Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HF77
őstag
értem...
délután felszaladok, ránézek, aztán meglátjuk.srácok, nagyon szépen köszönöm a gyors kommunikációt, segítséget!!!
-
HF77
őstag
üdv
segítsetek légyszi!!
nővérkém hívott ma reggel, az a probléma állt elő nála, bekapcsolta a tévét és csak hang van, kép nincs, full sötét a képernyő. rákérdeztem: a csatornákat tudja váltani? azt mondta igen, csak kép nincs!!
mi lehet a gond??
lehet hogy csak kimozgott a koax kábel? én ebben bízom!
ha nem az akkor mi más lehet?
egy 6-7 éves 102 cm-es Lg lcd tévéje van ( konkrét típust nem tudok)előre is köszi a segítséget!!
-
HF77
őstag
ez jó ár 125 -ért LG 50UM7450PLA köszi (VA panelest keresek)
-
HF77
őstag
ugye ez VA Direct Ledes
LG 50UN73003LA
az létezhet hogy a display specification oldalon nincs fent?
köszi -
HF77
őstag
ez jó vétel lehet? LG 50UN73003LA
nagyon szemezek amúgy egy Samsung UE50TU8002-vel
ha azt mondjátok hogy LG sokat segítene ha indoklás is lenne mellé..miért pont ezt?!
köszi -
HF77
őstag
üdv.
130-140e korul tudtok ajánlani egy max 50-es IPS paneles LG-t?
köszi -
HF77
őstag
üdv.
segítségre lenne szükségem!
szüleim a napokban vásároltak egy LG led tv(a típust nem tudom, de nem is hiszem hogy az mérvadó lenne most)
a problémám az lenne, hogy néhány csatorna(kb 10 )1-2 percenkét elmosódva, bekockásodva jelenik meg...aztán jó kép, pár perc és megint rossz...és így tovább!!
a jelenség akkor szűnik meg ha megmozgatjuk a tv-be befutó kábelt, de 6-8 óra múlva megint előjön a dolog!
mi lehet a gond?? (az előtte lévő régi tv nem csinálta ezt)
köszi a segítséget előre is!! -
HF77
őstag
sziasztok
segítségre lenne szükségem....
vettem egy lg 32Ld420 tv-t és ezen állítólag mindenféle setbox nélkül lehet fogni a hd adásokat Digi Tv előfizetéssel,de én nem találok ilyen beállítást a tv-naki tud segíteni írjon!!
KÖSZI
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Mobil flották
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest