- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Netfone
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
LouiS22 #113989 üzenetére
Nem jól érted, a szolgáltatói csatorna sorrend és a TV-n megjelenő sorrend nem ugyanaz
A Samsungon volt csatorna szám szerinti (1 M1, 2 M2 stb) és van az ABC sorrend, meg az egyedi sorrend
Itt is van egyedi sorrend, de kézzel kellene minden csatornát sorba rendezni.Ez a chansort igéretes, elvileg menupont a csatorna importálásra. Köszi, remélem sikerül.
-
sityupityu
veterán
válasz
LouiS22 #113857 üzenetére
Idén már nem nagyon, de tavaly még elég sokat nyomtam a COD-al. Online játéknál akkor az volt pár játékosnál az a tévé ikon xbox vagy ps szimbólum helyett? Nem tudtam elképzelni, hogy mi az a kis tévé jel. Ezek a játékosok mindenféle konzol nélkül a felhőn keresztül játszanak?
-
BreamHunter
tag
válasz
LouiS22 #113809 üzenetére
Nekem C1-en és C4-en is tökéletes. Bátyám C2-es tévéjén is.
A kérdezőnek is működik C2-ön.
BX-en nem jó neki.
Te ebből leszűrted, hogy nagy valószínűséggel az Apple a ludas, mert csak. Mert ellenszenves cég.Szerk.:
"Egyébként meg állítólag véleményszabadság van, lehet, hogy fanboyként fáj, ha valaki épp mást gondol a túlárazott, túlhypeolt cupertinói termékekről."És még tudod cifrázni.
-
BreamHunter
tag
válasz
LouiS22 #113805 üzenetére
A zárójeles részhez.
Pici ellenszenvet érzek a mondandódban az Apple iránt.
Amúgy eléggé ellentmondásos amit közölni akarsz és ahogy előadod.
Tehát mindenki más tud mindent az apple meg hülye.Nem tudom miért kell idekeverni az Apple-t. Nyilvánvaló, hogy nem az Apple hibája, de te majd azt jobban tudod mindenkinél, hogy mi a hiba. Mert ugye mindenki más hülye csak te tudod az igazságot!
-
-
Speeedfire
félisten
válasz
LouiS22 #113608 üzenetére
Nem szeretném ha gari vesztéssel járna, ez nem derült ki. Bár ha az LG nem támogatja, akkor valószínűleg azzal jár.
Csak nemrég aktviáltam benne a developer módot, hogy lehessen steam link-et használni, és észrevettem hogy csináltak rá hyperion.ng-t, amivel lehetne built in ambienlight, nem kellene külső grabber.Viszont az xbox támogatást várom már.
-
Skylukos
tag
válasz
LouiS22 #113557 üzenetére
Kb. 7-8 hónappal ezelőtt próbálgattam a soundbárt háttérsugárzónak használni bluetoothal, működött de a hang állandóan összevissza elcsúszott ezért feladtam.
Most gondoltam az új webos24-el megpróbálom hátha javult a helyzet, de most fel sem tudom csatlakoztatni.
A webos24-re frissítés elött talán még volt egy vagy két frissítés azzal nem próbáltam. -
Vasti74
senior tag
válasz
LouiS22 #113546 üzenetére
Dehogy! Az IttOttTV lényege pont az, hogy külföldön lehessen magyar csatornákat nézni.
A nappaliban működik is (magyarra van állítva minden a tévén), de mamalátogatás miatt ;-) feltelepíteném az egyik gyerek tévéjére is, de az ő tévéik meg német - osztrák nyelvűek...
Úgyhogy a kérdés még mindig a kérdés ;-) : meg lehet ezt a dolgot valahogy kerülni?
Mert ha jól emlékszem ha át akarom állítani a tévé nyelvét - országát, akkor kb. resetel, szóval telepíthetek és állítgathatok be újra mindent :-( -
Atom71
friss újonc
válasz
LouiS22 #113487 üzenetére
Sziasztok!
OLED55A23LA - ra nem tudom elinditani a manuálisan letöltött, kitömörített frissítést.
lib32-starfish-global-secured-k8hp-minima-1303-04.50.63_prodkey_usb_V3_SECURED.epk
Média fájlt vagy letöltött felvételt keres az USB driveon.
LG_DTV könyvtár, FAT32.
Ha van valakinek tapasztalata, megköszönöm. -
-
g_g_g
őstag
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
LouiS22 #113299 üzenetére
Köszi a választ.
Ez az, hogy a tv n csak arc csati van, ezért kérdeztem, hogy milyen minőségromlást okoz a nem tisztán atmos( tömörített) mint amilyen a netflixen is van pl, a nem tömörítetthez képest.....csak van olyan aki hallott már így megszólalni, hasonló cuccon netflixen filmet atmos hanggal.
Nem akarnék milliókat elkölteni rá, csak mivel elég jónak mondják a jbl cuccot, gondoltam teszek egy próbát, hogy a mostani egyszerű 2.1 es LG soundbarom helyett újjítanék. Mert az nem tudja az atmos hangot kezelni. Nem mondom hogy ez rossz lenne, de egy kicsit térbelibbé tenném a hangot, ilyen levehető mögém tehető vez. nélküli kis hangfalas cuccokat nézek emiatt, hogy ha épp filmet nézek, akkor mögém dobom a két hátsókat, aztán ennyi. A nas megtudja etetni a lejátszót gond nélkül, még konvertál is ha olyan cuccra etet ami nem tudja a hangsávot pl, ez nem gond, a gondom onnan ered, hogy elég e egy ilyen cucc nekem ahhoz, hogy élvezhetőbbé tegyem a hangot, vagy emelnem kell a tétet. -
nicu71
addikt
válasz
LouiS22 #112918 üzenetére
Párhuzamosan mindent is kerestem a google ,de ez egy uj tv ,semmilyen teszt nem all all rendelkezésre,csak hangzatos reklám anyagok/hihetetlen,advanced, local dimming pro,soha nem latott szinek stb.De vsz nem miniled, és ráadásul edge ledes panellel,tehát felejtős .
Azért kérdeztem itt hátha valaki tapasztalatból tud mondani két mondatot,de nem jött össze,helyette kedves kioktatás a google használatáról.
Ismerôsöm üzletvezető,semmi ideje nincs ilyenekre,talán elfogadható.. -
sony309
őstag
válasz
LouiS22 #112854 üzenetére
Olyan keveset ment eddig, hogy ilyen ütemben még kb. 30 évet is.
Ha egy kisebb TV-ről lenne szó, akkor vennék újat, gondolkodás nélkül.
De eddig is keveset ment, most is keveset megy és ezután sem változnak meg a szokásaim, valószinüleg, de a hangja zavar.Köszönöm mindenkinek!
-
PLaci58
addikt
válasz
LouiS22 #112619 üzenetére
Éjjel lekerestettem újra a csatornákat, minden szépen végigment, de utána nem volt vétel. Ki-bekapcsolás után (megjegyzem ilyenkor nagyon sokára kapcsol ki) visszaálltak a régi csatornák. Nézhető, lehet csatornaszámmal váltani is, de a TV vételt inaktívnak jelzi, de működik. Csatorna listát is lementette USB-re. Mintha nem tudná írni az eepromot. Bármilyen csatorna műveletre kiakad, kivéve a számmal való váltást. Frissítésre azt írja, hogy erre a TV-re nem alkalmazható.
Mennyire kompatibilis a 43nano773 és 55nano813 alaplapja. Tudnék venni törött kijelzőst és kicserélhetném, de ha nem működik, akkor kidobott pénz.
-
DEXTERke
tag
válasz
LouiS22 #112472 üzenetére
A problema mar ott kezdodik, hogy nem tudom mi az a C2.
Anno 2016-ban megvettem a fent emlitettet, azota pedig egyaltalan nem neztem utana, hogy mibol mi, merre hany meter. Teljesen meg voltam/vagyok vele elegedve, ugyanakkor jo lenne, ha tudnek rajta futtatni olyan appokat (pl. plex), amelyek az en webos verziomra mar nincsenek (vagy sosem voltak).
Anno specifikusan valaszottam ezt, az akkori igenyeknek megfeleloen (kis input lag pc-vel valo osszekotteteskor, beepitett dlna player tudjon lehetoleg sok formatumot, feliratokat, kodekeket, legyen rajta hdmi arc, stb.)Ezert is gondoltam, hogy visszajovok ide, felfrissitem a tudasom az osszefoglalo alapjan, de sajnos ugy tunik ez nem mukodik.
Igy marad az, hogy elkezdek guglizni, aztan kideritem, hogy hol tart ma a tekknologia... :/
(apropo.. ha eladova valik az UF850V-m, erdekel valakit?
)
-
-
online1986
tag
válasz
LouiS22 #112352 üzenetére
Sziasztok kis segítséget szeretnék kérni !Tudom nem egy mai db tv :R LG UH8507 dolby vison,Hdr tudja. Dee nekem HDMI információnál Ps5 konzol azt írja nem támogatja tv Hdr-t.Deepcolort már megjártam bekapcsolva .Usb Hdr,vision film lejátszása nem volt gond.Mi lehet a gond .?Mit lehet vele csinálni
Köszönöm előre is .
-
markymango
tag
válasz
LouiS22 #112270 üzenetére
Szia, köszi a jó tanácsokat
Meglett a "hiba". Telekom Android TV-box - alapbeállításban már "javított" képet küld a HDMI-n, és azt próbálta a TV még "javítani".. Van saját színmélység, színtér, és "legjobb minőség" beállítása, le is kapcsoltam mindent amit lehetett.
Ráadásul a TV saját kép-üzemmódjai között csak ezután jelent meg az "APS" és a két "Szakértői mód", szóval kicsit összeakadt a két rendszer -.-
Most épp azt kutatom, mivel járok a legjobban a TV-box három "Színtér"-e közül, YCbCr444, YCbCr422, vagy RGB.
-
markymango
tag
válasz
LouiS22 #112264 üzenetére
Huhh, szóval: annyira fényes és hidegkék, hogy az arcok elhomályosodnak, kb. mint a telefonos fotón rajta lenne a "szépítés" filter.
Hideg helyett áthúztam a csúszkát enyhén meleg tartományba, lentebb vettem a fényerőt, most viszont valahogy nincs egyensúlyban a pirossal, indokolatlanul piros pl. az emberek szája. A fehér még mindig rikítóan fehér, és a világosabb kékek is zavaróan elütnek a teljes képtől. Tudom, hogy a fehéret is lehet külön állítani, meg másik 20 helyen az AI-tól kezdve a külön-külön színekig de már kétszer visszaállítottam a "gyári" értékekre, hogy újrakezdjem a beállítást, mert reménytelenül belezavarodtam mit mivel állítok be, és már rohadtul unom. Lg-m volt előtte is, de a képhez hozzá se kellett nyúlni a beállításoknál, mert bedugtam a HDMI kábelt, és gyönyörűen működött. Itt meg kifolyasztja a szemem, szétcsesz az ideg, és már most tönkretette az "új TV-t vettem" élményt.. -
-
Borisz76
nagyúr
válasz
LouiS22 #112085 üzenetére
Igen van vezetékes kapcsolati lehetőség de minden TV készüléken csak Fast Ethernet ( 10/100 ) csati van....azaz a Gigabites sebesség tized részét viszi át/mp.
Bár a legtöbb 4K-s filmhez ez is elegendő.
Akad pár extrém magas bitrátájú anyag, ami a szűk Fast Ethernett miatt akadozhat.Wifi-vel viszont már jobb a helyzet.
Ott már gyakran AC-s a rádió.
Az AX.....talán már az újabbakban van.Ezért is érdekes és jó a kérdés mert ha az USB-Gigabit-es hálókártyák mennek bizonyos készülékekben, akkor az jóval gyorsabb és stabilabb lehet mint akármelyik AC-s wifi.
-
Tamás34
senior tag
válasz
LouiS22 #111972 üzenetére
Minden rendben van , saját internetet használok! Tudok böngészni, Youtube, Hbo max stb.. megy, kivéve amit frissíteni szeretne pl. az apple TV! Ha be szeretnék lépni a TV apps menüjében ahol le lehet tölteni alkalmazásokat, ott írja ki, hogy ellenőrizze a hálózati csatlakozást
Pár hete vettem a TV-t, és pont akkor is volt egy Globális szerver hiba, nem tudtam letölteni HBO maxot se LG fiókot sem tudtam csinálni, másnap helyre hozták! Szerintem ez a kis anomália nem a TV-ben és a Routerben van, hanem az LG-nél van valami gebasz és nem mindenkit érint! Nem tudom, várok türelmesen, majd lesz valami! -
m3tr0
őstag
válasz
LouiS22 #111972 üzenetére
Az összes előfizetés rendben van,másik eszközökön tökéletesen működött még este is.
(mindegyik full legál saját előfizetés)A routert is visszaállítottam gyári állapotra és a tv-t is, úgy is azt tapasztaltam amit írtam.
Ip-t adott a router, megjelölte mint működő eszközt de a tv továbbra sem ment fel netre.Nem szolgáltató,mert mondom más eszközön ment a One Direct illetve ha telefonról megosztottam a netem és azt tovább lőttem Wifire,akkor arra simán rácsatlakozott a tv és egyből ment rajta a Direct is meg a Netflix is.
-
Samott
addikt
válasz
LouiS22 #111949 üzenetére
Nem tudta hogy elromlott. azert jott ide hogy megussza a szerviz cseszegeteset. Neha alaphelyzetbe hozassal, egyeb trukkokkel hazilag is megoldhato nehany problema es nem kell a keszuleket hetekig nelkulozni, amig a szerviz csinalja meg ugyanezt. Nehogy mar leugassunk barkit mert tanacsot ker egy forumban. Ami pont arra van kitalalva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest