűen meg kellett vegyem. Alváz, kasztni teljesen rendben van, felületi rozsda látszik az alján, még bőven javítható. 5-6 éves Mazdák alja szarabbul néz ki mint az övé azt mondta. Műszakilag apróbb dolgok javítandók rajta. Látszik, hogy volt gazdája Németországban.További képek/videók erre a linkre kattintva megtekinthetők.
-
törölt tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Igen, ezt tudom, de ha ennyire alaposan előre akarnék látni mindent mikor hajthatok bele 100% előreláthatósággal, hogy át is jutok rajta, akkor még nem értem volna haza.

Nem volt semmi probléma amúgy, az a fő nézeteltérés mindig, hogy én kisvárosiasan vezetek, mert kisvárosban is vagyok, ő meg kéthetente jár Budapestre és úgy pörög itt is, mintha ott lenne a fővárosban. Bár valóban néha túl
nkedves vagyok és elengedek olyanokat, akár gyalogost, akár autót, akár biciklist, akit amúgy nem kéne. -
EQMontoya
veterán
válasz
ludsimon
üzenetére
Nem, a TTG-t Szutiek viszik, es ott azert esett a szinvonal.
Az altalam linkelt szervizt Szabber (Szullo Szabolcs) alapitotta, aki eleg sokaig dolgozott markaszervizben, de ott van az emlitett Tibi, aki szerintem a leginkabb vagja a hatso kerekes Toyotakat itthon.
Aero: koszi! Ez a C osztaly amugy nekem is kifejezetten tetszik. Egy idoben nezegettem, gondolkodtam is rajta, de a benzines motorok eleg kehesek, annyit meg nem megyek (evi 10k mondjuk), hogy vegyek egy dizelt.
A felig elrejtett mutatos sebessegmero rohadt jo gag benne
-
ludsimon
veterán
-
törölt tag
Ha 2x2 sávos úton nem működnek a lámpák (nekünk sárgán villog, gyalognak sötét), nekünk van Stop mi vagyunk az alárendelt keresztirányú forgalom, elfogynak az autók elindulok és a kereszteződés közepén vagyok, szembe le akar jönni a gyalog a zebrára, el is kezdek lassítani és megállok a zebra előtt, ugye hogy meg kell állni elengedni? Egyértelmű elsőbbsége van, akkor is, ha elfoglalom arra a kis időre a külső sávot keresztben.
Ki tudnak kerülni a belső sávban, abba már nem lógok bele, a gyalognak meg elsőbbsége van.
Ezen vitáztunk össze jobbegyben lévő rokonnal, merthogy nem állhatok meg a kereszteződésben (rokont sose vigyél magaddal, mindig mindent jobban tudnak).Igazából a vita abból ered, hogy én bitporkosan vezetek, ő meg marha offenzív és ezen mindig vita alakul ki, már előtte elkezdődött.
-
Micsurin
nagyúr
Golf fűtőmag (heatcore a franc tudja a magyaros nevét.
) mi a csudival érdemes újrabélelni? Sajnos az évek megették már az ott lévő szivacsot így nem igazán tolja azt a nagy szauna hatást a fűtése.
Köszi szépen! @focvis: Neked is a fóliát!
-
Qru
MODERÁTOR
-
ludsimon
veterán
VIDÉKI SZERELŐK ELŐNYBEN!
Megbízható szerelőt keresek az alábbi feladatok elvégzésével kapcsolatban (referencia fontos, hogy legyen és, hogy többek ajánlják!) Ha esetleg a csoportban van szerelő, akkor kérek szépen privátban egy árajánlatot, részletezve az alkatrészek márkája/típusa, illetve a munkadíjjal együtt feltüntetve!
VIDÉKI SZERELŐK ELŐNYBEN!
Toyota MR2, 1997 az autó. Szép állapotú, emelhető (4 karmossal).
Fékek:
- Toyota gyári fék felújító szett (első tengelyre), első fékek felújítása, munkahenger és a nyereg (fékhatás drasztikus különbség, bal be van rohadva, jobbra húz az autó).
- Brembo féktárcsák előre (eredeti, nem a hamisítvány kínai)
- Brembo fékbetétek
- Hátul, fék kötél felújítás/csere.Futómű:
- Porvédő lengéscsillapítónál, körben, csere.
- Elől, bal és jobb kormány összekötő gömbfej csere.
- Elől, jobb oldali talpas gömbfej csere.
- Elől, jobb-bal Stabilizátor pálca, csere.
- Elől: Jobb, bal torony csapágy csere. -
Qru
MODERÁTOR
-
kisza25
félisten
Átadták az új 67-es gyorsforgalmit, de már most van baj
[link] -
kisza25
félisten
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Hívd fel az ügyfélszolgálatot, nagyon gyorsan megoldottak nekem eddig mindent.
Nehogy aztán kiderüljön, hogy nincs is érvényes biztosításod -
válasz
EQMontoya
üzenetére
Legkésőbb 160-nál (155-nél?) lekapcsol a villany, afölött már nem rekuperál lassításkor (a használati szerint ez konkrétan 155 kmh-ig működik).
Óra szerint 1x eljutottam 238-ig, még volt benne némi lendület, ekkor forgott 4000-et, ahol a dízel teljesítménymaximuma (215) jelentkezik. Illetve elég áramvonalas a kasztni; lejt a tetővonal, az alja teljesen burkolt, stb... a visszafogott szélzaj okán, anyámnak nem tűnt fel a 200.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MrSealRD
üzenetére
Az acélfelni viszonylag rugalmas ezért hajlik, így nem igazán lehet görgőzni (az alu merev azért törik/reped). De talán a gumi/felni topikban erről többet tudnak mondani...
Nekem egyszer kellett javítani egy padkasérülést (elgörbült a pereme) akkor szépen visszakalapálták és azóta is tökéletes. Szépen tartja a nyomást és a gumi sem kopik félre. -
Ö...
Szuper... Akkor azt hogy tudják javítani? Hegesztés? Vagy az sem?Egyébként nem biztos, hogy szükség van rá. Csak szeretném megnézetni.
-
Acélfelnit szeretném megnézeti mielőtt viszem festésre. Olyan helyet keresek Budapesten akik korrektek és jól végzik a dolguk. Annyi lenne, hogy megnézik kell-e görgőzni és ha kell akkor meg is csinálják. Viszonylag rövid határidővel.
-
EQMontoya
veterán
Tudtok olyan mesterrol/cegrol BP-n, aki egy odavitt lengokart es szilentet osszead, ameddig a halal el nem valasztja oket?
-
bbubby00
őstag
Hungaroringes Miata tali video
Nyomokban bbubby00 feliratot es kisbubit tartalmaz.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
De kuldenek. Irj nekik, vagy hivd fel uffelszolit...

De amugy nem kell neked igazolni.
-
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Ne várd, le tudod tölteni és kinyomtatni, más már nincs
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Szerintem nem, de majd segít valaki, aki otthon él.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Régóta nem kell már magadnál tartani, le tudják kérdezni.
-
Szilágyi84
senior tag
Sziasztok érdeklődnék hogy van aki Aegon biztósítással rendelkezik és online fizette? Én 1 évest egybe átutaltam lassan másfél hónapja és még mindig nem postázták az igazoló kis szelvényt amit kéne hordani.
-
Doki16
addikt
Ohh igen
Ezen most jót röhögtem. Óriási magas labda volt 
Jelenleg nálam csak áramot fogyaszt. Napok óta be se indult a benzinmotor, pedig megyek minden nap. Ez a 30-40km hatótáv bőven elég. Hétvégén tesztelek egy Dujv-Fehérvár távot. Tele akkumulátorral indulok és majd ott is visszatöltőm maxra. Kíváncsi vagyok mennyi lesz az elhasznált benzin.

-
Doki16
addikt
válasz
focvis
üzenetére
Ezt nem is gondoltam volna. Annyival erősebb a V60, hogy az hittem lazán alázza mindenhol. Sok tapasztalatom mondjuk nincs erős kocsikkal. Én csak azt tudom, hogy nagyon élveztem a Passatot, még 100 felett is jól gyorsult. Az Auris nulla dinamikája után ez a GTE egy űrhajó nekem
Az Outlander egy picivel gyorsabb csak mint a Toyota. -
Doki16
addikt
válasz
focvis
üzenetére
Nulláról tuti erősebb a D6, de mondsz valamit, mert 100 felett változhat a helyzet, hogy egálba kerülnek. A Volvoban gyengébb a villanymotor, lehet ezért lehetnek pariban talán. Tegnap ki lett próbálva mennyit megy E-Modeban, 140 a vége neki tisztán elektromosan. És lehet neki padlózni akkor se kapcsol a benzin.
Német autópályán próbáltam, 220-ig mentem vele, tovább nem akartam kínozni. Videók alapján 230 a vége. De 180-ig nagyon könnyen megy.Állóhelyből próbáltam kicsit eső úton téligumival a kocsit. Még negyedikben is villogott az ASR. Nem tudja első kerékkel így átadni a max erőt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
focvis
üzenetére
Hmm, meglepő. A V60 azért bikább állóból elkened a száját de nyilván ott már van fordulat így a puszta erő dönt és a súly/légellenállás. Fordulaton meg a GTE is tud 218 lovat és 400 Nm-t amihez "csak" 1665 kg.
bitpork: Szép elképzelés a bio-dízeles üzem, kár hogy a személyautók 99%-a nem üzemeltethető vele.

-
válasz
Doki16
üzenetére
Szép vasak!
Már a turbószelep cseréje után, egyszer gangoltam aránylag kihalt autópályán egy Passat GTE-vel (talán kombi volt az is, nem égett bele a retinámba...); ő is tolta, én is; kb. fej-fej mellett ment a D6-tal a 160-200 közötti tartományban. Tetszik, cserélnék.
A D6 állóból induláskor durva, Power módban (elől a D5 húz, hátul a villany tol).
-
bbubby00
őstag
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Kerdezz meg egy alkuszt vagy nezz utana kalkulatorral, hogy megeri-e uzembentartoira atiratni. De igen, igy lehet kijatszani
-
Doki16
addikt
Hétvégi csendélet

[kép]
[kép]
Párosan: [kép]Sajnos még mindig nem volt időm rendes képeket csinálni a Passatról. Egész hétvégén a sajátomat csináltam belül. [link]
Viszont autókázni elmentem egy kicsit a Passattal. A villanymotorja 115 lóerő és 330Nm. Csak elektromosan jobban megy a VW mint az Outlanderrel minden erejét bevetve
A GTE gomb megnyomás után meg nagyon bivaly lesz. Még a hangja is megváltozik a benzinmotornak, olyan jó mély erősebbé válik. Nagyon kemény ahogy megy. Persze focvisnak a GTI is ilyen volt vagy még jobb a V60 D6 meg ugyebár még durvább, viszont nekem nagyon kemény ez a GTE. Nem vezettem még tartósan ilyen erős kocsit. A 360 kamera nagyon jó játék, ide oda lehet forgatni térben a kocsit. Baromi jó algoritmust raktak össze hozzá. Mint egy GTA 2 amikor felülről nézed 
Összességében nagyon bejött a kocsi. Számomra még mindig a Passat a legjobb ami volt autó nekem. Ez a B8 meg elég jó javítás lett a B7-hez képest. -
Peter.70
addikt
-
aero.
veterán
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Beneztem
-
hülyegyerek
addikt
Benéztem egy biztosítós emailt, ezért baromira megemelték a kgfb-met. Járható út az, ha feleségemre íratom az autót üzembentartóival, és újrakötjük ?
-
Micsurin
nagyúr
Egy tető fóliázásra mennyit számoljak? Otthoni nem megoldás nem lesz az olyan amit néznék évekig. :B
-
aero.
veterán
Termeszetesen itt kint. Sajnalom en is, de annyi lenne a kuplung+dmf amennyiert kb eltudom adni, ha egyaltalan eltudom. Utana meg kene gatlo, rugo es mar tulvagyunk a felmillion. Annyi meg mar rament ezelott is.
Focvis: persze, A-CLA nalam nem is jatszik, tetszeni se tetszenek. Az uj CLA jol nez ki, de jelenleg nem erint, hogy olyanom legyen.
Delelott egy 350cdi kombine van teriteken
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
lsebestyen
üzenetére
A klímagázhoz kevert olaj keni a kompresszort is, ha 2 évig állt akkor sajnos benne van a pakliban, hogy beállt teljesen és azt is cseréleni kell.
-
máyköl
veterán
Nem sok tapasztalatom volt ezidáig a DSG -vel, de kellett ma vezetnem egy 1 éves Superb -et (10.000km volt benne), és egy 2 éves Passatot... Mi van ezekkel a gépekkel? Szörnyen lassúnak és butának tűnt mindkettő váltója, de még csak finoman váltani sem tudott egyik sem... A gázreakciónál már nevettem magamnak, padlónál kell nekik 2-2,5mp. Pedig tök szépen össze van rakva kívül belül mindkét autó, kár értük, nekem nagyon kiábrándító volt, élmény volt visszaülni az Alfába.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Hardcore café
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De inkább a V8-al gyere legközlebb.
Gyönyörű!
Állat. Gratulálok! 👍
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szuper... Akkor azt hogy tudják javítani? Hegesztés? Vagy az sem?