Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Autós topik
-
BigBlackDog
veterán
(rögzített hozzászólás)
Akkor itt lehet szavazni a következő tali időpontjával kapcsolatban. Szavazás határideje jövő hét péntek (május 1.) éjfél. Névnek egy PH!-s nicknév mehet!

Javasolt helyszín a nyári rezidencia, rossz idő, vagy eső esetén pedig a Savoya Park, Möbelix alatti parkolója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gooool
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Esetleg tolatoradar? Ha nem teljesen jol van rakotve az elektronika, akkor alacsony temponal az sipolni fog, mert kozel van a futó.
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
426os
üzenetére
Ja, az olaszoknál úgy tűnik, mindig megvan ez a variálási lehetőség a hátsó ülésekkel.
A MiTo 5 személyes, aminek csak azért örülök, mert így a háttámla csomagtartó felőli oldala is szövettel borított és 2/3-1/3 arányban dönthető. A 4 személyes kivitelnél fém, és csak egyben hajtható le.

Az Ypsilonnál meg pont fordítva volt, a 4 személyes volt dönthető külön-külön, az 5-ös meg egyben.

-
MC Pite
veterán
válasz
tboy93
üzenetére
Azert vicces, hogy 150le, ~250nm manapsag mar arra sem eleg hogy elhagyjuk vele az orszagot

110-120 lóval tökre elvagyok kombikkal, egyterűekkel. Hogy élénk legyen ugyan kaptak csipszet, de korrekt (alpokban is nyaraláskor).
De T-Roc 1.5 tsi 150 dsgvel max ennyi hajlandóságot mutatott, de néha érzésre kevesebbet.
Tudom, biztos kamuzok, stb.
Kézzel visszahúztam a dsg-t előzés előtt, uccu, eredendően ok, megy is úgy mint egy 120-130 lovas turbós autó (lásd bálnácskám 1.2 130ló). Bálnácska élénkebb, és ha padlózok, mén. Dsgnel ha nemvolt elég egyet visszahúzni és padlózok, akkor hang nő, sebesség alig.
Szoktam automatát is vezetni, és pl kuszásban meg normál közlekedésnél ügyes* volt ez a váltó. De mikor erő kell, középtartományig oké, a teteje (utolsó 25 ló) nem tudom hogy csikarható ki belőle.Szemrebbenés nélkül venném a 130 lovas kéziváltóst helyette!
Kevésnek sem mondanám az erejét, de nem érződött a térokk 150 pacisnak egyáltalán.Meg 12 miliósnak sem a világ legizassztóbb kárpitjával, pedig én aztán már sok szarban ültem.
Anno az 1.2 Rapidok, Toledok 110 lóval élhetőbbek voltak (az autó is, hajtáslánc is).*:Hangos volt a T Roc kipuja, és kéthengerézkor picikét jobban rezget, és szar hangja volt, olyan...kéthengerezős. Egy octáviában sem tapasztaltam ilyet 1.4 act/1.5 közül sose, de T-Rocban idegesítő volt, visszaváltással javult kicsit.
-
Vismajor01
addikt
Csatlakoztattam utanfutot az autohoz, erre akarhanyszor fekezek sipol az autó. Se hibauzenet se semmi. Lampak is mukodnek hátul. Mi baja lehet?
Neten nem talalok errol semmit. Csak azt h az ABD jelado sipol ha hibas, de folyamatosan es nyilvan ABD hibauzenettel. Lehet h mivel nincs abs a futon ez a baja?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ja ez bő 1 hónapja volt. Szántóföldről folyt be a víz a pályára. [link]
-
426os
őstag
válasz
tboldi
üzenetére
A fejtámla az felszereltségfüggő. Pl Bravo mindig 5 személyes (kivéve a van változat), de volt többfajta hátsóülés (2 v. 3 fejtámla, kihajtható könyöklővel vagy nélküle. Nekem is csak 2 fejtámla van, könyöklő nélkül, hiába a jobb, sport üléseim vannak. Mondjuk 3 embert nem is szívesen ültetnék be hátra, mert elég szűk a hely.
-
brumi1024
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Az összes, kivéve az első pár évet.
-
brumi1024
veterán
válasz
Vismajor01
üzenetére
Ez így ebben a formában pontatlan, csak a legelső gen volt 4 személyes, az összes többi 5.
-
rbalint88
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Aztaquqorijat
azert autouton ez eleg eros. Itt volt egy jo kis zuhe, de ugy tunik a fak is nagyjabol egyben maradtak. Jeg szerencsere nem volt. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Vismajor01
üzenetére
Passat CC is 4 szemelyes, opcionalis extra vt az 5 szemelyes belole a gyartas elejen.
-
szabonagyur
félisten
Ez nem gyenge.. tiktok alert [link]
-
szabonagyur
félisten
válasz
Vismajor01
üzenetére
Tuti van belőle 5 személyes.
-
Vismajor01
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
X6M 4 szemelyes
-
szőröscica
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Szerintem sajnos a legtobb baleset nem abbol adodik, hogy barmilyen kozuti szakasz komoly vezetesi tudast igenyelne. Szimplan figyelmetlensegbol es gyokersegbol tortennek.
-
tasiadam
veterán
Itt eddig nagyobb volt a fustje, mint a langja az esonek. Epp csepereg. Jeg hirbol se volt
-
szabonagyur
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Pedig nem egy agysebészet az a rész...
-
szőröscica
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Szerintem ott lodulnak meg eloszor, az M3 kivezetos torlodas utan, majd ratesz meg az M31 becsatlakozasa. Nagy a forgalom, nincs kovetesi tavolsag, kodolva van a bali.
-
szabonagyur
félisten
Amúgy nem értem miért olyan "különleges" Bag térsége, hogy ott mindig van baleset, 90% legalább az esélye.
-
Öcsémnél szokott parkolni a kocsi, mondta nekem, hogy direkt nem állt fa alá. Jég igazából annyira nem para, ugye 21 éves Focus, és nem valami szép, így egy kis jégkár már nem oszt, nem szoroz.
Jó, nyilván jó lenne, ha nem verné szét, így azt mondtam neki, hogy ha már ledőlt a fa, akkor álljon alá...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Igencsak jól fúj a szél, most értem haza, útközben a Jászberényi úton a Gitár utcánál már megálltunk letakarítani az aszfaltról egy nagyobb letört faágat.
-
kisza25
félisten
válasz
diegho
üzenetére
A pedálok valóban közel vannak benne, 43-as lábbal még épphogy ok, az enyémben 3 fejtámla volt hátul, a futóművet adom, ha az 1.0t volt benne, arról nem tudok nyilatkozni, az 1,4 sem egy erőgép, ezért is cseréltem le.
Amúgy nekem a tipo kombi kellene az i30 1,6 motorjával és az i30 1,4 váltójával
-
gooool
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ezen meg en nevettem fel.
Orulok, hogy okoztam Nektek egy kellemes percet.
29-en en is igyekszem felmenni es megmutatni az Astrat.

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica
üzenetére
Tűpontos jellemzés.

-
diegho
nagyúr
Megvolt az olasz út és persze nem a foglalt T-roc-ot kaptam, hanem egy új Tipo kombit szép narancs színben.
Elfértünk benne 5-en, csomagtartó is nagy, a futómű az olasz fos utakra pont elég puha. Ennyi a pozitívum.
Az, hogy hátul közepén nincs fejtámla kicsit meglepett... létezik még ilyen autó?
A pedálokkal bajban voltam, a kuplungot normális módon nem tudtam használni, mert ahogy felengedtem beszorult a cipőm a pedál és a burkolat közé.
ez elég érdekes szituáció volt elsőre
konkrétan csak úgy tudtam használni, ha a lábujjaimmal nyomtam le a pedált, úgy felengedve el tudtam húzni onnan. Volt némi anyázás na.
A motor... igen azt meg kellett néznem, hogy ugyan hol van, mert nem éreztem a jelenlétét. Ehhez képest párom 0,9Tce-je egy sportkocsi. Voltunk safariban, ahol sokszor kellett dombon indulni, ez klímával nagyjából lehetetlen, csak padlóval. Rengetegszer rá kellett rúgni, hogy kettesben is haladjon, ne pedig fulladozzon.
Két dolog miatt volt jó ezt így kipróbálni.
1. Nem kell gyenge motor, semmi szín alatt.
2. A Leon-nál valamivel puhább futóművet szeretnék a fos utak miatt -
kisza25
félisten
válasz
tasiadam
üzenetére
Arra gondolok amikor tök üres elötte amíg a szem ellát. Nem 2 km/h megyek gyorsabban, hanem 20- 30- al, tehát érzékelhető.
Amúgy volt már olyan hogy a végén jobbról mentem el mellette, mert a tök üres pályán kibérelte a belső sávot 130- al. És vihogott mikor meguntam és jobbról elhaladtam(maradtam is a tök üres belsőben)
Ja az még a kedvencem mikor beleáll a seggembe, de elöttem vagy 8 lassabb autó.
Kimegyek, hogy ne engem idegesítsen, aztán mikor lehet menni kiderül, hogy lassabban megy, mint ahogy én mennék... -
kisza25
félisten
Amúgy azt sose értettem, hogy miért fáj egy erősebb autósnak, hogy egy gyengébb autóval rendelkező egyén sietne?
Rendre az van, hogy megy egy bmw/audi... mondjuk 120- al a belsőben, mögé érek és bacik kimenni, nagy nehezen kimegy előlem, aztán meg neki áll versenyezni
Bezzeg, ha Ő jön gyorsabban, akkor én azonnal takarodjak ki előle, mert Ő siet.
-
tasiadam
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
dethroner
üzenetére
Azt hogy mi szívta le azt nem tudod kideríteni. De azt meg tudod nézni jobban szívja-e valami mint kellene.
Ehhez fixen be kell rakni egy árammérőt sorbakötve az akkuval. Várni 10 percet legalább hogy az autó elektronikája elkezdjen alvóba menni.
Ekkor csak pár mA fogyasztásnak szabad lennie.Fontos hogy az áramkört nem szabad megszakítani mert akkor újra indul a számláló mélyalvás előtt. Tehát valahogyan fixen kell odaerősíteni a multimétert (sorba az akkuval - egyik saru le)
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Ha váratlanul lemerült az aksi pedig nem volt semmi bekapcsolva, és tegyük fel hogy nem ment tönkre, hogyan lehet kimérni (ha ki lehet), hogy mi szívta le az áramot? -
6030D
addikt
-
radi8tor
MODERÁTOR
Lánchíd és a berlini gyors: autósellenes fundamentalisták foglya lett Budapest
A szerző a BME Út és Vasútépítési Tanszékének egyetemi docense.
szőröscica: 270k
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad T470,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az sokkal faszabb volt minden teren az 1.5 etsivel

azert autouton ez eleg eros. Itt volt egy jo kis zuhe, de ugy tunik a fak is nagyjabol egyben maradtak. Jeg szerencsere nem volt.
Jó, nyilván jó lenne, ha nem verné szét, így azt mondtam neki, hogy ha már ledőlt a fa, akkor álljon alá...