Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
válasz
sandró60 #113039 üzenetére
Az érkező jel minőségén érdemben nem tud javítani egy sokmilliós tévé sem (a marketing bullshit képjavító, élesítő, sztereóból 9.1-et varázsoló vudura gondolok).
Hogy érthető legyen: egy kolbász minőségén utólag nem tudsz változtatni - ha a betöltés (amikor továbbítják neked a jelet) pillanatában gyenge volt a hús (kép) és a fűszer (hang) minősége, akkor az a kolbász rossz lesz, akármit csinálsz vele.
-
blakey
titán
válasz
sandró60 #113031 üzenetére
Nem ismerem azt a TV-t, de ha sikerül beállítanod a sorrendet, akkor a csatornafrissítést ki kell kapcsolni, mert azt naponta egyszer frissíti. Ha kikapcsolod, akkor a jövőben manuálisan kell a keresést végrehajtani, amennyiben változás történik. Remélhetőleg ez segít.
-
Soocy
csendes tag
válasz
sandró60 #106606 üzenetére
Mondjuk ez nem plazma legalább
Nem tudom ez a nano cell mennyire tud beégni, ha egyálltalán ez lehetséges.
Nem 2-3 évre akarok tvt jó lenne ha kitartana. Viszont ennek a tudása annyira meg győző. 250 000 ért ráadásul szerintem jó áron van.Esetleg ebben az árban 250 eFt körül alternatívát tudtok mondani? Jó lenne ha a majdani ps5 öt is ki tudná használni (HDMI 2.1, 100-120 Hz)
-
TeeJay
félisten
-
agressor12
senior tag
-
BiP
nagyúr
válasz
sandró60 #101844 üzenetére
Köszi. 32-ben gondolkodnak (az pont kitölti a szekrényben a helyet).
VA-ban én is a tavalyi modellt találtam: LG 32LK510BPLD. Ez olyan 56-60e [link] .
Képminősége olyan lehet, mint a tiéteknek, akkor az jó.
Meglátjuk, hogy döntenek. Karácsonyra vennék meg, addig még akár egy Black Friday is bejátszhat, ha lesz valami 32-es akcióban. (bár nem sok esélyt látok rá, hogy pont valami LG lesz, inkább a 40-42 colosakat meg nagyobbakat szokták akciózni) -
gyeniko
őstag
válasz
sandró60 #101781 üzenetére
Szerintem nincs ilyen összefüggés. Az 5-6 évesnél régebbi TV-ken azért nem fut a YT, mert 2015 év elején a YT az Adobe Flash-ről HTML5 -re állt át. Ez egy konkrét eset volt, nem menetrendszerű, vagy ismétlődő. Persze, elvileg lehetséges, hogy a jövőben is lesznek olyan változások, amelyeket a TV-k nem tudnak lekövetni, de szó sincs arról, hogy ez 5-6 évenként bekövetkezik.
-
Krissz80
senior tag
válasz
sandró60 #74940 üzenetére
Ez így kellemesebb.
Én emiatt gondolkodtam az Philips ambilightos TV-iben, de még az eladó is lebeszélt az LG javára, mert állítólag az ambilight zavaróan késhet a képhez képest. (Meg hogy TVnek azért az LG/Samsung jobb)Azért gondolom az IPS panelest is be lehet állítani esti filmezéshez.
-
retesz147
addikt
válasz
sandró60 #74717 üzenetére
@PioDVD: Igen tudom, hogy ez az átka, de ez van, ezen szeretnék kicsit csökkenteni, ha lehet.
@sandró60: Melyik másik fórumban? És melyik csavarokat, amik a TV hátulján a fekete külső borításon vannak, vagy már a külsö borítást lebontva a belső csavarok (ha van ilyen)? Az összes csavart?
@Beni2360: "Egyébként beállítással lehet mérsékelni de TV típusától függ milyen lehetőségek vannak." Igen, ezt a beállítást keresem én is, mert mintha anno olvastam volna, csak már nem emlékszem és keresővel se találom. 2 évet meg nem akarok visszaolvasni, ezért írtam ide, hátha valaki csípőből tud ajánlani 1-2 beállítást, amivel kicsit csökkenthető.
De másban is szívesen várom, akár a hang, akár filmezéshez, ha már így elkezdtem ebbe belemenniEgyébként mindhármatoknak köszönöm, hogy próbáltok segíteni!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- Mobil flották
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest