Hirdetés
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Autós topik
-
BigBlackDog
veterán
(rögzített hozzászólás)
Akkor itt lehet szavazni a következő tali időpontjával kapcsolatban. Szavazás határideje jövő hét péntek (május 1.) éjfél. Névnek egy PH!-s nicknév mehet!

Javasolt helyszín a nyári rezidencia, rossz idő, vagy eső esetén pedig a Savoya Park, Möbelix alatti parkolója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gooool
őstag
Udv!
Ezerszer felmerult mar, ezert elore is elnezest, de 70es tablanal fouton beleszaladtam egy traffiba, GPS szerint 86-al (tempomat 90).
Gyujtsek csekkre, vagy valoszinuleg megusztam?Koszonom!

-
Magnum_
nagyúr
én amondó vagyok, legyen Eurocenter, lehet parkolni, közlekedés jó, gépjárművek, szervezés, bukósisakok jók.
de rugalmas vagyok természetesen
-
Magnum_
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
Srácok!
Akkor egy közös topik gokartozásban ki lenne bene és kinek melyik péntek délután/kora este lenne jó (17-18h körül)?
Saint:

-
rbalint88
veterán
válasz
Kornel
üzenetére
számít a súly. egy versenyzőnél. ismerős kiskorában versenyzett gokarttal, aztán kinőtte a sportot (fizikailag), de a silverkartban úgy is kaptunk tőle minimum fél másodpercet, hogy 110kg és 198 centi a srác
70 és 90 kg közti rutinos, sportos utcai vezető volt a többi játékos is. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Kornel
üzenetére
Qru könnyebb nálam 8-9-10kg-val, eszméletlen jól vezet, alsó hangon 2x annyi méter van a lábában, mint nekem, a reflexei is jók még és 1,5mp különbség volt köztünk, a javamra (mondjuk szó, mi szó, a fun miatt mentünk), de addig le is ám fogyni
tehát a súlykülönbséget úgy is simán tudod te kompenzálni, főleg, ha hozod a szokásosat. -
tboldi
nagyúr
Ha valakit érdekel:
KeddtőlSzerdától autókiállítás (nem tuning) Pozsonyban!
8 euró a belépő /fő és 5 a parkolás. -
Magnum_
nagyúr
válasz
bitpork
üzenetére
Bezzeg ha nem a szokasosat hozta volna, akkor talan lenyomott volna egy csajt

Da real man
Ha nem lennek szabalykoveto ÁP, a varosinforgalomban en is szivesen megkergetnelek, szerintem meg is lepodnel
De ismerek olyat, aki viszont belemenne a jatekba. Es ott is meglepodnel.
@rbalint88
-
gzbotii
nagyúr
válasz
bitpork
üzenetére
Par éve, amikor én is fiatal(abb) voltam és nyugtalan, osszeaakadtam egy csajjal a városban, szőke, piros Ford Kaval. Láttam, hogy jól megy, mondom hát én se vagyok piskota, kezdtem tapposni utánna. Úgy 10p múlva feladtam, mondom oké, nem akarom magamat, a kocsit vagy másokat tropára törni és inkább lemaradok.
látszott rajta, hogy nem a véletlenre bízva ment be az útkereszteződésbe, stb. De ritka az ilyen azért. -
norrberth
addikt
-
-
szőröscica
addikt
Köszi srácok, akkor szétnézek majd, hogy miket lehet kapni, aztán beruházok egyre.

-
Magnum_
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
Te pont ugy nezel ki amugy, mint az avatarod

Kiertel tegnap? -
Skillet
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
én EZT vettem lidl-ben. 216 darabos. elégedett vagyok. talán 23e körül volt.
(#68031) Saint_
3/4-es?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
En csudiklassz 3/4-est vettem Lidlibe', tudom csinalni vele, amit tudok csinalni
(kereklemezt lebontani, a kerekek csavarjait felemelt allapotban visszaerositeni, stb. Olajcserere is jo lenne). Torxok, meg dugok tomkelege, csak egy 19est kellett vennem pluszban.
6penz volt asszem. -
szőröscica
addikt
A lidlis szerszámkészletek jó minőségűek?
Akarok venni magamnak egy szettet, mert itt Pesten alig van valamim: egy B&D csavarozógépem, igaz nagyon sok féle fejjel, de azzal autót szerelni nem nagyon lehet, egyébként meg csak egy tök alap csavarozó és villáskulcs-készletem van.
Szóval egy jó racsnis dugókulcskészletet mindenféle fejjel, torxokkal szeretnék venni, hogy kisebb dolgokat tudjak bütykölni az autón, mert szerelők kóklerek, az egyszerűbb munkákat inkább elvégezném magam.
-
hacki87
senior tag
válasz
gzbotii
üzenetére
En gondolkozok pl egy logan mcv 1.5dci outdoor felszereltseggel 4villanyablak tolatokamera + radar konyoklo, vonohorog, tempomat stb 4mFt. Tipo kombi 4.5 ha jol remlik es normalis motorral mar 5mFt kombi megane is.
Tobbiek: koszi mindenkinek
(30 lettem bar a nickem adja magat xd) -
Doggy dog
senior tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Köszi az ajánlást,holnap felvetem neki.
-
-
brumi1024
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
Az X5-nél ez benne van a szériafelszereltségben, az az x-elős opció, hogy ne legyen, ekkor egy 2-300k-t még engednek az árból. A Q7 úgy drágább (ha épp nincs szerencséd az alkunál/ragaszkodsz a szigorúan azonos felszereltséghez), hogy az X5-ben benne van ez az opció. Tehát az ideális esetet tekintve is (jól alkudsz/elfogadod a különbségeket) előnye ez a BMW-nek, mert neki adott áron ez belefér, az Audinak meg nem.
Abból a szempontból persze nem jó a példa, hogy ezek újonnan 30 milliós autók, ~300k-nak az első 3 évben bele kellene férnie, de a "prémiumságot" jobban támogatja a BMW rendszere, mint az Audié, ahol ugyanoda viszed a Q7-et, mint mondjuk egy 6-odannyiba kerülő Golfot, csak 3x annyit fizetsz ugyanazért a szolgáltatásért (olajcsere mondjuk).
-
adalbert1
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
Mi az a TIR?
A kezdő hozzászólást olvastam, nem túl biztató egyik infó sem (főleg annak a fényében, hogy a legtöbb Golfban amit a piacon láttam kisebb köbcentis van -1.2, 1.4):
TSI:
- ebből van három generáció, az első kettőre jellemző a szelepekre rakódott karbon, nyúló vezérlánc miatt hengerfej felújítás.
TSI-ből a kisebb köbcentisek szenvednek jobban a meghibásodásoktól. Az utolsó generáció dupla befecskendezést kapott, van egy közvetlen és egy hagyományos szívó csöves.Gergőke88: persze, elhiszem, hogy lehet jó autó, viszont nem tetszik, olyan autót nem szívesen használnék 8-10 évig, amibe nem jó érzés beülni. Egyik kollégám mondjuk elégedettnek tűnik a Daciájával, igaz, ő a régi papír Swift-ből ült át.
-
brumi1024
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
Ez a konklúzió a szavak mely permutációjából lett levonva?

Egy Q7 és egy X5 hasonló felszereltséggel közel fillérre pontosan ugyanannyi (micsoda meglepetés). Az X5-höz viszont ezért jár 5 év ingyenszerviz, az Audihoz meg nem. Mekkora kötsög ez a BMW, hogy képzeli ezt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nade legközelebb!

Vagy ezt már kiküszöbölték, meg az erős műanyagszagot is?