Hirdetés
-
Mobilarena
Autós topik
-
BigBlackDog
veterán
(rögzített hozzászólás)
Akkor itt lehet szavazni a következő tali időpontjával kapcsolatban. Szavazás határideje jövő hét péntek (május 1.) éjfél. Névnek egy PH!-s nicknév mehet!

Javasolt helyszín a nyári rezidencia, rossz idő, vagy eső esetén pedig a Savoya Park, Möbelix alatti parkolója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitpork
nagyúr

-
törölt tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Kösz. Nem emlékeztem, hogy odafele vagy visszafele kell-e olvasni.
Gondolkozom a Megane másik szett felni eladásán, mert nekem nem fog kelleni sose és ezek a gumik vannak rajta. Nem fogom levetetni őket, eladom így gumistól. Aztán majd az új tulaja kezd vele amit akar. Lekopva nincsenek, nem repedezett, nem néznek ki rosszul se, csak hát idősek már. Briliantis2-es nyárik.
Az árat nem tudom eldönteni mi legyen, én 5k/darabra gondoltam. Nem ebből akarok meggazdagodni, ha tele tudom tankolni az autót vele már rendben van. -
törölt tag
válasz
thefreeman
üzenetére
Tipikus jutúberinfluenszerceleb, nincs vele semmi extra. Túlnyomó részük olyan lesz, mint ő is, idővel. Nagyon sok csatornát néztem régebben amik ahogy elértek egy bizonyos szintet átcsaptak a flegma, lezser, link, leszarom kiskirály stílusba és már nem érdekelte őket semmi, mert megvolt X mennyiségű tábor amiből meg lehetett élni és csak ez volt a lényeg, aki ezt felhozta az kapja be konkrétan. Handrás eleinte azért volt nézhetőbb, mert még ízlelgette a dolgot max nem jön be neki akkor dobja és keres más elfoglaltságot az elektromos autókon kívül. Én is néztem régen, sok dolgot megtudtam tőle az kétségtelen. Aztán bejött neki a dolog és onnantól kezdve már tolhatta is fullba a kretént, mert már semmi nem számított csak a profitmaximalizálás. Szakonyi Gábor (aki vele szokott lenni Teslás arc) ezerszer szimpatikusabb, nyugodtabb karakter, belőle árad egyfajta stabilitás. András körül meg egyfajta pénzsóvárgás, seggnyalás, celeb élet mindenáron légkör van.
Egy jutúbert mikor nem szeretünk az jellemzően nem azért van, mert szar a tartalom amit csinál, hanem mert extrém irritáló, felrúgnám a faszba stílusa van. Vannak csatornák amik eleve ilyennek indulnak és szar a tartalmuk is, lásd rengeteg gémer hulladék, meg vannak amik a pénztől és hírnévtől alakulnak át amúgy meg a tartalom nem lenne rossz. De ezzel nem tudunk mit kezdeni, mert erre kapó a nép. Cirkusz szinten kell előadni mindent, ha Gajdán Miklós meg Novoth Tibi lenne minden jutúber akkor a Google már csődbe ment volna. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
molnarpeter
üzenetére
Fenyszoro polir lassan nekem is aktualis lesz...
-
Integrale
veterán
válasz
molnarpeter
üzenetére
Akirol a TC-n is van cikk.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
molnarpeter
üzenetére
Az elobbi.
-
válasz
Integrale
üzenetére
Ha nem a halál f.sz.ban lenne, a Bőremberhez vinném Bp-en - molnárpéter linkelte már Neked.
Én Zegre viszem, ott nincsenek beláthatatlan távolságok városon belül. A Saab bőrét is ő javította.
Szerk: csak 1-1 kis darabot cserél a 2 első ülésen ennyi pénzért, máshol teljesen OK az állapota: [kép]
-
-
válasz
footy
üzenetére
2 helyen cserélnek 1-1 db 2 ujjnyi nagyságú műbőr darabot bőrre. Fizetek 20-at. Péntek délutánra kész.
Jobb - kényelmesebb - lenne az alcantara, de az nem ennyi zseton lenne; ill. GTI-ben csak alcantara - kockás szövet kombináció létezik (Mo-n nincs), úgy pedig iszonyat drága buli már.
(#135783) Qru: Az eddigi trend alapján 6,15 db-ot; de most majd tovább rontom az átlagot.

-
-
Felni témában én még bedobnám az oszi-szintert. Ügyesen megcsinálták az alu szettem.

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Vettem egy majdnem patika szettet 80k-ert, de az egyik egy picit padkas volt. Egy db-ot nem fujatok, mert el fog utni, a gyari szint nem talaljak el
a szurkenel. Szoval mind 4-et kene fujni ami nem eri meg mert akkor veszek olcsobban eleve felujitandot.Ezert a majdnem patikat eladtam 90k-ert es vettem egy picit lefingottat 50k-ert. Azt kene lefujatni, mar csak azon megy a matek h legyek rendes EU-s pógár és vegyek bele tpms-t vagy legyek magyar es irassam ki a g-be.

-
válasz
Johnny_vT
üzenetére
Megfordult a fejemben, van fekete lakkfilcem is.

De nem kókányolok, tiszta lelkiismerettel szeretném eladni, mint "újszerű" autót. Az árajánlat úgy szól, hogy max. 20 e. Ft lesz a 2 ülés. Mivel még kérek egy kis ülésszivacs-igazítást is, így tudom, hogy pont 20 k-t fogok fizetni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Ettől bonyolultabb a dolog. Vettem egy szett gyárit, amit aztán eladtam (10k-t nyertem rajta). Aztán pár hónappal
Később vettem egy masik (ugyanolyan) gyári szettet. Az konkrétan 2 éve porosodik a pinceben.
-
válasz
Nunder
üzenetére
Szia!
Azt mondják, ő az egyik legjobb az országban: [link]. Kecskemét.
(#135770) focvis: Fikázom itt az utólagos fóliát, hogy nem gyári...
Aztán mire vetemedem... a bőrkárpitban kicseréltetek egy gyárilag műbőr részt rendes bőrre, mert 2 éves korára kikopik és csúnya lesz. Mondhatjuk, hogy ez OEM+ ?
.
Az enyém 3 éves múlt, ez a vezetőülés [kép] , de az alig használt anyósülés dettó ugyanígy néz ki. Gyalázat. -
Nunder
őstag
Szevasztok,
Szeged környékén tud valaki megbízható bőröst, aki kormányt újra tudna bőrözni? A neten talált hirdetések ezer évesek, és valahogy taszítanak.
-
molnarpeter
nagyúr
Greengo: lesz bónusz perc, ha töltőre parkolsz, és reptérre kijutás is megoldott (augusztus végéig ingyen shuttle)

-
kisza25
félisten
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Milyen felni konkrétan? Csomószor balesetben ripityára törnek elöl és megmaradnak hátul, nem lehetetlen. Ebayen is nézz rá

-
gzbotii
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
...azért egy handrás alert* is jöhetett volna

*vagy bár leírni, kitől a van a videó...
-
Speeedfire
félisten
Végre egy jó adás. [link] YT alert
-
qfm
őstag
Adásvételiből elég az eredeti példány az okmányirodába, vagy az indigós példányt is kérik? Az egyik indigósat az egyik tanú elfelejtette aláírni, és nem rohangálnék utána még most, ha nem muszáj. Majd aláírná átíratás után.
-
Azért őket választottam, mert más nem foglalkozik Mo-n szálhúzott felnik gyári minőségű felújításával. Felhívtam a Joób Felniklinikát, ők minimum 20 éve felnijavítással foglalkoznak, ilyenhez nem értenek, azt mondta, hogy fényeztessem telibe, vagy szintereztessem telibe - ilyenre nem vagyok hajlandó egy 5-6 milliós autónál. A 100 ezerre azt mondta, hogy teljesen OK.
Ha tudsz jobbat, very welcome!
Azért nem fóliáztatnék utólag, mert nem tetszik, hogy:
- ott virít alatta az engedély matricája,
- látszik, hogy utólagos - pl. a fűtőszálaknál eláll,
- csúnyán öregszik,
- szeretem gyáriasnak megőrizni az autókat.A Disney-s hálónál persze jobb.
-
nandow
aktív tag
válasz
focvis
üzenetére
Köszönöm!

Van 1 szett felnim, amiket át szeretnék nézetni, lehet görgőzni kell belőlük 1-2-t.
A másik szett felnimet meg picit kikezdte a só a középfurat környékén, gondolkozom az újrafényezésen...Egyébként sima fényezett gyári felni, szóval nincs benne semmi extra.Őket néztem még (közel vannak hozzám), de ők sem annyira olcsók.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
focvis
üzenetére
Vajon szarul hegesztett felnit hol javítanak? Gumis szerint sehol.
Gyári VW alufelnijeim vannak, felújítva de az egyik úgy lett hegesztve hogy nem lehet kisúlyozni.
Ez abban nyilvánul meg hogy bizonyos sebességi tartományokban ráz, szerencsére leginkább 140-150 fölött, ott nem sokat megyek, de azért néha alatta is érzem.Előre egy gumis se teszi fel, így viszont az első gumik is jobban kopnak mert nincs cserélgetve.
Az a baj hogy 1 db felnit meg sehol nem adnak, illetve ha a full szett csere mellett döntenék, én így nem adom el.
-
Speeedfire
félisten
Ha valaki akar felnit felújítani, és fehérvár is játszik, akkor én őket tudom ajánlani.
-
válasz
nandow
üzenetére
Parancsolj: [link]
Minőség: szép lett, kb. mint ahogy a gyárból kijött (bi-color, szálcsiszolt 18" felni); az egyik felnin találtam egy kisebb hibát; a lakk elvileg erősebb a gyárinál.
Ár: Nagyon sok, a 4 db-ra fizettem 120 000 Ft-ot, ez tartalmazta a tényleg aprólékos felújítást (3 nap oldószeres áztatás, csiszolás, gyöngyszórás, megint csiszolás, alapozás, fényezés, CNC-vel szálhúzás, lakkozás), gumiszerelést, és a 4 felni görgőzését. Görgőzés nélkül 100 lett volna.Erre még rájött 88 ezer a gumikért, jatt, szumma 210 ezer Ft. Ehhez képest 180-ért tudtam volna venni gyári 17-es G7 GTI felniket, használható gumikkal, a lerúgott 18-asokat pedig el tudtam volna adni minimum 100-ért. Beljebb lennék 130 ezerrel, és nem rázná ki a lelkem - ha újra kezdhetném, ezt az opciót választanám. De kétségkívül nagyon jól mutatnak a felújított 18-asok.
Ha nem szálhúzott / szálcsiszolt felniről van szó, akkor 1000%, hogy találsz olcsóbb megoldást; tavaly 6 ezret fizettem a 17-es felni/db fényezéséért, vállalható minőségben, a Méta utcában.
(#135728) tboy93: Bár én utólagosan nem fóliáztatnék üveget, de szép munkának tűnik.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Elhiszem, hogy mashol is sok van, csak jo szandeku figyelmeztetes volt, hogy keszuljetek ra, ha nem egy viszketo, piros gomboc formajaban akartok hazaerni.

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark
üzenetére
Amíg nem akarod leszedni a fóliát addig nem lesz baja a fűtőszálnak tutira. De ha óvatosan viszik le hozzáértő kezek akkor sem szokott lenni szálszakadás bennük, inkább csak akkor ha már volt javítva.
Antennát nem zavarja, attól ne félj.
-
tboy93
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
35e Ft. Nem hiszem, hogy baja lesz a fűtőszáltól, szerintem simán melegebb lesz az üveg a nyári napsütésben mint télen a fűtőszáltól. Javított fűtőszál esetén nem javasolt a fólia felrakása, ezt külön kiemelték előtte. Illetve matrica elvileg nem maradhat az üvegen, azt le kell szedni, mert a fóliával ellentétben ezek nem bírják úgy a meleget és az UV-t és ha elkezd feljönni a fólia alatt az érdekesen fog kinézni. Nekem is a hátsó üvegen van az antenna, nem vettem észre a rádió minőségén különbséget.
(#135741) EQMontoya
Nem csak ott sajnos, Balaton, Szigetszentmiklós, Tököl, bármerre járok mindenhol brutál sok van
-
EQMontoya
veterán
Sracok, ha csutortok es a nyari rezidencia, akkor vigyetek szunyogriasztot!
Tegnap este fel orat mokoltam 7 korul szabateren, valami 12 szunyogcsipest szamoltam utana.
A csutortoki lerobbanas is hasonlo veget ert. Rohadt sok szunyog van a XI-ben.
-
MasterMark
titán
-
tboy93
nagyúr
válasz
Integrale
üzenetére

(#135731) MasterMark
Igen. Emiatt a sedanokra általában drágább mint egy 5 ajtósra vagy egy kombira.(#135734) zolynet
köszi!(#135735) K Norbi
Igazából nekem majdhogy mindegy volt, hogy a nagy márkák közül melyik kerül fel, először skyfolt néztem, de ez a műhely közel volt és jó árat mondott. 10 év gari van erre a llumar comfortra, remélem tényleg tartós lesz. -
Johnny_vT
senior tag
válasz
MunezXBK
üzenetére
Szomorú látvány...
Szombaton nekem is sikerült megpadkázni a Volvo-t egy parkolóházból kifelé. Nem fértem el a rámpa kanyarjában és kapott kicsit a bal első felni. A különbség, hogy nálad a vörös autón lett 4/5 fordulatnyi fehér horzsolás, nálam meg az ezüst autón lett 1/2 fordulat vörös horzsolás (padka festék)

Erősen gondolkodom már egy rendes felújításon mind a négy keréknek, mert a gumicserénél azt hiszem megsérült a jobb hátsó is. Pár napra rá vettem észre (közte biztosan nem húztam meg), így reklamációnak helye nem volt

Korábbról mindegyiken lenne mit javítani. Német árakról van becslésed? -
törölt tag
0512 az melyik évben gyártott gumi?
-
Én csütörtökön egészen biztosan az orfűi fesztiválon leszek, szal a tali nekem kimarad.
-
HoaryFox
őstag
Jelezném én is résztvételi szándékomat a topiktalin, úgyis aznap reggel megyek fel, hogy beszereljenek tempomatot, valamint legyen már egy Opel is jelen.

Lehet felviszem a fotómasinát is

-
tboldi
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
Az 1.4 ennyivel kellemesebben eszik?

Nekünk faterral ketten, kevés csomaggal (első lökhárító hátul és egy szett alufelni még) nem sikerült a Jazzt BP - Győr - BP távon lejjebb vinni mint 7,4. ('05 1.2) mod.: szintén végig klíma. Esetleg itt lenne az ideje az EGR takarításnak és a gyertya cseréknek...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Jah de azért nem erőltetem a dolgot ha nem muszáj (eltört egy keréktőcsavar gumicserekor). Viszont emiatt a Jazz-el toltuk le a hétvégi Bp-Lelle-Bp-Mátra-Bp karikát ahol volt ott pálya 130-140-es tempó, azon kívül meg ahogy tudtam menni nagyrészt klímával (hazafelé már nem kellett) és 5.8 lett a fogyi. Az azért nagyon baba...

-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Kindle
- Milyen okostelefont vegyek?
- Synology NAS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- AliExpress tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- További aktív témák...
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Aztán mire vetemedem... a bőrkárpitban kicseréltetek egy gyárilag műbőr részt rendes bőrre, mert 2 éves korára kikopik és csúnya lesz. Mondhatjuk, hogy ez OEM+ ?
.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

én kíváncsi lennék rád élőben, főleg, ha már szent időben egyszer hazalátogatsz