Hirdetés
-
Mobilarena
Autós topik
-
BigBlackDog
veterán
(rögzített hozzászólás)
Akkor itt lehet szavazni a következő tali időpontjával kapcsolatban. Szavazás határideje jövő hét péntek (május 1.) éjfél. Névnek egy PH!-s nicknév mehet!

Javasolt helyszín a nyári rezidencia, rossz idő, vagy eső esetén pedig a Savoya Park, Möbelix alatti parkolója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bömbi a garázsban, mindenkinek Boldog Karácsony!
-
válasz
Flashback
üzenetére
Hmmm, Corolla 14-15 millióért, nájsz. Erről beszélek.
Tegyük félre a forint teljesítményét. 7 évvel ezelőtt 24 800 eurónak megfelelő forintot fizettem a vatta új, jól felszerelt Golf GTI-ért. Ez aktuális árfolyamon 10 millió Ft, annyiért ma rendelnék egy újat. Nem merem konfigurálni, félek a sokktól. (20? száradjon rájuk)
-
-
válasz
Flashback
üzenetére
Magyarországon szvsz 10%-ot csökken az átadási áruk (kedvezménnyel csökkentett) ceteris paribus.
"Normális ember" ennyiért nem vesz ilyen foschokat, vagy írhatom azt is, hogy ennyit nem hajlandó dolgozni értük. B verzió: mindenkinek 20-30%-kal emelkedik a bére.Szerk: tippre euró jövőre 380, ennek ellenére tegnap zsákoltam ~400-on, egy éve ilyenkor még 350-en.
-
tboy93
nagyúr
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Ne legyen igazam de en kinezek jovore egy 500Ft-os EUR arfolyamot is.
-
Ki mit tippel mennyit fognak emelkedni az új autó árak jövőre?
-
Tudományos kérdés: CR 1616 elem (Suzuki) helyére jó a CR 2025 (VW méret)?
Feltételezem, nem, de hátha... -
válasz
grizlisandor
üzenetére
Nekem is tele (minden is), de 26-án délutánra kiürül.
-
-
-
nandow
aktív tag
Autópályán valós 130-nál mennyit fogyasztott?
Illetve a nagy méretéhez képest nem volt túl gyenge? Autópálya tempónál szükség esetén volt elég erő gyorsítására mondjuk nyáron klímázva, családdal együtt megpakolva?Bármi hiba előjött neked, amíg használtad? Vagy ami neked nem jött be, idegesített? (pl beltér zörgés stb)
Valami nagyobb autót keresek a jövőre nézve, amibe a család is belefér (jelenleg 2 gyerek) és kényelmesen lehet vele utazni hosszabb távon is.
És megakadt a szemem a Mondeon, de amennyire hallottam, az Ecoboost motorok nem annyira megbízhatóak, így a hibrid lenne csak opció. -
Milyen nagyon x@r az idő, nem lehet autókázni.
-
brumi1024
veterán
iDrive karácsonyi üdvözlővideóval köszöntött tegnap. Mindeközben a Golf csak olajat kért az ünnepek alkalmából.
-
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Én nem azt írtam, h jó áron tudok!! Csupán annyit, ha lesz szólok.
-
MM
őstag
válasz
nandow
üzenetére
Vályi Pista elég jól bemutatja ebben a Speedzone tesztben.
Másfél évig használtam most egy ugyanilyen Hybrid Mondeo kombit szinte új korától, 60K km-t tettem bele, főleg autópálya, de agglomeráció és Budapest is volt benne bőven.
Ha a batár méretéhez képest nem olyan nagy, de azért használható méretű csomagtartó OK, akkor minden más szempontból nagyon jó gép, nekem nagyon bejött, bátran ajánlom.
Futómű (16-os felnivel legalább is), komfort, zajszigetelés, ..stb kíváló.
Az eCVT váltó még megszokást igényel, de tud menni rendesen, 170-es utazó tempónál pl motorhang sincs, csak intenzív gyorsításnál.A hajtáslánc gyakorlatilag Toyota HSD, de az autó körülötte komfort szempontból inkább Lexus, mint Toyota.
Most egy 2.0 CR TDI DSG7-es IV-es oktávot hajtok, ami szintén jó kis gép, de azért szó nélkül bármikor visszacserélném a Mondeo-ra.
Ha van bármi konkrét kérdésed, szívesen válaszolok.
-
6030D
addikt
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Várjál, mert itt már többről volt szó. Simából van a 2-4-8 Ah, a bt-ból meg elvileg 4-8 Ah. Utóbbiak fele akkora méretűek, mint a sima változat (bt 4Ah a sima 2Ah házban).
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
simonjoe
üzenetére
Az a 4Ah-s Parkside akku engem is érdekelne jó áron, évekig 10 volt, nem vettem meg, merthogy nem igaz, hogy nem bírják legalább 8-ra leakciózni.
Erre múltkor már 13ért láttam egy Lidlben.Az a baj elég összevissza a gépek sora itthon, van 230-as elég sok, akkusból meg Parkside-Lidl akkusfúró és szegélynyíró, na utóbbiba durván kevés a 2Ah akku.
Van még egy Einhell akkus is, persze még a nem mindenbe jó csereberélős akkuból.
Meg most kaptam egy Bosch akkust a cégtől karácsonyra. -
hdanesz
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
-
Ma a szigetszentmiklósi lidl parkolóban pakoltam ki a szajrét, messziről hallottam egy fószert óbégatni, ahogy szállt be a kocsijába, hogy "EZT NEM HISZEM EL, MINDENKI EL AKAR ÜTNI?", majd mire tolom vissza a bevásárlókocsit, felbőgő motorral kivágódott a parkolóból, de olyan szűk íven, hogy konkrétan nekiment a bal első ajtajával a bevásárlókocsim sarkának, koppant is egy isteneset, köpni-nyelni nem tudtam, hogy ilyen létezik...
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Pontosan egy hónapja eladtam az előző autómat. A vevő azóta sem iratta át a kocsit...és forgalomból sincs kivonva. Pedig cégre vették...
Persze én bejelentettem az eladást és a biztosítást is lemondtam. Az látszik a JSZP-n is, hogy már nincs rajta biztosítás. Mennyi idő után vonják ki a kocsit a forgalomból....hivatalból?
Tudom, hogy nekem elvileg bajom nem lehet ebből. De mégis bosszantó, hogy ott 'lifeg' a kocsi a levegőben.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ajtoranyitas az enyemen is van mar sajnos. Hiaba vigyazol ra ha mas meg nem...
-
válasz
molnarpeter
üzenetére
Esetemben erre az alkatrészre pont nem volt szükség, csak minden másra.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
kisza25
üzenetére
Jah top1 telepitunerek a szivo 1.5-2.0-ra elsokent a hood scoop-ot pattintjak fel Subaruknal.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
molnarpeter
üzenetére
Annyira hogy én nem is láttam az üzletben.

-
426os
őstag
válasz
tboldi
üzenetére
Igazából ha vásárláskor nincs gond a váltóval, esetleg korábban már javították, akkor azért nem törvényszerű, hogy hamar tönkremegy. Egy olajcsere kell neki, aztán ha egyszer fel is adja, időben fog szólni (búgni) mielőtt megáll. A Multiair hiba kevésbé kiszámítható, cserébe egyszerűbb cserélni, de árban nagyságrendileg hasonló lehet a javítás.
Alkatrész ellátottságtól nem félnék a helyedben, közel laksz a határhoz, Ausztriában van alkatrész (én is egy nap alatt kaptam, amit otthon nem lehetett beszerezni, árban sem volt drágább, mint MO-n lett volna, ha lett volna).
Fogyasztás lábfüggő, nálam a 120 lovas T-jet Bravo 7,9-et kért eddig nagy átlagban (jellemzően pálya, némi országút, kevés város, 15e km alapján). Sebességhatárokat betartom, pályán gps szerint 130-140. -
tboldi
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
A váltó mindenképp olcsóbb, plusz upgrade kittel akár végérvényesen is megszüntethető a problema. Viszont hozzáférés szempontjából a hengerfej könnyebb feladat, főleg úgy, hogy csak akna van itthon, ami ráadásul egy ásónyommal lehetne mélyebb, hogy ne kelljen görnyednem.

-
kisza25
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Igen az első egy kicsit szolidabb ültetés és kipufogó véggel már szerintem vállalható

-
válasz
molnarpeter
üzenetére
Bocsánat lemaradtam.
Köszönöm szépen
, ne fáradj, a nagy Lidl raktárban van ismerős, intézni fogja, amint elérhető lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest