- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
válasz
ngyjns #104629 üzenetére
A legpontosabb a Szakértői képmódok. Ezeket műszer nélkül szemre pontosabban beállítani szinte lehetetlen.
Használhatod sötétben a Szakértői sötét képmódot, a Háttérfény 30-40 között ízlés szerint.
A gamma beállításnál 2,4, illetve ki lehet próbálni a BT.1886-t.
Ha számodra meleg a színhőmérséklet, akkor válaszd a Meleg1-et.
Ha van fény a helyiségben, akkor Szakértői Világos képmód, a Háttérfény 40-60 között.
A gamma 2.2, ha nagyon világos a helyiség, akkor 1,9. A Színhőmérséklet itt is mehet meleg1 értékre, ha túl meleg a meleg2. -
creed33
aktív tag
válasz
ngyjns #104614 üzenetére
Írd be a keresőbe például hogy háttérfény kontraszt. Jópár beállítási lehetőséget fogsz találni. Ettől függetlenül nem lesz egyszerű beállítanod szerintem neked se hogy minden szempontból meg legyél elégedve. Én is ugyanezt vettem, de tévéadásokhoz valahogy nem tudom úgy belőni hogy igazán tetszen. Ez nem azt jelenti hogy nem egy nagyon jó TV ről beszélünk. Azon vacilálok hogy az elàllási időn belül visszaviszem aztán veszek egy Samsung 50Q80t -t helyette ha ki tudom pótolni a különbözetet.
-
törölt tag
válasz
ngyjns #81319 üzenetére
A jogszabály sztem nem írja, hogy bármit is felszámolhatnának, át kellene olvasni. Egyébként meg, mennyit kérnek 1 óra vagy éppen 11 óra használatért?
Kíváncsi lennék rá. Le lehet ezeken kérdezni az üzemidőt? Az LB szérián a régi fw-ben volt ilyen, de annál a frissítéssel eltűnt belőle.
Ha nem tetszik, akkor nyugodtan vidd vissza, szerintem kötelesek a teljes árat visszaadni 14 napos határidővel.
Ha meg másikat hoznál tőlük, akkor meg örüljenek inkább. Az fw majd csak javítanak, de ha egyszer be van lőve a kép, utána nem nagyon mászkálunk a menübe. Csináltál rajta visszaállítást? -
Milka 78
nagyúr
válasz
ngyjns #81300 üzenetére
Az a tv olyan messze van a csúcstól mint Makó Jeruzsálemtől.
Az LH630v egy igazi nép tv.Annak készült aki nagy méretet szeretne,kedvező áron az árához képest jó minőségű panellel/képpel.A maga kategóriájában teljesen rendben van aki meg többet akar annak meg mélyen a zsebébe kell nyúlnia.
A Sony50W805 ami úgy majd 2x annyiba kerül,na az csúcs tv.
Az LB730v a kora ellenére is felsőbb kategóriás tv mint az LH630v,így szerintem almát a körtéhez hasonlítunk.
Az sd dolog nettó marhaság.
Szerintem is valami frixi lehet az adásoddal,mert nálam nem szemcsés semmi,de itt digi van és nincs setboxom,direktbe megy a delej a tv-be.
A 8 bites (10bit fcr) és "ál" HDR-t adom,de ennek ellenére az Avatar/The Martina/Warcraft olyan minőségű volt 4k-ban olyan élményt nyújtott amit Bd50 fhd-ban nem kaptam meg (49uh661v-m van).
Ennek ellenére marha drága a valós 4k-s tv,sajnos nem nekünk találták ki őket. -
törölt tag
válasz
ngyjns #81300 üzenetére
Valami gond lehet ott, a HD adás nem szabad hogy szemcsés legyen, nézd meg ELacielvtárs tévéjén. Talán csinálj egy tv visszaállítást, és hangold be újra, de a csatlakozókat vagy elosztókat is nézd át. Vagy a másik tévé kábeléval próbáld ki.
Úgy tudom, hogy a Upc-nek talán jobb a kábeles SD adása is a többinél, ahhoz meg lehetett volna próbálni az UHD tévét is, itt többek szerint nem rossz rajta. -
tévelygő
aktív tag
válasz
ngyjns #81300 üzenetére
Hátha ez a leírás segít:
ezt olvasd el -
törölt tag
válasz
ngyjns #81213 üzenetére
Ha olvastad a topikot, akkor látod a véleményeket az UH635-ről, mert többen is vettek ilyet mostanában, és jókat írtak róla. A 730V-vel eltérően ez VA paneles. Sztem elég jó ár/értéket képvisel az UHD-k közt, a megfelelő felbontású(HD és jobb) anyagokhoz.
Melyik fw van fent? SW File(Version 05.05.35)-öst látom a legutolsónak. Mert a frissítés, és visszaállítás megér egy próbát, még ha nem lenne gond a lejátszóval, ezt akkor sem ártana megtenni időnként. Csat. lista előtte pen-re menthető. A Beállításokat meg lefotózod legfeljebb, de még az összefoglalóban is van mindkét dologról írás, és a frissítésről is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest